mikel_1 31.12.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Stoję przed koniecznością organizacji formalności /projektów , PnB itd / przyłącza gazowego na posesji i w budynku. Czy ktoś ma do polecenia osobę załatwiającą sprawnie taką papierologie ? ( w gazowni / z projektantem / z geodetą / kominiarzem ? )p. JAcek Szatkowski 666 826 988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo7 02.01.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witam, potrzebuje namiary na dobrego glazurnika, a i jakie teraz są ceny za m2 jakbyście mogli zdradzic. Czy wielkość płytek ma znaczenie przy wycenie? z góry dziękuje ..... Witam, wielkośc płytek ma znaczenie, ale zwykle średnio 40 -50 zł za m2 plus oczywiście osobna wycena za montaże typu geberit, półka itd Polecam Pana Sylwestra z Żelechowa, właściwie wszystko zrobi, nawet kartongips. Mogę podać telefon na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 03.01.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Witam, wielkośc płytek ma znaczenie, ale zwykle średnio 40 -50 zł za m2 plus oczywiście osobna wycena za montaże typu geberit, półka itd Polecam Pana Sylwestra z Żelechowa, właściwie wszystko zrobi, nawet kartongips. Mogę podać telefon na maila. ok, poprosze na maila kontakt ..... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiak 04.01.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Czy ktoś miał do czynienia słyszał o firmie LORIEN z Janinowa pod Grodziskiem Mazowieckim,mają dobrą ofertę tynków maszynowych i nie tylko.Proszę o ewentualną opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japriv 06.01.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 witam sąsiadów. już od czterech miesięcy mieszkamy w naszym domku , tak więc mam za sobą wykończeniówkę, przyznam, że wykończeniówka nas wykończyła zarówno kasowo jak i zdrowotnie...... ale podejrzewam, że tak jak wielu z was. Zajrzałam tutaj dzisiaj ponieważ muszę jeszcze raz napisać wam o Hydrauliku Panu Kazimierzu, który nie dośc że zrobił mi idealnie hydraulikę w całym domku, zrobił to za rozsądne pieniądze.. (już kiedyć go polecałam) to obecnie w okresie gwarancji jest w zasadzie na każde skinienie, dzisiaj był u nas (niedziele i wyregulował jakieś kurki.....dla mnie czarna magia). No własnie Pan Hydraulik Kazimierz, był w zasadzie jedynym fachowcem, który wykonał dobrą robotę, nie naciągnął na niepotrzebne pieniądze a teraz stara się aby podczas okresu gwarancji - piec i instalacja pracowały bez zarzutu - na prawdę nie spotkałam się dotąd w wykonawcą który przyjeżdze w ciągu 24h na wezwania - co ważne NIODPŁATNIE!! i cieszy się jeśli klient jest zadowolony - oby jak najwięcej takich wykonawców - jeśłi ktoś chce namiary na Pana kazimierza to prosze o maial ([email protected]) - w przyjemnością polecem go innym, bo o takich ludziach trzeba pisać na takich forach, ponieważ podczas budowy spotyka się wiele ekip i wielu wykonawców, czesto reklamujących się za niewiadomo jakich specjalistów a w rezultacie to zwykli naciągacze robiący robotę "na odwal" pozdrowionka - japriv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo7 07.01.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 witam sąsiadów. już od czterech miesięcy mieszkamy w naszym domku , tak więc mam za sobą wykończeniówkę, przyznam, że wykończeniówka nas wykończyła zarówno kasowo jak i zdrowotnie...... ale podejrzewam, że tak jak wielu z was. Zajrzałam tutaj dzisiaj ponieważ muszę jeszcze raz napisać wam o Hydrauliku Panu Kazimierzu, który nie dośc że zrobił mi idealnie hydraulikę w całym domku, zrobił to za rozsądne pieniądze.. (już kiedyć go polecałam) to obecnie w okresie gwarancji jest w zasadzie na każde skinienie, dzisiaj był u nas (niedziele i wyregulował jakieś kurki.....dla mnie czarna magia). No własnie Pan Hydraulik Kazimierz, był w zasadzie jedynym fachowcem, który wykonał dobrą robotę, nie naciągnął na niepotrzebne pieniądze a teraz stara się aby podczas okresu gwarancji - piec i instalacja pracowały bez zarzutu - na prawdę nie spotkałam się dotąd w wykonawcą który przyjeżdze w ciągu 24h na wezwania - co ważne NIODPŁATNIE!! i cieszy się jeśli klient jest zadowolony - oby jak najwięcej takich wykonawców - jeśłi ktoś chce namiary na Pana kazimierza to prosze o maial ([email protected]) - w przyjemnością polecem go innym, bo o takich ludziach trzeba pisać na takich forach, ponieważ podczas budowy spotyka się wiele ekip i wielu wykonawców, czesto reklamujących się za niewiadomo jakich specjalistów a w rezultacie to zwykli naciągacze robiący robotę "na odwal" pozdrowionka - japriv Witam, a czy chodzi o Pana Kazimierza z Żelechowa ? Bo jeśli tak, to tez moge podpisać się pod tymi słowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 08.01.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Cześć,poszukuję speca od internetu - trzeba zamontować antenę na dachu, podłączyć router, skonfigurować komputery. Z góry dzięki za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diki 09.01.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witam Poszukuję ekipy do zbudowania domu - począwszy od fundamentów do stanu surowego zamknietego.Jeżeli macie kogoś godnego polecenia - to prośba o kontakt.pzdrDiki629474805 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stoliczek 10.01.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ponawiam prośbę o namiary na kogoś kto zrobi dobrze instalację gazową. Polecana wielokrotnie na forum firma niestety nie zrobiła nam wyceny mimo wielokrotnych przypomnień, także szukamy od nowa. Okolice GM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 11.01.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 szukam pomału namiaru na godną polecenia ekipę do kostki o ogrodzenia frontowego, możecie coś polecić? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo7 11.01.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ponawiam prośbę o namiary na kogoś kto zrobi dobrze instalację gazową. Polecana wielokrotnie na forum firma niestety nie zrobiła nam wyceny mimo wielokrotnych przypomnień, także szukamy od nowa. Okolice GM. To moze firma Zamber ? mozna znaleźć dane w internecie na Pana Jacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 11.01.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ponawiam prośbę o namiary na kogoś kto zrobi dobrze instalację gazową. Polecana wielokrotnie na forum firma niestety nie zrobiła nam wyceny mimo wielokrotnych przypomnień, także szukamy od nowa. Okolice GM.Czy ta firma to Gaz sp.z oo Błonie? to by było dziwne, mogę rzucić standardowym hasłem - "u mnie było dobrze", ale może zleceń po wwie nałapali i drobnicą się przestali zajmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stoliczek 12.01.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Czy ta firma to Gaz sp.z oo Błonie? to by było dziwne, mogę rzucić standardowym hasłem - "u mnie było dobrze", ale może zleceń po wwie nałapali i drobnicą się przestali zajmować. Nie, to nie ta firma Z Zambers się już skontaktowałam, zaraz skontaktuję się z Gazem. A swoją droga - czy ktoś z Was miał doświadczenie z Was-Gazem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 13.01.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam, gdzie kupowaliście parapety wewnętrzne z konglomeratu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megilord 13.01.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam, gdzie kupowaliście parapety wewnętrzne z konglomeratu? My interesowaliśmy się parapetami z konglomeratu i chyba najtaniej miała firma DABI z Pruszkowa, ostatecznie wybraliśmy drewniane też od nich. Watro sprawdzić bo ceny maja nie do pobicia. tak samo drzwi i okna tez mają w dobrej cenie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megilord 13.01.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 szukam pomału namiaru na godną polecenia ekipę do kostki o ogrodzenia frontowego, możecie coś polecić? dzięki Mogę polecić Pana Mariusz młody chłopaczek ale z dziada pradziada fachowiec-wyuczony i zawsze troszkę podpowie a nie tak tylko żeby zrobić i dalej jazda. 500561389 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasieq 13.01.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 To moze firma Zamber ? mozna znaleźć dane w internecie na Pana Jacka. Odradzam "Zambersa". Przed rokiem robili gaz w moim domu (ogrzewanie + instalacje). Efekt - kilkumiesięczne problemy związane z reklamacjami (złożyli wylot pieca tak, że woda z każdego deszczu skapywała przez elektrykę pieca do kotłowni). Nie doprosicie się o reklamacje pomimo ich uznania. Pan Jacek obiecuje jedno, robi drugie (do tej chwili "wisi" mi komplet termostatów i automatykę do pieca) i nie odbiera telefonów po otrzymaniu pieniędzy. Ich jedyny atut - cena. Po moich doświadczeniach wiem, że są niesumienni i niegodni zaufania. Jeśli już ich wzięliście (nie daj Panie...), nie wypłacajcie przed odebraniem pracy w 110%. Przed zimą robiłem przeróbki hydrauliczne i okazało się, że nawet instalację grzewczą mam położoną "na czuja" (pod wylewką nie widać...). NIE POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 13.01.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam, gdzie kupowaliście parapety wewnętrzne z konglomeratu? ja brałem tu: http://www.giewont-marmury.pl/ dodatkowo blat kuchenny i barek - wszytsko tak jak należy - żadnych uwag PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 13.01.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Ponawiam prośbę o namiary na kogoś kto zrobi dobrze instalację gazową. Polecana wielokrotnie na forum firma niestety nie zrobiła nam wyceny mimo wielokrotnych przypomnień, także szukamy od nowa. Okolice GM. Witam, Ja zdecydowałem się na firmę ANJAX z Kozer koło Grodziska ( do znalezienie w google ) . Ja co prawda dopiero zaczynam ale wcześniej robili komuś z mojej rodziny - Opinia: wszystko szybko - sprawnie , pełen full service. ( inwestor nie widzi urzędów / gazowni itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejSi 14.01.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Czy ktoś z Was ma lub pamięta treść oświadczenia elektryka składanego na potrzeby odbioru budynku?Chętnie skopiuję (samą treść), bo przy dotychczasowych doświadczeniach z Pruszkowem chciałbym mieć pewność, że wszystko pójdzie gładko za pierwszym razem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts