Hektorek 19.09.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Witam, sprzedam płyty betonowe tzw. monowskie, używane ale w bardzo dobrym stanie. Mam 10 szt, możliwy transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 19.09.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 WitamZnacie jakiegoś sensownego serwisanta pieców de dietrich w okolicy? Chodzi o coroczny przegląd... Jedyny znany mi serwis z Warszawy się wziął i wypiął - mają dużo zleceń i Grodzisk im za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luckyshot 19.09.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Witam, Poszukujemy ekipy budowlanej do budowy w Milanówku. Czy możecie kogoś polecić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipsi 19.09.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 mogę Ci tylko podpowiedzieć kogo z milanówka się wystrzegać powodzenia! a inną parą kaloszy - chętnie oddam trochę gruzu błonie - od strony grodziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luckyshot 20.09.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 mogę Ci tylko podpowiedzieć kogo z milanówka się wystrzegać powodzenia! Chętnie zkorzystam i z takich informacji - napewno się przyda.. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 20.09.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 macie jakieś sprawdzone namiary na dobre okna z solidnym montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terror 20.09.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Jako że ekipa Korona Team już kończy powoli się przymierzam do ocieplenia poddasza więc kolejny raz z pytaniem przylazłem o koszt robocizny, bo z ofert które mam rozstrzał jest ogromny. Będę wdzięczny za każdą podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terror 20.09.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 macie jakieś sprawdzone namiary na dobre okna z solidnym montażem? MS Okna Wolica - polecam. Same okna bdb jakości i rozsądnej cenie, ekipa montująca szybka, okna porządnie pokotwione i szybko zamontowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alus1719508498 20.09.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Gdzie można tanio kupić w okolicy deseczki calówki? Niedużo potrzebuję, ze 2m3.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 21.09.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 macie jakieś sprawdzone namiary na dobre okna z solidnym montażem? Poleciłbym Jarbetal z Pruszkowa. Okna super, szybka realizacja, sprawny montaż no i baaardzo konkurencyjne ceny, które można negocjować z handlowcami! U mnie zbiliśmy cenę o jakieś 25%, a do tego dostałem jeszcze solidny 6-cio komorowy profil, ciepłą ramkę itp.itd. Także myślę, że warto! A z firmy, których trzeba się wystrzegać, to podobno Fabryka Okien Darek z Kań Helenowskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 21.09.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 dziękuję, będę się rozpytywał, bo w sumie nawet nie mam jeszcze pomysłu jakie okna wybrać, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 21.09.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 dziękuję, będę się rozpytywał, bo w sumie nawet nie mam jeszcze pomysłu jakie okna wybrać, pozdrawiam to ja jeszcze polecę firmę Aprel a wawy i forumowego Starego. Człowiek bardzo do rzeczy przy wyborze zarówno okien jak i drzwi. brałem od Niego okna pcv na profilu brugmana oraz drzwi zewnętrzne drewniane stolpaw...pewnie wroce jeszcze o drzwi wewnętrzne ale to jeszcze nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adek60 21.09.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Dzień Dobry,mam pytanie , jestem na etapie szukania wykonawcy domu.Czy ktoś z Was budował lub coś wie o budowach wykonanych z firmą KAPA z Grodziska, Arkadą z Piaseczna lub ekipą Pana Suchoparskiego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 21.09.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Witam, Poszukujemy ekipy budowlanej do budowy w Milanówku. Czy możecie kogoś polecić? Pozdrawiam King Bud - firma co prawda z Makowa Mazowieckiego, ale wiem, że podejmują się budowy w naszych okolicach. U mnie po prostu mieszkali w kontenerze na budowie i tyrali od świtu do późnej nocy. Robią SSO do więźby - dach robi firma, która z nimi współpracuje Bordach (też niezła ekpia). Polecam. Kontakt - Pan Kazimierz 508872231. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 21.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Przy okazji - gdyby ktoś przymierzał się do robienia elewacji (ocieplenie i tynk) to polecam firmę Sain (forumowy hubertsain) - bardzo solidny wykonawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 22.09.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Przy okazji - gdyby ktoś przymierzał się do robienia elewacji (ocieplenie i tynk) to polecam firmę Sain (forumowy hubertsain) - bardzo solidny wykonawca. Cieszę się, że są Państwo zadowoleni z naszej współpracy oraz efektu finalnego Państwa elewacji. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 23.09.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Witam, sprzedam płyty betonowe tzw. monowskie, używane ale w bardzo dobrym stanie. Mam 10 szt, możliwy transport. i jeszcze sprzedam kamień naturalny otoczak do ogrodu, bardzo ładny, super na krawężniki, ścieżki. Mam ok. 6 ton, cena 700 zł tona, możliwość transportu. Zdjęcia mogę przesłać na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 23.09.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 A jeśli komuś pozostały stemple dł. 3m - odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 24.09.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Gdzie można tanio kupić w okolicy deseczki calówki? Niedużo potrzebuję, ze 2m3.... Można spr w Drew Płyt Sokołów (chyba to jest już Sokołów) k Janek, namiar zgogle: 22-759-01-81 tel. 0 602-183-855 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Freno 25.09.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Cześć! Jeśli ktoś potrzebuje, to my chętnie odsprzedamy:Dwie palety YTONG 24 cm (PP4/06). 48 sztuk na palecie. Cena: 5,6 PLN/szt.Jedną paletę SILKA E18 klasa 15. 60 sztuk na plecie. Cena: 2,5 PLN/szt.Zaprawa cienkowarstwowa do gazobetonu i silikatów Baumit Planofix W. Cena: 10 PLN/worek 25kgTrasport własny z okolic Raszyna. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts