Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich na forum. Jestem świerzynką na Waszym forum i pewno od samego początku zrobie coś nie tak, ale potrzebuje pomocy. Postanowiłam sié budowć w Nadarzynie i się zaczeło . Muszé zrobić do pozwolenia na budowé badanie geologiczne gruntu , czy ktoš z Państwa mógłby mi kogoš polecič ? z góry bardzo dziękuje.

geotechnikat tel. 600606358 ja korzystałem z jego usługi, też trzy odwierty po 4m

koledzy pewnie macie już obcykany temat odbioru domu rejon pruszków czy mogę prosić o wskazówki jak to bezboleśnie przejść, również prośba o namiary na osoby do opinii które należy załączyć , z góry dzięki!

podłączam się pod prośbę o wszelkie wskazówki, bank powoli mnie zaczyna cisnąć z odbiorem...

Witajcie,

potrzebna erbetka z licznikiem. Chce jeszcze w tym roku rozpocząć budowę. Może ktoś odsprzeda lub wypożyczy?

Mogę sprzedać. Mam dwie wersje - rbtka ze słupem (bez licznika, licznik zakłada rejon energ.) i mobilna (na kółkach) z licznikiem. którą chcesz? więcej na priv, pisz jeśli jescze potrzebujesz. do wzięcia od zaraz, ja już ich nie używam.

Witam

Próbuje skontaktować się jakoś z firmą Hydromont, ale nie odpowiadają na telefony.

Czy znacie jeszcze może jakąś dobrą firmę ds. gazu i ew. wodociągów?

Pozdrawiam

moge polecic od przyłacza gazu p.Marian tel.692428202, wodociagi tel.660-715-297

konkurencyjne ceny no i szybko i sprawnie

Pozdr.