pajogor 28.06.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Witam !! Czy ma ktoś może namiary i może polecić jakąś ekipę od robienia nawodnienia ?? I może ktoś wie z jakim kosztami trzeba się liczyć ?? Mam do nawodniania ok . 1000 m2 trawnika i ok. 150 m żywopłotu /tuje i różne inne krzaczki :)/ Z góry dziękuje za odpowiedzi Czyżby nikt nie robił nawodnienia ?? Ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 28.06.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Czyżby nikt nie robił nawodnienia ?? Ponawiam pytanie Witaj, Każdy ma nawodnienie: członek rodziny + szlauch w ręku. A tak na poważnie popatrz tutaj: http://www.grodzisk.pl/katalog-firm/przegladaj/57.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 28.06.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Witaj, Każdy ma nawodnienie: członek rodziny + szlauch w ręku. A tak na poważnie popatrz tutaj: http://www.grodzisk.pl/katalog-firm/przegladaj/57.html No takie nawodnienie również posiadam , ale chciałbym je trochę udoskonalić i zmechanizować Dzięki za linka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 28.06.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ponieważ praktycznie zakończyliśmy budowę naszego TOPAZA więc chcielibyśmy podzielić się naszymi namiarami na fachowców, którzy są wg nas godni polecenia: Geodeta – polecany na forum, p. Jacek Szpilarski – tel 602 673 059 Podłączenie prądu budowlanego oraz dociągnięcie do domu – polecany na forum p. Borowiec ( a właściwie p. Szyszka), tel. 604 603 979, rzeczy niemożliwe stają się możliwymi – podłączył nam prąd budowlany w ciągu tygodnia łącznie ze wszystkimi formalnościami. Budowa stanu surowego otwartego – p. Eugeniusz tel 606 384 392. Bardzo solidna ekipa, nam Topaza postawili w 2 miesiące a p. Łuniewski (polecany kierownik budowy) był zadowolony z ekipy, co mówi samo za siebie !!! Kierownik budowy – oczywiście p. Mariusz Łuniewski, tel 696 77 109 Krycie dachu – my kryliśmy dach gontem bitumicznym GAF – http://www.mluksus.pl – kupowaliśmy materiał z usługą wykonania – super zrobione obróbki blacharskie, no i gont też położyli ładnie. Okna, drzwi, brama garażowa a także parapety – p. Tomek – tel 692 807 326 – dobre okna w konkurencyjnej cenie, profesjonalny montaż, polecamy, jest osobiście przy każdym montażu, ma też drzwi wejściowe i bramy, http://oknazyrardow.dzs.pl/ Elektryk (instalacje wewnątrz) – p. Rafał – tel. 506 650 051, rozsądne ceny i sam doradzi co i jak, jest słowny i terminowy. My kupowaliśmy materiał ale z jego rabatem. Alarm – p. Mirek - tel. 502 284 343 – dobry alarm i w rozsądnej cenie bez naciągania na niepotrzebne bajery. Hydraulika/ogrzewanie – p. Jacek Jankowski, tel 608 455 064 – szybko i terminowo – ogrzewanie podłogowe + kaloryfery +kotłownia, przy zakupie materiałów daje całe swoje rabaty. Zawsze gotowy do pomocy i dobrej rady. Na robił też kanały wentylacyjne do wywiewek dachowych Odkurzacz centralny – tel. 609 440 431, firma z Grodziska. Szybko i dokładnie Tynki wewnętrzne – p. Sylwester Kowalski, tel 510 121 501 – nic dodać nic ująć – tynki po prostu super – robiliśmy cementowo-wapienne Co bardzo ważne, o czym się przekonaliśmy szef sam pracuje na budowie. Tynki zewnętrzne – p. Stefan, tel: 608 181 590 – tynki zrobione super, zgrana ekipa, sprzątają po sobie; mają specjalną maszynę do elektrycznego cięcia styropianu na każdą grubość i żadne białe kulki nie latają po budowie:-) Co bardzo ważne, o czym się przekonaliśmy tutaj szef sam również pracuje na budowie. Wylewki – p. Ryszard, tel: 601 064 832 – polecamy, robi mixokretem- szybko i ładnie- podłogi równe GLAZURA./TERAKOTA/PANELE – p. Andrzej – tel. 783 699 950, bardzo ładnie i dokładnie położył nam glazurę i terakotę w 3 łazienkach oraz gres na podłodze (np. woodentic Paradyż, który łódkuje). Również maluje i robi cuda z karton gipsu. Wykańcza też mieszkania. Solidna NIEPIJĄCA ekipa 3 budowlańców z doświadczeniem. Naprawdę godna polecenia. Zabudowa kuchni – firma deckuchnie, tel: 534 754 500 – mają szafki BRW taniej niż w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HankaBe 02.07.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Witam,mam pytanko . . .jestem w trakcie tynków wewnętrznych i chciałam spytać gdzie powinno się kłaść siatkę by nie pękało? Pewnie macie jakieś uwagi z doświadczenia.Będę bardzo wdzięczna za szybkie odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 02.07.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Sprzedam toaletę latrynę WC na budowę cena 300 zł. Odbiór osobisty z Ojrzanowa. tel 781 070 849 zdjęcia w mojej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 03.07.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Witam, mam pytanko . . . jestem w trakcie tynków wewnętrznych i chciałam spytać gdzie powinno się kłaść siatkę by nie pękało? Pewnie macie jakieś uwagi z doświadczenia. Będę bardzo wdzięczna za szybkie odpowiedzi. Pozdrawiam Witaj, U mnie popękało w rogach pod oknami. Nie miałem siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaluk 03.07.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Mam do sprzedania skrzynkę prądową do przyłacza budowlanego oraz ok. 300szt stępli 2,5 do 3m.MilanówekTel.: 509-912-195 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wjjankowski 04.07.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dzień dobry, szukam ekipy do wykonania fundamentów - ławy, stopy fundamentowe. Najchętniej zlecę usługe kompleksowo tzn z materiałem, transportem, wykopem, wylewka itp. Czy ktoś z Państwa zechciałby polecic sprawdzonego wykonawcę z okolicy. Z góry dziękuję i pozdrawiam W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarus05 04.07.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Podpowiedzcie, gdzie kupić zewnętrzne metalowe kratki wentylacyjne na komin? (okolice grodziska maz.)Z góry dziekuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiffler 04.07.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Potrzebuje namiary na kogoś kto mi zrobi szambo kompleksowo. Wykopie, przywiezie i osadzi komorę, podłączy i założy osprzęt, zasypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzechot 04.07.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Podpowiedzcie, gdzie kupić zewnętrzne metalowe kratki wentylacyjne na komin? (okolice grodziska maz.) Z góry dziekuję za pomoc. Może MetalMarket: Grodzisk, Żyrardowska, obok jest stacja kontroli pojazdów i Marcpol, naprzeciwko Biedronka. http://www.openstreetmap.org/?lat=52.10265&lon=20.61746&zoom=17&layers=M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 05.07.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Podpowiedzcie, gdzie kupić zewnętrzne metalowe kratki wentylacyjne na komin? (okolice grodziska maz.) Z góry dziekuję za pomoc. Witaj, Sklepy "metalowe" przy ul. Montwiłła, między ul. Radońską i ul. H. Sienkiewicza oraz sklep "metalowy" w pawilonie cofnietym od ul. H. Sienkiewicza w kierunku Domu Kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarus05 05.07.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ogromne dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiiaga 05.07.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Witam poszukuję kogoś z koparką do przerzucenia ziemi zza ogrodzenia na działkę w Ruścu w rozsądnej cenie i pilnie:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 05.07.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Potrzebuje namiary na kogoś kto mi zrobi szambo kompleksowo. Wykopie, przywiezie i osadzi komorę, podłączy i założy osprzęt, zasypie.Mariusz Kucharski Budmar 602-325-904 http://budmar-kucharski.pl/cms/ są z okolic, ich koparkowy to nawet z mojej bliskiej okolicy był, ceny wyższe niż szamba z Radomia ale za to przyjechali do naprawy na gwarancji (źle pouszczelniali przy otworach i przy wysokim stanie wód gruntowych naszło wody) - po poprawkach sytuacja się nie powtórzyła (jak dotąd). ok. 5k za 10m3 z dowozem i montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 05.07.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Witam poszukuję kogoś z koparką do przerzucenia ziemi zza ogrodzenia na działkę w Ruścu w rozsądnej cenie i pilnie:) pozdrawiam może Pan Kamil 502090126 mam gdzieś namiar na tańszego ale nie mogę go polecić pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futro 05.07.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Hej, po budowie posiadam w nadmiarze: 8 okrągłych słupków stalowych 2350mm fi40 3 słupki profilowe 3050x50x50 1 słupek okrągły fi40 podparty z 2 stron (środkowy ogrodzeniowy) ok 100m drutu stalowego fi6 (np na zbrojenie) budowlaną skrzynkę prądową - gniazda 2x230V + 2x400V w komplecie z przewodem (ok 100m) Zainteresowanym z własnym transportem z Otrębus obiecuję cenę bardzo promocyjną Kontakt na prv Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 06.07.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 a możecie kogoś polecić do drobnych prac murarskich?? podmurowanie tarasu, podjazdu do garażu ew. ściany w piwniczce ziemnej z bloczków betonowych. będę dźwięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 09.07.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Podpowiedzcie, gdzie kupić zewnętrzne metalowe kratki wentylacyjne na komin? (okolice grodziska maz.) Z góry dziekuję za pomoc. Ja kupowałem akurat w Tarti w Zyrardowie, ale popytaj w sklepach budowlano - metalowych. W Grodzisku Metalowiec ma dużo rożnych artykułów i podejrzewam, że będą mieli też kratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts