Senser 23.12.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Kurcze...no nie wiem o co chodzi...Czy przez jakiś czas ukazywał się jakiś inny obrazek??No sam nie wiem...powinien być (był i jak widzę wciąż jest) babcia z Mikołajem jak ubierają choinkę! No mam nadzieję, że to nie to jest aż tak nieprzyzwoite??Pomożecie mi rozwiązać tą zagadkę?? OK. Jeszcze nie wiem o co chodziło, ale na wszelki wypadek wolałem go zmienić...Z postów by wynikało, że po prostu ktoś może inteligentnie zabezpieczył zawartość swojej strony, przed niekontrolowanym zapożyczaniem jej zawartośći, i/lub co jakiś czas pod tym samym adresem pojawia się inny obrazek, niż ten który widzi się na stronie...Dzieciaki, jakkolwiek (co by to było, bo tak naprawdę wciąż nie wiem co...) to mam nadzieję, że nie pomyśleliście sobie że przyszłoby mi do głowy aby pod czy z takimi życzeniami zamieścić jakiś "shit"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 23.12.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Senser ale Cię wrobili, nie ma co. Przez moment myślałam, że Ci goraczka świąteczna zaszkodziła i kliknąłeś nie na to co chciałeś Pozdrawiam świątecznie i zyczę wszystkim wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 25.12.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 Witajcie, właśnie się zarejestrowałem, jakkolwiek od dłuższego czasu - ho ho - śledzę Forum. Radość ogromna, że tu tylu potencjalnych sąsiadów. Będę mieszkał na Zarębach - "za górką", he he. Pozdrawiam wszystkich. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 25.12.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 Witam, kolejnego "sasiada" . To chyba pierwsze swieta kiedy sie nie przejadlem, nie wypilem za duzo na... tfu, po pasterce i generalnie spalem 12 godzin... No Spaniale sie czuje. Tego samego zycze Wam serdecznie. Swiatecznie Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 26.12.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Witamy PeZet Jayer, jak ja Cię rozumiem Też śpię i jem. Mój biedny niewyspany mąż wstaje do córki, a żona śpi W czasie budowy schudłam kilka kg, teraz to nadrabiam, ale z wyczuciem. Świąteczne pyszności, których nie musiałam przygotowywać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 26.12.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Sorry, że ja jeszcze w święta z prozą życia, ale pilnie szukam dobrego i przetestowanego kominiarza do przeczyszczenia kanału dymowago, 2 pionów wentylacyjnych i ewentualnie podpowiedzi co jest nie tak (po sąsiedzku - na pd od Piaseczna). W miarę możliwości także o informację, ile taka usługa może kosztować, żebym mogła zweryfikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 27.12.2004 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witajcie! PRZECZYTAŁEM CAŁĄ ZAWARTOŚĆ FORUM GRUPY !!!!!!! Ewak39 - jesteśmy, będziemy sąsiadami - moja działka jest jakieś 300 m przed centrum konferencyjnym jadąc od Zachodu. Wszystkim budującym i szykującym się do budowy - Wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym roku. Moja akcja B ruszy zapewne wiosną. Bobo, witaj, z wielkim przejęciem czytałem jak to przeżywałaś ostatnie dni przed rozpoczęciem budowy - super, a później coraz rzadziej bywałaś na forum, i ten "luzik", śladu nerw sprzed rozpoczęcia... Cud, że z tą więźbą wszystko się poskładało. Senser, szacunek - chylę czoła przed Twą cierpliwością i umiejętnością zaprowadzenia ładu w kwestii spotkań. Sikałem po nogach jak czytałem po raz n-ty opis lokalizacji pizzerii , super patent z uzupełnianą listą. Logistycznie chyba się sprawdziło, a też w "czytaniu" bardzo frapujące. Senser - złoty medal, że tyle ludzi przez Internet zdyscyplinowałeś, - a każdy przecież w swoich sprawach zarobiony, zakręcony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 27.12.2004 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Stali bywalcy, pozwoliłem sobie spisać upublicznione namiary na coponiektóre firmy, instytucje czy osoby - wykonawców. Zanotowałem od kogo info wyszło, aby gdy będę potrzebował wiedzieć z kim i o kim pogadać. O ile nie macie nic przeciwko. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 27.12.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Z innej bajki: Rozpoczalem cykl zwiedzania okolic w ktorych sie wybudowalismy . I tak na pierwszy ogien poszly Radonie i wszystko inne w kierunku Grodziska. A trafilismy tam przypadkowo... Chcialem zobaczyc gdzie konczy sie ten wielki ogrodzony teren w Opypach przy drodze. Jak juz dowiedzielismy sie gdzie sie konczy, to zobaczylismy w oddali stadnine koni. Jechalismy taka polna droga ktora tam zakreca nijako dookola stadniny. Chwilami mialem wrazenie, ze nie przejade. Ale jakos dalem rady. Gdybym byl swoim prywatnym autem (Civic) to nie wiem jak by sie to skonczylo. Potem odbilem w prawo i dojechalem do Radoni. Juz wiem gdzie jest figurka i skrzyzowanie. Teren bardzo ladny. Na pierwszy rzut oka ladniej tam niz w Opypach. To teraz mowi sie gdzie Wy tam macie te swoje hacjendy . Pozdro Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 27.12.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Ewak39 - jesteśmy, będziemy sąsiadami - moja działka jest jakieś 300 m przed centrum konferencyjnym jadąc od Zachodu. Witaj PeZet! Nawet nie wiesz, jak sie cieszę - ten mój "wygwizdów" wydawał się bardzo samotny tak daleko od prawie wszystkich koło Grodziska! Wprawdzie Drizzt jest gdzieś po tej stronie katowickiej, ale rzadko się odzywa... W tej chwili mam utrudniony dostęp do netu, bo dzieci mojego brata rąbią dziarsko i energicznie, więc może spóźnione, ale serdeczne życzenia Wszelkiej Pomyślności w Nowym Roku 2005 dla wszystkich grupowiczów, budujących jak również pozostałej części ludzkości (mam dziś szczodry nastrój)! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.12.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 To teraz mowi sie gdzie Wy tam macie te swoje hacjendy . Pozdro Jay Trafiłeś do dzielnicy VIP-ów Jakbyś pojechał w lewo od tej kapliczki i później znów w lewo (asfaltem) to byś zobaczył i moją....no tak...w sumie racja, ochrona by cię nie wpuściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.12.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Senser, szacunek - chylę czoła przed Twą cierpliwością i umiejętnością zaprowadzenia ładu w kwestii spotkań. Sikałem po nogach jak czytałem po raz n-ty opis lokalizacji pizzerii , super patent z uzupełnianą listą. Logistycznie chyba się sprawdziło, a też w "czytaniu" bardzo frapujące. Senser - złoty medal, że tyle ludzi przez Internet zdyscyplinowałeś, - a każdy przecież w swoich sprawach zarobiony, zakręcony. Pozdrawiam O mój Boże, aż tyle za jednym razem...powiedz ile chcesz pożyczyć?? Jak będzie trzeba to i kredyt wezmę Zartuje...ale dziękuje... A terror musi być! Płacz i zgrzytanie zębów! Żeby to towarzystwo uspokoić Teraz znów się wzięła Bobo, choć to Ewak dała zlecenie...a to cwaniara I sam widziałeś "Ja chce w Środę, ja w Poniedziałek a ja w Maju..." już jej się kury po podwórku rozeszły Jak masz czas to zapraszamy 2004.12.28 godz. 18:00 "tam gdzie zawsze"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 27.12.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 A my się już wprowadziliśmy 23 grudnia!! Otwieramy sezon na zwiedzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.12.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 A my się już wprowadziliśmy 23 grudnia!! Otwieramy sezon na zwiedzanie No ja to już dawno uważam się za zaproszonego Z zastawą nie będzie chyba problemu po świętach Jak tam pierwsze wrażenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 27.12.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Na razie króluje jedno główne: JESTEŚMY NA SWOIM!!!!! Jak przywykniemy, to posłuchamy co jeszcze w trawie piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.12.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 No to jestem w końcu ciekawy, kto się jutro zjawi...Bobo, dzwoniłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 27.12.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 SPOTKANIE odbędzie się 28.12.2004 wtorek, o godzinie 18.00 bobo30 - szt 1 senser - szt 2,5 ewak39 - szt 4 jolka - szt1 victoria - szt 5 bard13 i nina - szt 2 sylvia1 - szt 1 lub 4 wg marzek joskul - szt 1 ula i sławek- szt 2 Zapraszamy, również bez zgłoszenia Nie wiadomo kto w końcu będzie, może 5 osób, może 20, ja na pewno przyjadę, ale sama - dziecko jest niestety chore, a mąż będzie nianią. PeZet - dzieki za miłe słowa, ale w ten luzik w czasie budowy to nie wierz. Byłam tak zestresowana i tak zabiegana, że nie da się tego opisć. Padałam na pysk. Nie było czasu, a czasem sił na forum. Nadal sie stresuję - chyba za bardzo się przejmuje. Właśnie cieknie mi 1 rynna, moim zdaniem ma zrobiony za mały spadek, stoi w niej woda. Jutro lub pojutrze wizyta dekarza i znowu muszę jechać na działkę, a mam do niej 60 km, eh. Dobrze, że dekarz uczciwy, przynajmniej wiem, że poprawi jeśli coś sknocił. Wykończeniówka mnie przeraża. Szukam ekipy do tynków cementowo-wapiennych w środku. Czy ktoś kogoś może polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBINSON 28.12.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 wykonuję drobne remonty i wykończenia wnętrz ( płyty g.k, glazura , terakota, malowanie, itp) po prostu wszystko dla "złotej rączki" - tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 28.12.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 wykonuję drobne remonty i wykończenia wnętrz ( płyty g.k, glazura , terakota, malowanie, itp) po prostu wszystko dla "złotej rączki" - tanio A czy czasem nie pomyliłeś działu, w którym powinieneś to zamieścić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBINSON 28.12.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 a czy czasem to jest jakieś przestępstwo? lub przeszkadza Ci to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts