certa 28.07.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Poszukuję stempli drewnianych 3,5 m, wiecie gdzie można takowe zdobyć w przyzwoitej cenie ? Około 60 szt. zadzwoń tu http://www.drewplyt-pecka.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 30.07.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Szukam wykonawcy rolet okiennych wewnętrznych, zwykłych na prowadnicach w okleinie drewnopodobnej. Zależy mi na sprawdzonym Wykonawcy. Możecie kogoś polecić? Montaż w Ojrzanowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabella 30.07.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Witam wszystkich bliskich i dalekich sąsiadów. Jeszcze się nie wybudowaliśmy. Potrzebuję namiarów na kogoś z koparką do wykopania oczka wodnego - czy ktoś może nas wspomóc? pozdrawiam Arabella & Co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabella 30.07.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loginus 31.07.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Witam wszystkich bliskich i dalekich sąsiadów. Jeszcze się nie wybudowaliśmy. Potrzebuję namiarów na kogoś z koparką do wykopania oczka wodnego - czy ktoś może nas wspomóc? pozdrawiam Arabella & Co Jeśli w okolicach Grodziska to mogę polecić firmę pana Sebastiana 608359602 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loginus 31.07.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Potrzebuję ziemi do podniesienia terenu. Najchętniej ziemia z wykopu, może być też trochę gruzu. Będzie tego dużo - kilkadziesiąt wywrotek.Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma takową ziemię, albo zna namiar? Ze względu na transport najlepiej w Grodzisku lub okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław W. 01.08.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Loginus: Spróbuj w Kozerkach. Tel. 608 359 602. PS Potrzebuję kogoś poleconego od kostki brukowej i od ogrodzeń. Przerażają mnie ceny... Jakbym wiedział, że ułożenie kostki i zrobienie ogrodzenia będzie wynosiło co najmniej 15% kosztu domu, to pewnie bym się nigdy nie zdecydował na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terror 01.08.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 CZeść, poszukuję kogoś do audytu energetycznego. Najlepiej w Nadarzynie i okolicach, ale oczywiście nie będę wybrzydzał Mój kierbud wspominiał, że usługa kosztuje 250-300 zł. Prawdali to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.08.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 CZeść, poszukuję kogoś do audytu energetycznego. Najlepiej w Nadarzynie i okolicach, ale oczywiście nie będę wybrzydzał Mój kierbud wspominiał, że usługa kosztuje 250-300 zł. Prawdali to? polecam się cena z reguły zależy od wielkości domu i rodzaju wentylacji. Oczywiście mówimy o uczciwie wykonanym certyfikacie a nie wpisanym z palca bądź z głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManiekMalina 02.08.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Wyslalem yaco181 mogę prosić również o namiary z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 02.08.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 yaco181 mogę prosić również o namiary z góry dzięki Namiary poszly na priv. Powodzenia w negocjacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 03.08.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam, może ktoś z Forumowiczów miał do czynienia z p. Jarosławem ( J.G. Budinvest lub Zakład Usług Budowlanych), tel. 608462163 ? Nadzór budowlany, tynki, wylewki docieplenia? Możecie go polecić jako wykonawcę? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejSi 03.08.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Poszukuję sprawdzonych i niedrogich ekip: 1. do montażu i obudowy wkładu kominkowego. Jak słyszę w różnych firmach cenę 6-10 tysięcy za obudowę, to mi ręce opadają. Na chłopski rozum nie jest to praca wymagająca aż takiego poświęcenia czasu ani umiejętności...2. szklarza, który podjąłby się zrobienia szklanych ścianek pod prysznic (bez drzwi), szklanej tafli na ścianę nad blat kuchenny3. do kostki brukowej (do zrobienia taras, podjazd i chodnik) Za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejSi 03.08.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Dodatkowo poszukuję namiarów na tanie i sprawdzone sklepy:1. z drzwiami zewnętrznymi (najchętniej drewnianymi) w przystępnych cenach2. z ogrodzeniami, bramami wjazdowymi3. z meblami kuchennymi i łazienkowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jabar1975 05.08.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 gdzie mozna zamówić w okolicach Nadarzyna (tanio ) - kontener (duży) na śmieci po zakonczeniu budowy - dajcie znaka gdzie wyczailiście najtaniej my kosrzystamy z Jar-jan => http://www.jar-jan.pl/kontakt.html miały być dwa "pobudowlane" a już szósty stoi i końca nie widać ps. byl zdecydowanie tanszy od kilku innych (hetman, remondis itd) - oczywista uslugi z faktura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jabar1975 05.08.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Monsiu, nie polecam p. Walendziaka z Nadarzyna, ale za to mogę polecić Bogdana Kruka. Zrobił u mnie całą elektrykę od WLZ do gniazdek. Telefony na priv popieram - unikac jak ognia. Nieslowny, nieterminowy, wszyscy winni tylko nie on... Nas niestety obdarzla nim Energetyka - wiec nie bylo wyjscia. Inwestycje zakonczyl z opoznieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adek60 06.08.2012 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Sprzedam używane stemple budowlane, 150 sztuk długość 2,60-3,0 m+ krótkie kilkadziesiąt (ok. 1,5m). Całość - za 350 zł. Nie oferuję transportu, jedynie pomoc przy załadunku. Lokalizacja: Owczarnia koło Podkowy Leśnej tel. 606278649 Stemple dostępne codziennie od 6-10 sierpnia przez cały dzień.Dodatkowo sprzedam deski na szalunki, jest tego kilka m3- używane, niektóre z gwoździami - cena do uzgodnienia, również pomoc przy załadunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 06.08.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Sprzedam używane stemple budowlane, 150 sztuk długość 2,60-3,0 m+ krótkie kilkadziesiąt (ok. 1,5m). Całość - za 350 zł. Nie oferuję transportu, jedynie pomoc przy załadunku. Lokalizacja: Owczarnia koło Podkowy Leśnej tel. 606278649 Stemple dostępne codziennie od 6-10 sierpnia przez cały dzień. Dodatkowo sprzedam deski na szalunki, jest tego kilka m3- używane, niektóre z gwoździami - cena do uzgodnienia, również pomoc przy załadunku. poprosze info na priv jaka jest cena desek i jaka średnia długość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 06.08.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 chłopaki mogę szczerze polecić tynkarza, tynki maszynowo cementowo wapienne żyleta jeśli chcecie wpadajcie do Pruszkowa zobaczycie czekalem na niego miesiąc jest super-warto było, teraz ma wolny termin akurat i obiecałem mu ze polecę go, P. Kazio tel. 505-632-620 od 30 lat tylko tynki robi wiec jest specjalistąpowiedzcie ze od Tomka. Służe pomocą jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 06.08.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 chłopaki mogę szczerze polecić tynkarza, tynki maszynowo cementowo wapienne żyleta jeśli chcecie wpadajcie do Pruszkowa zobaczycie czekalem na niego miesiąc jest super-warto było, teraz ma wolny termin akurat i obiecałem mu ze polecę go, P. Kazio tel. 505-632-620 od 30 lat tylko tynki robi wiec jest specjalistą powiedzcie ze od Tomka. Służe pomocą jakby co. Mowilem, ze warto na niego poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts