Marzek_rodo6 19.02.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Drodzy Budujący, Szukam sprawdzonej ekipy do schodów. Trepy + barierki. Mam 17 stopni + spocznik 1x2m. Wycena która dostalam zwaliła mnie z nóg. 14 tys za schody jesionowe + barierki (szkło + drewno). A może przesadzam..moze to standardowa cena? Pozdrawiam Madzia spróbuj u Pana Sławka: 509705394, polecany na forum kilkukrotnie, zrobione pomiary, cena niewygórowana, projekt gotowy, umowa też.......problem tylko z tym, że od czasu umowy człowiek stał się niedostępny, nie odbiera telefonów, jaby zapadł sie pod ziemię......może będziesz mała więcej szczęścia....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka78 20.02.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Madzia spróbuj u Pana Sławka: 509705394, polecany na forum kilkukrotnie, zrobione pomiary, cena niewygórowana, projekt gotowy, umowa też.......problem tylko z tym, że od czasu umowy człowiek stał się niedostępny, nie odbiera telefonów, jaby zapadł sie pod ziemię......może będziesz mała więcej szczęścia....... Dziękuję ślicznie za namiary. Zatem próbuję u Pana Słąwka Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 21.02.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Drodzy budujący mam prośbę o wycene i ewentualne sprawdzone kontakty cenowo niewywindowane. zakupilem razem z tesciami dom 200m, na dole tescie na górze my. Do wykończenia mamy górę (obecnie stan developerski) 4 pokoje, kuchnię i łazienkę przedpokój i schody na górę (100m2) woj. mazowieckie pow. pruszkowski , wszystko obecnie jest w stanie deweloperskim z grzejnikami bez parapetów jaki nalezy koszt realnie liczyc aby to wykonczyc bez mebli, ale przy założeniu wykończonej lazienki i kuchni. Czyli parapety, ściany, podłogi, schody, wyposażenie kuchnia, łazienka razem w wykończeniem ich. i podłączenie wszystkiego. Wiem ze to jest indywidulane podejscie bo rózne sa ceny kuchni i lazienki, ale biorąc pod uwage stan średni-wyższy. Dzięki za pomoc w wycenie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 21.02.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam, czy osoby, ktore juz mieszkaja moga polecic kogos od zabudow meblowych typu szafy i garderoby? Czesc, W mieszkaniu w którym obecnie mieszkamy całą "zabudowę" (szafy, kuchnia, garderoba itp.) robił p. Jacek Paczewski - mi odpowiadał - tel. 668-410-267 PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 21.02.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Drodzy budujący mam prośbę o wycene i ewentualne sprawdzone kontakty cenowo niewywindowane. zakupilem razem z tesciami dom 200m, na dole tescie na górze my. Do wykończenia mamy górę (obecnie stan developerski) 4 pokoje, kuchnię i łazienkę przedpokój i schody na górę (100m2) woj. mazowieckie pow. pruszkowski , wszystko obecnie jest w stanie deweloperskim z grzejnikami bez parapetów jaki nalezy koszt realnie liczyc aby to wykonczyc bez mebli, ale przy założeniu wykończonej lazienki i kuchni. Czyli parapety, ściany, podłogi, schody, wyposażenie kuchnia, łazienka razem w wykończeniem ich. i podłączenie wszystkiego. Wiem ze to jest indywidulane podejscie bo rózne sa ceny kuchni i lazienki, ale biorąc pod uwage stan średni-wyższy. Dzięki za pomoc w wycenie. Pozdr Witaj, Przyjmuje się średnio 1000zł za m2, oczywiście można i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 21.02.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam,dopisuję się do grupy.Z mężem będziemy budować się w Grodzisku Mazowieckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerkbait 22.02.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam,jak pisałem wcześniej będziemy budowac dom w Radoniach w technologi tradycyjne. Jeśli ktoś może dać namiary na ekipę budowlaną bedziemy bardzo wdzieczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka78 22.02.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam, jak pisałem wcześniej będziemy budowac dom w Radoniach w technologi tradycyjne. Jeśli ktoś może dać namiary na ekipę budowlaną bedziemy bardzo wdzieczni. Pan Krzysztof Krupski- 602237866 W zeszłym roku zbudowali mi dom w tempie ekspresowym. Nie piją, Latem pracuja od 7-19. Szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerkbait 22.02.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Pan Krzysztof Krupski- 602237866 W zeszłym roku zbudowali mi dom w tempie ekspresowym. Nie piją, Latem pracuja od 7-19. Szczerze polecam Dzięki , odezwę się do nich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzezuch 22.02.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam Mogę polecić swoją ekipę - nasz dom budowali sprawnie i bez zastrzeżeń - stan surowy otwarty. Postawili nam dom w Milanowku więc można go zobaczyć by sprawdzić jakość ich pracy. Obecnie szukają zlecenia więc jeśli ktoś szuka ekipy to prosze o kontakt na prwie. Chłopaki są z za Suwałk więc robociznę wyceniają na podstwie projektu przesyłanego mailem. Pracuja przez 7 dni w tygodniu bo żadko jadą do domu więc budowa jest dopilnowana i sprawnie wykonywana:)My jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerkbait 23.02.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam Mogę polecić swoją ekipę - nasz dom budowali sprawnie i bez zastrzeżeń - stan surowy otwarty. Postawili nam dom w Milanowku więc można go zobaczyć by sprawdzić jakość ich pracy. Obecnie szukają zlecenia więc jeśli ktoś szuka ekipy to prosze o kontakt na prwie. Chłopaki są z za Suwałk więc robociznę wyceniają na podstwie projektu przesyłanego mailem. Pracuja przez 7 dni w tygodniu bo żadko jadą do domu więc budowa jest dopilnowana i sprawnie wykonywana:) My jesteśmy zadowoleni. Witam, poprosze o namiary na ekipe na priwa lub maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALKO270 23.02.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam, jak pisałem wcześniej będziemy budowac dom w Radoniach w technologi tradycyjne. Jeśli ktoś może dać namiary na ekipę budowlaną bedziemy bardzo wdzieczni. Witam Poszło na P.W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerkbait 23.02.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam Poszło na P.W Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo7 23.02.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Hej, Czy moze ktoś z Was ma godną polecenia ekipę, która mogłaby wejśc i kontynuowac budowe po stanie surowym otwartym z dachem ? mam na myśli wylewki, gipsowanie itd Z góry dziękuję za sprawfzone namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makoko 25.02.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Witam, czy możecie polecić kogos do adaptacji projektu i pomocy w formalnościch z pozwleniem na budowę? Kiedyś wydawało mi się że były takie namiary na stronie grupy nadarzyńsko-grodziskiej, dziś zaglądałam tam - i nic. Chyba dotknęła mnie pomroczność jasna. ja znalazłam na Forum: p. Firlej 22 724 30 89, kom. 511 067 985, z Grodziska. W tej chwili przygotowuje mi dokumenty do pozw. na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 26.02.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam serdecznie .Jesteśmy firmą zajmującą się sprzedażą i montażem podłóg z: paneli laminowanych , paneli drewnianych , parkietów gotowych i wykładzin dywanowych .W ofercie posiadamy tylko produkty sprawdzone przez naszą firmę przez 10 lat montaży .Posiadamy produkty : Panele laminowane : Arbiton , Quick Step , Egger , Berry Floor Panele Drewniane : Arbiton , Kahrs , Baltic Wood Parkiety gotowe : KoppOraz ok 1000 wzorów wykładzin dywanowych i wszystkie dodatki do podłóg : listwy , podkłady pod wykładziny , podkłady pod panele , kleje do wykładzin , parkietów i inne .Zapraszamy do Grodziska Mazowieckiego ul. Królewska 90 ( vis a vis stacji Shell) tel. 795 405 545 , 022 730 62 50. Salon prowadzimy od niedawna i staramy się uświadomić klientom , że istniejemy na miejscu i nie trzeba po podłogę jechać do supermarketu .Wykonujemy pomiary pomieszczeń , kosztorysy , wystawiamy FV i udzielamy gwarancji .Dla klientów z Grodziska i okolic proponujemy specjalne rabaty i oferty .ZAPRASZAMY Kalata MariuszFloor 4 U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 26.02.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam serdecznie . Jesteśmy firmą zajmującą się sprzedażą i montażem podłóg z: paneli laminowanych , paneli drewnianych , parkietów gotowych i wykładzin dywanowych . W ofercie posiadamy tylko produkty sprawdzone przez naszą firmę przez 10 lat montaży . Posiadamy produkty : Panele laminowane : Arbiton , Quick Step , Egger , Berry Floor Panele Drewniane : Arbiton , Kahrs , Baltic Wood Parkiety gotowe : Kopp Oraz ok 1000 wzorów wykładzin dywanowych i wszystkie dodatki do podłóg : listwy , podkłady pod wykładziny , podkłady pod panele , kleje do wykładzin , parkietów i inne . Zapraszamy do Grodziska Mazowieckiego ul. Królewska 90 ( vis a vis stacji Shell) tel. 795 405 545 , 022 730 62 50. Salon prowadzimy od niedawna i staramy się uświadomić klientom , że istniejemy na miejscu i nie trzeba po podłogę jechać do supermarketu . Wykonujemy pomiary pomieszczeń , kosztorysy , wystawiamy FV i udzielamy gwarancji . Dla klientów z Grodziska i okolic proponujemy specjalne rabaty i oferty . ZAPRASZAMY Kalata Mariusz Floor 4 UA może byśmy upoważnili naszego moderatora grupowego do wycinania takich postów? Jest na to miejsce na forum, jak dla mnie ten użytkownik za reklamę tego typu na grupie powinien być zbanowany... :spam:inni koledzy/koleżanki z forum, którzy są jednocześnie wykonawcami jakoś w bardziej "naturalny" sposób się ogłaszają i polecają swoje usługi, a klientów mają... ban dla tego użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 26.02.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 A może byśmy upoważnili naszego moderatora grupowego do wycinania takich postów? Jest na to miejsce na forum, jak dla mnie ten użytkownik za reklamę tego typu na grupie powinien być zbanowany... :spam:inni koledzy/koleżanki z forum, którzy są jednocześnie wykonawcami jakoś w bardziej "naturalny" sposób się ogłaszają i polecają swoje usługi, a klientów mają... ban dla tego użytkownika a już miałem napisać że jest coś takiego jak profil płatny... PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 27.02.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Sorry jeżeli kogoś uraziłem .Na ogólnej stronie nie chcę się ogłaszać , bo chcę dotrzeć do klientów z okolic sklepu.Chcę w ten sposób po prostu uświadomić Wam ( z okolicy ) ,że jest taki sklep w Grodzisku .Zobaczcie , że nie jestem nowym użytkownikiem na forum i nie wchodzę tylko raz , a jestem na forum od 2009 roku i zazwyczaj wypowiadam się na konkretne tematy ( związane z podłogami ) .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzezuch 28.02.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam Jeśli ktoś potrzebuje stępli 280 cm to mam do odsprzedania ok 500 sztuk.kontak [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts