mikel_1 09.11.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Mam reku, nie mam kominów, z wyjątkiem kotłowni, odbierał u nas pan Ryszard Dębski, www.kominiarz.pruszkow.pl; żadnych problemów.@azusa, @orzechot - ile płaciliście kominiarzowi? instalację gazową macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 09.11.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 @azusa, @orzechot - ile płaciliście kominiarzowi? instalację gazową macie? ja finalnie umówiłem się z p. Janem z Piastowa (tel. 22-723-28-24) koszt 200 PLN umówiłem się na sobotę PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejSi 11.11.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Możecie polecić jakiegoś dobrego i niedrogiego cykliniarza?Dzięki z góryAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 14.11.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Możecie polecić jakiegoś dobrego i niedrogiego cykliniarza? Dzięki z góry Andrzej Tani pewnie nie jest ale na pewno dobry. Mirek 600 500 092 Dzwoniac mozna sie powolac na Jacka od poddaszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 14.11.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 @azusa, @orzechot - ile płaciliście kominiarzowi? instalację gazową macie? Z tego, co pamietam płaciłam ok. 200 zł. A instalację gazową mam tylko do kotła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajojk 15.11.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Witam wszystkichMam do sprzedania działki budowlane we wsi Szczęsne na ulicy Gwarkowej działki mają po 1750m2 i 2500m2 tel.608623489 e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasieq 17.11.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Jeszcze takie pytanko mam,czy mozecie polecic jakiegos dobrego fachowca do zabudowy kominka z DGP. Zeby tez jakis najdrozszy nie był Pozdr Konkretna i szybka grupa z Pruszkowa. Co prawda u mnie robili bez DGP, ale wiem, ze zajmują się wszystkim. Póki co jestem bardzo zadowolony. Telefon: 602800525. http://www.kominki-chrzanowski.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasieq 17.11.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witam, niebawem wprowadzamy się do prawie skończonego domu, chcielibyśmy zamontować jakąś TV, Internet, może ktoś doradzi co najlepiej wybrać w okolicy Żelechów Ojrzanów? Kablóweczki tu nie ma... . Pozostaje CDMA z Orange lub operatorzy komórkowi. W Kaleni Plus oraz T-Mobile mają HSPA+ (nie najgorzej, choć zasięg słaby - maksymalnie dwie kreski. Osiągalna prędkość szczytowa do 12Mb/s.). Jeśli szukacie konkretnego człowieka, który zamontuje i dobrze zepnie instalację TV, zrobi porządek z antenami, wypije kawkę i nie obedrze ze skóry - w Kaleni na Makowej wybudował się p. Stanisław (601355452). Konfigurował mi system TV w dwóch domach - jest wart polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Instaltechnic 17.11.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 ...dzięki za szybką odpowiedź, czy mógłbyś podać jakieś konkrety, namiary na kogoś z naszej okolicy kto je montuje? Posiadasz ich pompę? Jak z jakością/cena i terminowością? Dzięki udało Ci się kogoś znaleźć? Jeżeli nie to mogę pomóc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEKODACH24.PL 17.11.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witam pomogę i doradzę w wyborze okien dachowych zainteresowanych zapraszam do zadawania pytań pozdrawiamDEKODACH24.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcos 19.11.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Czy ktoś z forumowiczów niedawno zgłaszał zakończenie budowy w grodziskim inspektoracie i ma zestawienie jakie papiery trzeba naszykować? Szukam też geodety do inwentaryzacji powykonawczej - ma ktoś namiary na kogo. Dodam, że potrzebuję mieć mapy w ciągu max. 2 tyg...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzechot 19.11.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Czy ktoś z forumowiczów niedawno zgłaszał zakończenie budowy w grodziskim inspektoracie i ma zestawienie jakie papiery trzeba naszykować? http://www.bip.powiat-grodziski.pl/index.php?cmd=zawartosc&opt=pokaz&id=569 Tam jest "Zawiadomienie o zakończeniu budowy", w środku jest "instrukcja". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOSIEK 20.11.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Witam wszystkich na forum.Czy ktoś z Państwa mógłby mi polecić architekta adoptującego. Staram się wybudować dom w Nadarzynie , ale nie wiem czy wszyscy maja tak pod górkę czy tylko ja mam takie "szczęście" . Siedzę na telefonie od kilku dni i nie mogę znaleźć żadnego architekta który mi zaadoptuje projekt . Pomocy !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 20.11.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 witam potrzebuję namiary na kominiarza i specjalisty od świadectwa energetycznego (do odbioru )pozdr kolo12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcos 20.11.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 http://www.bip.powiat-grodziski.pl/index.php?cmd=zawartosc&opt=pokaz&id=569 Tam jest "Zawiadomienie o zakończeniu budowy", w środku jest "instrukcja". Dzięki. Wszystko prawie jasne bo nie wiem tylko co zrobić z wodą. W projekcie mam "przyłącze do sieci wodociągowej", finalnie woda jest z własnej studni.... Coś rzeba z tym specjalnie robić czy wpisanie 'woda ze studni własnej' załatwia sprawę? Przy okazji - mam jeszcze do sprzedania 5 rolek wełny Toprock 20cm za pół ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 21.11.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 czy ktoś może polecić stolarza pracującego na drewnie, do zrobienia rzeczy typu parapety, półki do kominka, itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.11.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 witam potrzebuję namiary na kominiarza i specjalisty od świadectwa energetycznego (do odbioru ) pozdr kolo12 poproszę o priva Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kor_Nelia 22.11.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Witam,może ktoś mi polecić solidnego glazurnika?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.11.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 poproszę o priva Sylwia już wyczyściłam skrzynkę i można wysyłac privy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 24.11.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 świadectwo energetyczne już mam, jeszcze potrzebuję kominiarza, może ktoś mógłby podesłać namiarpozdr kolo12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts