mikel_1 13.02.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Możecie polecić jakiegoś dobrego architekta z okolic Grodziska Maz. Budowa w OsowcuJacek Szatkowski 666-826-988. Korzystałem, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommy72 13.02.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Architekt ma być od adptacji gotowego projektu. Mamy wybrany projekt z pracowni Z 500 ale niewiem czy nie było by lepiej najpierw omówic zmiany z architektem, dlatego zależy mi na takim który podpowie jakieś rozwiązania. Też polecam p Firlej z Grodziska. Adaptowaliśmy Sagę, mieliśmy swoje przemyślenia, z których część uwzględniła, a część wybiła nam z głowy i to bardzo rzeczowo wskazując słabe strony naszych pomysłów. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro963 13.02.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 A czy ktoś współpracował z Panem Kamilem Taras - architekt z Józefiny jeśli tak to proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 14.02.2012 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam Możecie polecić jakiegoś dobrego architekta z okolic Grodziska Maz. Budowa w Osowcu Nam też adaptację robiła P Firlej, nie było żadnych problemów i wyszło niedrogo. Ale też bardzo konkretnie wiedzieliśmy, czego chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 14.02.2012 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam, polecam p Paluchowskiego, skądinąd znanego na tym forum - tel. 502286560. Robiłem jesienią, termin pasujący, cena też OK. Pozdrawiam Tomek Zdecydowanie pan Paluchowski! Ze spokojnym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terror 14.02.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dachlux. Najbliżej nadarzyna/grodziska jest w wolicy, ja brałem z puławskiej. Ceny konkurencyjne, obsługa kompetentna i frontem do ludzi. Generalnie z tego co zauważyłem to połowa takich firm się zaopatruje w Konstancinie w Klinkier Budzie - może warto z nimi pogadać czy nie przywiozą towaru sami, pewnie i cena byłaby lepsza a i odległość nie powala jakoś specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bsc 15.02.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Wykonujemy prace w zakresie aranżacji wnętrz. - SZAFY - KUCHNIE - GARDEROBY Przy zamówieniu szfy każdy bieże udział w losowaniu szafy. Info na http://www.mcmeble.pl Posiadamy wykwalifikowana kadrę zawodową o wieloletnim doświadczeniu. PROJEKT I WYCENA - GRATIS ! Oferujemy profesjonalne projekty, fachowe doradztwo oraz krótki termin realizacji. Marcin Cichecki 603 214 838 http://www.mcmeble.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlochow 17.02.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Mam do sprzedania BARAK BUDOWLANY, który może służyć również jako BARAK MIESZKALNY. (okno PCV, nowa instalacja elektryczna, oświetlenie, kontakty elektryczne) telefon: 692441953, 790014223. e-mail: [email protected] Cena 1300pln MŁOCHÓW http://img89.imageshack.us/img89/1006/dsc00809vb.jpghttp://img96.imageshack.us/img96/2949/dsc00811dq.jpghttp://img26.imageshack.us/img26/6947/dsc00806st.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 22.02.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 witam chę budować z pustaka MAX Plecewice 25 P+W w Pruszkowie, możecie polecić gdzie w dobrej cenie moge go nabyć? dzięki dodatkowo potrzebuje jeszcze osoby do sporządzenia projektu wodno kanalizacyjnego przyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 23.02.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Wykonujemy prace w zakresie aranżacji wnętrz. - SZAFY - KUCHNIE - GARDEROBY Przy zamówieniu szfy każdy bieże udział w losowaniu szafy. Info na www.mcmeble.pl Posiadamy wykwalifikowana kadrę zawodową o wieloletnim doświadczeniu. PROJEKT I WYCENA - GRATIS ! Oferujemy profesjonalne projekty, fachowe doradztwo oraz krótki termin realizacji. Marcin Cichecki 603 214 838 www.mcmeble.pl Witam, a w jakim czasie odbywa się ta wycena? Pytam, gdyż w połowie lipca wysyłałam do Państwa zapytanie o wycenę szafek łazienkowych, później wysyłałam do Państwa ponowienie zapytania i nie było z Państwa strony żadnego odzewu... żadnego zainteresowania . Nic . Cisza do dnia dzisiejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 23.02.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 a w jakim czasie odbywa się ta wycena? Pytam, gdyż w połowie lipca wysyłałam do Państwa zapytanie o wycenę szafek łazienkowych, później wysyłałam do Państwa ponowienie zapytania i nie było z Państwa strony żadnego odzewu... żadnego zainteresowania . Nic . Cisza do dnia dzisiejszego.Dzięki za ostrzeżenie, też bym się naciął. Widziałem w Błoniu reklamę firmy Divani (lub jakoś tak) - są w wwie na wylocie w stronę sochaczewa i w Bramkach k/Błonia - wykonują zabudowy i aranżacje wnętrz. Pewnie wysłałaś zbyt małe zapytanie i się nie opłacało odpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eustaszki 23.02.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Czy możecie polecić jakąś firmę instalującą alarmy? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eustaszki 23.02.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Info poszło na priv !! Bardzo proszę też o to info bo mam od niego ofertę. ślicznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 23.02.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 witam, poszukuje sprawdzonej firmy do instalacji i regulacji pompy ciepła. może ktoś korzystał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzechot 23.02.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 witam, poszukuje sprawdzonej firmy do instalacji i regulacji pompy ciepła. może ktoś korzystał .... Ecopol System. Tanio i solidnie. Pompa zamontowana w czerwcu 2011, póki co bez problemów. Firma znana i polecana: FM: Pompy Ciepła - Ecopol - System Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 23.02.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Witam, po kilkudniowym ocieplenie mój podjazd przemienia się powoli w bagienko poszukuję namiarów na jakiś żwir, kruszeń, kamyczki, coś co mogę wysypać aby wjechać i nie ugrzęznąć będę wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 23.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Eustaszki info poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 24.02.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Czy możecie polecić jakąś firmę instalującą alarmy? Dziękuję Forumowy _Zbych_ - nic dodać nic ująć. PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 26.02.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 My zamawialiśmy tu: http://www.stropex.pl Od nas trochę daleko, ale ceny mają naprawdę konkurencyjne nawet z dowozem. Wysłaliśmy projekt i tam zrobiono nam wycenę. Cześć, my też w stropexie. Tylko od razu zapytajcie majstra czy będzie potrzebna siatka wzmacniająca i to zaznaczcie do Stropexu. Nasz sobie przypomniał za późno i potem szukaliśmy jej po całym województwie. W Budokruszu wogóle nie wiedzieli, że taka siatka istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 26.02.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witam, jestem nowa na forum i oczywiście "niezorientowana". Buduję pod Żyrardowem, jestem na etapie zalanego stropu. Teraz przede mną wybory i chciałam prosić o radę. Muszę wybrać dachówkę (jaką i u kogo?), okna (profile, okucia, czy warto iść w antywłamaniowe czy za drogo i od kogo), bramy i drzwi wejściowe. Chciałam również prosić o namiar na dobrego hydraulika. Z góry dziękuję za wasze cenne rady, nie ma jak ludzie z doświadczeniem Aha, również mam do sprzedania stemple, ponad 200szt. Okna - polecam firmę t-trans z Żyrardowa. Mają też drzwi Gerdy i Delty oraz bramy garażowe. Pan Tomek ma duże doświadczenie, wiele profili sprawdzał osobiście lub na regulacjach obcych okien u klientów. Sam osobiście montuje. Mamy od niego okna na profilu Brugmana i jak na razie (miesiąc temu zamontowane) wszystko jest bardzo dobrze. Odnośnie okuc włamaniowych to zależy od okolicy i jakie zabezpieczenie domu planujesz. Szczegóły ew. na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts