Jayer 19.12.2004 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Apropos bankow.Mysmy wzieli kupe kasy z BPH w PLN. Zawsze uznawalem, ze trzeba brac kredyt w walucie w ktorej placa mi pensje. Jak zaczna w E to przemianuje na E. Poki zona nie moze pracowac, to musze dokladnie miec okreslony swoj budzet...Ale juz ostatnio myslalem o zmianie na CHF. Jednak teraz to byloby zaciagniecie sznurka na szyi... Gdybym od razu wzial w CHF to bylbym dzis z 20% do przodu. Wahan kursow nikt nie jest w stanie dlugofalowo przewidziec. A zyc trzeba miec za co... PozdroJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 19.12.2004 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 To ja poprosze o kazdy termin tylko nie 27-30.12. Akurat wtedy mam tourne po zachodniej Polsze... I give up!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 19.12.2004 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 To mial byc taki dowcip. Mnie nie bierzcie pod uwage. Mam na tyle urozmaicona prace, ze nie wiem czy jak sie jutro umowie to czy bede... PozdroJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.12.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Witam, czy ma ktoś namiar na drzwi wewnetrzne do łazienek ? Oraz kogoś kto je obasadzi jeszcze przed Wigilią ?Najlepiej okolice Grodziska lub Mszczonowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 20.12.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 SPOTKANIE odbędzie się 28.12.2004 wtorek, o godzinie 18.00 Proszę o potwierdzenie obecności! bobo30 - szt 3 senser - szt 2,5 ewak39 - szt ? jolka - szt1? victoria - szt 5 bard13 i nina - szt 2? sylvia1 - szt 1 lub 4 wg - szt? marzek - szt 3? joskul - szt 1 ula i sławek- szt 2 Czy są jeszcze chętni? Zapraszamy Senser, skarbie , sprawdź czy Don Giovanni jest czynne. Na razie chyba bez rezerwacji. Ale zapytaj ewentualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 20.12.2004 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Witam, czy ma ktoś namiar na drzwi wewnetrzne do łazienek ? Oraz kogoś kto je obasadzi jeszcze przed Wigilią ? Najlepiej okolice Grodziska lub Mszczonowa. Wiesz - nie wiem jak z tym jest. Ja na drzwi wewnętrzne czekałem, co prawda zamawiałem przed majem więc moze z tego powodu, 6 tyg. Nie trać nadziei ale z drugiej strony może przygotuj sie psychicznie np. na koc zamiast drzwi do łazienki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.12.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 oki bede jeszcze eni wiem czy szt 1 czy 4 dam znać jak obgadam z mężem... S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 20.12.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Bobinko, chetnie bym wzial urlop. Juz jestem taki zmeczony... Odpoczne na emeryturze... To jeszcze jakies 35 lat. Mam nadzieje, ze nie w takim pedzie. Kiedys musi sie sytuacja ustabilizowac... PozdroJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 20.12.2004 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Juz wiem. We Wroclawiu skoncze we wtorek kolo 19ej. Potem sie teleportuje (tu prosba do Sensera o wlaczenie teleportera), prosto do Grodziska i bede mial jedynie godzinke spoznienia . Po imprezce skocze teleporterem do Szczecina i bede jakbym jechal z Wro do Szcz samochodem. Wot i bedzie impreza Pozdrowionka Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 21.12.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 OK. Teleport będzie otwarty w wyznaczonej godzinie. Tylko uważaj żebyś nie utknął w międzyprzestrzeni. Ostatnio coś nawala dyfuzor nanosinusoidalny. Więc może być różnie.Aaa bym zapomniał....teleport aktywuj tym samym kodem co zawsze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 21.12.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Witajcie serdecznie po długiej przerwie! Trochę już mieszkamy, trochę nie i te wykończenia i poprawki po wykończeniach i poprawki po poprawkach mnie wykończą chyba. Jesteśmy odcięci od sieci i nieprędko wrócę na stałe. Ale na spotkanie wstępnie się wybieram. Pozdrawiam świątecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 21.12.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Jeśli pozwolicie to z wielką radością dołączymy do Waszego spotknia. Będziemy mieszkać (okazuje się) nie w Grdzisku, lecz w Odrano-Woli! Obie miejscowości mają wspólną ulicę Tarnowską. Jedna jej strona to Grodzisk, a druga to już Odrano-Wola. Zamieszkamy na bagnie! Ale nie takie rzeczy nam straszne. Nawieziemy tylko jakieś 300 wywrotek piachu i będziemy mieszkać jak w raju. Niewiele udzielamy się na forum, ale czytamy Wasze listy i przy okazji dziękujemy za trzymanie kciuków anick'owi i bobo30 - przydały się! Po prostu nie mamy czym dzielić się z Wami, bo nie mamy wielkiej wiedzy. Nie chcemy też zasypywać Was pytaniami, aczkolwiek pewnie wkrótce się pojawią (ale to po świętach). Cieszymy się na myśl o spotkaniu i wierzymy, że dacie nam szansę! Wesołych Świąt!! ula i sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agasza 21.12.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Czesc,tu Guliwerowa zona. My niestety odpadamy bo: - dziecko male i o tej godzinie juz zmeczone - maz pracuje i na 18 nie dojedziemy - mamy gosci po swietach i trzeba sie nimi zajac (Rodzice) Chetnie poogladmy zdjecia i bedziemy z Wami myslami oraz dusza:-) Chalupa nasza juz zamknieta i zabezpieczona przed zima. Dach polozony. I etap zamkniety. Teraz czekamy na wiosne. A co do kredytow, to mamy w Multibanku, w PLN na cala budowe+wykonczenie. Wiec bobo30 nie martw sie, glowa do gory, z kredytem da sie zyc! Pozdrowienia dla wszystkichA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 21.12.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Jayer Agasza Joskul, Ty to masz nosa Witamy Ula i Sławek , super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 22.12.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Nas będzie czworo, dwa dorosłe (ale młode duchem ) i dwa niedorosłe! Bardzo się cieszę, że będę mogła Was poznać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 23.12.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 http://www.wigilia.pl/cards/18.jpg To już chyba ostatni moment... Chcę, wam wszystkim życzyć, spokojnych i tylko wesołych Świąt Bożego Narodzenia.... Nie tylko w nowych domach w tych naszych starych kątach też.... Ci (w tym ja), którzy tych nowych jeszcze nie mają...aby nie umierali do nich z tęsknoty... Oby ten nowo Narodzony, czuwał nad nami nie tylko w tych dniach...ale również kiedy będziemy budować/wykańczać/mieszkać w tych naszych nowych domach... I oczywiście, całej wielkiej fury prezentów (najlepiej tych bez 22% VAT-u, jako usługa budowlana) Wszystkiego naj! Życzy Senser wraz z Madzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 23.12.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 NAREEEEEEEEEEESZCIE Dziś się przeprowadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 23.12.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 SPOTKANIE odbędzie się 28.12.2004 wtorek, o godzinie 18.00 Proszę o potwierdzenie obecności! bobo30 - szt 3 senser - szt 2,5 ? ewak39 - szt 4 jolka - szt1 ? victoria - szt 5 bard13 i nina - szt 2 ? sylvia1 - szt 1 lub 4 wg - szt ? marzek - szt 3 ? joskul - szt 1 ula i sławek- szt 2 Czy są jeszcze chętni? Zapraszamy Nina, ale się wyrobiliście przed świętami, a choinke ubraliście? Senser, zabierz ten brzydki symbol z naszej strony. No co Ty? I daj numer do Don Giovanni. Zadzwonie czy mają czynne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 23.12.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Bobo wszystko gra - na styk ale gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 23.12.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 No to się cieszę, ale Wam dobrze . Pobiliście chyba rekord jeśli chodzi o szybkość budowania i przeprowadzki . Przyjemnego mieszkania! W przyszłym roku ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts