Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

Ponawiam prośbę o pomoc:

1) Potrzebuje namiar na dobrych niedrogich tynkarzy od tynków cementowo wapiennych.

2) Fachowców od wylewek

3) Przydałby się też ktoś od balustrad balkonowych szklanych.

Pozdrawiam

2. Do wylewek polecam Eimund: 503 016 582. Ekipa zna się na robocie. Szybko i profesjonalnie

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ja korzystałem z usług firmy GAZ z Błonia tel.0-22 755 5306.
A ja nawet mam tel. do pracownika tej firmy, który jak twierdzi wykonuje również projekty przyłączy (nie wiem, czy jako firma, czy prywatnie). Numer - Konrad Żmijewski, tel. 603-660-208, spróbuję też wstawić na stronę grupy w kontakty. Załatwialiśmy inną sprawę z tym panem (też "gazową"), było szybko, konkretnie, na temat i skutecznie.

Poszukiwani polecani sprzedawcy bram garażowych i okien. Oferta Bram-dom już sprawdzona :)

I jeszcze coś - jakie dokumenty są potrzebne do PnB instalacji wew. gaz? Projekt instalacji na pewno, pewnie PnB prawomocne również...

A ja nawet mam tel. do pracownika tej firmy, który jak twierdzi wykonuje również projekty przyłączy (nie wiem, czy jako firma, czy prywatnie). Numer - Konrad Żmijewski, tel. 603-660-208, spróbuję też wstawić na stronę grupy w kontakty. Załatwialiśmy inną sprawę z tym panem (też "gazową"), było szybko, konkretnie, na temat i skutecznie.

Poszukiwani polecani sprzedawcy bram garażowych i okien. Oferta Bram-dom już sprawdzona :)

I jeszcze coś - jakie dokumenty są potrzebne do PnB instalacji wew. gaz? Projekt instalacji na pewno, pewnie PnB prawomocne również...

Jeśli chodzi o bramy to wstawiła mi z firma bramstal.pl Jeśli chodzi o okna to wstawił je forumowy Jareko

Z obu firm jestem zadowolny.

PZDR

Qter

http://www.budmar-kucharski.pl

szybko sprawnie bezproblemowo

Bardzo dziekuję za namiar na szambo.

Ten kontakt przewija się na tej grupiie ale jest drogo!!!! - fajnie sie zapowiadalo bo sami mieli kopać, czyli bez problemów

Za cenę jaką nam podano sami wynajeliśmy koparkę do wykopania dołu, przywieziono nam szambo z radomia i zostało ponad 1500 zł w kieszeni. :)

Dzięki!

Co do okien to polecam forumowego Starego, firmę Aprel (przedstawiciel firmy Adams) - http://www.aprel.pl/401.html

Jeśli chodzi o papiery gazowe to podpytam się męża co trzeba, bo on w piątek dzwonił do starostwa i jest na bieżąco.

Bardzo dziekuję za namiar na szambo.

Ten kontakt przewija się na tej grupiie ale jest drogo!!!! - fajnie sie zapowiadalo bo sami mieli kopać, czyli bez problemów

Za cenę jaką nam podano sami wynajeliśmy koparkę do wykopania dołu, przywieziono nam szambo z radomia i zostało ponad 1500 zł w kieszeni. :)

byc moze cenowo wychodzi drozej niz "Radom" ale tez kilka razy na forum muratora widzialem posty na temat problemow z szambami branych z Radomia, ze zle zamontowane, ze przeciekaja, itp. Oczywisice szambo to jedno a jakosc zakopania to drugie, tak wiec rzycze zebyscie nie mieli problemow ze swoim i mogli sie podzielic kontaktem z innymi na forum.

Ja osobiscie ejstem zadowolopny bo zrobili od A do Z, przywiezli wykopali, wlozyli, ziemie z wykopu zabrali. Slyszalem tez ze Pan Kucharski znany jest w okolicy w roznych urzedach i nie ma problemow z urzednikami i papierkami kiedy sie przedstawia dokuenty otrzymane od niego.

Teraz ja potrzebuja waszej pomocy ;)

Poszukuje namiarow na sprawdzone firmy wykonujace meble kuchenne, garderoby i roznego rodzaju zabudowy meblowe.\

Szczegolnie mi zalezy na firmie/osobie ktora potrafi doradzic, podpowiedziec, zasugerowac jakies ciekawe i praktyczne rozwiazanie, gdyz na rynku dostepnych jest wiele roznych ciekawych systemow/rozwiazan o ktorych przecietny smiertelnik nie ma pojecia ze istnieja.

Teraz ja potrzebuja waszej pomocy ;)

Poszukuje namiarow na sprawdzone firmy wykonujace meble kuchenne, garderoby i roznego rodzaju zabudowy meblowe.\

Szczegolnie mi zalezy na firmie/osobie ktora potrafi doradzic, podpowiedziec, zasugerowac jakies ciekawe i praktyczne rozwiazanie, gdyz na rynku dostepnych jest wiele roznych ciekawych systemow/rozwiazan o ktorych przecietny smiertelnik nie ma pojecia ze istnieja.

Dzięki RL za namiary. Jutro z samego rana dzwonię :)

A jeśli chodzi o firmę od mebli to mogę polecić naszą. Bardzo kompetentni i pomocni, z fajnymi pomysłami.

Nam robili dwie kuchnie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie było dla nich rzeczy niemożliwych !!

p. Artur 609 654 408

Podobno tylko wniosek (ich druk) i projekt. Na decyzję czeka się 2 tygodnie.
ok, to nawet dobrze. thx za rozpoznanie tematu :)

edit: znalazłem wykaz budowlanych materiałów "zakazanych" - vide link. Podobno ma być teraz częściej aktualizowany (jak ktoś nie może otworzyć artykułu, prosze dać znać na priv).