pajogor 12.08.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 W sumie to mi nie przeszkadza, że po farbie, bardziej ten brak stelażu. Sprawdzę jeszcze jutro ceny w Dawidach k/W-wy (jeśli będzie otwarte jutro...) i jeśli będą drożsi, możemy zamawiać od tego co wyżej, każdy wg uznania. @pajogor, nadal zainteresowany? Jak najbardziej nadal zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 12.08.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 edit: zdublowany wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 12.08.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 W sumie to mi nie przeszkadza, że po farbie, bardziej ten brak stelażu. Sprawdzę jeszcze jutro ceny w Dawidach k/W-wy (jeśli będzie otwarte jutro...) i jeśli będą drożsi, możemy zamawiać od tego co wyżej, każdy wg uznania. @pajogor, nadal zainteresowany? Ja z kolei nie wiem czy ten stelaz nie zardzewieje w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 12.08.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Ja z kolei nie wiem czy ten stelaz nie zardzewieje w ziemimoże trzeba bez stelaża, za to w miarę płytko i daleko od ciągów pieszych zakopać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terror 12.08.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witajcie, Mam do Was pytanie: byl u mnie hydraulik zeby wycenic instalacje. Za piec Viessmanna Vitodens 100 (kondensacyjny 1-funk), zasobnik 120 l, kominek Makroterm 19kW, podlogowka na powierzchni 25 m2, 10 grzejnikow Viessmanna, wszelkie sterowniki itd wraz z robocizna wycenil na 34000 pln. Powiedzcie czy to duzo/malo czy w normie. Jezeli duzo to moze macie namiary na jakiegos dobrego i godnego polecenia fachowca? nie powim Ci czy to jest drogo czy mało, ale warto zaprosić paru hydraulikow/firm na budowę. Ja mam jasno okreslone oczekiwania i z polecanego tu Ekoemitera dostałem ofertę tańszą od innego polecanego fachmana w okolicy o 23 tysiące zł!! zaproś na budoe przynajmniej ze dwóch i porównaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 12.08.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 nie powim Ci czy to jest drogo czy mało, ale warto zaprosić paru hydraulikow/firm na budowę. Ja mam jasno okreslone oczekiwania i z polecanego tu Ekoemitera dostałem ofertę tańszą od innego polecanego fachmana w okolicy o 23 tysiące zł!! zaproś na budoe przynajmniej ze dwóch i porównaj Jeśli chodzi o hydraulikę, jak zwykle polecam forumowego Starna, czyli Pan Jacka Starneckiego tel 607805016. Porównywałem - ceny ma przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 13.08.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 kosik76, mikel_1 znalazłem jeszcze namiar na takie zbiorniki http://allegro.pl/zbiorniki-1000-zbiornik-beczka-baniak-pojemnik-i1763565495.html też w okolicach Garwolina Gość pisze na aukcji ze istnieje możliwość dowozu około 1zł za kilometr liczone w obie strony. Po weekendzie zadzwonię do niego ile na raz może przywieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 14.08.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Dzięki! Sprawdzę. BetaGreata- my korzystaliśmy z firmy http://www.jakmar.pl/ polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 14.08.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 poszukuje sprawdzony namiar na drewno kominkowe, może mi ktoś polecić? Czy ktoś może się podzielić namiarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 15.08.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Stoję przed wyborem kotła. Założenia - kocioł na paliwo stałe, paliwo podstawowe: pelety, obliczeniowe zapotrz. na ciepło 13 kW, oczekiwana cena do 8-9 tys. zł brutto, kocioł nowy.Brane obecnie pod uwagę kotły firm: Defro, Kostrzewa. Aktualnie "wygrywa" Kosztrzewa (jakieś 2-3 modele). Czy ktoś z praktyków tematu może mi coś doradzić / odradzić - może ktoś ma kocioł w/w firm lub innej na pelety, ma dobre/złe doświadczenia z tymi kotłami jako instalator/użytkownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemB 16.08.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam, poszukuję w okolicach Jaktorowa: - ślusarza - wykonanie barierek na ganku itp. - kogoś do poprawy uszczelnienia wanny i brodzików prysznicowych - chyba czas na fachowca, bo sam nie mam czasu... Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 16.08.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam, polećcie proszę rozsądnego kierownika budowy, mamy już SSZ, budowa w Jaktorowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.08.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 BetaGreata- my korzystaliśmy z firmy http://www.jakmar.pl/ polecam O, na nich nawet patrzyłam w necie. Sprawdzę. Na razie najtaniej wychodzi 450 zł netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 19.08.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam, polećcie proszę rozsądnego kierownika budowy, mamy już SSZ, budowa w Jaktorowie. Polecam Pana Mariusza Łuniewskiego - świetny fachowiec, kilka razy uratował nas przed partactwem wykonawców. tel. 696 770 109 http://www.nadzory-budowlane.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 19.08.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Polecam Pana Mariusza Łuniewskiego - świetny fachowiec, kilka razy uratował nas przed partactwem wykonawców. tel. 696 770 109 http://www.nadzory-budowlane.com U nas też jest Pan Mariusz ale jest bardzo zadowolony z ekipy i majstra. A Kierownik z niego bardzo dobry. Zna się na nowych technologiach i nie wchodzi w rutynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 19.08.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 U nas też jest Pan Mariusz ale jest bardzo zadowolony z ekipy i majstra. (...) Poczekaj jak zaczniesz "wykończeniówkę"... Jak Pan Mariusz zrobił u nas odbiór tynków, to na drugi dzień ekipa tynkarska cichaczem zawinęła agregat i tyle ich widzieliśmy - oczywiście zaliczkę też Tak przy okazji ostrzegam przed "wykonawcą" tynków gipsowych - Grzegorz Ługowski facet z okolic Warki tel. 515 82 31 91 Oprócz tego, że spartolił mi tynki przez co mam opóźnienie na budowie, to kierował wobec mnie groźby karalne. Żenada. Przy okazji - powstała taka fajna witryna http://www.dodajoszusta.pl polecam przejrzeć budowlankę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek_G 22.08.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Cześć, czy macie do polecenia jakąś ekipę dekarzy do położenia dachówki betonowej albo ceramiki? Okolice grodziska, tak za 2-3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 22.08.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Cześć, czy macie do polecenia jakąś ekipę dekarzy do położenia dachówki betonowej albo ceramiki? Okolice grodziska, tak za 2-3 tygodnie Andrzej Borkowski - http://www.bordach.pl polecam zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 22.08.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 kosik76, mikel_1 to co z tymi zbiornikami ??Ten gość z tej aukcji co podałem wyżej również może jednorazowo przewieźć 10 bądź nawet 20 zbiorników naraz.Zbiorniki są po 65 zł a z moich wyliczeń koszt dostawy wyniósłby ok 200 zł Zamawiamy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolin_e 22.08.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 witamposzukuje informacji odnośnie pelet, czy ktoś ma może sprawdzonego dostawcę? będę wdzięczna za namiary bo nie sztuka znaleźć ale żeby towar był kaloryczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts