smigloxxx 17.04.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 http://ofero24.muratordom.pl/budowa-i-remont/uslugi-kompleksowe-budowa/budowa-domow-warszawa-i-okolice,918/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suomi 18.04.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Poszukuję architekta do wykonania projektu budowlanego domu jednorodzinnego do uzyskania pozwolenia na budowę. Chodzi o adaptację domu w jonagoldach archonu (lub nowy projekt na jego bazie). Jeśli możecie kogoś polecić to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemy10 19.04.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 A wiec wczoraj wylalismy fundamenty...pogoda dopisala ufff i ziemia ladnie sie trzymala. Wszystko szlo sprawnie do czas kiedy zakopala sie jedna z betoniarek....masakra. Pytanie : mozecie polecic hurtownie z matarialami bud. ? podobno jak wszystko kupie w jednym miejscu bedzie taniej ? potrzebuje kupic bloczki i inne .... Konik77 - gdzie w Radomiu kupowaliscie bloczki i po ile jeden bloczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 19.04.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Zarząd Dróg Gminnych (22) 755 20 06 Od momentu kiedy mrozy puściły przejazd ulicą Gogola jest prawie niemożliwy. Dlatego zwracam się do wszystkich, którzy korzystają z tej drogi, aby dzwonili na powyższy numer do Zarządu Dróg Gminnych. Pozdrawiam Jeszcze raz przypominam, żeby dzwonić i zawracać d...ę. Mamy wstrzymaną budowę z powodu braku dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 19.04.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 A wiec wczoraj wylalismy fundamenty...pogoda dopisala ufff i ziemia ladnie sie trzymala. Wszystko szlo sprawnie do czas kiedy zakopala sie jedna z betoniarek....masakra. Pytanie : mozecie polecic hurtownie z matarialami bud. ? podobno jak wszystko kupie w jednym miejscu bedzie taniej ? potrzebuje kupic bloczki i inne .... Konik77 - gdzie w Radomiu kupowaliscie bloczki i po ile jeden bloczek ? Najlepiej prześledzić forum, chociaż, jak ostatnio się przekonałam w wątku betonowym, ceny się zmieniają. My materiały braliśmy z Andy, wszelkie sprawy załatwialiśmy z Marcinem Zacierą. Kontakt w Google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macie 19.04.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Witam Prosze o polecenie kogos do wykonania podlaczenia do wodociagu, w gminie Brwinów, konkretnie Żółwin. Najlepiej kogos z znajomosciami w urzedzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 19.04.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Witajcie, Szukam sprawdzonych wykonawców od wylewek betonowych. Jak możecie podać jeszcze orientacyjny koszt to byłbym wdzięczny PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 19.04.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ja jeszcze o tych drogach, kulturalnie aczkolwiek stanowczo walczę z Urzędami o poprawę, nie odpuszczę Naprawdę zależy mi na tym, żeby Gmina się rozwijała, kwitła, nie może być tak, że ludzie boją się zacząć budowę domu z powodu braku przejezdnej drogi! Który mamy wiek, XVIII czy XXI?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 19.04.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ja jeszcze o tych drogach, kulturalnie aczkolwiek stanowczo walczę z Urzędami o poprawę, nie odpuszczę Naprawdę zależy mi na tym, żeby Gmina się rozwijała, kwitła, nie może być tak, że ludzie boją się zacząć budowę domu z powodu braku przejezdnej drogi! Który mamy wiek, XVIII czy XXI?! rozmawiając z różnymi urzędnikami to mi się wydaje że chyba ja jakieś lenno płacę... ale idzie podobno ku dobremu - może w końcu np. węzeł Łopuszańska oddadzą częściowo PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenon 19.04.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 jeśli ktoś by chciał zakładać klimatyzację typu z marketu to służę pomocą przy montażu. ceny przynajmniej o połowe tańsze niż firmy tym sie zajmujące. dokładniej na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
playro 19.04.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Potrzebuje namiar na tynkarzy do tynków cementowo wapiennych na piasku kwarcowym zacieranych. Tak żeby gładzi nie trzeb było robić.dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 19.04.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Potrzebuje namiar na tynkarzy do tynków cementowo wapiennych na piasku kwarcowym zacieranych. Tak żeby gładzi nie trzeb było robić. dzięki za namiary warto się zastanowić na tym czy na pewno zacierane kwarcem.... my takie mamy i mąż strasznie psioczy - każda drobna zmiana na ścianie jest nie do zarobienia, tak aby nie było widać. Jakakolwiek poprawka i widać ślady - tynk ma taką dziwną strukturę, której niczym nie da się wyrobić samemu. Fakt - ładnie wygląda, ale przy założeniu, że już ścian nie będzie się ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 19.04.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Potrzebuje namiar na tynkarzy do tynków cementowo wapiennych na piasku kwarcowym zacieranych. Tak żeby gładzi nie trzeb było robić. dzięki za namiary Zapraszam do skorzystania z usług mojej firmy. Możliwość obejrzenia naszych prac obecnie w Milanówku, Podkowie Leśnej, Pruszkowie... Nasze referencje na forum muratora pod adresem: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483-Tynki-cem-wap-i-gipsowe-zobacz-referencje-url-www.sain.pl-url/ Tynki wykonujemy bez użycia piasku kwarcowego, z efektem gładkich ścian. Nasze tynki można w prosty sposób naprawić, gdyby uszkodziły się podczas prac na budowie. W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny: 509-499-922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hardzisz 19.04.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Witam Prosze o polecenie kogos do wykonania podlaczenia do wodociagu, w gminie Brwinów, konkretnie Żółwin. Najlepiej kogos z znajomosciami w urzedzie Pozdrawiam Witam, Polecam Pana Tomasza Łupińskego. Bardzo dobrze zna Panie z gminy. Ceny w miarę przystępne. Mnie właśnie skończył projekt i powinien za jakiś tydzień już startować. Kontakt mogę przesłać na priv. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konik77 19.04.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Witaj Ewo - czy mozesz podac bliższe namiary na beton, bloczki i drewno na szalunek? Poszukuje dobrych adresów na materiały budowlane w okolicy Żabia Wola, Słubica, Krze - będę wdzięczna za namiary. pozdrawiam A Betronika: 609932116; 609904477; z Radomia bloczki betonowe: tel: 46 618 42 52; strop trzeba napisać na kontakt na stronie: http://www.stropex.pl nie potrzebujesz przy ich stropach drewna bo oni produkują kształtki ; Anda w wawie na Alejach pustaki, kominy itp- wyśle ci na prv (jeśli jesteś zainteresowana) bo mam telefon do przedstawiciela, mąż sprawdzał ceny w okolicznych składach i prawda jest taka że tylko duży skład da Ci dobre ceny i rabaty; bardzo dobre ceny dostaliśmy też z Kabeksu - ocieplenie, beton, folia itp, styropian jeśli jesteś zainteresowana dam Ci namiary na pana Roberta, towar mamy na telefon; nie mam telefonu do składu drewna ale wyjedziesz z Grodziska w stronę Żyrardowa to jest tylko jeden skład w Kozerkach, trzeba się z nimi targować - to jeśli chodzi o drewno na szalunki, nie na więźbę; stal najtańsza była zawsze w Milanówku - namiar mogę podać na prv, 1 światła przed tesco w Milanówku w kierunku wawy, piasek - jak chcesz też mam w dobrej cenie ale kontakt też mogę dać na prv pozdr przepraszam ze teraz dopiero odpasuję ale mam urwanie gwizdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konik77 19.04.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 A wiec wczoraj wylalismy fundamenty...pogoda dopisala ufff i ziemia ladnie sie trzymala. Wszystko szlo sprawnie do czas kiedy zakopala sie jedna z betoniarek....masakra. Pytanie : mozecie polecic hurtownie z matarialami bud. ? podobno jak wszystko kupie w jednym miejscu bedzie taniej ? potrzebuje kupic bloczki i inne .... Konik77 - gdzie w Radomiu kupowaliscie bloczki i po ile jeden bloczek ? bloczki betonowe tel : 46 618 42 52 ale ceny nie pamiętam ale poniżej 3 zeta, 2,5 albo 2,4 zamawiałam je już w lutym 2010 r więc było taniej. Ja miałam upusty w kilku składach napisałam wcześniej, polecam Andę, Kabeks w grodzisku a beton z betroniki tu dostałam dobre ceny pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 20.04.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witajcie, Szukam sprawdzonych wykonawców od wylewek betonowych. Jak możecie podać jeszcze orientacyjny koszt to byłbym wdzięczny PZDR Qter Marek, 503 065 286. Kontakt z 2009, nie dam głowy że nadal aktualny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 20.04.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 A wiec wczoraj wylalismy fundamenty...pogoda dopisala ufff i ziemia ladnie sie trzymala. Wszystko szlo sprawnie do czas kiedy zakopala sie jedna z betoniarek....masakra. Pytanie : mozecie polecic hurtownie z matarialami bud. ? podobno jak wszystko kupie w jednym miejscu bedzie taniej ? potrzebuje kupic bloczki i inne .... Konik77 - gdzie w Radomiu kupowaliscie bloczki i po ile jeden bloczek ? Polecam Kabex w Grodzisku oraz Budomag w Wyględach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 20.04.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 koledzy a może jakąś sprawną szybką i rzetelną ekipę polecicie do SSO - lokalizacja Pruszków (i ewentualnie na kolejne etapy) Z czystym sumieniem polecę p. Jerzego Filabera, 692 020 065. Przekaż pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemy10 20.04.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Dzieki wielkie za kontakty...sa bezcenne Czy macie moze nazwe firmy tej w Radomiu lub inny numer telefonu bo jak dzwonie to slysze: nie ma takiego numeru...firma sie zlikwidowala czy co ? konik77 odezwe sie na pirv do Ciebie i poprosze o te kontakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts