Terror 26.10.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Poszukuję składu z kaloryferami. Mam do kupienia 9 sztuk. Ponoć jest takie całkiem przyjemny skład koło Pruszkowa w Al. Jerozolimskich, ale zumi go nie zna, google też nie a sprawa robi sie pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_1024 26.10.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Witamy bliższych i dalszych sąsiadów;) Budowe rozpoczynamy zaraz po zimie 2013, pozwolenia juz są, ekipa do sso też, ale już dziś szukamy kogoś godnego polecenia do zaprojektowania i wykonania pompy ciepła. Jeżeli kogoś takiego znacie to proszę sie nie wstydzić i namiary słać :D Mogę podać info na priva, więc jak by co to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 27.10.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Poszukuję składu z kaloryferami. Mam do kupienia 9 sztuk. Ponoć jest takie całkiem przyjemny skład koło Pruszkowa w Al. Jerozolimskich, ale zumi go nie zna, google też nie a sprawa robi sie pilna Ja również chętnie skorzystam z namiarów na tego typu hurtownię, skład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks_82 29.10.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Czy ktoś ma namiary na dobrą sprawdzoną ekipę do tynków cementowo-wapiennych? Ekipa która miała wejść dzisiaj nie może, bo jak się okazało mamy za słaby bezpiecznik... poszukuję bardzo pilnie. Będę wdzięczna za kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 29.10.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Czy ktoś ma namiary na dobrą sprawdzoną ekipę do tynków cementowo-wapiennych? Ekipa która miała wejść dzisiaj nie może, bo jak się okazało mamy za słaby bezpiecznik... poszukuję bardzo pilnie. Będę wdzięczna za kontakt to moze warto pomyslec o wypozyczeniu agregatu jak wszystko dogadane? ja korzystałem z SAIN.PL - do znalezienia w sieci i na FM - jestem/byłem zadowolony PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 31.10.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Hej, Mam do oddania trochę gazet - mogą być natchnieniem przy urządzaniu domu - szkoda mi nimi palić w piecu Oferuję 65 szt. pism dla budujących, planujących budowę a także urządzających bądź myslących o remoncie - zmianie wyglądu. http://images38.fotosik.pl/1830/fe6aa08281d9098bmed.jpg Jest to kilkadziesiąt pism "Ładny Dom" + 5 jakiś innych w sumie 65 szt. Rocznikowo wygląda to tak: 2002r - 2 szt. 2003r - 4 szt. 2004r - 9 szt. 2005r - 12 szt. 2006r - 11 szt. 2007r - 12 szt. 2008r - 10 szt. 2009r - 9 szt. + 5 innych Czsasopisma czytane, kilka ma poklejone skoczem okłdaki, bez dodatków typu płyty CD itp. stan jest O.K. Odbiór najchętniej osobisty (Pruszków, Warszawa - mogę gdzieś podrzucić) lub wysyłka zgodna z cennkiem poczty polskiej PZDR Qter ++++++++++++++++++EDYTOWANE ++++++++++++++++++++++++++++++ P.S. NIEAKTUALNE JUŻ ++++++++++++++++++EDYTOWANE ++++++++++++++++++++++++++++++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 03.11.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Czy ktoś z okolic korzystał z oferty PPUH GLIF - Ziółkowski - są przedstawicielami/ współpracują z fabryką okien: Okna z Borowa.Ktoś może wypowiedzieć się w temacie ich jakości, solidności? A jeśli nikt, to kogo możecie polecić z okolic grodziska w sprawie zakupu okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 04.11.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 A jeśli nikt, to kogo możecie polecić z okolic grodziska w sprawie zakupu okien? Śmiało możesz pytać o ofertę w firmie Jareko ( do znalezienia pod tym hasłem w google i na FM ) . Co prawda moje okna nie są jeszcze zamontowane ale oferta cenowo OK , a wcześniejsze opinie inwestorów pozytywne. - Mam nadzieje ,że na wiosnę i ja dołączę do tego grona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 04.11.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Czy ktoś ma namiary na dobrą sprawdzoną ekipę do tynków cementowo-wapiennych? Ekipa która miała wejść dzisiaj nie może, bo jak się okazało mamy za słaby bezpiecznik... poszukuję bardzo pilnie. Będę wdzięczna za kontakt A czy zmiana bezpiecznika nie wchodzi w grę? Jeśli chodzi o czas zmiany bezpiecznika: trzeba zadzwonić, zgłosić awarię, że nie ma prądu - przyjeżdżają, dajesz parę zł i masz zmieniony bezpiecznik. Jak zadzwonisz, że chcesz zmienić na mocniejszy, to podanie, sra...., itd...... a tak to szybko i bez bólu:) Podpowiedział mi to jeden z forumowiczów. Jaki masz ten bezpiecznik?Jaki oni mają agregat? Zwykły mały na 25 spokojnie idzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 04.11.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Witam. Jeżeli możecie pomóc to poczytajcie o spalonym domu naszej forumowej koleżanki Nelli, każdy grosz się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 04.11.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Witam, może zostało komuś ze dwie rolki wełny Rockwool Megarock 15 cm? Chętnie odkupię - zabrakło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HankaBe 05.11.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Czy ktoś ma namiary na dobrą sprawdzoną ekipę do tynków cementowo-wapiennych? Ekipa która miała wejść dzisiaj nie może, bo jak się okazało mamy za słaby bezpiecznik... poszukuję bardzo pilnie. Będę wdzięczna za kontakt Mogę jedynie napisać kogo zdecydowanie odradzam, firmę BAUTECH, możesz sie na nich naciąć bo terminy mają "od zaraz". Niestety ekipa tynków robić nie umie, fale i odpadający tynk to u nich norma, również przeciaganie prac w nieskończoność. U mnie skończyli już dawno temu a ja do tej pory płaczę jak mi zchrzanili, a głupia myslałam, że tynków zepsuć nie można. Na dobrego fachowca zapewne będziesz musiała poczekać. Akcja z wymiana bezpiecznika - polecam, chyba kazdy tak robi :-/ Przy okazji, mam do sprzedania za pół ceny tynk wewnętrzny dolina nidy i zewnętrzny z Kosbudu w kolorze AK500 (szary). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 05.11.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Czy ktoś ma namiary na dobrą sprawdzoną ekipę do tynków cementowo-wapiennych? Ekipa która miała wejść dzisiaj nie może, bo jak się okazało mamy za słaby bezpiecznik... poszukuję bardzo pilnie. Będę wdzięczna za kontakt Rewelacyjne tynki cem-wap to sprawdzony i polecany tu juz wielokrotnie Stanisław Majkrzak tel 603635144 - ale czy wejdzie tak na juz... nie wiem trzeba dzwonic. W kazdym razie namiary brali u mnie na niego elektryk, hydraulik i magik od schodow - sciany jak lustro i to sie potwierdzilo pozniej przy kolejnych pracach wykonczeniowych - meble na zamowienie itd Przy okazji poraz kolejny moge polecic rewelacyjna ekipe od kompleksowych prac wykonczeniiowych p. Lukasza Chmiela, robil u mnie, robil niedawno duzy dom znajomego 300m2 i teraz kolejnego znajomego z mojego polecenia - robia wszystko od odcieplenia poddasza po skomplikowane konstrukcje z plyt GK /wielopoziomowe sufit etc./ Swietnie daja sobie rade z praca wg skomplikowanych projektow z pracowni architektow wnetrz. Przepieknie ukladaja glazury i terakoty, nawet te bardzo trudne np. w formie desek 100 x 15 cm czy skomplikowane mozaiki. Rewelacyjnie maluja wnetrza /czysciutko przede wszystkim jest, dobrze zabezpieczaja/. Oczywiscie moga tez zrobic tynki zewnetrzne, elewacje itd - p Chmiel ma rowniez ekipe od tego. Jak wchodza kompleksowo to daja swietne ceny np. na farby Fluggera - znacznie mniej niz dla czlowieka z ulicy - i ceny wychodza jak za marketowego Duluxa np. a jakosc nieporownywalna. Jak duza posesja i otoczenie to moga podjac sie kompleksowo wszystiego lacznie z kostka /wspolpracuja z innym wykonawca od kostki/ - i dadza na calosc bdb cene. Polecam szczerze w kazdym razie - kontakt przez ich strone najlepiej, bo nie pamietam nr tel. http://www.lukaszchmiel.pl s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 08.11.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hej, Ma ktoś namiar na rozsądnego komniniarza do odbioru budynku który na widok rekuperacji nie dostaje "sraczki" PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzechot 08.11.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 U mnie był p. Sztejna (kominiarz24.pl), nic o wentylacji mechanicznej nie mówił (znaczy nie było werbalnego "be" ani "o matko", ani nic innego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga55 08.11.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Witam, mam do sprzedania kompletną prowizorkę budowlaną ( prąd na budowę ) - gotową do podłączenia. Zestaw składa się z : kompletnej skrzynki elektrycznej , słupa drewnianego , kabla, bednarki. Licznik energii montuje elektrownia. Odbiór w Lesznie. Mój telefon 694 479 831. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 08.11.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hej, Ma ktoś namiar na rozsądnego komniniarza do odbioru budynku który na widok rekuperacji nie dostaje "sraczki" PZDR Qter Mam reku, nie mam kominów, z wyjątkiem kotłowni, odbierał u nas pan Ryszard Dębski, http://www.kominiarz.pruszkow.pl; żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angorek 09.11.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Witam, mam do sprzedania stemple używane w tym sezonie. Kupiłam nowe. Wysokość 3,2 - 3,5 m, ok. 550 szt. Odbiór w okolicy Grodziska Maz. tel 609-56-77-06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 09.11.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 azusa, orzechot dzięki! PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 09.11.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Witam, mam do sprzedania kompletną prowizorkę budowlaną ( prąd na budowę ) - gotową do podłączenia. Zestaw składa się z : kompletnej skrzynki elektrycznej , słupa drewnianego , kabla, bednarki. Licznik energii montuje elektrownia. Odbiór w Lesznie. Mój telefon 694 479 831.ja to samo tyle że bez bednarki. odbiór własny koło błonia, kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts