Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

A wiec wczoraj wylalismy fundamenty...pogoda dopisala ufff i ziemia ladnie sie trzymala. Wszystko szlo sprawnie do czas kiedy zakopala sie jedna z betoniarek....masakra.

Pytanie : mozecie polecic hurtownie z matarialami bud. ?

podobno jak wszystko kupie w jednym miejscu bedzie taniej ? potrzebuje kupic bloczki i inne ....

Konik77 - gdzie w Radomiu kupowaliscie bloczki i po ile jeden bloczek ?

Zarząd Dróg Gminnych (22) 755 20 06

Od momentu kiedy mrozy puściły przejazd ulicą Gogola jest prawie niemożliwy. Dlatego zwracam się do wszystkich, którzy korzystają z tej drogi, aby dzwonili na powyższy numer do Zarządu Dróg Gminnych. Pozdrawiam

Jeszcze raz przypominam, żeby dzwonić i zawracać d...ę. Mamy wstrzymaną budowę z powodu braku dojazdu :eek:

A wiec wczoraj wylalismy fundamenty...pogoda dopisala ufff i ziemia ladnie sie trzymala. Wszystko szlo sprawnie do czas kiedy zakopala sie jedna z betoniarek....masakra.

podobno jak wszystko kupie w jednym miejscu bedzie taniej ? potrzebuje kupic bloczki i inne ....

Najlepiej prześledzić forum, chociaż, jak ostatnio się przekonałam w wątku betonowym, ceny się zmieniają.

My materiały braliśmy z Andy, wszelkie sprawy załatwialiśmy z Marcinem Zacierą. Kontakt w Google.

Ja jeszcze o tych drogach, kulturalnie aczkolwiek stanowczo walczę z Urzędami o poprawę, nie odpuszczę :) Naprawdę zależy mi na tym, żeby Gmina się rozwijała, kwitła, nie może być tak, że ludzie boją się zacząć budowę domu z powodu braku przejezdnej drogi!

Który mamy wiek, XVIII czy XXI?!

Ja jeszcze o tych drogach, kulturalnie aczkolwiek stanowczo walczę z Urzędami o poprawę, nie odpuszczę :) Naprawdę zależy mi na tym, żeby Gmina się rozwijała, kwitła, nie może być tak, że ludzie boją się zacząć budowę domu z powodu braku przejezdnej drogi!

Który mamy wiek, XVIII czy XXI?!

rozmawiając z różnymi urzędnikami to mi się wydaje że chyba ja jakieś lenno płacę...

ale idzie podobno ku dobremu - może w końcu np. węzeł Łopuszańska oddadzą częściowo ;)

PZDR

Qter

Potrzebuje namiar na tynkarzy do tynków cementowo wapiennych na piasku kwarcowym zacieranych. Tak żeby gładzi nie trzeb było robić.

dzięki za namiary

warto się zastanowić na tym czy na pewno zacierane kwarcem.... my takie mamy i mąż strasznie psioczy - każda drobna zmiana na ścianie jest nie do zarobienia, tak aby nie było widać. Jakakolwiek poprawka i widać ślady - tynk ma taką dziwną strukturę, której niczym nie da się wyrobić samemu. Fakt - ładnie wygląda, ale przy założeniu, że już ścian nie będzie się ruszać.

Potrzebuje namiar na tynkarzy do tynków cementowo wapiennych na piasku kwarcowym zacieranych. Tak żeby gładzi nie trzeb było robić.

dzięki za namiary

Zapraszam do skorzystania z usług mojej firmy. Możliwość obejrzenia naszych prac obecnie w Milanówku, Podkowie Leśnej, Pruszkowie...

Nasze referencje na forum muratora pod adresem: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483-Tynki-cem-wap-i-gipsowe-zobacz-referencje-url-www.sain.pl-url/

Tynki wykonujemy bez użycia piasku kwarcowego, z efektem gładkich ścian. Nasze tynki można w prosty sposób naprawić, gdyby uszkodziły się podczas prac na budowie.

W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny: 509-499-922

Witam

Prosze o polecenie kogos do wykonania podlaczenia do wodociagu, w gminie Brwinów, konkretnie Żółwin.

Najlepiej kogos z znajomosciami w urzedzie :)

Pozdrawiam

Witam,

Polecam Pana Tomasza Łupińskego. Bardzo dobrze zna Panie z gminy. Ceny w miarę przystępne. Mnie właśnie skończył projekt i powinien za jakiś tydzień już startować. Kontakt mogę przesłać na priv.

Pozdrawiam!

Witaj Ewo - czy mozesz podac bliższe namiary na beton, bloczki i drewno na szalunek?

Poszukuje dobrych adresów na materiały budowlane w okolicy Żabia Wola, Słubica, Krze - będę wdzięczna za namiary.

pozdrawiam

A

Betronika: 609932116; 609904477; z Radomia bloczki betonowe: tel: 46 618 42 52; strop trzeba napisać na kontakt na stronie: http://www.stropex.pl nie potrzebujesz przy ich stropach drewna bo oni produkują kształtki ; Anda w wawie na Alejach pustaki, kominy itp- wyśle ci na prv (jeśli jesteś zainteresowana) bo mam telefon do przedstawiciela, mąż sprawdzał ceny w okolicznych składach i prawda jest taka że tylko duży skład da Ci dobre ceny i rabaty; bardzo dobre ceny dostaliśmy też z Kabeksu - ocieplenie, beton, folia itp, styropian jeśli jesteś zainteresowana dam Ci namiary na pana Roberta, towar mamy na telefon; nie mam telefonu do składu drewna ale wyjedziesz z Grodziska w stronę Żyrardowa to jest tylko jeden skład w Kozerkach, trzeba się z nimi targować - to jeśli chodzi o drewno na szalunki, nie na więźbę; stal najtańsza była zawsze w Milanówku - namiar mogę podać na prv, 1 światła przed tesco w Milanówku w kierunku wawy, piasek - jak chcesz też mam w dobrej cenie ale kontakt też mogę dać na prv

pozdr

przepraszam ze teraz dopiero odpasuję ale mam urwanie gwizdka :)

bloczki betonowe tel : 46 618 42 52 ale ceny nie pamiętam ale poniżej 3 zeta, 2,5 albo 2,4 zamawiałam je już w lutym 2010 r więc było taniej.

Ja miałam upusty w kilku składach napisałam wcześniej, polecam Andę, Kabeks w grodzisku a beton z betroniki tu dostałam dobre ceny

pozdr

Ewa

Polecam Kabex w Grodzisku oraz Budomag w Wyględach