Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

chłopaki mogę szczerze polecić tynkarza, tynki maszynowo cementowo wapienne żyleta jeśli chcecie wpadajcie do Pruszkowa zobaczycie czekalem na niego miesiąc jest super-warto było, teraz ma wolny termin akurat i obiecałem mu ze polecę go, P. Kazio tel. 505-632-620 od 30 lat tylko tynki robi wiec jest specjalistą

powiedzcie ze od Tomka. Służe pomocą jakby co.

Jaka cena za wykonanie m2? bez materiału czy z materiałem?

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

witam,

macie może do polecenia kogoś od przyłączy wodociągowych?? zarówno projekt jak i wykonastwo.

pozdrawiam,

robert

Mi projekt robiła Pani Wanda z Kań super i szybko.

Natomiast wykonawstwo Firma Hydromont Pan Jacek Kwiatkowski 661955200, bardzo przyjemny gościu, pomaga później załatwić wszystko w gminie a co najważniejsze z tego co się orientowałam to był najtańszy w okolicy. Z zamkniętymi oczami polecam.

Poszykuje gościa od kominków, obudowa i podłączenie.

Z góry dzięki za szybki jakiś kontakt

Mi projekt robiła Pani Wanda z Kań super i szybko.

Natomiast wykonawstwo Firma Hydromont Pan Jacek Kwiatkowski 661955200, bardzo przyjemny gościu, pomaga później załatwić wszystko w gminie a co najważniejsze z tego co się orientowałam to był najtańszy w okolicy. Z zamkniętymi oczami polecam.

Poszykuje gościa od kominków, obudowa i podłączenie.

Z góry dzięki za szybki jakiś kontakt

dzięki megilord!:) będe dzwonił