chester633 09.11.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Betagreta,budujemy chyba w tej samej wsi,biały smok juz u nas działa-jest wiele za i przeciw u różnych dystrybutorów.Wiecej na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_1024 09.11.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Witam Obecnie czekam na pozwolenie na budowę, więc rozglądam się za ekipą budowlaną na stan SSO. Prośba o polecenie godnej zaufania i niedrogiej A i poszukuję także dobrego kierownika budowy który naprawdę bedzie zainteresowany budową. Chciał bym wystartować z wczesnej wiosny 2011 tylko jak zima zejdzie. Pozdrawiam Witaj, ja polecam mojego kierownika, z którym jeszcze parę ładnych miesięcy będę współpracował: http://www.nadzory-budowlane.com Facet na najwyższym poziomie, a i cena rozsądna. Mnie uchronił przed kilkoma błędami, za co jestem mu wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka78 09.11.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Witam Obecnie czekam na pozwolenie na budowę, więc rozglądam się za ekipą budowlaną na stan SSO. Prośba o polecenie godnej zaufania i niedrogiej A i poszukuję także dobrego kierownika budowy który naprawdę bedzie zainteresowany budową. Chciał bym wystartować z wczesnej wiosny 2011 tylko jak zima zejdzie. Pozdrawiam Hej, Moja ekipa, którą bedę wychwalać zawsze i wszedzie. Budowali do więźby. Krzysztof Krupski 602 237 866 jak chcesz zobaczyć efekty ich pracy zapraszam do Milanówka- tam budujemy. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.11.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 A macie namiary na dobrego elektryka??? polecam http://www.energotechnika.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajojk 10.11.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Wielkie dzięki na namiary zadzwonie do nich i zobaczymy co powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 10.11.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Witam, Potrzebuję kontaktu do kogoś kto wykona projekt przyłącza butli gazowej (propan-butan) do budynku, sprawa bardzo pilna! dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.11.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Drodzy Forumowicze, Z radością i podziwem obserwujemy, jak funkcjonuje Wasza Grupa Budująca na Forum. Chcemy na łamach "Muratora" opisać to unikalne zjawisko, jakim jest istnienie Grup Budujących. Prosimy o spotkanie z Wami. Zaproponujcie termin, przyjedziemy. Chcemy porozmawiać, jakie są Wasze relacje wzajemne i opinie. Czekamy na odzew! Liczymy na nieskomplikowane zorganizowanie takiego spotkania któregoś wieczoru lub w weekend. Prosimy o sygnał - najlepiej pisząc na: [email protected] Pozdrawiamy serdecznie Andrzej T. PaplińskiKierownik Działu Publicystykamiesięcznika "Murator"tel. (22) 59 05 358 -----------------------------------------------MURATOR Spółka Akcyjnaul. Dęblińska 6, 04-187 Warszawatel. (22) 59 05 358 e-mail: [email protected] WWW: http://murator.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 10.11.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Drodzy Forumowicze, Z radością i podziwem obserwujemy, jak funkcjonuje Wasza Grupa Budująca na Forum. Chcemy na łamach "Muratora" opisać to unikalne zjawisko, jakim jest istnienie Grup Budujących. Prosimy o spotkanie z Wami. Zaproponujcie termin, przyjedziemy. Chcemy porozmawiać, jakie są Wasze relacje wzajemne i opinie. Czekamy na odzew! Liczymy na nieskomplikowane zorganizowanie takiego spotkania któregoś wieczoru lub w weekend. Prosimy o sygnał - najlepiej pisząc na: [email protected] Pozdrawiamy serdecznie Andrzej T. Papliński Kierownik Działu Publicystyka miesięcznika "Murator" tel. (22) 59 05 358 ----------------------------------------------- MURATOR Spółka Akcyjna ul. Dęblińska 6, 04-187 Warszawa tel. (22) 59 05 358 e-mail: [email protected] WWW: http://murator.pl wow! no proszę, chyba jesteśmy fajni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.11.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał Redakcja Drodzy Forumowicze, Z radością i podziwem obserwujemy, jak funkcjonuje Wasza Grupa Budująca na Forum. Chcemy na łamach "Muratora" opisać to unikalne zjawisko, jakim jest istnienie Grup Budujących. Prosimy o spotkanie z Wami. Zaproponujcie termin, przyjedziemy. Chcemy porozmawiać, jakie są Wasze relacje wzajemne i opinie. Czekamy na odzew! Liczymy na nieskomplikowane zorganizowanie takiego spotkania któregoś wieczoru lub w weekend. Prosimy o sygnał - najlepiej pisząc na: [email protected] Pozdrawiamy serdecznie Andrzej T. Papliński Kierownik Działu Publicystyka miesięcznika "Murator" tel. (22) 59 05 358 ----------------------------------------------- MURATOR Spółka Akcyjna ul. Dęblińska 6, 04-187 Warszawa tel. (22) 59 05 358 e-mail: [email protected] WWW: murator.pl wow! no proszę, chyba jesteśmy fajni:Dto wygląda na spam, na wszystkich grupach to samo, ciekawe czy te wszystkie spotkania odbędą się przed Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 12.11.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Witam, przymierzamy się do prac wykończeniowych. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego wykonawcę mebli kuchennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 12.11.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Witam, Potrzebuję kontaktu do kogoś kto wykona projekt przyłącza butli gazowej (propan-butan) do budynku, sprawa bardzo pilna! dziękuję z góry Ponawiam prośbę, Wiem że nazwiska były juz podawane wielokrotnie ale nie mogę ich niestety znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjka 12.11.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Hej, Moja ekipa, którą bedę wychwalać zawsze i wszedzie. Budowali do więźby. Krzysztof Krupski 602 237 866 jak chcesz zobaczyć efekty ich pracy zapraszam do Milanówka- tam budujemy. Pozdrawiam, Magda Ok. dzięki wielkie za odpowiedź. Szkoda że tylko jedna. Więć jeszcze raz proszę o namiary na dodre ekipy budowlane jak i kierownika nadzoru !!! Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 12.11.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Witam, przymierzamy się do prac wykończeniowych. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego wykonawcę mebli kuchennych? Z czystym sumieniem mogę polecić mojego wykonawce. Chyba nie ma dla niego rzeczy nie możliwych. W mojej super nie wymiarowej kuchni zrobił i zmieścił mi wszystkie szafki, które sobie wymarzyłam a inni mówi, że się nie da. Jemy chciało się pomyśleć i zrobić. A do tego szafki solidne a on bardzo terminowy. p.Artur - 609 654 408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 12.11.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Więć jeszcze raz proszę o namiary na dodre ekipy budowlane jak i kierownika nadzoru !!!Chyba mogę polecić kier-buda (czy za nadzór będzie chciał robić, dopytaj się). Co prawda na razie ledwo początek współpracy, ale zapowiada się nieźle - człowiek konkretny, dogadać się idzie, cudów nie wymyśla (jak dostał listę zmian, które chcę wprowadzić w trakcie budowy, z ok. 20 pozycji po prostu wpisał, że 3 to albo nie robić, albo projekt zamienny, ale jak uważam ). Więcej o nim może powiedzieć Joanna&Tomasz, cały budynek z nim zbudowali. p. Andrzej Więch tel. 604-993-177 (ma również email, ale tu nie będę pisał, żeby mu spamu nie przysporzyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkxxt 14.11.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Witam użytkowników grupy nadarzyńsko-grodziskiej, jeżeli któryś z użytkowników grupy jest już na etapie poszukiwania wykonawcy bramy, ogrodzenia, balustrady lub wszelkich kutych elementów wyposażenia wnętrz to serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą (dane adresowe w linku z naszej stopki). Jesteśmy firmą zajmującą się kowalstwem artystycznym z siedzibą w Grodzisku Maz. Kilku forumowiczów Muratora skorzystało już z naszych usług, użytkowniczka Alicjanka opisała nawet współpracę z nami w swoim dzienniku - http://forum.muratordom.pl/showthread.php?967-Dziennik-Alicjanki/page3 Dla użytkowników forum Muratora oferujemy specjalne promocje, w sezonie zimowym (liczonym od pierwszych śniegów w okolicach Grodziska ), udzielamy do 10% zniżki. pozdrawiam - Andrzej Rosiński, właściciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobudi1 15.11.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 witam wszystkich - chcielibyśmy ze STILLS poinformowac ze OFICJALNIE ZAKONCZYLIŚMY BUDOWĘ I ODEBRALIŚMY TO POTWIERDZENIE NA PIŚMIE - KONIEC BUDOWY czas zacząć sprzatać DOM )) Pozdrowienia i powodzenia dla pozostałych budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vobo 15.11.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam, czy ktoś mógłby mi polecić dobrego fachowca od instalacji alarmowych? pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 15.11.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam, Ponieważ mój wykonawca zaczął dawać ciała to chętnie zlecę sprawdzonej ekipie wymurowanie około 100m2 ścian działowych z porothermu 11,5 P+W na zaprawę cementową reymix , wylanie żelbetonowych schodów wachlarzowych (17 stopni) oraz wykucie otworu okiennego 100x85 cm w budynku w stanie surowym otwartym w Pruszkowie. Najchetniej jak najszybciej więc jak ktoś mógłby kogos polecić to będę wdzięczny.... Pozdrawiam Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzechot 15.11.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 czy ktoś mógłby mi polecić dobrego fachowca od instalacji alarmowych? Forumowy _ZBYCH_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.11.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 witam wszystkich - chcielibyśmy ze STILLS poinformowac ze OFICJALNIE ZAKONCZYLIŚMY BUDOWĘ I ODEBRALIŚMY TO POTWIERDZENIE NA PIŚMIE - KONIEC BUDOWY czas zacząć sprzatać DOM )) Pozdrowienia i powodzenia dla pozostałych budujących. Wow, super, gratulacje! Ładnie się uwinęliście To miłego sprzątania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts