Edmar70 02.02.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witam, Cofnęłam się juz kilkadziesiąt stron, i albo jestem ślepa albo faktycznie nie ma namiarów na kominiarza - PILNIE potrzebny. Z góry dziękuję za kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 02.02.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witam, Cofnęłam się juz kilkadziesiąt stron, i albo jestem ślepa albo faktycznie nie ma namiarów na kominiarza - PILNIE potrzebny. Z góry dziękuję za kontakt. Proszę, Mariusz Sztejna tel: 601-341-997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HankaBe 02.02.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Chciałam jeszcze prosić o namiary gdzie mogłabym zakupić drzewo na więźbę. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Proszę, Mariusz Sztejna tel: 601-341-997 Bardzo jestem wdzięczna. Ciekawe czy na terenie Milanówka też działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Bardzo jestem wdzięczna. Ciekawe czy na terenie Milanówka też działa? Już wiem, że działa. Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 03.02.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Już wiem, że działa. Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia i Patryk 04.02.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Możecie polecić kogoś do badania geotechnicznego gruntu. Chcę zrobić odwierty pod dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiek CASE 04.02.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Witam Zapraszam na stronę http://www.mieszkobud.pl działam na tym terenie i chętnie pomogę.Pozdrawiam Mieszko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CasaD 06.02.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ja robilam tutaj: Firma Geobud (pan Przygoda) Tel.: 603-894-776 Fax: (22) 648-87-52 E-mail: [email protected] Gotowe szybko, bo wszystko trwalo okolo tygodnia, pogoda nam dopisala 3 odwierty na 5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrip 06.02.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Pytanie dot. wywozu nieczystości płynnych. Szukam właśnie firmy do zawarcia umowy a z tego co się orientuję jest kilka lokalnych firm ( http://www.nadarzyn.pl/news.php?id=397 ).Kogo możecie polecić ? PozdrawiamSkrip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 06.02.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Pytanie dot. wywozu nieczystości płynnych. Szukam właśnie firmy do zawarcia umowy a z tego co się orientuję jest kilka lokalnych firm ( http://www.nadarzyn.pl/news.php?id=397 ). Kogo możecie polecić ? Pozdrawiam Skrip Ja polecam Pana Janka Marchiwickiego (ostani na liście) - ma 2 duże samochody (chyba po 16m2) - jeździ też jego syn. Zawsze stara się dojechać - nawet przy dużych sniegach czy wzywany w ostatniej chwili. Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 07.02.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Witam, 1. Czy ktoś z Was budował strop teriva? jeśli tak to gdzie go kupowaliście i czy jesteście zadowoleni? 2. Poszukuję niedrogiej i dobrej blachy na dach, oraz firmy która to wykona - możecie kogoś polecić? pozdrawiam,atsyrut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzechot 07.02.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Witam, 1. Czy ktoś z Was budował strop teriva? jeśli tak to gdzie go kupowaliście i czy jesteście zadowoleni? My kupowaliśmy w Budokruszu w Grodzisku. Cenę dostaliśmy rozsądną, nie było problemu z transportem. Ekipa nie narzekała na jakość pustaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 07.02.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Czy ktoś z Was budował strop teriva? jeśli tak to gdzie go kupowaliście i czy jesteście zadowoleni? atsyrut My zamawialiśmy tu: http://www.stropex.pl Od nas trochę daleko, ale ceny mają naprawdę konkurencyjne nawet z dowozem. Wysłaliśmy projekt i tam zrobiono nam wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 07.02.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 witam, potrzebuje około 50szt stempli długości 2m wzwyżjakby komu zostało pisać na priva ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agdapl 08.02.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Witam Wszystkich po długiej przerwie:) I od razu mam dwa pytania:1) czy 30 zł/ m za położenie ogrzewania podłogowego to dobra cena? Hydraulik niby polecony, ale nie zrobiłam jeszcze porównania z innymi ofertami i jestem ciekawa co myślicie. Jeśli macie godnego polecenia fachowca, to proszę, podajcie.2) potrzebuję ekipy do położenia dachówki. Macie kogoś sprawdzonego i przystępnego cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 08.02.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Witam Wszystkich po długiej przerwie:) I od razu mam dwa pytania: 1) czy 30 zł/ m za położenie ogrzewania podłogowego to dobra cena? Hydraulik niby polecony, ale nie zrobiłam jeszcze porównania z innymi ofertami i jestem ciekawa co myślicie. Jeśli macie godnego polecenia fachowca, to proszę, podajcie. 2) potrzebuję ekipy do położenia dachówki. Macie kogoś sprawdzonego i przystępnego cenowo? hydraulik - forumowy Starn (Pan Jacek) tel 607805016 testuję instalację wykonaną przez P.Jacka pierwszy sezon i jestem bardzo zadowolony (zarówno z temperatury w domu jak i rach za gaz - ogrzewam tylko podłogówką - więc wszystko zostało dobrze policzone) ekipa od dachówki - bordach http://www.bordach.pl/ p.Andrzej Borkowski można powoływać się na Marcina z Osowca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agdapl 08.02.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Info poszło na priv !! ja też chętnie się dowiem czegoś więcej na temat tej firmy hydraulicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 08.02.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 starn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agdapl 08.02.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 starn? chodziło mi o firmę hydrauliczną p. Andrzeja Budka z Milanówka - pytała o nią alejka, a odpowiedział pajogor, że wysłał info na priv. Dzięki za namiary na Starna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts