wikula7 31.07.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Wszyscy klienci którzy zgłoszą się do nas i zakupią podłogę z montażem oraz powołają się na forum murator -" grupy budujące Grupa nadarzyńsko -grodziska" otrzymają dodatkowy rabat 10 % na wszystkie materiały dostępne u nas : Podłogi - panele laminowane , parkiety gotowe , panele drewniane , wykładziny dywanowe - , tapety ,rolety , karnisze .ZAPRASZAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 31.07.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 poszukuje sprawdzony namiar na drewno kominkowe, może mi ktoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hardzisz 01.08.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Czy udało się coś znaleźć poza hardmetem ? Ja z kolei myślę o Gerdzie DUO Czesc, Bylem w firmie AKPEN w Pruszkowie i ogladalem drzwi CAL. Bardzo mila obsluga. Drzwi wydaja sie okej. Bardzo polecane na forum. Qter w jednym ze swoich postow dodal zdjecia drzwi CAL ktore sa u niego. Dzis mam pomiary i na drzwi czeka sie ok 5 tygodni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hardzisz 01.08.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Zdecydowanie polecam Hardmet, kontakt i info o drzwiach na ich stronie www Hej Olgajotka, Dzieki za namiary. Zglosze sie pewnie do nich po drzwi miedzy garażem a senia wejsciową. Drzwi zewnetrzne firmy CAL bede zamawiał w firmie AKPEN. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 01.08.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Hej Olgajotka, Dzieki za namiary. Zglosze sie pewnie do nich po drzwi miedzy garażem a senia wejsciową. Drzwi zewnetrzne firmy CAL bede zamawiał w firmie AKPEN. pzdr pewnie sprawa już nieaktualna ale ja mogę polecić forumowego Starego (firma Aprel). Kupowałem u Niego okna (na profilu Brugmana) oraz drzwi zewnętrzne drewniane - Stolpaw - (wejściowe) i stalowe (do garażu). Człowiek na prawde zna się na tym co robi. Doradzi itp...zresztą nie ma co dużo gadać polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roslanka 01.08.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 witam czy mozecie polecić miejsce gdzie w rozsądnej cenie mozna kupic kostke brukową wraz z ułożeniem z rozsądnymi terminami.z góry dziekujeroslanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 01.08.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 A po ile za same zbiorniki? Jak by przepołowił transport to nawet wychodzi ok. Mam gościa, który solówką jest w stanie coś dowieźć z okolicy po ok 100 pln. Koszt samych zbiorników około 100 zł sztuka. Ja najbliżej znalazłem w Płocku, pojemnik 90 zł, a za transport do Grodziska chcą 120 zł za 2 szt. A ten gość też by dał radę przywieźć aż z Płocka ?? No i za ile ?? http://allegro.pl/1000l-litrow-paleto-pojemniki-zbiorniki-ibc-szambo-i1738397338.html Kurcze, aż mi się nie chcę wierzyć, że gdzieś bliżej ktoś tego nie sprzedaje w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 01.08.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Koszt samych zbiorników około 100 zł sztuka. Ja najbliżej znalazłem w Płocku, pojemnik 90 zł, a za transport do Grodziska chcą 120 zł za 2 szt. A ten gość też by dał radę przywieźć aż z Płocka ?? No i za ile ?? http://allegro.pl/1000l-litrow-paleto-pojemniki-zbiorniki-ibc-szambo-i1738397338.html Kurcze, aż mi się nie chcę wierzyć, że gdzieś bliżej ktoś tego nie sprzedaje w rozsądnej cenie O kurcze... no to fakt, z Płocka trochę drogo. Jest jeszcze firma Boryszew ERG, produkują zbiorniki plastikowe, chyba mają jakiś oddział w Sochaczewie o ile dobrze pamiętam... sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 01.08.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam, poratujcie mnie proszę, jestem już na etapie odbioru domu i brakuje mi tylko do nadzoru odbioru przyłącza energetycznego, dodam, że póki co mam przyłącze tzw budowlane, na słupie moim, ale oczywiście licznik, umowa są oraz rachunki płacę Potrzebuję namiary na jakiegos dobrego elektryka z rejonu Żyrardowa, który ma tam dojścia, aby pomógł mi odebrać ten protokól Będę wdzięczna ogromnie za Waszą pomocdziękiEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 02.08.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Witam. Chciałabym zachecic wszystkich uzytkowników grupy, i nie tylko,do wziecia udziału w konkursie " 100 placów zabaw na sto lat Nivea". Przystapiła do niego gmina Jaktorów. Place zabaw zostana wybudowane dla najaktywniej klikajacych społeczności. Obecnie jesteśmy na 80 miejscu, aby plac powstał musimy być na co najmniej 73. Konkurs trwa do 31 października. Trzeba sie zarejestrowac (co trwa kilka-kilkanaście minut ( bo trzeba poczekac chwile na jednorazowe , telefoniczne hasło aktywujące), potem raz dziennie trzeba zagłosować ( co trwa minutę). Liczy sie każdy głos! Więc bardzo proszę głosujcie!!! Plac będzie na terenie szkoły, więc będzie bezpiecznie , i będzie ogólnodostepny, dla wszystkich dzieci. Na zachętę powiem, że Brwinów wygrał 1 etap konkursu i jest w grupie pierwszych 25 wygranych. ( Gratulacje. Prosimy Brwinów o głosowanie na Jaktorów). Kolejne place zostaną wyłonione w 3 turach, co miesiąc jeden.Oto link: http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/1486?inv=grodzisk2011GŁOSUJCIE!!!GŁOSUJCIE!!!GŁOSUJCIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alus1719508498 04.08.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Macie może namiar na jakąś hurtownię w okolicy co posiada tanio stal - pręty fi12 i fi6 z dowozem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 04.08.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Macie może namiar na jakąś hurtownię w okolicy co posiada tanio stal - pręty fi12 i fi6 z dowozem? Maglex Milanówek polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 04.08.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Aha, gdyby komuś zostały po ocieplaniu wełna mineralna, styropian i pozostałe kleje itp. chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 04.08.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Koszt samych zbiorników około 100 zł sztuka. Ja najbliżej znalazłem w Płocku, pojemnik 90 zł, a za transport do Grodziska chcą 120 zł za 2 szt. A ten gość też by dał radę przywieźć aż z Płocka ?? No i za ile ?? http://allegro.pl/1000l-litrow-paleto-pojemniki-zbiorniki-ibc-szambo-i1738397338.html Kurcze, aż mi się nie chcę wierzyć, że gdzieś bliżej ktoś tego nie sprzedaje w rozsądnej cenie Cena fajna ale czy te zbiorniki wytrzymają napór gruntu (gdy będą puste) ? One chyba nie są projektowane do zakopywania pod ziemią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 05.08.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 witam,dla znajomego z Waszych okolic poszukuję pilnie ekipy do wykonania tynków gipsowych agregatem. Proszę o namiary na solidnych i przystępnych cenowo ekip na priv. Z góry dzięki za Waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 06.08.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Przy okazji tynków gipsowych: Ostrzegam przed wykonawcą tynków gipsowych - Grzegorz Ługowski zam. Gąski k/Warki tel. 515 82 31 91. Nie ma zielonego pojęcia o robieniu tynków, o swoich osiągnięciach opowiada bajki. Wziął zaliczkę 3000 zł., której nigdy nie oddał. Fatalną jakość tynków tłumaczył "niewłaściwym gruntem". Miałem problem z wejściem do budynku (nie chciał oddać kluczy). Po kontroli wykonania prac przez inspektora nadzoru inwestorskiego uciekł z budowy razem z narzędziami i agregatem. Na moja prośbę o oddanie zaliczki usłyszałem groźby karalne. Na budowie pozostał straszny syf - zachlapany jastrych, parapety itd. Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 07.08.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam, poratujcie mnie proszę, jestem już na etapie odbioru domu i brakuje mi tylko do nadzoru odbioru przyłącza energetycznego, dodam, że póki co mam przyłącze tzw budowlane, na słupie moim, ale oczywiście licznik, umowa są oraz rachunki płacę Potrzebuję namiary na jakiegos dobrego elektryka z rejonu Żyrardowa, który ma tam dojścia, aby pomógł mi odebrać ten protokól Będę wdzięczna ogromnie za Waszą pomoc dzięki Ewa Z czystym sumieniem i w 100% mogę polecić Pana Borowca Telefon Dom: 22-755 74 93 Telefon Kom: 0 604 603 979 Wielokrotnie na tym forum polecany i naprawdę jest wart polecenia. Nie wiem czy ma wejścia w Żyrardowie, ale zadzwonić zawsze możesz. Nam bardzo pomógł przy prądzie budowlanym. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 07.08.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Macie może namiar na jakąś hurtownię w okolicy co posiada tanio stal - pręty fi12 i fi6 z dowozem? My kupujemy stal w BINPOL w Wiskitkach W zeszłym tygodniu dokupowaliśmy bo zabrakło właśnie fi 12 i fi 6. Ceny poniżej. Sami oceńcie czy to tanio. Ciekawi mnie co powiecie fi 12 - 2 952,00 brutto za tonę fi 6 gładki - 3 198,00 brutto za tonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 07.08.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 O kurcze... no to fakt, z Płocka trochę drogo. Jest jeszcze firma Boryszew ERG, produkują zbiorniki plastikowe, chyba mają jakiś oddział w Sochaczewie o ile dobrze pamiętam... sprawdzę. Hej, zainteresowała mnie Wasza inicjatywa i też trochę pogrzebałem. Co powiecie na to ? http://allegro.pl/zbiorniki-1000-zbiornik-na-szambo-deszczowke-dowoz-i1737632330.html Może wspólnie się zrzucimy - wtedy koszt transportu znacznie spada. Jutro do nich zadzwonię i zapytam po czym są te zbiorniki. Ja myślę, że jeden zbiornik wystarczy na co najmniej dwie rynny, jak myślicie ? Ile Wy chcecie ich kupić ? Po jednym czy po dwa ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolo123 08.08.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Witam serdecznie, mam do sprzedania stemple budowlane sosnowe grube oczyszczone z gwoździ, używałem jeden raz na mojej budowie, długośc ok 280 cm cena 5 zł, własny odbiór wawa rembertów ul. paderewskiego. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts