pajogor 06.05.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Ponawiam prośbę o pomoc: 1) Potrzebuje namiar na dobrych niedrogich tynkarzy od tynków cementowo wapiennych. 2) Fachowców od wylewek 3) Przydałby się też ktoś od balustrad balkonowych szklanych. Pozdrawiam 2. Do wylewek polecam Eimund: 503 016 582. Ekipa zna się na robocie. Szybko i profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 06.05.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Szukam pilnie projektanta wewnętrznej instalacji gazowej. Ja korzystałem z usług firmy GAZ z Błonia tel.0-22 755 5306. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.05.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Dzięki psed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macie 06.05.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 WitamPrzyjmę ziemię z wykopu, może być z drobym gruzem, ale bez elementów zbrojeniowych, przeznaczenie na drogę dojazdową.Wieś Żółwin. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 06.05.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Witam, nasza ekipa murarzy kończy niebawem prace na naszej budowie. Jeśli ktoś jest zainteresowany współpracą z uczciwym, sumiennym, myślącym wykonawcą - polecam kontakt dla zainteresowanych na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 07.05.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Witam !! Czy może mi ktoś polecić ekipę brukarską ?? Konkretnie chodzi mi o ułożenie z kostki chodnika, schodów wejściowych i tarasu!! No i pytanko z jakimi kosztami musimy się liczyć za ułożenie 1m2 kostki ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 08.05.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Ja korzystałem z usług firmy GAZ z Błonia tel.0-22 755 5306.A ja nawet mam tel. do pracownika tej firmy, który jak twierdzi wykonuje również projekty przyłączy (nie wiem, czy jako firma, czy prywatnie). Numer - Konrad Żmijewski, tel. 603-660-208, spróbuję też wstawić na stronę grupy w kontakty. Załatwialiśmy inną sprawę z tym panem (też "gazową"), było szybko, konkretnie, na temat i skutecznie. Poszukiwani polecani sprzedawcy bram garażowych i okien. Oferta Bram-dom już sprawdzona I jeszcze coś - jakie dokumenty są potrzebne do PnB instalacji wew. gaz? Projekt instalacji na pewno, pewnie PnB prawomocne również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roslanka 08.05.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Mam do sprzedania steple budowlane150 sztuk 2,9 m20 sztuk 3,5 modbiór własny w Pruszkowiezainteresowanych prosze o kontakt na provpozdrawiam roslanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 08.05.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 A ja nawet mam tel. do pracownika tej firmy, który jak twierdzi wykonuje również projekty przyłączy (nie wiem, czy jako firma, czy prywatnie). Numer - Konrad Żmijewski, tel. 603-660-208, spróbuję też wstawić na stronę grupy w kontakty. Załatwialiśmy inną sprawę z tym panem (też "gazową"), było szybko, konkretnie, na temat i skutecznie. Poszukiwani polecani sprzedawcy bram garażowych i okien. Oferta Bram-dom już sprawdzona I jeszcze coś - jakie dokumenty są potrzebne do PnB instalacji wew. gaz? Projekt instalacji na pewno, pewnie PnB prawomocne również... Jeśli chodzi o bramy to wstawiła mi z firma bramstal.pl Jeśli chodzi o okna to wstawił je forumowy Jareko Z obu firm jestem zadowolny. PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzezuch 09.05.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 http://www.budmar-kucharski.pl szybko sprawnie bezproblemowo Bardzo dziekuję za namiar na szambo. Ten kontakt przewija się na tej grupiie ale jest drogo!!!! - fajnie sie zapowiadalo bo sami mieli kopać, czyli bez problemów Za cenę jaką nam podano sami wynajeliśmy koparkę do wykopania dołu, przywieziono nam szambo z radomia i zostało ponad 1500 zł w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.05.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 A ja nawet mam tel. do pracownika tej firmy, który jak twierdzi wykonuje również projekty przyłączy (nie wiem, czy jako firma, czy prywatnie). Numer - Konrad Żmijewski, tel. 603-660-208, spróbuję też wstawić na stronę grupy w kontakty. Załatwialiśmy inną sprawę z tym panem (też "gazową"), było szybko, konkretnie, na temat i skutecznie. Poszukiwani polecani sprzedawcy bram garażowych i okien. Oferta Bram-dom już sprawdzona I jeszcze coś - jakie dokumenty są potrzebne do PnB instalacji wew. gaz? Projekt instalacji na pewno, pewnie PnB prawomocne również... Dzięki! Co do okien to polecam forumowego Starego, firmę Aprel (przedstawiciel firmy Adams) - http://www.aprel.pl/401.html Jeśli chodzi o papiery gazowe to podpytam się męża co trzeba, bo on w piątek dzwonił do starostwa i jest na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 09.05.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witam !! Czy może mi ktoś polecić ekipę brukarską ?? Konkretnie chodzi mi o ułożenie z kostki chodnika, schodów wejściowych i tarasu!! No i pytanko z jakimi kosztami musimy się liczyć za ułożenie 1m2 kostki ?? Ponawiam zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 09.05.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Bardzo dziekuję za namiar na szambo. Ten kontakt przewija się na tej grupiie ale jest drogo!!!! - fajnie sie zapowiadalo bo sami mieli kopać, czyli bez problemów Za cenę jaką nam podano sami wynajeliśmy koparkę do wykopania dołu, przywieziono nam szambo z radomia i zostało ponad 1500 zł w kieszeni. byc moze cenowo wychodzi drozej niz "Radom" ale tez kilka razy na forum muratora widzialem posty na temat problemow z szambami branych z Radomia, ze zle zamontowane, ze przeciekaja, itp. Oczywisice szambo to jedno a jakosc zakopania to drugie, tak wiec rzycze zebyscie nie mieli problemow ze swoim i mogli sie podzielic kontaktem z innymi na forum. Ja osobiscie ejstem zadowolopny bo zrobili od A do Z, przywiezli wykopali, wlozyli, ziemie z wykopu zabrali. Slyszalem tez ze Pan Kucharski znany jest w okolicy w roznych urzedach i nie ma problemow z urzednikami i papierkami kiedy sie przedstawia dokuenty otrzymane od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 09.05.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ponawiam zapytanie kilka razy widzialem wpisy zadowolonych osob korzystajacych z uslug tej firmy --> http://www.vegabrukarstwo.pl/ osobiscie nie mialem z nimi jeszcze do czynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 09.05.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Teraz ja potrzebuja waszej pomocy Poszukuje namiarow na sprawdzone firmy wykonujace meble kuchenne, garderoby i roznego rodzaju zabudowy meblowe.\ Szczegolnie mi zalezy na firmie/osobie ktora potrafi doradzic, podpowiedziec, zasugerowac jakies ciekawe i praktyczne rozwiazanie, gdyz na rynku dostepnych jest wiele roznych ciekawych systemow/rozwiazan o ktorych przecietny smiertelnik nie ma pojecia ze istnieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 09.05.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Teraz ja potrzebuja waszej pomocy Poszukuje namiarow na sprawdzone firmy wykonujace meble kuchenne, garderoby i roznego rodzaju zabudowy meblowe.\ Szczegolnie mi zalezy na firmie/osobie ktora potrafi doradzic, podpowiedziec, zasugerowac jakies ciekawe i praktyczne rozwiazanie, gdyz na rynku dostepnych jest wiele roznych ciekawych systemow/rozwiazan o ktorych przecietny smiertelnik nie ma pojecia ze istnieja. Dzięki RL za namiary. Jutro z samego rana dzwonię A jeśli chodzi o firmę od mebli to mogę polecić naszą. Bardzo kompetentni i pomocni, z fajnymi pomysłami. Nam robili dwie kuchnie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie było dla nich rzeczy niemożliwych !! p. Artur 609 654 408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.05.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 I jeszcze coś - jakie dokumenty są potrzebne do PnB instalacji wew. gaz? Projekt instalacji na pewno, pewnie PnB prawomocne również... Podobno tylko wniosek (ich druk) i projekt. Na decyzję czeka się 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAB1975 10.05.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 witam, ponieważ nabieramy rozpedu (Nadarzyn) to zaczynamy sie rozgladac za solidnym wykonawca elewacji drewnianej (czesc powierzchni) mozecie kogos polecic (podobnie jak dostawce materialu w okolicy Warszawy - dlh "odpada") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 10.05.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Podobno tylko wniosek (ich druk) i projekt. Na decyzję czeka się 2 tygodnie.ok, to nawet dobrze. thx za rozpoznanie tematu edit: znalazłem wykaz budowlanych materiałów "zakazanych" - vide link. Podobno ma być teraz częściej aktualizowany (jak ktoś nie może otworzyć artykułu, prosze dać znać na priv). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA111 12.05.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam, mam pytanko odnośnie zwrotu podatku VAT na materiały budowlane, czy ktoś może się podzielić wiedzą na ten temat? Jak to się odlicza? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts