azusa 10.11.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Azusa, A kto wam robł balustradę schodową ? Też pan Lasek czy ktoś inny? PZDR Qter Pan Lasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 10.11.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Dzięki, BTW. bardzo ładnie wam to wyszło gratuluje PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 11.11.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Dzięki , jeszcze sporo przed nami, teraz już dylematy urządzania, ale najważniejsze, że wreszcie na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 15.11.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Wie ktoś gdzie w okolicy Pruszkowa lub Nadarzyna kupić gaz w większych (30-to kg) butlach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 15.11.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Czy ktoś z Was korzysta z blueconnecta (internet T-Mobile) w okolicach Żabiej Woli? Czy działa to w miarę sensownie? pozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 15.11.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Azusa, A kto wam robł balustradę schodową ? Też pan Lasek czy ktoś inny? PZDR Qter fajna balustrada, prosta i ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 15.11.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 fajna balustrada, prosta i ciekawa Dzięki, mnie się też podoba;). Omówiliśmy z p.L o co nam chodzi i on zaproponował kilka rozwiązań do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 15.11.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Wie ktoś gdzie w okolicy Pruszkowa lub Nadarzyna kupić gaz w większych (30-to kg) butlach? spróbuj w kamino.pl (mieszczą się na ul. Zywieckiej w Opaczy) - zajmują się dystrybucją gazów technicznych i nie tylko... PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 15.11.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Czy ktoś mógłby polecić osobę bądź biuro, które rozliczy zwrot podatku Vat za materiały budowlane? Najchętniej okolice Grodziska, Milanówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrip 15.11.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Zadzwoń do Gaz Sp. z o.o z Błonia która wykonuje przyłącza dla gazowni, spytaj się, czy dla twojej również. Wykonanie przyłącza zajmuje im dużo krócej, ale to kwestia już indywidualna. Ew. poszukaj w necie, czy nie ma w Pruszkowie podobnej spółki "technicznej" pracującej dla gazowni pruszków i z nimi pogadaj, nie z gazownią. Dzięki - na szczęście skończyło się na strachu. Kobieta przez telefon nieco przesadziła. Odstałem swoje z BOK Gazowni, podpisałem umowę i osobiście zawiozłem zlecenie napełnienia instalacji do oddziału w Grodzisku. Gaz ma być w piątek (tydzień od podpisania umowy). Żyjemy !!!! Jaka to będzie radość wykańczać w cieple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcos 22.11.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Zgłaszam zakończenie SSO. Od wbicia łopaty minęły dokładnie 2 miesiące Prace prowadziła znana niektórym forumowiczom ekipa p. Dominika z Żabiej Woli. Zdecydowanie polecam - czysto, na czas i z głową. W razie pytań zapraszam na priv. Mam też do sprzedania za pół ceny stemple (wysokość ok 275 muszę policzyć ile zostało) oraz stal fi6 na strzemiona. Pozdrawiam, marcos Dziennik budowy dalej zapuszczony, może zmotywuję się chociaż na fotorelacje bo czasu więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konik77 27.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Moim zdaniem betonowe: są wygodniejsze do drabiny w czasie budowy, wykończyć można je (dość) dowolnie i w dowolnym (dogodnym) czasie. Najlepiej dwubiegowe z naturalnym oświetleniem. zgadzam się, betonowe zdecydowanie wygodniejsze pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 30.11.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Hej, Szukam firmy z okolicy która wykona mi balustradę schodową z nierdzewki z wypełnieniem szklanym i pochwytem drewnianym oczywiście w uczciwej cenie - poratujecie? PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia i Patryk 30.11.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witajcie Właśnie nabyliśmy z mężem działeczkę w Żelechowie i zabieramy się za kompletowanie dokumentów. Możecie mi powiedzieć jaką mapę trzeba dołączyć do wniosku o wydanie warunków przyłączenia prądu bo nie mogę się tam dodzwonić. Z góry dzięki i pozdrawiam całą ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korena 04.12.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 to jest mapa do celów projektowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 04.12.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 do uzyskania warunków przyłączy wodno-kanalizacyjnych, energetycznych, gazowych nie jest potrzebna żadna mapa do celów projektowych. wystarczy zwykła mapa sytuacyjno wysokosciowa i na dodatek może to być kopia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrysiak82 04.12.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam wszystkich grupowiczów N-G.Ja tu po raz pierwszy.Ogólnie zaczołem budowe w maju br. w Kolonii Jaktorów.Jesteśmy na etapie zamkniecia stanu devoloperskiego.Teraz rozglądam sie za kominkiem,i tu potrzebuje pomocy.Poszukuje kogos kto mi zamontuje kominek i doprowadzi rury z ciepłym powietrzem do 3 pokoi.Moze macie kogos godnego i w miare niedrogiego do polecenie.Na jakis czas to bedzie jedyne zrodło do ogrzania domu(gaz dopiero na maj bedzie).I jakis kontakt do p.glazurnika też mile widziany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 05.12.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Poszukuje kogoś kto mi zamontuje kominek i doprowadzi rury z ciepłym powietrzem do 3 pokoi. I jakiś kontakt do p.glazurnika też mile widziany Kominek: 606-437-450 - niestety nie pamiętam imienia, tylko że jest z Radziejowic Glazurnik - 602-641-276 - p. Darek z Grodziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 06.12.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A jakiego możecie glazurnika dobrego polecić do montażu brodzika (bez nóżek, do położenia na posadzce)? Mam problem ogromny z tym, właśnie kolejny raz to założyłem i mimo że nie mam dwóch lewych rąk to sobie akurat z tym tematem poradzić nie mogę. Brodzik musi być podklejony klejem do glazury, ew. dobrze podpiankowany od dołu i wypoziomowany. Ja odpuszczam Dla niego robota byłaby następująca: oderwanie brodzika oraz przymocowanie go w sposób docelowy i poziomy tak aby nie było pustek pod dnem i żeby się dno nie uginało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 06.12.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A jakiego możecie glazurnika dobrego polecić do montażu brodzika (bez nóżek, do położenia na posadzce)? Mam problem ogromny z tym, właśnie kolejny raz to założyłem i mimo że nie mam dwóch lewych rąk to sobie akurat z tym tematem poradzić nie mogę. Brodzik musi być podklejony klejem do glazury, ew. dobrze podpiankowany od dołu i wypoziomowany. Ja odpuszczam Dla niego robota byłaby następująca: oderwanie brodzika oraz przymocowanie go w sposób docelowy i poziomy tak aby nie było pustek pod dnem i żeby się dno nie uginało. Witam po pierwsze nie poddawaj się wiem na tym etapie nerwy łatwo biorą górę nad człowiekiem nie wiem jaki masz brodzik ja mam jakiś z konglomeratu ok 4cm grubości i też kazałem położyć płytki pod brodzik ale okazało się że brodzik jest od dołu wypukły więc wyciąłem płytki (powierzchnia wycięcia była mniejsza od brodzika ok 1,5cm) tak aby rantem leżał na płytkach i przykleiłem silikonem (nanosiłem paski silikonu co 5cm na całej powierzchni pod brodzikiem) namiar na glazurnika podawałem ale jest z okolic truskawia i nie sądzę żeby chciał przyjechać do samego brodzika poszukaj miejscowego nie też parę rzeczy doprowadza do pasji, ostatnio bateria termostatyczna w brodziku , która brzęczy jak się jej nie używa podejrzewam że przepuszcza wodę ciepłą do zimnej pozdr nie dawaj się (wiem łatwo się mówi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts