ewabart 31.08.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam,mam pytanie czy 100 zł za metr robocizny i materiałów ogrzewania podłogowego to cena realna?Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 01.09.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam,, Za oknem mamy co widać a w domu temperatura spadła do 19 st. C więc zacząłem wypalać resztki drewna budowlanego. Czy ktoś z Was ma sprawdzonego dostawcę brykietów i podzieli się kontaktem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 01.09.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam, mam pytanie czy 100 zł za metr robocizny i materiałów ogrzewania podłogowego to cena realna? Ewa Ja miałam jedną ofertę z ceną 130 zł/m2 robocizna z materiałem. Natomiast hydraulik, który kładł u mnie bierze 35 - 45 zł m2 - robocizna, plus materiał - ile wyjdzie (kupuje w hurtowni i przedstawia rachunki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.09.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 PILNE Witam Szukam pilnie osoby która odplatnie odbieralaby dziecko ze szkoły w Łazach /k Magdalenki i odwoziłaby je do Walendowa (4,5 km), 5 x w tygodniu. Jestem uziemiona bez samochodu jeszcze 3-4 miesiące i nie mam innego wyjścia Prosze o wiadomość na priv lub na telefon mój nr 502 780 180 Pozdrawiam kasia - kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 02.09.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Potrzebuje gruz.Może ktoś ma do oddania lub za niewielką odpłata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.09.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Tak jak obiecałam, podaję namiary na panią projektant: Beata Tyniec - Marciniak 607 - 333 - 663 [email protected] Pani pracuje w szkółce i ma szeroką wiedzę na temat roślin, ich wymagań klimatycznych i glebowych. Dodatkowo, potrafi słuchać i stara się wyjść na przeciw oczekiwaniom klienta (umie nawet pogodzić dwie sprzeczne koncepcje: ja chciałam uporządkowanie, mąż - chaos) . Jedyne, co nie wszystkim może pasować, projekt jest sporządzany ręcznie, a nie komputerowo. Nam to jednak nie przeszkadzało, a wręcz pozostawiło pole do wyobraźni Miałam tą samą Panią do ogrodu. Również ją polecam. Projekt ręczny jest przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 04.09.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Dostęp do internetu w Osowcu Szanowna Grupo Temat może nie do końca "budowlany", ale dla mnie krytyczny ze względu na pracę... Czy ktoś z Osowca (np. okolice ul. Szkolnej) może podzielić się wiedzą na temat możliwości podłączenia internetu (szerokopasmowego np. neostrady). Znalazłem na BIPie informację na temat realizowanego w Gminie Żabia-Wola programu, który ma zapewnić dostęp mieszkańcom do infrastruktury telekomunikacyjnej http://www.bip.zabiawola.akcessnet.net/index.php?job=wiad&idg=4&id=545&x=103&n_id=1157 "Dla mieszkańców, którzy od niedawna zamieszkują teren naszej gminy, bądź dopiero teraz zdecydowali się na podłączenie telefonu czy Internetu uruchomiona została specjalna skrzynka mailowa: [email protected], na którą należy wysyłać maile zgłoszeniowe." Oczywiście email kontaktowy podany na stronie nie działa Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 05.09.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Dostęp do internetu w Osowcu Szanowna Grupo Temat może nie do końca "budowlany", ale dla mnie krytyczny ze względu na pracę... Marcin A sprawdzałeś możliwości operatorów komórkowych? Ja od prawie roku korzystam i mam w standardzie 1.7mb/s (3G+) lub więcej - w Rozalinie. Jedyny "mankament" to limit transferu danych - za 59pln mam 3GB, jeśli zabraknie (raczej niemożliwe, chyba że wideo konferencja lub jakieś inne ciężkie tematy na łączu) można dokupić najmniej 250MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 05.09.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 A sprawdzałeś możliwości operatorów komórkowych? Ja od prawie roku korzystam i mam w standardzie 1.7mb/s (3G+) lub więcej - w Rozalinie. Jedyny "mankament" to limit transferu danych - za 59pln mam 3GB, jeśli zabraknie (raczej niemożliwe, chyba że wideo konferencja lub jakieś inne ciężkie tematy na łączu) można dokupić najmniej 250MB Owszem, rozważałem dostęp przez sieć komórkową, ale jako ostateczność, właśnie ze względu na ograniczenia transferu (niestety w związku z pracą przewalam znacznie więcej danych niż 3GB). Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nacia 05.09.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Hej, to ja się przypomnę. Zna ktoś sprytnego koparkowego z okolic Nadarzyna? Dośc pilna sprawa. Chcemy zakopac zbiornik z gazem. Robota na kilka godzin Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 05.09.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Hej, to ja się przypomnę. Zna ktoś sprytnego koparkowego z okolic Nadarzyna? Dośc pilna sprawa. Chcemy zakopac zbiornik z gazem. Robota na kilka godzin Pozdrowienia. Ja z czystym sumieniem mogę polecić pana Roberta Banasiaka - naprawdę myślący koparkowy, sprawny i szybki w swoim działaniu - koszt 120 zł/godz, tylko, że pan jest z Młochowa i dolicza sobie za dojazd - tel. 502 - 650 - 590 Jeszcze mam namiar na koparkę z Nadarzyna - nie wiem jak z czasem pracy i efektywnością tego pana, bo widziałam tylko jak ładnie rozplantował ziemię na sąsiedniej działce - 603 - 919 - 221 - koszt: 120 zł/godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_michal 05.09.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witamzima się zbliża i trzeba kupić Ekogroszek, czy możecie polecić skład węgla w Pruszkowie i okolicach? W zeszłym roku widziałem na forum że ludzie się "składają" na jeden duży transport bezpośrednio z kopalni - czy ktoś nadal coś takiego organizuje? pozdrMichal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.09.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Zakupy grupowe fajna sprawa... są do tego ciekawe narzędzia... ale nie w tej sprawie Grupa GN jest jedną z niewielu promowanych na stronie głównej jako ta najbardziej aktywna... Tuż po Łódzkiej. To chyba oddaje intensywność rozbudowy naszych okolic, której ustępują nawet duże miasta. Widzę, że zaszła gruntowna i naturalna zmiana pokoleniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 06.09.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Dostęp do internetu w Osowcu Szanowna Grupo Temat może nie do końca "budowlany", ale dla mnie krytyczny ze względu na pracę... Pozdrawiam, Marcin Witam, Od lutego korzystam z internetu radiowego od operatora z Sękocina. transfer 2 MB za 50 PLN miesięcznie, bez limitu danych. Z mapki na ich stronie (sekocin.pl) wynika, że i Żabia Wola objęta jest ich zasięgiem. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nacia 06.09.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Ja z czystym sumieniem mogę polecić pana Roberta Banasiaka - naprawdę myślący koparkowy, sprawny i szybki w swoim działaniu - koszt 120 zł/godz, tylko, że pan jest z Młochowa i dolicza sobie za dojazd - tel. 502 - 650 - 590 Jeszcze mam namiar na koparkę z Nadarzyna - nie wiem jak z czasem pracy i efektywnością tego pana, bo widziałam tylko jak ładnie rozplantował ziemię na sąsiedniej działce - 603 - 919 - 221 - koszt: 120 zł/godz To ja bardzo, bardzo dziękuję. Będę dzwonic Drugi kontakt znam i unikam. Nie lubię faceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 06.09.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 To ja bardzo, bardzo dziękuję. Będę dzwonic Drugi kontakt znam i unikam. Nie lubię faceta. a można prosić o więcej szczegółów na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 06.09.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Hej macie namiary na sezonowane drewno kominkowe w naszej okolicy ? najlepiej z dowozem Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajojk 06.09.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Poszukuję ekipy do zadeskowanie i zapapowiania dachy o powierzni 220m2 macie może kogoś do polecenia ????Sprawa bardzo pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szynaj 06.09.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam, Od lutego korzystam z internetu radiowego od operatora z Sękocina. transfer 2 MB za 50 PLN miesięcznie, bez limitu danych. Z mapki na ich stronie (sekocin.pl) wynika, że i Żabia Wola objęta jest ich zasięgiem. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam Dzięki Penny! to ja nie wiedziałem, że łapie się też Milanówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 06.09.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam, możecie polecić kogoś do układania kostki oraz ekipę do ogrodzenia - klinkier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts