kipsi 10.10.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 witam,potrzebuję kupić większą ilość kory i tej grubszej i tej mielonej.możecie polecić jakiś punkt ew. dostawcę z naszych okolic z dobrą ceną za w/w produkty? będe bardzo wdzięczna!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alejka 11.10.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witamy!Zaczynamy swoją "zabawę" budowlaną. Mamy nadzieję na trochę "podpowiedzi" ze stony forumowiczów. Czy ktoś korzystał z usług firmy EWDAR ze Swięcic - okolice Ożarowa Maz.- zajmującej się instalacjami? Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roslanka 13.10.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witajcie Poszukuje pilnie dobrego hydraulika bo nasz niestety okazła sie bardzo niesolidny i w końcówce prac musimy szukać nowego. Wiem ze kiedyś był ten wątek ale niestety nie moge go znaleźć wiec bede wdzieczna za sprawdzone kontaktypozdrawiamroslanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 14.10.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Witajcie Poszukuje pilnie dobrego hydraulika (...) Byłem rok temu w identycznej sytuacji. Mogę z czystym sumieniem polecić p. Bogdana, tel. 601 332 965. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 14.10.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Witajcie Poszukuje pilnie dobrego hydraulika bo nasz niestety okazła sie bardzo niesolidny i w końcówce prac musimy szukać nowego. Wiem ze kiedyś był ten wątek ale niestety nie moge go znaleźć wiec bede wdzieczna za sprawdzone kontakty pozdrawiam roslankaA ja forumowicza Starn'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terror 14.10.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Gdyby ktoś planował kominek z DGP - podpisuję się z osobami polecającymi kratki.pl . Fachowa obsługa z cierpliwością odpowiadała na moje pytania, pomogła skompletować zamówienie i następnego dnia komiek z kompletnym osprzętem wylądował w domu. Dziś już w 90% poskłądany i rozprowadzony po domu. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marika77 14.10.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Czy może ktos polecic jakiegos dobrego kierownika budowy z okolic Nadarzyna. Ja co prawda będe budowała w okolicach Magdalenki więc chyba bardziej podpadam pod Piaseczno ale taka sama odleglośc do Piaseczna jak i do Nadarzyna, więc może ktos podzieli sie namiarami.Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alus1719508498 15.10.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 16.10.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 witam rozpoczynam stan - fundamenty w Pruszkowie, czy ktoś może podać namiary na dobre ceny na :- koparke - zdjećie humusu- pręty zbrojeniowe, beton, bloczkidzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 17.10.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 witam rozpoczynam stan - fundamenty w Pruszkowie, czy ktoś może podać namiary na dobre ceny na : - koparke - zdjećie humusu - pręty zbrojeniowe, beton, bloczki dzięki z górykoparka, bloczki - obok budowy - dalej dojazd zżera korzyści beton - kasob grodzisk, ale może znajdziesz też bliżej stal - maglex milanówek, gdzieś też były dobre ceny ale nie pamiętam nazwy, spytaj równiez w lokalnym składzie bud., czasem się zdarza że skład ogólny ma lepsze ceny niż skład stali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 17.10.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 dziękuje i jeszcze prośba o dobrego i godnego polecenia kierownika budowy z uprawnieniami (przypominam budowa Pruszków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 17.10.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 witam rozpoczynam stan - fundamenty w Pruszkowie, czy ktoś może podać namiary na dobre ceny na : - koparke - zdjećie humusu - pręty zbrojeniowe, beton, bloczki dzięki z góry koparka - szukaj lokalnie bo kasują za dojazd pręty zbrojeniowe - ja brałem tu: http://www.ter-pol.pl/cennik beton - budokrusz (bloczki, beton, belki stropowe, nadproża etc.) wszystko inne oraz to co powyżej - Anda w Michałowicach przy Al. Jerozolimskich - p. Marcin Zaciera (tel. znajdziesz gdzieś na forum - jak nie to wyśle na priva) PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 18.10.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 beton - budokrusz (bloczki, beton, belki stropowe, nadproża etc.) warto zamawiać wszystko przez przedstawiciela (nie pamiętam nazwiska) - 602 536 430 - to jest pracownik firmy, który daje ceny niższe niż standardowo mają w cenniku. Bardzo konkretny, solidny i terminowy osobnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 18.10.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 warto zamawiać wszystko przez przedstawiciela (nie pamiętam nazwiska) - 602 536 430 - to jest pracownik firmy, który daje ceny niższe niż standardowo mają w cenniku. Bardzo konkretny, solidny i terminowy osobnik.Jak dla mnie, Budokrusz za dużo problemów robi - przedpłaty, zamówienie co najmniej 2 dni rob. przed terminem dostawy, opóźnienia w dniu dostawy, co innego mówi p. Piotr Pełczyński (to jego nr wyżej), a co innego dyspozytornia i kierowca - przedstawiciel nie ma na nich dużego wpływu de facto, do tego cena wcale niezbyt konkurencyjna. Plusy - dostajesz beton z atestem, masz fakturę w ręku, dla niektórych to ważne. Oczywiście opinia jest całkowicie subiektywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 18.10.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 dziękuje i jeszcze prośba o dobrego i godnego polecenia kierownika budowy z uprawnieniami (przypominam budowa Pruszków) Mariusz Łuniewski http://www.nadzory-budowlane.com/ polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 18.10.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witajcie Poszukuje pilnie dobrego hydraulika bo nasz niestety okazła sie bardzo niesolidny i w końcówce prac musimy szukać nowego. Wiem ze kiedyś był ten wątek ale niestety nie moge go znaleźć wiec bede wdzieczna za sprawdzone kontakty pozdrawiam roslanka Polecam polecanego na forum Starna tj. Pana Jacka Starneckiego 607805016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcos 18.10.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witam, Potrzebuję ~80 stempli wysokość min 260 na czwartek. Płacę gotówką i sam odbieram Proszę o kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 18.10.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 to moze ktoś jeszcze poratuje w kwestii beczek do wody pod fundamenty - Pruszków, jaka cena? potrzebuje na sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 18.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 to moze ktoś jeszcze poratuje w kwestii beczek do wody pod fundamenty - Pruszków, jaka cena? potrzebuje na sobotęśrednio rozumiem? jak to beczek do wody pod fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 19.10.2011 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 -)) to był skrót myślowy rozpoczynam budowe - fundamenty i potrzebuję ze 3 szt beczek na wodę ok 200l, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts