macie 08.07.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Niestety, suma robionych przeze mnie ogrodzeń z siatki wynosi 0 A czas to deficytowa sprawa... Jesli ci sie spieszy to sama nie rób, zwłaszcza jesli wcześniej nie robiłaś. Ja płaciłem na poczatku roku ok. 10tys za ogrodzenie 140mb, wszystkie materialy, nawet piasek i woda, byly po stronie wykonawcy. Tyle ze to wersja bez podmurówki. Calość zrobiona w 1 tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 08.07.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Jesli ci sie spieszy to sama nie rób, zwłaszcza jesli wcześniej nie robiłaś. Ja płaciłem na poczatku roku ok. 10tys za ogrodzenie 140mb, wszystkie materialy, nawet piasek i woda, byly po stronie wykonawcy. Tyle ze to wersja bez podmurówki. Calość zrobiona w 1 tydzień. No właśnie, myślę, że ja, jakbym teraz zaczęła, to akurat skończę na Boże Narodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipsi 08.07.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 witamchętnie sprzedam: około 2 metrów3 desekposzalunkowe, ale idealnie poczyszczone, bez gwoździ. duża część bardzo długaza stów siedem mam jeszcze niewielkie ilości cegły czerwonej plecewickiej, której chetnie bym się pozbyła z placu. gdyby ktoś był chętny to przeprowadzę szczegółową inwentaryzację.oraz HEBy (dwuteowniki) 26 (2 razy po 2.8 mb) i HEBy 30 (też 2* 2.8 mb) wszystko - transport własny z Błonia/ Faszczyc tel. 609 365 305pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipsi 08.07.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 a teraz post poszukiwawczy:szukam kogoś kto zrobi mi dobrze wylewkę ze spadkiem na tarasie.z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 09.07.2011 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 a ja poszukuje kaparkowego do usunięcia humusu w okolicach Rusiec pod Nadarzynem/ czy są jakieś sa stawki za moto godzine czy tez od metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wincze 09.07.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Witam wszystkich i proszę o pomoc Panowie od wykończeniówki choć robili bardzo dokładnie i byłem z nich zadowolony, pokłócili się ze sobą i rozeszli, zostawiając nas z niedokończoną robota:( Poszukuję więc PILNIE solidną osobę lub firmę do dokończenia prac wykończeniowych(malowanie, tapetowanie, panele, itp), sądzę, że 3-4dni pracy, najlepiej z naszych okolic aby dojazd nie był problemem. witam jestem zainteresowany http://sylwbud.pl/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konik77 09.07.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Witajcie, Ponawiam prosbe o namiary na dobra firme od wylewek. pzdr Hardzisz cześć potrzebujesz jeszcze namiarów? mogę polecić swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 10.07.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 a ja poszukuje kaparkowego do usunięcia humusu w okolicach Rusiec pod Nadarzynem/ czy są jakieś sa stawki za moto godzine czy tez od metraNiestety, za motogodzinę. Niestety - ponieważ oznacza to, że w czas pracy wlicza się również czas przejazdu... W okolicy Błonia płaciłem 100zł/h. Wiem, że niektórzy płacili 80zł/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 10.07.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Niestety, za motogodzinę. Niestety - ponieważ oznacza to, że w czas pracy wlicza się również czas przejazdu... W okolicy Błonia płaciłem 100zł/h. Wiem, że niektórzy płacili 80zł/h. Jeśli można poproszę namiar koparkowego na priv. Wczoraj jeden w odległości 500 m od mojej działki (Jaktorów) policzył 120/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipsi 10.07.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 konik77 ja chetnie skorzystałabym z namiarów na człowieka od wylewek. mogę prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 11.07.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Może ktoś poleci mi sprawną firmę wywożącą śmieci budowlane (styro, blacha, gazobeton itp.) - najlepiej taką, która przywozi kontener i zostawia go np. na tydzień. Ile płaciliście za coś takiego? Jeszcze lepiej jeżeli firma będzie z okolic Grodziska Maz. PozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 11.07.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 konik77 ja chetnie skorzystałabym z namiarów na człowieka od wylewek. mogę prosić? Polecam Pana Góreckiego tel. 603-633-529 - świetny fachowiec, robił u mnie wylewki anhydrytowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 11.07.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Może ktoś poleci mi sprawną firmę wywożącą śmieci budowlane (styro, blacha, gazobeton itp.) - najlepiej taką, która przywozi kontener i zostawia go np. na tydzień. Ile płaciliście za coś takiego? Jeszcze lepiej jeżeli firma będzie z okolic Grodziska Maz. Pozdr Marcin ja kozystam z klin.waw.pl - koszt 450 PLN za 7m3 PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 11.07.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 ja kozystam z klin.plNa pewno taki adres? "KLIN pracownia mebli i wnętrz" - chyba że to przedsiębiorstwo wielobranżowe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 11.07.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 http://www.klin.waw.pl/ sorki PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemy10 11.07.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 konik77 - poprosze o namiar na czlowieka od wylewek. ania_marcin - dzieki za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bsc 11.07.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Qter mam do Ciebie pytanie, czy mogłbyś opisać krok po kroku jak zabezpieczyłeś u siebie taras, który masz nad garażem?my też mamy taki taras (same z nim problemy) a jak zwykle ile ludzi tyle opinii jak to zrobić.Będę wdzięczna za infopozdrawiamb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 11.07.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 a ja poszukuje kaparkowego do usunięcia humusu w okolicach Rusiec pod Nadarzynem/ czy są jakieś sa stawki za moto godzine czy tez od metra W zeszłym roku płaciliśmy 100zł/h. Potrzebujemy kontaktu do kierownika budowy instalacji wewnętrznej gazu płynnego. PILNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemy10 11.07.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 W zeszłym roku płaciliśmy 100zł/h. my w tym roku 100zl/h okolice Grodziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 11.07.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Potrzebujemy kontaktu do kierownika budowy instalacji wewnętrznej gazu płynnego. PILNIE!To musi być jakiś specjalny kierownik? Oj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts