RL 31.10.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witam wszystkich forumowiczów z grupy grodzisko-nadarzyńskiej. Postanowiłem dołączyć do grupy. Domek będę budował w Brwinowiei jestem na etapie uzgadniania projektu. 1. jesli garaz bedziesz mial jako czesc domu to bedizesz placil mniejsze podatki + prawdopodobnie krotszy podjazd do odsniezania zima 2. sprawdz wysokosc otworow w projekcie zwlaszcza drzwiowych gdyz drzwi przewaznie sa wykonywane na standardowa wysokosc 210cm a jak bedziesz mial inne to albo zaplacisz wiecje za drzwi albo bedziesz zamurowywal czesc otworow aby je dostosowac 3. przemysl temat balkonow, czym mniej tym lepiej. Balkony to powazny mostek termiczny, trzeba miec wiedze jak je obrobic nie mowiac o kosztach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka78 31.10.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witam budujących. U nas praca na całego. Właśnie skonczylismy tynki..i oby zdązyć z wylewkami do mrozów. Apropo tynków: jeśli szukacie solidnej ekipy to nasza taka właśnie była POLECAM z zamkniętymi oczami. Tynki wapienno - cementowe (piasek kwarcowy). Ekpia Pana Tomasza Balika - są z Radziejowic. My budujemy w Milanówku i nie było problemu z dojazdem. Tynki jak pupa niemowlaka, terminowość 100%, zaczynają bladym świtem - koncza jak jest juz ciemno Mieliśmy dokładnie 630 metrów tynku i zrobili je w niecale dwa tygodnie. Jesli chcecie zobaczyć jak wyglądają u mnie serdecznie zapraszam do Milanówka. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka78 31.10.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Zapomniałam jeszcze opowiedzieć o OGRODZENIU:) Kolejna ekipa do polecenia.Znany z forum Pan Kamil- nick TWISTER.Ekipa śpi na budowie, robi super szybko i bardzo solidnie. Co do ceny też bardzo elastyczni.Nieważne czy deszcz czy zimno- robią i już! Panie Kamilu raz jeszcze dziękujęmy za fajnie ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Gdzie można się dowiedzieć o możliwość podłączenia do TP SA w gminie Żabia Wola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajojk 02.11.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 A macie namiary na dobrego elektryka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buddy 02.11.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Zapomniałam jeszcze opowiedzieć o OGRODZENIU:) Kolejna ekipa do polecenia. Znany z forum Pan Kamil- nick TWISTER. Ekipa śpi na budowie, robi super szybko i bardzo solidnie. Co do ceny też bardzo elastyczni. Nieważne czy deszcz czy zimno- robią i już! Panie Kamilu raz jeszcze dziękujęmy za fajnie ogrodzenie. Witam, mogę prosić o namiary na szanownego pana speca od ogrodzeń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka78 02.11.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Witam, mogę prosić o namiary na szanownego pana speca od ogrodzeń ? Namiary na p.Kamila 603 125 381 Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszal 03.11.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witam budujących. U nas praca na całego. Właśnie skonczylismy tynki..i oby zdązyć z wylewkami do mrozów. Apropo tynków: jeśli szukacie solidnej ekipy to nasza taka właśnie była POLECAM z zamkniętymi oczami. Tynki wapienno - cementowe (piasek kwarcowy). Ekpia Pana Tomasza Balika - są z Radziejowic. My budujemy w Milanówku i nie było problemu z dojazdem. Tynki jak pupa niemowlaka, terminowość 100%, zaczynają bladym świtem - koncza jak jest juz ciemno Mieliśmy dokładnie 630 metrów tynku i zrobili je w niecale dwa tygodnie. Jesli chcecie zobaczyć jak wyglądają u mnie serdecznie zapraszam do Milanówka. Pozdrawiam, Magda Witam, napisz proszę jakie koszty tynków ( czy razem z materiałem ) oraz czy były nakładane maszynowo czy ręcznie przygotowywane. Poprosze również namiary na ekipę. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 03.11.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Gdzie kupowaliście stemple i drewno na więźbę ?Jakby ktoś miał problemy z zakupem drewna, to w Sokołowie k/Janek (nie mylić z Sokołowem Podlaskim ) jest przy drodze na Pęcice/Komorów jakiś skład, w którym widziałem dzisiaj sporo drewna, również na więźbę. O ceny nie pytałem. Edit: Próbuję się w cenie zorientować - za stemple (3 m chyba, grube) po 5 zł / szt. - dużo czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 05.11.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 a nie wiecie może jakie są przepisy jeżeli chciałbym pobudować piwniczkę ziemna?? Pozdrawiam,RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka78 05.11.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Witam, napisz proszę jakie koszty tynków ( czy razem z materiałem ) oraz czy były nakładane maszynowo czy ręcznie przygotowywane. Poprosze również namiary na ekipę. pozdr. Witam, Tynki maszynowe, idealnie gladkie. Cena- myslę, że warto zadzwonic i dopytac. Ustalaja idywidualnie i w zalezności od sezonu to chyba normalne. Ja umawialam sie w lipcu, gdy dom dopiero powstawał wiec i cena była inna. Materiały zalatwiałam we własnym zakresie. Przykładowo na moje 630 metrów tynku poszło materiału za niecałe 5tys Namiary na Pana Tomasza Balika- 602 882 641 Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola67 06.11.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Ja trochę z innej słonej beczki . Na naszym terenie zaczął działać p. Brzozowski z Płocka, uwaga on nie ma żadnych pracowników to pośrednik i wykorzystywacz. Weźmie pieniądze, teoretycznie na materiały, potem przywiezie jakiś przypadkowych ludzi i znika. Unikać Mariola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajojk 07.11.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam wszystkich nadal szukam elektryka okolice Pruszkowa Jak byście mogli podać jakieś namiary na solidnych byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 07.11.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 WitacieBedziemy kryć dach jaka blachodachówke polecicie??Gdzie warto kupic?A może orientujecie sie w ceny m2 położenia blachodachówki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 07.11.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 A macie namiary na dobrego elektryka??? Jan Rudnicki tel.: 609 882 322 lub 46 856 50 99 Pozdrawiam, Andrzej Strona naszej grupy Oprogramowanie dla Twojej firmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fischcar 07.11.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam wszystkich forumowiczów z grupy grodzisko-nadarzyńskiej. Postanowiłem dołączyć do grupy. Domek będę budował w Brwinowiei jestem na etapie uzgadniania projektu. jezeli szuka pan wykonawcy prosze o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 07.11.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witacie Bedziemy kryć dach jaka blachodachówke polecicie??Gdzie warto kupic?A może orientujecie sie w ceny m2 położenia blachodachówki?? Polecam Firma Master z Lesznowoli jadąc do Piaseczna po lewej zaraz jak kończy się las w Magdalence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.11.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 To teraz następny temat na tapecie. Będziemy stawiać butlę z gazem i mam pytania. Czy butla nowa czy używana? Jeśli używana to od kogo? I kto ma najlepsze warunki na dostawę? Na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy. A drugi temat to oczyszczalnia. Wszelkie sprawdzone namiary mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjka 08.11.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witam Obecnie czekam na pozwolenie na budowę, więc rozglądam się za ekipą budowlaną na stan SSO. Prośba o polecenie godnej zaufania i niedrogiej A i poszukuję także dobrego kierownika budowy który naprawdę bedzie zainteresowany budową. Chciał bym wystartować z wczesnej wiosny 2011 tylko jak zima zejdzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 09.11.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Obecnie czekam na pozwolenie na budowę, więc rozglądam się za ekipą budowlaną na stan SSO. Prośba o polecenie godnej zaufania i niedrogiej Tradycyjnie już polecam moich - p. Dominik http://www.domykujawa.pl My byliśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts