olgajotka 02.02.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witam Was, powoli przygotowujemy sie do rozpoczecia budowy. POszukuje aktualnie desek na szalunki? Czy ktoś może odsprzedać? albo wiecie gdzie w naszych okolicach mozna kupic za rozsądną cene. dzieki z góry pozdrawiam roslanka My drewniane elementy załatwiamy w Pruszkowie, na Brzozowej. Mają dość rozsądne ceny, można się z nimi dogadać, chociaż chyba da się taniej. Ale są bezproblemowi jeśli chodzi o transport i inne kwestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 02.02.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 My drewniane elementy załatwiamy w Pruszkowie, na Brzozowej. Mają dość rozsądne ceny, można się z nimi dogadać, chociaż chyba da się taniej. Ale są bezproblemowi jeśli chodzi o transport i inne kwestie. my tez bralismy z brzozowej jak i z sokołowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 02.02.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 a czy mozecie mi powiedziec czy 7 tys za robocizne hydraulika to duzo samo co ,podłogówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 02.02.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witajcie Mieszkamy. Kto robił ostatnio odbiór i wspomoże mnie namiarami na fajnego kominiarza, geodetę i na audyt energetyczny? Bardzo proszę - certyfikat energetyczny - dwie forumowiczki wykonują: 78mysz http://forum.muratordom.pl/member.php?62788-78mysz i sylvia1 http://forum.muratordom.pl/member.php?12009-sylvia1 - geodeta - my pod koniec braliśmy kunickich http://www.firmy.net/geodezja-geologia-i-kartografia/przedsiebiorstwo-uslug-geodezyjno-kartograficznych-kujawski-nosecki-kuniccy,YMVF.html, może nie byli najtańsi, ale sprawni, bezproblemowi i szybcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 02.02.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Hej Witajcie, Dawno mnie tu nie bylo bo mielismy dosc dlugi postoj na budowie. Teraz ruszylismy z wykonczeniem i do wakacji chcemy sie przeprowadzic. W zwiazku z tym potrzebujemy podlaczyc sie do wodociagu. Moze mozecie podzielic sie namiarami na sensownego projektanta i wykonawce przylacza wodnego (zaklad wodociagow mamy w Grodzisku)? Szukam osoby kompetentnej i terminowej, mam nadzieje ze tacy fachowcy w tej branzy sa Z gory dziekuje za namiary. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulipia 03.02.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A można wiedzieć gdzie dokładnie w Ruścu? My już mieszkamy.. na ul. Bajecznej. Pozdrawiamy przyszłych sąsiadów Witam serdecznie przyszłych sąsiadów budujemy na ul. Owocowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 03.02.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Hej Witajcie, Dawno mnie tu nie bylo bo mielismy dosc dlugi postoj na budowie. Teraz ruszylismy z wykonczeniem i do wakacji chcemy sie przeprowadzic. W zwiazku z tym potrzebujemy podlaczyc sie do wodociagu. Moze mozecie podzielic sie namiarami na sensownego projektanta i wykonawce przylacza wodnego (zaklad wodociagow mamy w Grodzisku)? Szukam osoby kompetentnej i terminowej, mam nadzieje ze tacy fachowcy w tej branzy sa Z gory dziekuje za namiary. Ania Projekty wodno-kanalizacyjne tel. 501 556 149. W telefonie mam pod "projekty wodno-kanal" i bez nazwiska, pani inżynier (emerytka) zrobiła mi właśnie takie dwa projekty i współpracę z nią dobrze wspominam. Mieszka w centrum Grodziska, mała uliczka bez problemu z parkowaniem a kilka razy trzeba było do niej przyjechać. Polecem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roslanka 03.02.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 My drewniane elementy załatwiamy w Pruszkowie, na Brzozowej. Mają dość rozsądne ceny, można się z nimi dogadać, chociaż chyba da się taniej. Ale są bezproblemowi jeśli chodzi o transport i inne kwestie. wielkie dzieki sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 03.02.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Mam pytanie. Czy ktoś z Was korzystał z usług firmy Spec dach?Zastanawiamy się, czy nie zamówić u nich materiału na dach z robocizną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 03.02.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Projekty wodno-kanalizacyjne tel. 501 556 149. W telefonie mam pod "projekty wodno-kanal" i bez nazwiska, pani inżynier (emerytka) zrobiła mi właśnie takie dwa projekty i współpracę z nią dobrze wspominam. Mieszka w centrum Grodziska, mała uliczka bez problemu z parkowaniem a kilka razy trzeba było do niej przyjechać. Polecem. A czy ta Pani robi projekt przyłącza gazowego od skrzynki do domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 03.02.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Nie pytałem się. Przyłącze gazowe i instalację domową robiła mi firma Gaz z Błonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buzzer11 03.02.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 witam, mam wycene na okna PCV z montażem. Firma "Twoje Okna S.c." z Grodziska Maz ul. królewska. Czy ktoś zna tą firme i może coś o niej powiedzieć? z góry dziękuje za wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 03.02.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Kto robił ostatnio odbiór i wspomoże mnie namiarami na fajnego kominiarza, geodetę i na audyt energetyczny?Ja odbioru nie robiłem, ale tradycyjnie polecam geodetę, z którym co chwila mam do czynienia - p. Jacek Szpilarski z Milanówka, tel.602-673-059 - współpraca b.dobra, szybkie wykonanie, terminowo, sam dzwoni jak czegoś potrzebuje.POszukuje aktualnie desek na szalunki? Czy ktoś może odsprzedać? albo wiecie gdzie w naszych okolicach mozna kupic za rozsądną cene.Autopol Błonie albo Autopol Opypy - ja brałem w Błoniu, można się było dogadać nt. cen, znanym sposobem A czemu teraz szukasz? Nie jestem pewien, jak z cenami drewna, czy już spadły... może warto poczekać do marca/kwietnia (trochę dywagacje własne, nie obserwowałem cen, może ktoś jeszcze się wypowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 03.02.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 a ja tak trochę z kompletnie innym tematem...czy wiecie może coś konkretnego na temat planowanego podatku katastralnego?? czy to prawde ze musi on być wprowadzony do 2012 roku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makoko 03.02.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Poszukuję ekipy od kostki betonowej. Witam, polecam ekipę p. Jarka 509 496 421. Układali u moich rodziców w Komorowie. Poza tym Witam wszystkich i zgłaszm się do Grupy...w tym roku zamierzam rozpocząć budowę w Henryszewie. W tej chwili gromadzę dokumenty do pozw. na budowę i rozglądam się za ekipą. Szukam również sprawdzonego kier. bud. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makoko 03.02.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Poszukuję ekipy od kostki betonowej. Witam, polecam ekipę p. Jarka 509 496 421. Układali u moich rodziców w Komorowie. Poza tym Witam wszystkich i zgłaszam się do Grupy...w tym roku zamierzam rozpocząć budowę w Henryszewie. W tej chwili gromadzę dokumenty do pozw. na budowę i rozglądam się za ekipą. Szukam również sprawdzonego kier. bud. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makoko 03.02.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Poszukuję ekipy od kostki betonowej. polecam firme jarbruk 509496421 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajojk 03.02.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Witam ForumowiczówMam do sprzedania działki o powierzchni 1750m2 we wsi Szczęsne 3km od Grodziska Mazowieckiego mój tel.608623489 I jeszcze jedno pytanie czy macie do polecenia ekipe od tynków cementowo-wapiennych robionych ręczniePozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 03.02.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Tynki obrabiane ręcznie na gładko, nakładane agregatem---> referencje: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483-Tynki-cem-wap-i-gipsowe-zobacz-referencje-url-www.sain.pl-url/ Możliwość obejrzenia naszych prac Witam Forumowiczów Mam do sprzedania działki o powierzchni 1750m2 we wsi Szczęsne 3km od Grodziska Mazowieckiego mój tel.608623489 I jeszcze jedno pytanie czy macie do polecenia ekipe od tynków cementowo-wapiennych robionych ręcznie Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 04.02.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Projekty wodno-kanalizacyjne tel. 501 556 149. W telefonie mam pod "projekty wodno-kanal" i bez nazwiska, pani inżynier (emerytka) zrobiła mi właśnie takie dwa projekty i współpracę z nią dobrze wspominam. Mieszka w centrum Grodziska, mała uliczka bez problemu z parkowaniem a kilka razy trzeba było do niej przyjechać. Polecem. Pani nazywa się Ewa Kiljańska i mieszka na ulicy Stawowej w Grodzisku. Robiła nam projekt wewnętrznej instalacji do przyłącza gazowego. Można ją polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts