orzechot 24.11.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 http://kominiarz24.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 24.11.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Witam wszystkich na forum. Czy ktoś z Państwa mógłby mi polecić architekta adoptującego. Staram się wybudować dom w Nadarzynie , ale nie wiem czy wszyscy maja tak pod górkę czy tylko ja mam takie "szczęście" . Siedzę na telefonie od kilku dni i nie mogę znaleźć żadnego architekta który mi zaadoptuje projekt . Pomocy !!!!!! Jeżeli w Nadarzynie to jest/była w zeszłym roku jak składałem papiery w gminie taka kobitka która dorabia po godzinach. ja nie korzystałem z jej usług z uwagi na dość znaczące przeróbki w projekcie ale z tego co pamietam to za nie duże pieniądze + pomoc w załatwieniu pozwolenia w starostwie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOSIEK 26.11.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Jeżeli w Nadarzynie to jest/była w zeszłym roku jak składałem papiery w gminie taka kobitka która dorabia po godzinach. ja nie korzystałem z jej usług z uwagi na dość znaczące przeróbki w projekcie ale z tego co pamietam to za nie duże pieniądze + pomoc w załatwieniu pozwolenia w starostwie .... Witam , właśnie mnie dobiłeś. ikt się nie odzywał więc znalazłam w Pruszkowie architekta . A ta pomoc w pozwoleniu była by niezbędna , zważywszy na procedury, SZKODA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 27.11.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witam , właśnie mnie dobiłeś. ikt się nie odzywał więc znalazłam w Pruszkowie architekta . A ta pomoc w pozwoleniu była by niezbędna , zważywszy na procedury, SZKODA.Nic straconego. Architekt do adaptacji to jedno, projektant który może pomóc przy papierach i kontakcie z architektem to często drugie p. Jacek Szatkowski, grodzisk, 666 826 988 korzystałem z jego usług, faktycznie sporo pomógł przy papierach i właściwie niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Tomek 28.11.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam wszystkich na forum. Czy ktoś z Państwa mógłby mi polecić architekta adoptującego. Staram się wybudować dom w Nadarzynie , ale nie wiem czy wszyscy maja tak pod górkę czy tylko ja mam takie "szczęście" . Siedzę na telefonie od kilku dni i nie mogę znaleźć żadnego architekta który mi zaadoptuje projekt . Pomocy !!!!!! my korzystaliśmy z usług Jerzego Pietkiewicza tel 507108799 z Ruśca/ powiem tylko tyle, że Pan od lat w tym "biznesie". *** początkowo rozaważaliśmy współpracę z Panią architekt z Piaseczna. Ale ktoś mądrze nam poradził aby pójść do kogoś z terenu bo inaczej poczekamy na PnB... i w sumie racja. Po ustaleniu wszystkiego z Panem Jerzym pozwolenie dostaliśmy w ciągu miesiąca. *** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kor_Nelia 29.11.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dziękuję za namiary na glazurnika. Na pewno skorzystam. Teraz rozglądam się za zabudową kuchenną. Może mógłby mi ktoś polecić jakąś sprawdzoną firmę z przystępnymi cenami?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 29.11.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dziękuję za namiary na glazurnika. Na pewno skorzystam. Teraz rozglądam się za zabudową kuchenną. Może mógłby mi ktoś polecić jakąś sprawdzoną firmę z przystępnymi cenami? Pozdr Artur Figura, 609654408. Pan z Radomia. Robił u nas szafe lakierowaną na wys, połysk na wiatrołap, szafkę i płytę na ścianę do łazienki, zabudowę pralni. Dokładnie, miło, spokojnie i bardzo przystępnie cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kor_Nelia 29.11.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Artur Figura, 609654408. Pan z Radomia. Robił u nas szafe lakierowaną na wys, połysk na wiatrołap, szafkę i płytę na ścianę do łazienki, zabudowę pralni. Dokładnie, miło, spokojnie i bardzo przystępnie cenowo. Dzięki RL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 29.11.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witam, Gdzie kupowaliście / zamawialiście bramy garażowe w okolicy ? ( brama 5m szerokości z montażem ) no i może przy okazji warto by zamówić już drzwi wejściowe ? też zastanawiam się gdzie ? Bardzo proszę o referencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 29.11.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witam, Gdzie kupowaliście / zamawialiście bramy garażowe w okolicy ? ( brama 5m szerokości z montażem ) no i może przy okazji warto by zamówić już drzwi wejściowe ? też zastanawiam się gdzie ? Bardzo proszę o referencje Co prawda nie najbliższa okolica bo Warszawa Bemowo ale człowiek od lat polecany na forum: Krzysztof Wycech, Firma Aprel 604170274 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 29.11.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dziękuję za namiary na glazurnika. Na pewno skorzystam. Teraz rozglądam się za zabudową kuchenną. Może mógłby mi ktoś polecić jakąś sprawdzoną firmę z przystępnymi cenami? Pozdr Ja też polecam p. Artura. U nas robił dwie kuchnie, szafy i zabudowy ... Nie ma dla niego rzeczy nie do zrobienia - wiem co mówię, bo my Jego zdolności wystawialiśmy kilka razy na próbę naszymi pomysłami , ale zdał śpiewająco !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 30.11.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Witam, Gdzie kupowaliście / zamawialiście bramy garażowe w okolicy ? ( brama 5m szerokości z montażem ) no i może przy okazji warto by zamówić już drzwi wejściowe ? też zastanawiam się gdzie ? Bardzo proszę o referencje Wojciech Byśnikiewicz - http://www.bramstal.pl/ u mnie zainstalował i polecam. PZDR Qter P.S. Po instalacji mojego reku został mi tłumik firmy ALNOR model SLEFL-25-200-1200 - okazało się że nie potrzebuje - czyli coś takiego: http://www.alnor.com.pl/PDF/karty_katalogowe/SLEFL_Tlumiki%20Elastyczne.pdf do sprzedania za 150 PLN + przesyłka (lub odbiór osobisty Warszawa/Piastów/Pruszków) Cena katalogowa to 250 PLN Netto Kontakt na prv. Przepraszam za spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 30.11.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Wojciech Byśnikiewicz - http://www.bramstal.pl/ u mnie zainstalował i polecam. PZDR Qter Dzięki Qter za odp ale obawiam się, że Normstahl nie ma koloru bram Winchester więc się pewnie nie uda - no chyba ,że mają też innych producentów zapytam - co mi szkodzi Spróbuje w firmie Apreal podanej i polecanej przez RL Z innej beczki - zapytam oficjalnie a nie na prv może ktoś jeszcze skorzysta : Jak dodać takie opisy i linki pod swoimi wpisami/postami ? ( sprawdzałem FAQ, kombinowałem z ustawieniami profilu i finalnie jestem za cienki ,żeby to rozpracować ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucjan1719510820 30.11.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Witam Wszystkich, Czy ma ktoś moze okna z firmy Amberline Kolobrzeg- profil VEKA Alphaline 90 ??? Albo moze polecic dobre energooszczedne okna ?>?> Z góry dzieki za odpowiedzi,(L)PS. Mam do sprzedania ok 150-200 stępli- tegoroczna budowa, cena 3 zł za szt, niestety nie mam transportu. Odbiór Grodzisk Mazowiecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 30.11.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Z innej beczki - zapytam oficjalnie a nie na prv może ktoś jeszcze skorzysta : Jak dodać takie opisy i linki pod swoimi wpisami/postami ? ( sprawdzałem FAQ, kombinowałem z ustawieniami profilu i finalnie jestem za cienki ,żeby to rozpracować ) ->Twój profil(u góry strony obok "Witaj pawelz33"-"Wiadomości")->Moje ustawienia(lewa kolumna na samym dole po lewej stronie mapki)->edytuj sygnaturę( lewa kolumna w zakładce "moje ustawienia") i tam wpisujesz to o co pytasz. W moim przypadku jest "Pozdrawiam Sławek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 01.12.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Ok zrobiłem wg powyższego opisu ( zresztą tak próbowałem wcześniej ) ale nie chce mi tego pokazać - może dlatego ,że dodaję adres url innej stony z blogiem budowlanym ? ( mają jakąś blokadę do strony tak jakby konkurencji ? tj http://www.ppawelz33.mojabudowa.pl/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korena 01.12.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Budujemy dom z pracowni domowe klimaty wg gotowego projektu Goździk.Potrzebuję namiary na producenta okien elewacyjnych który wykonałby okna łukowe szer 60cm,łuk-promień 30 cm (znajdujące się z frontu domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 01.12.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Witam , właśnie mnie dobiłeś. ikt się nie odzywał więc znalazłam w Pruszkowie architekta . A ta pomoc w pozwoleniu była by niezbędna , zważywszy na procedury, SZKODA. spokojnie dasz rade - wystarczy ze w starostwie się ładnie uśmiechniesz do pani ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.12.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Ok zrobiłem wg powyższego opisu ( zresztą tak próbowałem wcześniej ) ale nie chce mi tego pokazać - może dlatego ,że dodaję adres url innej stony z blogiem budowlanym ? ( mają jakąś blokadę do strony tak jakby konkurencji ? tj http://www.ppawelz33.mojabudowa.pl/ ) spróbuj w sygnaturę wkleić to co poniżej wpisałam (tylko zamiast nazwa-widoczna-na-forum wpisz np mój blog moja budowa czy co sobie życzysz i usuń spacje: [ url = http://www.ppawelz33.mojabudowa.pl ] nazwa-widoczna-na-forum[ / url ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 02.12.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 spróbuj w sygnaturę wkleić to co poniżej wpisałam (tylko zamiast nazwa-widoczna-na-forum wpisz np mój blog moja budowa czy co sobie życzysz i usuń spacje: [ url = http://www.ppawelz33.mojabudowa.pl ] nazwa-widoczna-na-forum[ / url ]Ok zrobiłem wg powyższego opisu ( zresztą tak próbowałem wcześniej ) ale nie chce mi tego pokazać - może dlatego ,że dodaję adres url innej stony z blogiem budowlanym ? ( mają jakąś blokadę do strony tak jakby konkurencji ? tj http://www.ppawelz33.mojabudowa.pl/ )może być tak i tak Zwróćcie uwagę, że ja dodałem w podpisie link do bloga pawelz33 i jest widoczny. Fakt, ze dodałem go wczoraj, ale widoczny jest dopiero od dziś. Aha, nie wiem czy nie ma dodatkowych ograniczeń i mogą być tylko dwie linijki. tutaj masz wzór bez spacji od razu do wykorzystania [noparse]nazwa-widoczna-na-forum[/noparse] jak chcecie wstawiać wzory linków, to wystarczy użyć znacznika [noparse][noparse]wzór linka[/noparse][/noparse] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts