olgajotka 01.04.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Tartaków w Iłży lub okolicach jest chyba sporo. Ten z którego my ostatecznie wzieliśmy więźbę sprawdził się w 100%. http://www.drewnobudowlanetartak.pl/ - Artur Prokop Dobra cena, drewno dobrze zaimpregnowane (przynajmniej tak powiedział cieśla), transport gratis no i termin - zamówiłam więźbę w czwartek a we wtorek już była na budowie Pozdrawiam Ania My więźbę mamy wykonaną z drewna z tartaku z ul. Brzozowej (granice Pruszkowa). Jak narazie wszystko ok. Będziemy kłaść dachówkę, zobaczymy jeszcze, co powie wykonawca dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 01.04.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 My więźbę mamy wykonaną z drewna z tartaku z ul. Brzozowej (granice Pruszkowa). Jak narazie wszystko ok. Będziemy kłaść dachówkę, zobaczymy jeszcze, co powie wykonawca dachu.Czyli ta firma? Ile płaciliście za m3? Ostatnio chciałem trochę kantówki od nich kupić, nawet nie na więźbę (bez impregnacji, gorszej klasy), to strzelili taką ceną, że podziękowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 02.04.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Witam, Poszukujemy słupków i siatki ogrodzeniowej z odzysku. Jeśli ktoś chce się pozbyć chętnie odkupimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 02.04.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Zaczynam budowe, czy macie moze jakies materiały, które mnie się przydadzą w trakcie budowy a Wam zbywają na Waszej działeczce Chetnie odkupię.Mi pewnie zostanie trochę bloczków bet.kom. - może niechcący z tego budujesz? Jeszcze nie wiem, ile, ale na pewno przeszacowałem... odbiór byłby w Błoniu na składzie, gdzie nadal stoją Poza tym mam rozdzielnicę budowlaną ruchomą, z licznikiem, do przyłącza sąsiadowego, na zbyciu od zaraz (już nawet chętni byli, ale im ceny nie podałem... muszę ją wreszcie wydobyć...).Witam, Poszukujemy słupków i siatki ogrodzeniowej z odzysku. Jeśli ktoś chce się pozbyć chętnie odkupimy A musi być z odzysku? Zostało mi 10mb w rolce, z chęcią się pozbędę. Każdy grosz się teraz przyda edit: ekhm, minus 1,5mb na bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bsc 03.04.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam Z pewnością mogę polecić Pana Marcina robił u mnie szafy i kuchnie ceny w normie. Doradzi, podpowie, szybko i sprawnie, dba o szczegóły namiar na niego to 603 214 838, a i ma swoją strone http://www.mcmeble.pl jest tam troche zdjęć wieć można coś podejrzeć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bsc 03.04.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Czesc, W mieszkaniu w którym obecnie mieszkamy całą "zabudowę" (szafy, kuchnia, garderoba itp.) robił p. Jacek Paczewski - mi odpowiadał - tel. 668-410-267 PZDR Qter Z pewnością mogę polecić Pana Marcina robił u mnie szafy i kuchnie ceny w normie. Doradzi, podpowie, szybko i sprawnie namiar na niego to 603 214 838, a i ma swoją strone http://www.mcmeble.pl jest tam troche zdjęć wieć można coś podejrzeć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 04.04.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 koledzy a może jakąś sprawną szybką i rzetelną ekipę polecicie do SSO - lokalizacja Pruszków (i ewentualnie na kolejne etapy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 04.04.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Czyli ta firma? Ile płaciliście za m3? Ostatnio chciałem trochę kantówki od nich kupić, nawet nie na więźbę (bez impregnacji, gorszej klasy), to strzelili taką ceną, że podziękowałem. Płaciliśmy 790 zł za metr3 z impregnacją. Z tego co widzę, można teraz znaleźć taniej. Polecili nam ten tartak w Andzie, podobno ludzie nie narzekali na jakość i dostawę. My jak narazie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 04.04.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Natomiast z czyściutkim sumieniem i 100% pewnością mogę polecić ekipę, która właśnie dzisiaj skończyła robić u nas stan surowy Ekipa wzięta po forumowych Ramotkach (dziękujemy:)) Pan Jerzy Filaber tel 692020065 i synowie 1. Na budowie byliśmy co 2 tygodnie - NIE BYŁO POTRZEBY CZĘŚCIEJ 2. Bezproblemowo, szybko, starannie 3. Pełna współpraca wykonawcy z dostawcą materiałów 4. Ekipa kulturalna, pracująca również w weekendy w razie potrzeby 5. Wszystko uczciwie i w porządku, za niewygórowaną cenę Dzięki tej ekipie uważamy, że budowa domu to czysta przyjemność Przed nami pokrycie dachówką - mam nadzieję, że zdania nie zmienimy - wchodzi inna ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 04.04.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 koledzy a może jakąś sprawną szybką i rzetelną ekipę polecicie do SSO - lokalizacja Pruszków (i ewentualnie na kolejne etapy) SSO z więźbą - Pan Kazik tel 508872231. Wymiatacze - znają się na robocie, zero alk., super tempo i dobre ceny (możesz powołać się na Marcina z Osowca). To co jest u mnie na stronie http://promienny.mojabudowa.pl zrobili w 3 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 04.04.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Może ktoś poleci mi sprawdzonego hydraulika (okolice Grodziska Maz.) - chodzi o kompleksową usługę C.O, wod.-kan., ogrzewanie podłogowe. Chcę też kupić ponad 100m2 desek heblowanych na strop - może znacie jakiegoś stolarza z okolic. Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 05.04.2011 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Może ktoś poleci mi sprawdzonego hydraulika (okolice Grodziska Maz.) - chodzi o kompleksową usługę C.O, wod.-kan., ogrzewanie podłogowe. Pan Piotr Rothimel z Milanówka tel. 601 335 163. U mnie robił c.o. + podłogówka, kompletną kotłownię: piec gazowy, turbokominek z płaszczem wodnym i zbiornik c.w.u. z dwiema wężownicami. Z rozmów wiem, że robi też wod.-kan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 05.04.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 hej dobrzy ludzie, jeszcze raz pytam, bardzo proszę - powiedzcie ile płaciliście z kładzenie blachodachówki oraz za deskowanie. Dostaliśmy 2 wyceny robocizny z Dachluxu: 1. 14.000 2. 11.000 Cena bez więźby, blachodachówka Sara, z obsadzeniem 7 okien, bez deskowania. Zdecydowaliśmy się jednak na dachówkę ceramiczną (bardzo mała różnica w cenie materiału) i umówiliśmy się z innym wykonawcą na 15.000 Dodam, że dach mamy dość skomplikowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 05.04.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Dostaliśmy 2 wyceny robocizny z Dachluxu: 1. 14.000 2. 11.000 Cena bez więźby, blachodachówka Sara, z obsadzeniem 7 okien, bez deskowania. Zdecydowaliśmy się jednak na dachówkę ceramiczną (bardzo mała różnica w cenie materiału) i umówiliśmy się z innym wykonawcą na 15.000 Dodam, że dach mamy dość skomplikowany Nie wiem jaką masz pow. dachu ale wg mnie cena jest ok. Dla porównania: za deskowanie i papowanie płacę 16 zł, za kładzenie blachodachówki 32 zł (w tym wszystkie obróbki blacharskie, okien dachowych brak, jeden skomplikowany kosz). Dach mam około 230 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 05.04.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Może ktoś poleci mi sprawdzonego hydraulika (okolice Grodziska Maz.) - chodzi o kompleksową usługę C.O, wod.-kan., ogrzewanie podłogowe. Pozdrawiam, Marcin Paweł ( firma Mabud ) tel. 512-158-733. kompleksowo łącznie z późniejszym serwisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 05.04.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Nie wiem jaką masz pow. dachu ale wg mnie cena jest ok. Dla porównania: za deskowanie i papowanie płacę 16 zł, za kładzenie blachodachówki 32 zł (w tym wszystkie obróbki blacharskie, okien dachowych brak, jeden skomplikowany kosz). Dach mam około 230 m2. My mamy 7 okien dachowych, 3 lukarny, a powierzchnia dachu kopertowego to około 315 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bsc 05.04.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam Macie może polecić kogoś rozsądnego do ocieplenia styropianem budynku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 06.04.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam Macie może polecić kogoś rozsądnego do ocieplenia styropianem budynku. pozdrawiam Ja też teraz się tym interesuję, ostatnio na "Solidnych..." ekipę polecił forumowicz Krupiarz: "Na pewno z czystym sumieniem mogę polecić ekipę od ociepleń elewacji styropianem. Dokładnie, szczelnie i równo, a przez to później ciepło i kieszeń nie wydrenowana po zimie . Tynk ma już 4 lata i wszystko jest ok. Szef ekipy Jacek tel. 516895245." Natomiast zastanawiamy się, czy ze względów finansowych nie ocieplić samodzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekjar111 06.04.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 witam poszukuję namiarów na wynajem zbiornika/cysterny na wodę do tynków, na działce nie mam jeszcze wody, a bedzie mi potrzebna do tynkowania, proszę o jakieś namiary w okolicach Grodzisk Maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjka 06.04.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam Budowa w toku. Potrzebuję stępli ok 130 sztuk 3m. Oraz jakieś namiary na dobrego fachowca od elewacji drewnianych. Jak i dekarzy do dachu z blachy na rąbek stojący. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts