niemy10 13.04.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 mikel1 i ania_marcin wielkie dzieki za tak cenne rady i dokladne kontakty dzis zadzwonie zorientuje sie i pojade jesli bedzie trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 13.04.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam,odstąpię agregat prądotwórczy 7.2kV -2 x 230V 1 x 380V-diesel,rozrusznik-bardzo ekonomiczny-polski producent BAS-serwis w Woli Mrokowskiej trasa Krakowska, działał calą budowę u nas zanim dostaliśmy zgodę od ,,sasiada'' na przyłącze,kosę spalinową Stihl-żyłka-nóż,glebogryzarkę f-my Viking.Stan bdb.Wszystkie narzędzia do przedestowania w Żabiej Woli po uprzednim tel.603989874.Pozdrawiam. jaki jest koszt agregatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 13.04.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 No i zaczelismy budowe. Prad i woda pociagniety do domu, humus zdjety i w poniedzialek beda lac fundamenty. Pytanie: 1. gdzie (okolice Grodziska ) i za ile mozna kupic Stal zbrojeniowa fi6,12 oraz Drut wiazalkowy 2. Beton b20 i b15 - nam zaproponowana w budokruszu 205 netto czy to dobra cena ? My beton braliśmy z Chemabudu niedaleko Janek i jesteśmy bardzo zadowoleni. Ważne - jak coś zostało, oddawali pieniądze. Więc, jak zamówiliśmy za dużo, wracało do Chemabudu. A chyba często się zdarza, że się zamawia trochę więcej. Ceny, jak braliśmy, były najlepsze w okolicy, natomiast teraz coś tam się pozmieniało, trzeba by było się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 13.04.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 witam, mam pytanie o deskę tarasową? skąd braliście w naszej okolicy? nie będę chciała egzotyka, ale też raczej nie sosnę. coś pomiędzy mi się marzy. macie jakieś miejsca sprawdzone? Widzieliśmy ostatnio deskę tarasową w tartaku na Brzozowej ("Konar"). Cen jeszcze nie porównywałam z innymi miejscami, więc nie wiem, czy drogo, czy tanio. My też się nad tym zastanawiamy, czy nie położyć na tarasie, ale to jeszcze baaardzo daleka przyszłość ze względów finansowych niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 13.04.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 tak to własnie był ten Pan :/ panowie zrobili jeden odwiert w miejscu które wskazał architekt na planie zagospodarowania działki, wiec nie sprawdzalismy tego miejsca wcześniej. wiec musimy chyba zatrudnic geofizyka 600 zł z polecenia pana Paluchowskiego aby zobaczył czy na terenie działki jest woda... A moze w gminie lub w starostwie sa mapy geologiczne z opisem hydrogeologii (zalegania wód). Może tam warto sprawdzić. Są też różczkarze, macie kogoś godnego polecenia ? Właśnie ten Pan (geofizyk) wskazał gdzie jest woda na naszej działce nazwisko chyba na F? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vihura 13.04.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Heloł Blaszak kupię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwawrzy 13.04.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam Szanownych Grupowiczów, Zaczynamy budowe latem w Żółwinie. Narazie jestesmy na etapie zbierania kolekcji papierków do PnB, ale mamy nadzieje ze w lipcu, sierpniu ruszym i uda nam sie w tym roku osiagnac SSO. pozdrowienia dla wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemy10 13.04.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 A wiec dzieki Wam wybralismy firme Maglex i beton jednak z Budokruszu bo B20 kosztuje u nich 205zl netto a w Chemabudzie znacznie drozej. Budokrusz elastyczny z dostawa i platnosciami. Gdzie mozna kupic deski do szalunku 3 metrowe. ? Czy oferuja stransport ? teraz zeby pogoda dopisala bo ziemie mamy gliniasta i jak spadnie deszcz to wszystko sie obsuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjka 13.04.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam Ponownie pytam czy ktoś nie ma na zbyciu stępli 150 szt. 3 metrowych PILNE !!!!!!!!!. No i jakies namiary na kogoś od położenia elewacji drewnianej, a także dekarza który jest dobry w położeniu blachy na rąbek stojący. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 13.04.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 A wiec dzieki Wam wybralismy firme Maglex i beton jednak z Budokruszu bo B20 kosztuje u nich 205zl netto a w Chemabudzie znacznie drozej. Budokrusz elastyczny z dostawa i platnosciami. Gdzie mozna kupic deski do szalunku 3 metrowe. ? Czy oferuja stransport ? teraz zeby pogoda dopisala bo ziemie mamy gliniasta i jak spadnie deszcz to wszystko sie obsuwa. Czesc, Ja w zeszłym roku brałem deski na szalunek stąd: Drewpłyt. PHU. Pecka R. 05-806 Sokołów; 34 22 759 01 81 ogłasza sie na allegro: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6692343 Z tym, że brałem tzw. króciak bo wychodziłi mi taniej a chopaki sobie dali rade żeby blaty pozbijać. Transport zapewniali (nie pamiętam czy płaciłem osobno czy nie) a za towar napewno częściowo płaciłem przelewem... PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 14.04.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 A wiec dzieki Wam wybralismy firme Maglex i beton jednak z Budokruszu bo B20 kosztuje u nich 205zl netto a w Chemabudzie znacznie drozej. Budokrusz elastyczny z dostawa i platnosciami. Jak te ceny się zmieniają... Pod koniec ubiegłego roku Chemabud był tani, a Budokrusz drogi jak cholera. Ciekawe, jak będzie w przyszłym roku. My na szczęście beton już mamy z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamEwelina 14.04.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Witam, budujemy się w Zelechowie, szukamy kogos do zbudowania ogrodzenia i elewacji. Ogrodzenie klinkierowe. Elewacja jest ocieplenie - potrzebujemy do położenia kolorku i innych wykończeń. Będę wdzięczna za polecenie kogoś sprawdzonego i niedrogiego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenaPrzemek 15.04.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 A wiec dzieki Wam wybralismy firme Maglex i beton jednak z Budokruszu bo B20 kosztuje u nich 205zl netto a w Chemabudzie znacznie drozej. Budokrusz elastyczny z dostawa i platnosciami. Gdzie mozna kupic deski do szalunku 3 metrowe. ? Czy oferuja stransport ? teraz zeby pogoda dopisala bo ziemie mamy gliniasta i jak spadnie deszcz to wszystko sie obsuwa. Powodzenia oby niebyło takiej pogody jak w zeszłym roku wszystko pływało my tez mamy gline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 15.04.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Powodzenia oby niebyło takiej pogody jak w zeszłym roku wszystko pływało my tez mamy gline. My mamy problem z drogą (ul.Gogola w Radoniach), ostatnio mój mąż zakopał się i 2,5 godziny go wyciągali z błota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadia0504 16.04.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Witam, Szukam kogoś do zrobienia balustrad balkonowych, dziękuję z góry za polecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipsi 16.04.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Widzieliśmy ostatnio deskę tarasową w tartaku na Brzozowej ("Konar"). wielkie dzięki, podjadę tam w poniedziałek. nikt więcej nic mi nie poleci? ładnie proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konik77 16.04.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 A wiec dzieki Wam wybralismy firme Maglex i beton jednak z Budokruszu bo B20 kosztuje u nich 205zl netto a w Chemabudzie znacznie drozej. Budokrusz elastyczny z dostawa i platnosciami. Jak te ceny się zmieniają... Pod koniec ubiegłego roku Chemabud był tani, a Budokrusz drogi jak cholera. Ciekawe, jak będzie w przyszłym roku. My na szczęście beton już mamy z głowy my braliśmy beton z betroniki http://www.betronika.pl/ cena była super pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konik77 16.04.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Witamy! Pierwsze dokumenty do wniosku złożyliśmy w lutym, a wniosek o pozwolenie na budowę złożyliśmy na początku marca i czekaliśmy miesiąc. Niestety z tym urzędem zawsze są problemy... Więc trochę musieliśmy się nachodzić i pofatygować pana architekta. Ale w końcu jakoś poszło Wiem też, że zmniejszyli zespół, który zajmował się wnioskami z gminy Brwinów z 3 do dwóch osób wiec pewnie się trochę czas wydłuży... :/ Ale mam nadzieje, że pójdzie Wam sprawnie Powodzenia! Witam przyszłych sąsiadów my właśnie kończymy budowę na nowowiejskiej w Owczarni, jesteśmy na etapie płytek itp. Materiały czyli cegył, kominy leiera braliśmy z Andy tej z wawy na alejach, folie styropiany itp z firmy Kabeks w Grodzisku, beton z Betroniki, bloczki betonowe z radomia, drewno na szalunki z Kozerek Powodzenia ! pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nairda_g 17.04.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam, sprzedam duży barak budowlany. Obecnie stoi na działce w miejscowości Opypy (3 km od Grodziska).http://allegro.pl/barak-i1567746079.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabella 17.04.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Witaj Ewo - czy mozesz podac bliższe namiary na beton, bloczki i drewno na szalunek? beton z Betroniki, bloczki betonowe z radomia, drewno na szalunki z Kozerek Poszukuje dobrych adresów na materiały budowlane w okolicy Żabia Wola, Słubica, Krze - będę wdzięczna za namiary. pozdrawiam A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts