kipsi 08.08.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 witam,szukam fachowca od projektu podjazdu z kostki, ew. projektu ścieżek w całym ogrodziepolecicie kogoś?droga jest taka usługa?z góry dziękuję mogę się również odwdzięczyć namiarami na dobrych ludzi od więźby i blachy oraz drugich, też dobrych od ocieplenia i elewacji.zainteresowanych zapraszam na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinzac 09.08.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 My kupujemy stal w BINPOL w Wiskitkach W zeszłym tygodniu dokupowaliśmy bo zabrakło właśnie fi 12 i fi 6. Ceny poniżej. Sami oceńcie czy to tanio. Ciekawi mnie co powiecie fi 12 - 2 952,00 brutto za tonę fi 6 gładki - 3 198,00 brutto za tonę Wydaje mi się, że nie ma rewelacji. U mnie na składzie sprzedaję stal ( oczywiście trzeba wziąć pod uwagę ilości i miejsce dostawy) w cenie fi12-16 - 2840 zł/ton fi 6 prosta - 3140 zł/ton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcos 09.08.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Kupię używany garaż blaszak. Jeżeli ktoś akurat chce się pozbyć to proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA111 09.08.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam, sprzedam stemple budowlane około 170 sztuk; większość około 3 m wysokości, ale mam jeszcze krótsze. tanio!!! własny transport, budowa w Owczarni. zainteresowanych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.08.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Budowa ma się ku końcowi więc czas na porządki wokół domu. Mam dużo śmieci i potrzebuję już wynająć kontener. Pewnie na jednym się nie skończy. Mam zapisany stąd jeden namiar: http://www.klin.waw.pl/zamow-kontener-warszawa.html Niestety nie zapisałam sobie kto polecał Czy oni obsługują też okolice gminy Żabia Wola? Jak to wygląda cenowo? Potrzebuję taki kontener 7m3. A może ma ktoś inne sprawdzone namiary? Druga sprawa to szklarz. Potrzebuję zrobić lustra. Także też poproszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.08.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Aha, gdyby komuś zostały po ocieplaniu wełna mineralna, styropian i pozostałe kleje itp. chętnie odkupię Ja za tydzień/dwa (wszystko zależy od pogody) będę kończyć elewację więc dam znać jak coś zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 11.08.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Budowa ma się ku końcowi więc czas na porządki wokół domu. Mam dużo śmieci i potrzebuję już wynająć kontener. Pewnie na jednym się nie skończy. Mam zapisany stąd jeden namiar: http://www.klin.waw.pl/zamow-kontener-warszawa.html Niestety nie zapisałam sobie kto polecał Czy oni obsługują też okolice gminy Żabia Wola? Jak to wygląda cenowo? Potrzebuję taki kontener 7m3. A może ma ktoś inne sprawdzone namiary? Druga sprawa to szklarz. Potrzebuję zrobić lustra. Także też poproszę o namiary. ja biore od nich (Pruszków Malichy) - place 450 PLN za szt. PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.08.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 ja biore od nich (Pruszków Malichy) - place 450 PLN za szt. PZDR Qter Dzięki. To jest kwota za dobę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 11.08.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Dzięki. To jest kwota za dobę? za kontener 7m3 za szt. jak zapełnie (tak z lekkim czubem) to dzwonię i wymieniają na kolejny.... PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.08.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 za kontener 7m3 za szt. jak zapełnie (tak z lekkim czubem) to dzwonię i wymieniają na kolejny.... PZDR Qter A, bo myślałam, że to na doby się wypożycza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 11.08.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 A, bo myślałam, że to na doby się wypożycza. Też z klinu mieliśmy kontener. Miał stać 3 dni ale w praktyce stał dłużej. Dopiero jak wysłaliśmy smsa to go zabrali 7m3 z małą górką i też 450 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 11.08.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 tynki juz sa...ale obudzilem sie, że może przydałoby się DGP. Myślicie, że mogę robić czy już po "ptakach"? a moze macie jakąś ekipę godną polecenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.08.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Też z klinu mieliśmy kontener. Miał stać 3 dni ale w praktyce stał dłużej. Dopiero jak wysłaliśmy smsa to go zabrali 7m3 z małą górką i też 450 zł Niestety nie chcą do mnie przyjechać Także muszę szukać innej firmy, która postawi mi kontener w okolicach Żabiej Woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 11.08.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Niestety nie chcą do mnie przyjechać Także muszę szukać innej firmy, która postawi mi kontener w okolicach Żabiej Woli. Sita w tej samej cenie ma kontener . na max 7 dni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 11.08.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Może wspólnie się zrzucimy - wtedy koszt transportu znacznie spada. Jutro do nich zadzwonię i zapytam po czym są te zbiorniki. Ja myślę, że jeden zbiornik wystarczy na co najmniej dwie rynny, jak myślicie ? Ile Wy chcecie ich kupić ? Po jednym czy po dwa ?I jak, pytałeś? Zastanawiam się, czy nie warto wkopać zbiornika ze wzmocnieniem, gościu ma też i takie. Pojemność można podobno policzyć, znalazłem taką oto stronę z jakimiś wzorkami. Na razie sprawa dla mnie niezbyt pilna, ponieważ po ostatnich opadach mam wodę nawet w małych zagłębieniach gruntu, co dopiero mówić o kopaniu jakichś dołków... Ale można by wreszcie zbiorniki zamówić, niech stoją i czekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hardzisz 12.08.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witajcie, Mam do Was pytanie: byl u mnie hydraulik zeby wycenic instalacje. Za piec Viessmanna Vitodens 100 (kondensacyjny 1-funk), zasobnik 120 l, kominek Makroterm 19kW, podlogowka na powierzchni 25 m2, 10 grzejnikow Viessmanna, wszelkie sterowniki itd wraz z robocizna wycenil na 34000 pln. Powiedzcie czy to duzo/malo czy w normie. Jezeli duzo to moze macie namiary na jakiegos dobrego i godnego polecenia fachowca? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 12.08.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 I jak, pytałeś? Zastanawiam się, czy nie warto wkopać zbiornika ze wzmocnieniem, gościu ma też i takie. Pojemność można podobno policzyć, znalazłem taką oto stronę z jakimiś wzorkami. Na razie sprawa dla mnie niezbyt pilna, ponieważ po ostatnich opadach mam wodę nawet w małych zagłębieniach gruntu, co dopiero mówić o kopaniu jakichś dołków... Ale można by wreszcie zbiorniki zamówić, niech stoją i czekają... Dzwoniłem. Te zbiorniki po 90 PLN są po farbie emulsyjnej i są brudne. Za 170 PLN są czyste ze stelażem. Do Grodziska jest w stanie przywieźć jednorazowo do 10 zbiorników z jedną cenę. Koszt ok. 1km = 1PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 12.08.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Dzwoniłem. Te zbiorniki po 90 PLN są po farbie emulsyjnej i są brudne. Za 170 PLN są czyste ze stelażem. Do Grodziska jest w stanie przywieźć jednorazowo do 10 zbiorników z jedną cenę. Koszt ok. 1km = 1PLNW sumie to mi nie przeszkadza, że po farbie, bardziej ten brak stelażu. Sprawdzę jeszcze jutro ceny w Dawidach k/W-wy (jeśli będzie otwarte jutro...) i jeśli będą drożsi, możemy zamawiać od tego co wyżej, każdy wg uznania. @pajogor, nadal zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 12.08.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam serdecznie, mam do sprzedania stemple budowlane sosnowe grube oczyszczone z gwoździ, używałem jeden raz na mojej budowie, długośc ok 280 cm cena 5 zł, własny odbiór wawa rembertów ul. paderewskiego. Zapraszam.Ja w tej samej cenie, długość też 2,7-2,8m, tyle że odbiór własny k/Błonia. Powiedzcie czy to duzo/malo czy w normie. Jezeli duzo to moze macie namiary na jakiegos dobrego i godnego polecenia fachowca?Trudno powiedzieć. Znajdź dwóch kolejnych, zobacz jak oni ci wycenią. Materiały możesz wyszukać na allegro. Z fachowców sporo ludzi poleca Starn-a z forum, jeszcze nie korzystałem, więc nie mogę ocenić samodzielnie. Wiem, że Starn korzysta z Onninen-a Grodzisk i ma tam jakieś zniżki, poza tym jest fanem kotłów gazowych więc się szybko dogadacie Dzwoniłem. Te zbiorniki po 90 PLN są po farbie emulsyjnej i są brudne. Za 170 PLN są czyste ze stelażem. Do Grodziska jest w stanie przywieźć jednorazowo do 10 zbiorników z jedną cenę. Koszt ok. 1km = 1PLNW sumie to mi nie przeszkadza, że po farbie, bardziej ten brak stelażu. Sprawdzę jeszcze jutro ceny w Dawidach k/W-wy (jeśli będzie otwarte jutro...) i jeśli będą drożsi, możemy zamawiać od tego co wyżej, każdy wg uznania. @pajogor, nadal zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.08.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Sita w tej samej cenie ma kontener . na max 7 dni Pozdrawiam Dzięki! Sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts