adek60 02.12.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Mam do sprzedania szacunkowo 3m3 desek szalunkowych, grubość cal, 1x uzywane, bez gwoździ, w miarę oczyszczone, (długości 5-2m, + krótkie), Sprzedaję za połowę ceny zakupu - 1000 zł za całość (długości 5-2m, + krótkie + łaty + folia do przykrycia). Nie oferuję transportu, jedynie pomoc przy załadunku. Odbiór tylko osobisty w Owczarni koło Podkowy Leśnej. Najlepiej w sobotę.tel. 606278649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 03.12.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 może być tak i tak Zwróćcie uwagę, że ja dodałem w podpisie link do bloga pawelz33 i jest widoczny. Fakt, ze dodałem go wczoraj, ale widoczny jest dopiero od dziś. Aha, nie wiem czy nie ma dodatkowych ograniczeń i mogą być tylko dwie linijki. tutaj masz wzór bez spacji od razu do wykorzystania [noparse]nazwa-widoczna-na-forum[/noparse] jak chcecie wstawiać wzory linków, to wystarczy użyć znacznika [noparse][noparse]wzór linka[/noparse][/noparse] OK, wielkie dzięki za wyczerpujące odpowiedzi i poprowadzenie za rączkę jak we mgle Mam nadzieje ,że teraz się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucjan1719510820 03.12.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Uff SSO ogłaszam za zakończony.Z największą przyjemnoscia moge polecic firme WERBUD z Żyrardowa.http://www.werbud-jf.plDbałość i szczegóły, terminowość, porządek na budowie- POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 03.12.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Pytanie z innej beczki. Czy w dzisiejszych czasach wciąż kradną okna? Z mojego harmonogramu wygląda na to, iż przez jakieś 3 tygodnie okna będą bez tynków (robię najpierw instalacje, podłogi, na końcu dopiero tynki). Czy słyszeliście coś o akcjach wyjmowania okien z domu w stanie surowym? Oczywiście będą zamontowane, nie położone w pod daszkiem... drzwi zamontowane - czyli stan zamknięty. Kiedyś podobno zdarzało się, ale... ile w tym prawdy na dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luckyshot 03.12.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Pytanie z innej beczki. Czy w dzisiejszych czasach wciąż kradną okna? Z mojego harmonogramu wygląda na to, iż przez jakieś 3 tygodnie okna będą bez tynków (robię najpierw instalacje, podłogi, na końcu dopiero tynki). Czy słyszeliście coś o akcjach wyjmowania okien z domu w stanie surowym? Oczywiście będą zamontowane, nie położone w pod daszkiem... drzwi zamontowane - czyli stan zamknięty. Kiedyś podobno zdarzało się, ale... ile w tym prawdy na dziś? Mojemu sąsiadowi wyjęli. U nas od razu z montażem okien był włączony alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 04.12.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Wojciech Byśnikiewicz - http://www.bramstal.pl/ u mnie zainstalował i polecam. PZDR Qter Dzięki Qter za odp ale obawiam się, że Normstahl nie ma koloru bram Winchester więc się pewnie nie uda - no chyba ,że mają też innych producentów zapytam - co mi szkodzi Spróbuje w firmie Apreal podanej i polecanej przez RL Z innej beczki - zapytam oficjalnie a nie na prv może ktoś jeszcze skorzysta : Jak dodać takie opisy i linki pod swoimi wpisami/postami ? ( sprawdzałem FAQ, kombinowałem z ustawieniami profilu i finalnie jestem za cienki ,żeby to rozpracować ) Jeszcze możesz spróbować w firmie http://oknazyrardow.dzs.pl/ Pan Tomek ma też autoryzację Gerdy (drzwi) i Wiśniowskiego. Nam instalował bramę 4750 cm i ładnie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik76 04.12.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Mojemu sąsiadowi wyjęli. U nas od razu z montażem okien był włączony alarm. Warto zrobić chociaż pajęczarską instalację z kilkoma PIRami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 04.12.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Pytanie z innej beczki. Czy w dzisiejszych czasach wciąż kradną okna? Z mojego harmonogramu wygląda na to, iż przez jakieś 3 tygodnie okna będą bez tynków (robię najpierw instalacje, podłogi, na końcu dopiero tynki). Czy słyszeliście coś o akcjach wyjmowania okien z domu w stanie surowym? Oczywiście będą zamontowane, nie położone w pod daszkiem... drzwi zamontowane - czyli stan zamknięty. Kiedyś podobno zdarzało się, ale... ile w tym prawdy na dziś? Hej. Napisałeś to tak, jakby tynki miały zapobiec kradzieży Przynajmniej ja to tak zrozumiałem. A na poważnie: chyba już skończyły się czasy bezkarności drobnych złodziejaszków - teraz dobrze mają więksi, a oni oknami się nie zainteresują Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas77 04.12.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Poszukuję opinii o firmie Polski Komfort. Macie może u siebie od nich rekuperacje? Ponawiam zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 04.12.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ponawiam zapytanie. W tym domu mają na pewno całe ogrzewanie nadmuchowe z firmy Polski Komfort - zawsze możesz zapytać o opinię http://www.baczki.mojabudowa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 07.12.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Witam, Jeśli ktoś ma jakieś odpady drewniane po budowie ( deski po szalunkach, ścinki, stare stemple bez względu na ich stan i długość) prosze o kontakt na priv - chętnie odbiorę lub odkupię za symboliczną opłatą... potrzeuje jako opał do pieca. pozdrawiamatsyrut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adek60 09.12.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ponawiam,Mam do sprzedania szacunkowo 3m3 desek szalunkowych, grubość cal, 1x uzywane, bez gwoździ, w miarę oczyszczone. Sprzedaję za połowę ceny zakupu - 1000 zł za całość (długości 5-2m, + krótkie + łaty + folia do przykrycia). Nie oferuję transportu, jedynie pomoc przy załadunku. Odbiór tylko osobisty w Owczarni koło Podkowy Leśnej. Najlepiej w sobotę lub niedzielę. tel. 606278649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 09.12.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ma może ktoś do sprzedania drzwi tymczasowe? bardziej chodzi mi o coś więcej, niż 6 kantówek zbitych razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kade7 09.12.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Mam do sprzedania dziurawkę cegłę klinkierową Roben ok. 100 szt. 1zł/szt.Pozostałość po budowie kominów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiak 12.12.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Poszukuję osoby korzystającej z pompy ciepła z okolic Grodziska, chciałbym zobaczyć jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HankaBe 13.12.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Witam, chciałam uzyskać informację odnośnie fizycznego puszczenia gazu, którym kieruje Grodzisk na ul. Miłej. Dotychczas podlegałam pod gazownię łódzką i tam włączali gaz gdy tylko mieli protokół. Teraz gazownię łódzką przejęła mazowiecka więc papiery wędrują stamtąd do warszawy, potem do Grodziska i ponoć od tego czasu po dwóch tygodniach mam gaz. Moje papiery ominęły warszawę. Czy to prawda, że tyle trzeba czekać na puszczenie gazu czy po prośbach jest szansa na wcześniej lub "od zaraz" Wiem optymistka ze mnie ale mam już w domu wszystko, schody, panele, meble, piec, boję się, że przy tych temperaturach mi wszystko zniszczeje. Nie muszę chyba dodawać, że gazownia miała w umowie podłączyć gaz do października. Czy jestemw stanie jakoś wpłynąć na nich? Czy można to przyspieszyć. Będę wdzięczna za rady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stoliczek 13.12.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Pomocy!!! Poszukuję ekipy budowlanej na małą "doróbkę" na już- może u kogoś pracują jacyś budowlańcy albo zna lokalnych, niezłych - okolice GM. Nie muszą być fantastyczni, bo sprawa prosta, ale dobrze by było, żeby byli wiarygodni i niezawodni i dostępni teraz. Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo7 17.12.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Witam, kompletuje dokumenty do pozwolenia na użytkowanie budynku, czy ktoś moze mi polecić dobrego KOMINIARZA z okloicy, który podjedzie do mnie jak najszybciej i moze za mniej niż 200 zł przygotuje opinie ? Będe wdzeczna, chodzi mi o lokalizację koło Grodziska Maz., a dokladnie Osowiec. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo7 17.12.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Witam, chciałam uzyskać informację odnośnie fizycznego puszczenia gazu, którym kieruje Grodzisk na ul. Miłej. Dotychczas podlegałam pod gazownię łódzką i tam włączali gaz gdy tylko mieli protokół. Teraz gazownię łódzką przejęła mazowiecka więc papiery wędrują stamtąd do warszawy, potem do Grodziska i ponoć od tego czasu po dwóch tygodniach mam gaz. Moje papiery ominęły warszawę. Czy to prawda, że tyle trzeba czekać na puszczenie gazu czy po prośbach jest szansa na wcześniej lub "od zaraz" Wiem optymistka ze mnie ale mam już w domu wszystko, schody, panele, meble, piec, boję się, że przy tych temperaturach mi wszystko zniszczeje. Nie muszę chyba dodawać, że gazownia miała w umowie podłączyć gaz do października. Czy jestemw stanie jakoś wpłynąć na nich? Czy można to przyspieszyć. Będę wdzięczna za rady. Pozdrawiam Witaj, My już Gaz z Miłej mamy , jeżeli macie załatwioną "papierologię' to z fizycznym właczeniem gazu nie powinno byc żadnych problemów. My mieliśmy te same zwirowania z Łodżia i warszawa, ale okazało się, ze mozemy umowe z PGNiGe podpisac w Warszawie. co tak się stało ( oczywiście po odebraniu przyłącza gazowego ) - potem w okolicy 2 tygodni gaz do nas popłynał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo7 17.12.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Ma może ktoś do sprzedania drzwi tymczasowe? bardziej chodzi mi o coś więcej, niż 6 kantówek zbitych razem... Hej, my mamy drzwi tymczasowe, ale nie wiem, czy o takie Ci chodzi. Po porstu na czas budowy kupiliśmy najtańsze drzwi zewnetrzne z castoramy, nawet na klucz sa. Chetnie je tanio sprzedamy, jeżeli Ci będą pasować. Dodam, ze ościeżnicę, która można zainstalowac nawet na kliny, też posiadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts