kosik76 31.08.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 koledzy jeszcze może kogoś od prowizorki budowlanej prąd możecie polecic Pruszków z układami a moze ktos posiada skrzynke z osprzetem Borowiec. Namiarów szukaj na forum. Rzeczy niemożliwe załatwia od ręki. Cuda też potrafi Prąd budowlany z licznikiem w ciągu 7 dni (mieliśmy co prawda wszystkie papiery) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 01.09.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Kucharski: http://www.budmar-kucharski.pl/ jest trochę droższy niż "firmy z Radomia", ale szambo nie będzie przeciekać. Polecam. Ja też polecam Kucharskiego, solidna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 01.09.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja też polecam Kucharskiego, solidna firmaCzy możesz napisać koszt szambo+montaż+ew.dodatki u ciebie? jeśli nie public, to na priv może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrip 01.09.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 :DTynki z agregatu gipsowe i cementowo-wapienne 505-225-702 Pan Jakub Korona robił u mnie 800m tynków gipsowych. Ekipa bardzo dokładna, kulturalna i pracowita. Tynki wyszły naprawdę super - kilka drobnych poprawek zrobionych bez dyskusji. Ekipa w okolicy nowa więc jeszcze nie zepsuta tutejszymi cenami. Szczerze polecam bo wykonawca bardzo solidny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knk 02.09.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 tynki z agregatu gipsowe i cementowo-wapienne 505-225-702 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knk 02.09.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 tynki z agregatu gipsowe i cementowo-wapienne 505-225-702 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 02.09.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Poszukuję informacji o kosztach tynków. Dostałem ofertę od wykonawcy i muszę się zorientować czy warto. Ile kosztuje metr tynku gipsowego z robocizną za metr? Pamiętacie? 35 zł / m2 - jeżeli chcą mniej to znaczy, że ściemniacze, u mnie ekipa (której nie polecam) chciała 27 zł., ale to zrobili można nazwać jedynie dramatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 03.09.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Poszukuję informacji o kosztach tynków. Dostałem ofertę od wykonawcy i muszę się zorientować czy warto. Ile kosztuje metr tynku gipsowego z robocizną za metr? Pamiętacie? dokładnie wycenić można dopiero po obejrzeniu powierzchni do tynkowania, jest tyle czynników, że trudno powiedzieć od razu jaka cena, są tacy co robią po 22 zł, a są i po 35 zł zapraszam do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 04.09.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 zapraszam do nas Przy okazji - mogę polecić firmę ANATAK z Raszyna, która zrobiła u mnie ekspresowo kawał dobrej roboty tynkarskiej (poprawiali robotę nieprzyjemnego pana opisywanego wcześniej). Tynki są po prostu idealne, na dodatek ekipa zostawiła po sobie porządek na budowie. Zdecydowanie polecam. Marcin Kontakt: ANATAK, tynki gipsowe z agregatu, Pani Anna Piórkowska tel. 502 626 122, 509 536 736 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 05.09.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Borowiec. Namiarów szukaj na forum. Rzeczy niemożliwe załatwia od ręki. Cuda też potrafi Prąd budowlany z licznikiem w ciągu 7 dni (mieliśmy co prawda wszystkie papiery) niestety po takim haśle nic nie wyszukuje mi forum mozesz rozwinąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hardzisz 05.09.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 35 zł / m2 - jeżeli chcą mniej to znaczy, że ściemniacze, u mnie ekipa (której nie polecam) chciała 27 zł., ale to zrobili można nazwać jedynie dramatem. Jezeli chodzi o tynki to legenda forum: HUBERT SAIN. Robili tynki u mnie w Owczarni. 550 mk zrobili w tydzien. Wszystko rowno i bez problemow. Panowie posprzatali po sobie, okna oklejone. Takze polecam goraco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipsi 05.09.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 pomocy!!!!drodzy mam taki oto problem, za tydzień jestem umówiona z człowiekiem od robienia tarasu drewnianego, a właśnie się dowiedziałam, ze tartak, z którego miałam dostać drewno, delikatnie mówiąc, wypiął się na mnie. w ciągu tygodnia muszę sobie załatwić drewno na taras - sosnę.pokierujcie mnie do jakiegoś tartaku, składu drewna, hurtowni - czegokolwiek w naszych okolicach! proszę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 05.09.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Przy okazji - mogę polecić firmę ANATAK z Raszyna, która zrobiła u mnie ekspresowo kawał dobrej roboty tynkarskiej (poprawiali robotę nieprzyjemnego pana opisywanego wcześniej). Tynki są po prostu idealne, na dodatek ekipa zostawiła po sobie porządek na budowie. Zdecydowanie polecam. Marcin Kontakt: ANATAK, tynki gipsowe z agregatu, Pani Anna Piórkowska tel. 502 626 122, 509 536 736 jeszcze raz dziękujemy za współpracę i pozytywne opinie pozdrawiamy A&T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 05.09.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Jezeli chodzi o tynki to legenda forum: HUBERT SAIN. Robili tynki u mnie w Owczarni. 550 mk zrobili w tydzien. Wszystko rowno i bez problemow. Panowie posprzatali po sobie, okna oklejone. Takze polecam goraco! Dziękuję Panie Michale za referencje Polecamy się na przyszłość. Dodam, że u Pana Michała wykonywaliśmy tynki cementowo-wapienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 05.09.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Poszukuję informacji o kosztach tynków. Dostałem ofertę od wykonawcy i muszę się zorientować czy warto. Ile kosztuje metr tynku gipsowego z robocizną za metr? Pamiętacie? Terror co do tynków to cena nie jest wyznacznikiem. Wykonawcy często zaniżają ceny poprzez użycie najtańszych=najgorszych materiałów (tynki, grunty, szpryce, narożniki, listwy...), zalecam także podpisywać umowę, gdzie będzie przejrzyście napisane jak będzie wykonywany obmiar tynków przy rozliczeniu. Najlepszym rozwiązaniem jest obejrzenie realizacji tynków kilku wykonawców i wybranie najlepszego. Wykonanie tynków gipsowych jest dość proste i wielu wykonawców może je wykonać na podobnym poziomie, inaczej jest już z tynkami cementowo-wapiennymi. Tynki cementowo-wapienne można wykonać na kilka sposobów, poczynając od różnic materiałowych, poprzez inne warstwowanie, czy też wykończenie ręczne czy też maszynowe, którego nie polecam. Także zapraszam na swoje budowy w celu ocenienia naszych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 05.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam. Gdzie w okolicach nadarzyna wynajmę kontener budowlany oraz WC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 05.09.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 ja moge polecic znakomitego speca od wiercenia studni głębinowych. Pan jest tez różczkarzem u nas znalazł wodę po wielu nieudanych próbach poprzedników. Pan Rutkowski 602 536 376 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 05.09.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Poszukuję siatkę na ogrodzenie jak na załączonym zdjęciu. Poszukuję siatkę na ogrodzenie jak na załączonym zdjęciu. http://www.pref-bet.pl/elementy.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 05.09.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 niestety po takim haśle nic nie wyszukuje mi forum mozesz rozwinąc Proszę Cie bardzo http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2775&pp=20&page=602 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 05.09.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 pomocy!!!! drodzy mam taki oto problem, za tydzień jestem umówiona z człowiekiem od robienia tarasu drewnianego, a właśnie się dowiedziałam, ze tartak, z którego miałam dostać drewno, delikatnie mówiąc, wypiął się na mnie. w ciągu tygodnia muszę sobie załatwić drewno na taras - sosnę. pokierujcie mnie do jakiegoś tartaku, składu drewna, hurtowni - czegokolwiek w naszych okolicach! proszę!!!!!! Spróbuj zadzwonić do nich http://www.holzpolska.pl/kontakt.htm Kupowaliśmy tam więźbę i cenowo byli bardzo konkurencyjni a zaimpregnowana świetnie - drewno ciemno zielone, nie brudzi suchutkie. Wyszło nam z dowozem z Lesznowoli taniej i lepiej niż u lokalesów Pan Marcin Mydło jest bardzo kontaktowy i pomocny, więc może coś wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts