Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

nie powim Ci czy to jest drogo czy mało, ale warto zaprosić paru hydraulikow/firm na budowę.

Ja mam jasno okreslone oczekiwania i z polecanego tu Ekoemitera dostałem ofertę tańszą od innego polecanego fachmana w okolicy o 23 tysiące zł!!

zaproś na budoe przynajmniej ze dwóch i porównaj

Mogę polecić solidnego instalatora/hydraulika, bardzo duże doświadczenie p. Kazimierz Rutkowski tel. 608 732 158

Pozdro

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

witam,

poszukuję sprawdzonego elektryka z okolic Nadarzyna do małej awarii instalacji elektrycznej (3 gniazdka połączone szeregowo wczoraj szlag trafił, bo...wyciągnęłam kabel z jednego z nich:( ) temat nie jest duży,dlatego nie szukam przez google - pewnie nikt nie chciałby się pochylić nad taką pierdoła....

Chodzi o kogoś, kto będzie miał odpowiedni sprzęt do prześwietlenia ściany i namierzenia awarii. Mój małż niestety odpadł w przedbiegach.

Z góry dziękuję za wszelkie namiary.

Dało mi to do myślenia... Może faktycznie sami spróbujemy?

4 lata temu ekipa,która robiła mi dach ,zaproponowała cenę zwalającą z nóg za wykonanie podbitki.Mój ojciec zrobił to za free w 2 dni (40 mb z oświetleniem),a robił 1-y raz w życiu. Podbitka PCV ale jakaś belgijska,chyba Orobel czy jaoś tak,nie pamiętam już. Wyszło git i do dzisiaj się trzyma:D

Może faktycznie sami spróbujcie? Powodzenia:)

A propos wspomnianego tu Pana Mariusza Łuniewskiego- czy on aby nie jest z Kajetan? I jest również konstruktorem z uprawnieniami?

Bardzo proszę wszystkich,którzy korzystali z jego usług o kontakt na priv - chciałabym poznać Wasze opinie, też chciałąbym go zatrudnić (robił mi projekt konstrukcyjny rozbudowy domu, ale nie miałam z nim kontaktu bezpośredniego,jedynie przez architekta....)

z góry dziękuję,

A propos wspomnianego tu Pana Mariusza Łuniewskiego- czy on aby nie jest z Kajetan? I jest również konstruktorem z uprawnieniami?

Bardzo proszę wszystkich,którzy korzystali z jego usług o kontakt na priv - chciałabym poznać Wasze opinie, też chciałąbym go zatrudnić (robił mi projekt konstrukcyjny rozbudowy domu, ale nie miałam z nim kontaktu bezpośredniego,jedynie przez architekta....)

z góry dziękuję,

Zadzwoń i zapytaj czy się tym zajmuje - http://www.nadzory-budowlane.com/

Sprzedam drewnianą sławojkę. Stan jak na zdjęciach. Niestety nie dysponuję transportem więc w grę wchodzi jedynie transport własny.

Odbiór w miejscowości Skuły (gm. Żabia Wola).

Cena 200 PLN.

http://images43.fotosik.pl/1068/7f42922851888921m.jpg

http://images35.fotosik.pl/881/ab07f6505553cc75m.jpg

witam,

poszukuję sprawdzonego elektryka z okolic Nadarzyna do małej awarii instalacji elektrycznej (3 gniazdka połączone szeregowo wczoraj szlag trafił, bo...wyciągnęłam kabel z jednego z nich:( ) temat nie jest duży,dlatego nie szukam przez google - pewnie nikt nie chciałby się pochylić nad taką pierdoła....

Chodzi o kogoś, kto będzie miał odpowiedni sprzęt do prześwietlenia ściany i namierzenia awarii. Mój małż niestety odpadł w przedbiegach.

Z góry dziękuję za wszelkie namiary.

Monsiu, nie polecam p. Walendziaka z Nadarzyna, ale za to mogę polecić Bogdana Kruka. Zrobił u mnie całą elektrykę od WLZ do gniazdek.

Telefony na priv ;)

koledzy jeszcze może kogoś od prowizorki budowlanej prąd możecie polecic Pruszków z układami

a moze ktos posiada skrzynke z osprzetem

Hej,

Moge polecić Ci p. Krzysztof Głodkiewicz. U mnie w Owczarni robil prowizorke i cala elektryke w budynku. Super fachowcy, mega układy w Energetyce w Pruszkowie. Nic mnie nie interesowalo. Pan Krzysztof zrobił projekt i wszelka dokumentacje ja tylko sie podpisalem. Numer moge przeslac na priv.

pzdr