ania_marcin 30.12.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Pan Mariusz Łuniewski. Jak u nas przy kładzeniu gontów zaczął "latać" po dachu to ekipa były w szoku Również polecam M. Łuniewskiego http://www.nadzory-budowlane.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjka 30.12.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 czesc, czy ktos moze podac namiary na sprawdzonego, dobrego spaca od zabudowy kominka (karton-gips), ktory robi w okolicach Grodziska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 02.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 My mamy Bartosza, instalowali panowie z Link Air. Nam również instalowali Panowie z Link Air - b.dobry kontakt, wszystko na czas. Polecamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 04.01.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam, Mam w garażu ocieplony sufit i jedną ze ścian (styropian + siatka z klejem zatartym na gładko). Zastanawiam się, czym to można pomalować... Jako, że to garaż, nie zależy mi specjalnie na efektach wizualnych. Raczej chodzi mi o zabezpieczenie samego kleju przed "starzeniem". Możecie coś doradzić ? Możesz malować - ja mam tak pomalowany sufit w garazu i nic sie złego nie dzieje. Przetrzyj tylko wczesniej papierem sciernym/siatką aby zerwać luźne ziarna, odpyl i zagruntuj. Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 08.01.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 witam czy macie jakeis sprawdzone namiary i co możecie polecic w zakresie dachówki? kolor szary oraz łupek na okładzine częściową elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagali 08.01.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 WitamMacie może kogoś sprawdzonego od zabudowy szaf i mebli do łazienki ? Takiego co doradzi i podpowie. Wszystkich których pytałam odradzali swoich wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 08.01.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 witam czy macie jakeis sprawdzone namiary i co możecie polecic w zakresie dachówki? kolor szary oraz łupek na okładzine częściową elewacjiDachlux. Najbliżej nadarzyna/grodziska jest w wolicy, ja brałem z puławskiej. Ceny konkurencyjne, obsługa kompetentna i frontem do ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 10.01.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 witam potrzebuję namiar na fachowca do ułożenia schodów na betonz gór dziękipozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 10.01.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 poszukuję składu drewna/tartaku itp., gdzie można kupić drewno klejone (w postaci belek),najlepiej z okolic powiatu pruszkowskiego. Namierzyłam tylko Holz Polska z Lesznowoli,ale oni raczej drewno klejone na ramy okienne, a ja potrzebuję na strop drewniany. Ewentualnie namiary na drewno suszone komorowo(4-stronnie strugane i heblowane). Dziękuję z góry, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 11.01.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 czy studniarza jakiegos w dobrej cenie możecie polecic ?i drugie pytanie jak narazie pogoda sprzyja i majster mój chce ruszac z SSO ja mam mieszane uczucia co do tego pomysłu bo rozbabrze i zima nadajdzie jakie Wasze zdanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 12.01.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witajcie, Jak co roku w imieniu rodziców prosimy o przekazanie 1% podatku na leczenie i rehabilitację małego Stasia http://stasioblicharz.blogspot.com/ https://lh4.googleusercontent.com/-D5mqQyMijyE/Tw9YCifWtPI/AAAAAAAAGRU/5H0vX9_hFs4/s512/Stasio.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 13.01.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 witam poszukuję w okolicach Grodziska, jakiejś porządnej hurtowni z pokryciami dachowymi, dokładnie chodzi mi o wliczenie i wycenę dachówki ceramicznej!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 14.01.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Witam Macie może kogoś sprawdzonego od zabudowy szaf i mebli do łazienki ? Takiego co doradzi i podpowie. Wszystkich których pytałam odradzali swoich wykonawców. Polecam p. Jacka tel. 668-410-267 Mi robił całą zabudowę w poprzednim mieszkaniu a obecnie wykonuje całą zabudowę w obecnym domu - zdjęcia znajdziesz w linku w stopce. PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 14.01.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 czy studniarza jakiegos w dobrej cenie możecie polecic ? i drugie pytanie jak narazie pogoda sprzyja i majster mój chce ruszac z SSO ja mam mieszane uczucia co do tego pomysłu bo rozbabrze i zima nadajdzie jakie Wasze zdanie ? Jeśli studnia ma być wiercona to p. Paluchowski tel: 601-271-154. Szybko sprawnie i zna okolicę. PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 14.01.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 witam potrzebuję namiar na fachowca do ułożenia schodów na beton z gór dzięki pozdr Widziałem pracę wielokrotnie polecanego na forum p.Laska i polecam (namiar na FM gdzieś znajdziesz). Mi schody finalnie zrobił parkieciarz p. Jarosław tel. 602-335-387 - polecam (zdjęcia w galeri w stopce). PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 15.01.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Witajcie, ponownie wystawiam stemple. Długości ok.3 metry i 4 metry Cena zależy od ilości, ale jest baaardzo atrakcyjna, bo chcę się ich pozbyć. Dziś ze znajomym przełożyłem 500 sztuk, bo przygotowuję pomieszczenia pod elektryka. I nie chcę tego już robić ) Mam też 3 nadproża YTONG - szczegóły na priv No i jeżeli ktoś byłby zainteresowany to 3 nieruszane palety YTONG 40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 15.01.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 ODKURZACZ CENTRALNY Pilnie potrzebuję namiar do fachowca, który przygotuje mi instalację pod odkurzacz centralny - rury i kable. Dzięki serdeczne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misob 16.01.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Widziałem pracę wielokrotnie polecanego na forum p.Laska i polecam (namiar na FM gdzieś znajdziesz). Mi schody finalnie zrobił parkieciarz p. Jarosław tel. 602-335-387 - polecam (zdjęcia w galeri w stopce). PZDR Qter P. Lasek ma wolny termin na kwiecień - pewnie dlatego, że jest polecany na FM Ja będę miał zamontowane schody za 2 tygodnie (stopnie) plus za 3 tyg barierkę przez nowego wykonawcę - jak wyjdzie dobrze to go polecę. NA razie zrobił barierki na tarasie i wyszły b. ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 16.01.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 ODKURZACZ CENTRALNY Pilnie potrzebuję namiar do fachowca, który przygotuje mi instalację pod odkurzacz centralny - rury i kable. Dzięki serdeczne !!! Nam jednostkę centralną dostarczał i podłączał pan Cezary Lesiński (swojego czasu forumowicz) www.bezkurzu.pl. Z tego co mi wiadomo, zajmuje się również wykonywaniem instalacji pod odkurzacze. My sami kładliśmy instalację, więc nie wiem jaki jest jego cennik, ale można zadzwonić (sugeruję na komórkę), a na pewno poda. Coś mi świta, że liczy się od punktu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 16.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 ODKURZACZ CENTRALNY Pilnie potrzebuję namiar do fachowca, który przygotuje mi instalację pod odkurzacz centralny - rury i kable. Dzięki serdeczne !!!U mnie robił (raczej: robi) user Starn czyli p. Jacek Starnecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts