Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

mam pytanie czy 100 zł za metr robocizny i materiałów ogrzewania podłogowego to cena realna?

Ewa

Ja miałam jedną ofertę z ceną 130 zł/m2 robocizna z materiałem. Natomiast hydraulik, który kładł u mnie bierze 35 - 45 zł m2 - robocizna, plus materiał - ile wyjdzie (kupuje w hurtowni i przedstawia rachunki).

PILNE

Witam :)

Szukam pilnie osoby która odplatnie odbieralaby dziecko ze szkoły w Łazach /k Magdalenki i odwoziłaby je do Walendowa (4,5 km), 5 x w tygodniu. Jestem uziemiona bez samochodu jeszcze 3-4 miesiące :( i nie mam innego wyjścia

Prosze o wiadomość na priv lub na telefon

mój nr 502 780 180

Pozdrawiam

kasia - kasiorek

Tak jak obiecałam, podaję namiary na panią projektant:

Beata Tyniec - Marciniak

607 - 333 - 663

[email protected]

Pani pracuje w szkółce i ma szeroką wiedzę na temat roślin, ich wymagań klimatycznych i glebowych.

Dodatkowo, potrafi słuchać i stara się wyjść na przeciw oczekiwaniom klienta (umie nawet pogodzić dwie sprzeczne koncepcje: ja chciałam uporządkowanie, mąż - chaos) . Jedyne, co nie wszystkim może pasować, projekt jest sporządzany ręcznie, a nie komputerowo. Nam to jednak nie przeszkadzało, a wręcz pozostawiło pole do wyobraźni :)

Miałam tą samą Panią do ogrodu. Również ją polecam. Projekt ręczny jest przepiękny

Dostęp do internetu w Osowcu

Szanowna Grupo :)

Temat może nie do końca "budowlany", ale dla mnie krytyczny ze względu na pracę...

Czy ktoś z Osowca (np. okolice ul. Szkolnej) może podzielić się wiedzą na temat możliwości podłączenia internetu (szerokopasmowego np. neostrady). Znalazłem na BIPie informację na temat realizowanego w Gminie Żabia-Wola programu, który ma zapewnić dostęp mieszkańcom do infrastruktury telekomunikacyjnej http://www.bip.zabiawola.akcessnet.net/index.php?job=wiad&idg=4&id=545&x=103&n_id=1157

"Dla mieszkańców, którzy od niedawna zamieszkują teren naszej gminy, bądź dopiero teraz zdecydowali się na podłączenie telefonu czy Internetu uruchomiona została specjalna skrzynka mailowa: [email protected], na którą należy wysyłać maile zgłoszeniowe."

Oczywiście email kontaktowy podany na stronie nie działa :(

Pozdrawiam,

Marcin

Temat może nie do końca "budowlany", ale dla mnie krytyczny ze względu na pracę...

Marcin

A sprawdzałeś możliwości operatorów komórkowych? Ja od prawie roku korzystam i mam w standardzie 1.7mb/s (3G+) lub więcej - w Rozalinie.

Jedyny "mankament" to limit transferu danych - za 59pln mam 3GB, jeśli zabraknie (raczej niemożliwe, chyba że wideo konferencja lub jakieś inne ciężkie tematy na łączu)

można dokupić najmniej 250MB

A sprawdzałeś możliwości operatorów komórkowych? Ja od prawie roku korzystam i mam w standardzie 1.7mb/s (3G+) lub więcej - w Rozalinie.

Jedyny "mankament" to limit transferu danych - za 59pln mam 3GB, jeśli zabraknie (raczej niemożliwe, chyba że wideo konferencja lub jakieś inne ciężkie tematy na łączu)

można dokupić najmniej 250MB

Owszem, rozważałem dostęp przez sieć komórkową, ale jako ostateczność, właśnie ze względu na ograniczenia transferu (niestety w związku z pracą przewalam znacznie więcej danych niż 3GB).

Pozdrawiam,

Marcin

Hej,

to ja się przypomnę. Zna ktoś sprytnego koparkowego z okolic Nadarzyna?

Dośc pilna sprawa. Chcemy zakopac zbiornik z gazem. Robota na kilka godzin :)

Pozdrowienia.

Ja z czystym sumieniem mogę polecić pana Roberta Banasiaka - naprawdę myślący koparkowy, sprawny i szybki w swoim działaniu - koszt 120 zł/godz, tylko, że pan jest z Młochowa i dolicza sobie za dojazd - tel. 502 - 650 - 590

Jeszcze mam namiar na koparkę z Nadarzyna - nie wiem jak z czasem pracy i efektywnością tego pana, bo widziałam tylko jak ładnie rozplantował ziemię na sąsiedniej działce - 603 - 919 - 221 - koszt: 120 zł/godz

Zakupy grupowe fajna sprawa... są do tego ciekawe narzędzia... ale nie w tej sprawie :-)

Grupa GN jest jedną z niewielu promowanych na stronie głównej jako ta najbardziej aktywna...

Tuż po Łódzkiej. To chyba oddaje intensywność rozbudowy naszych okolic, której ustępują nawet duże miasta.

Widzę, że zaszła gruntowna i naturalna zmiana pokoleniowa :-)

Pozdrawiam,

Marcin

Witam,

Od lutego korzystam z internetu radiowego od operatora z Sękocina. transfer 2 MB za 50 PLN miesięcznie,

bez limitu danych. Z mapki na ich stronie (sekocin.pl) wynika, że i Żabia Wola objęta jest ich zasięgiem.

Ja jestem zadowolona.

Pozdrawiam :)

Ja z czystym sumieniem mogę polecić pana Roberta Banasiaka - naprawdę myślący koparkowy, sprawny i szybki w swoim działaniu - koszt 120 zł/godz, tylko, że pan jest z Młochowa i dolicza sobie za dojazd - tel. 502 - 650 - 590

Jeszcze mam namiar na koparkę z Nadarzyna - nie wiem jak z czasem pracy i efektywnością tego pana, bo widziałam tylko jak ładnie rozplantował ziemię na sąsiedniej działce - 603 - 919 - 221 - koszt: 120 zł/godz

To ja bardzo, bardzo dziękuję. Będę dzwonic :)

Drugi kontakt znam i unikam. Nie lubię faceta.

Witam,

Od lutego korzystam z internetu radiowego od operatora z Sękocina. transfer 2 MB za 50 PLN miesięcznie,

bez limitu danych. Z mapki na ich stronie (sekocin.pl) wynika, że i Żabia Wola objęta jest ich zasięgiem.

Ja jestem zadowolona.

Pozdrawiam :)

Dzięki Penny!

to ja nie wiedziałem, że łapie się też Milanówek.