tryllu 06.12.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Witam po pierwsze nie poddawaj się To było moje 3-cie podejście. Najgorsze jest odrywanie go Autentycznie mam dość tego brodzika - z wszystkim innym sobie poradzę ale z tym nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asbe 07.12.2011 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Witam. Czy ktoś z Was miał do czynienia z firmą Ciepłe Okna z Grodziska Mazowieckiego? Otrzymałam od nich dość ciekawą ofertę na okna i wolałabym się poradzić. Będę wdzięczna za informacje o firmie o oczywiście o samych oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 07.12.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 I jakis kontakt do p.glazurnika też mile widzianyPiotr Jakubowicz 504-448-175.do uzyskania warunków przyłączy wodno-kanalizacyjnych, energetycznych, gazowych nie jest potrzebna żadna mapa do celów projektowych. wystarczy zwykła mapa sytuacyjno wysokosciowa i na dodatek może to być kopia.Nazywana również mapą zasadniczą - w starostwie też to pojęcie rozumieją Czy ktoś z Was miał do czynienia z firmą Ciepłe Okna z Grodziska Mazowieckiego? Otrzymałam od nich dość ciekawą ofertę na okna i wolałabym się poradzić. Będę wdzięczna za informacje o firmie o oczywiście o samych oknach.Żeby otrzymać informację o oknach, musiałabyś coś napisać o ofercie z tej firmy - jaki profil, jaki producent, 1-3-szyb?, ramka, etc. - i cała masa innych rzeczy. Z powietrza nie bardzo da się coś poradzić A ze sprzedawców polecam Aprel (forumowy Stary) i Jar-eko (tu jak nazwa wskazuje) - panowie znają się na tym, co sprzedają kitu raczej nie wciskają, ceny w miarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 10.12.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 witam, szukam naprawdę dobrego fachowca od sufitów podwieszanych,możecie kogoś polecić z okolic Nadarzyna? Muszę obniżyć w salonie sufit o średnio 50 cm (w różnych miejscach rózna wysokosc), a salon ma 5x 10m....i tylko zewnętrze ściany nośne.Z góry dziękuję za namiary, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 16.12.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 witam, szukam naprawdę dobrego fachowca od sufitów podwieszanych,możecie kogoś polecić z okolic Nadarzyna? Muszę obniżyć w salonie sufit o średnio 50 cm (w różnych miejscach rózna wysokosc), a salon ma 5x 10m....i tylko zewnętrze ściany nośne. Z góry dziękuję za namiary, Pan Marcin 504126556 lub Pan Krzysztof 660107157. (można powoływać się na Marcina z Osowca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 18.12.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 witam, poszukuje sprawdzonego elektryka do instalacji w budynku oraz hydraulika ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 18.12.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 witam, poszukuje sprawdzonego elektryka do instalacji w budynku oraz hydraulika ....... hydraulik - forumowy Starn (Pan Jacek) tel 607805016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 19.12.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 moze ktoś podrzuci jakis tani kontakt do rzeczoznawcy robiącego operat pod kredyt ? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrip 19.12.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 hydraulik - forumowy Starn (Pan Jacek) tel 607805016 U mnie elektrykę robił: Tomasz Makowiecki tel. 604 796 867 Mogę go szczerze polecić (jego też mi ktoś polecił). Sympatyczny, pracowity i z wyobraźnią. Doradził mi sporo fajnych rozwiązań. Cenowo bardzo rozsądny i do tego robił sporo drobnych rzeczy "w cenie". Zwyczajnie - porządny fachowiec. Pozdrawiam Skrip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMak 20.12.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Witam! Chciałem się krótko przedstawić: rozpoczęłem budowe domku jednorodzinnego według projektu firmy ARCHON - Dom w Nektarynkach G2. Budowa ma miejsce koło Błonia. Zakończyłem prawie stan zerowy. Serdecznie dziękuję wszystkim forumowiczom - z bardzo wielu rad i rekomendacji skorzystałem rozpoczynając moją inwestycję. Wasza życzliwość w zasadzie nie zna granic . Tym którzy skończyli przygodę z budową - gratuluję, budującym - życzę cierpliwości, której i mnie dość często brakuje. Tak przy okazji fantomek24 : dla mnie operat na kredyt robił P. Krzysztof Nowocień, tel. 505 434 184. Szybko (za rozsądną cenę) i jak narazie bez uwag od doradcy finansowego (open finance). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 20.12.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Witam. Szukam kierownika budowy, ale nie takiego od papierków, ale takiego co doradzi i przypilnuje i będzie "upierdliwy" dla ekipy wykonawczej Czy ktoś z Was słyszał może coś o p.Jakubie R. z Żab jako kierownika budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alejka 28.12.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam! Czy może mi ktoś polecić fachowca od wentylacji mechanicznej z rekuperacją? Dom w ok. Grodziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 28.12.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Czy może mi ktoś polecić fachowca od wentylacji mechanicznej z rekuperacją? Dom w ok. Grodziskarekuperatory.pl link air bartycka - stąd miałem ofertę, przyłożyli się do niej tora częstochowa - ci u mnie wykonują instalację, pierwszy etap już wykonany p. marcin kowalski - kiedyś rekuperatory.pl - u znajomego zrobił i go sobie chwali, ja nie mogłem się doprosić oferty nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misob 29.12.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam. Szukam kierownika budowy, ale nie takiego od papierków, ale takiego co doradzi i przypilnuje i będzie "upierdliwy" dla ekipy wykonawczej Czy ktoś z Was słyszał może coś o p.Jakubie R. z Żab jako kierownika budowy? Mogę polecić mojego kierownika - p. Czesław Linowski. Jeżeli jesteś zainteresowany, to wyślę tel. na priva. Oczywiście podstawa to sprawdzone ekipy wykonawcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misob 29.12.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Szukam kogoś do zamontowania okapu wyspowego. Niestety ekipa która robiła sufit podwieszany w kuchni i malowanie nie podjęła się tego - tylko w suficie wyprowadzili rurę do wyciągu.Myślałem że panowie od montażu kuchni z IKEA zainstalują okap ale powiedzieli że nie potrafią ... I teraz tylko to zostało do zakończenia prac kuchennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzechot 29.12.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam! Czy może mi ktoś polecić fachowca od wentylacji mechanicznej z rekuperacją? Dom w ok. Grodziska My mamy Bartosza, instalowali panowie z Link Air. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 29.12.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam! Czy może mi ktoś polecić fachowca od wentylacji mechanicznej z rekuperacją? Dom w ok. Grodziska Mam Jangaz-a + GWC. Zainstalowałem sam . PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 29.12.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam, mamy do sprzedania akumulacyjny piec elektryczny Dimplex WMX712 (opis http://emultimax.pl/sklep/pl/p/Piec-akumulacyjny-Dimplex-WMX712-16kW-statyczny/805). Piec był używany tylko w zeszłą zimę, obecnie jest nieużywany i zajmuje wnękę w kuchni, którą chcemy zabudować Mamy jeszcze 2 takie piece i sprawdzają się świetnie w niedużych pomieszczeniach - jeden w gabinecie, jeden w wiatrołapie. Odbiór najlepiej osobisty w okolicach Grodziska Mazowieckiego. Cena - 400zł. Wszelkie pytania proszę kierować na priv. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 29.12.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam. Szukam kierownika budowy, ale nie takiego od papierków, ale takiego co doradzi i przypilnuje i będzie "upierdliwy" dla ekipy wykonawczej Czy ktoś z Was słyszał może coś o p.Jakubie R. z Żab jako kierownika budowy? Pan Mariusz Łuniewski. Jak u nas przy kładzeniu gontów zaczął "latać" po dachu to ekipa były w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrip 29.12.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam,Mam w garażu ocieplony sufit i jedną ze ścian (styropian + siatka z klejem zatartym na gładko).Zastanawiam się, czym to można pomalować... Jako, że to garaż, nie zależy mi specjalnie na efektach wizualnych. Raczej chodzi mi o zabezpieczenie samego kleju przed "starzeniem".Możecie coś doradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts