rafaljezus 26.08.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 nie powim Ci czy to jest drogo czy mało, ale warto zaprosić paru hydraulikow/firm na budowę. Ja mam jasno okreslone oczekiwania i z polecanego tu Ekoemitera dostałem ofertę tańszą od innego polecanego fachmana w okolicy o 23 tysiące zł!! zaproś na budoe przynajmniej ze dwóch i porównaj Mogę polecić solidnego instalatora/hydraulika, bardzo duże doświadczenie p. Kazimierz Rutkowski tel. 608 732 158 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrip 26.08.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Mogę polecić solidnego instalatora/hydraulika, bardzo duże doświadczenie p. Kazimierz Rutkowski tel. 608 732 158 Pozdro K.Rutkowskiego także śmiało mogę polecić. Robił u mnie całą hydraulikę - sympatyczny, uczciwy i rzeczywiście z ogromnym doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrip 29.08.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Hej,Szukam solidnego wykonawcę wylewek. Do wykonania byłoby w sumie 210 m2.Znacie kogoś godnego polecenia ? PozdrawiamSkrip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrTok 29.08.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Hej, Szukam solidnego wykonawcę wylewek. Do wykonania byłoby w sumie 210 m2. Znacie kogoś godnego polecenia ? Pozdrawiam Skrip Polecani na forum tel. 503 065 286, robili u mnie ok 350m2 zajęło im to 1 dzień i nie ma się do czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrTok 29.08.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 A czy może ktoś polecić dostawcę zbiorników betonowych (szamba). Najważniejsze żeby zbiornik nie nabierał wody po opadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 29.08.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 witam,poszukuję sprawdzonego elektryka z okolic Nadarzyna do małej awarii instalacji elektrycznej (3 gniazdka połączone szeregowo wczoraj szlag trafił, bo...wyciągnęłam kabel z jednego z nich:( ) temat nie jest duży,dlatego nie szukam przez google - pewnie nikt nie chciałby się pochylić nad taką pierdoła.... Chodzi o kogoś, kto będzie miał odpowiedni sprzęt do prześwietlenia ściany i namierzenia awarii. Mój małż niestety odpadł w przedbiegach.Z góry dziękuję za wszelkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 29.08.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Dało mi to do myślenia... Może faktycznie sami spróbujemy? 4 lata temu ekipa,która robiła mi dach ,zaproponowała cenę zwalającą z nóg za wykonanie podbitki.Mój ojciec zrobił to za free w 2 dni (40 mb z oświetleniem),a robił 1-y raz w życiu. Podbitka PCV ale jakaś belgijska,chyba Orobel czy jaoś tak,nie pamiętam już. Wyszło git i do dzisiaj się trzyma:D Może faktycznie sami spróbujcie? Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 29.08.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 A propos wspomnianego tu Pana Mariusza Łuniewskiego- czy on aby nie jest z Kajetan? I jest również konstruktorem z uprawnieniami?Bardzo proszę wszystkich,którzy korzystali z jego usług o kontakt na priv - chciałabym poznać Wasze opinie, też chciałąbym go zatrudnić (robił mi projekt konstrukcyjny rozbudowy domu, ale nie miałam z nim kontaktu bezpośredniego,jedynie przez architekta....)z góry dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 29.08.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 A czy może ktoś polecić dostawcę zbiorników betonowych (szamba). Najważniejsze żeby zbiornik nie nabierał wody po opadach. Kucharski: http://www.budmar-kucharski.pl/ jest trochę droższy niż "firmy z Radomia", ale szambo nie będzie przeciekać. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 30.08.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 witam serdecznie polećcie jakiegoś sprawdzonego i dobrego kierownika budowy który będzie trzymał wszystko mocno w garścibudowa w Pruszkowie, z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 30.08.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 A propos wspomnianego tu Pana Mariusza Łuniewskiego- czy on aby nie jest z Kajetan? I jest również konstruktorem z uprawnieniami? Bardzo proszę wszystkich,którzy korzystali z jego usług o kontakt na priv - chciałabym poznać Wasze opinie, też chciałąbym go zatrudnić (robił mi projekt konstrukcyjny rozbudowy domu, ale nie miałam z nim kontaktu bezpośredniego,jedynie przez architekta....) z góry dziękuję, Zadzwoń i zapytaj czy się tym zajmuje - http://www.nadzory-budowlane.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knk 30.08.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Tynki z agregatu gipsowe i cementowo-wapienne 505-225-702 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knk 30.08.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 :DTynki z agregatu gipsowe i cementowo-wapienne 505-225-702 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzezuch 30.08.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Mam do sprzedania po budowie :stemple budowlane długośc ok 280 cm cena 3 zł oraz 260 cm - tańsze Garaż blaszany 3x5 m używany przez rokwłasny odbiór Milanówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kc449 30.08.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Sprzedam drewnianą sławojkę. Stan jak na zdjęciach. Niestety nie dysponuję transportem więc w grę wchodzi jedynie transport własny. Odbiór w miejscowości Skuły (gm. Żabia Wola).Cena 200 PLN. http://images43.fotosik.pl/1068/7f42922851888921m.jpghttp://images35.fotosik.pl/881/ab07f6505553cc75m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcos 30.08.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Mam do sprzedania po budowie : stemple budowlane długośc ok 280 cm cena 3 zł oraz 260 cm - tańsze Garaż blaszany 3x5 m używany przez rok własny odbiór Milanówek Jestem zainteresowany garażem, odpisałem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 30.08.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 koledzy jeszcze może kogoś od prowizorki budowlanej prąd możecie polecic Pruszków z układamia moze ktos posiada skrzynke z osprzetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terror 30.08.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 witam, poszukuję sprawdzonego elektryka z okolic Nadarzyna do małej awarii instalacji elektrycznej (3 gniazdka połączone szeregowo wczoraj szlag trafił, bo...wyciągnęłam kabel z jednego z nich:( ) temat nie jest duży,dlatego nie szukam przez google - pewnie nikt nie chciałby się pochylić nad taką pierdoła.... Chodzi o kogoś, kto będzie miał odpowiedni sprzęt do prześwietlenia ściany i namierzenia awarii. Mój małż niestety odpadł w przedbiegach. Z góry dziękuję za wszelkie namiary. Monsiu, nie polecam p. Walendziaka z Nadarzyna, ale za to mogę polecić Bogdana Kruka. Zrobił u mnie całą elektrykę od WLZ do gniazdek. Telefony na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hardzisz 31.08.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 koledzy jeszcze może kogoś od prowizorki budowlanej prąd możecie polecic Pruszków z układami a moze ktos posiada skrzynke z osprzetem Hej, Moge polecić Ci p. Krzysztof Głodkiewicz. U mnie w Owczarni robil prowizorke i cala elektryke w budynku. Super fachowcy, mega układy w Energetyce w Pruszkowie. Nic mnie nie interesowalo. Pan Krzysztof zrobił projekt i wszelka dokumentacje ja tylko sie podpisalem. Numer moge przeslac na priv. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terror 31.08.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Poszukuję informacji o kosztach tynków. Dostałem ofertę od wykonawcy i muszę się zorientować czy warto.Ile kosztuje metr tynku gipsowego z robocizną za metr? Pamiętacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts