EWBUD 10.04.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 no cóż - teraz jestem jeszcze straszony sprawą sądową jeśi nie usunę tych postów - bo podobno to pomówienie olej gnoja w sensie: straszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 12.04.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Moze zapytaj go czy nie chce odkupic od Ciebie domku, przeciez wie, ze co jak co ale tynki masz zrobione dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil3kamil 13.04.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Poszukuję ekipy do położenia samego tynku (koloru) na elewację.Oraz orientacyjny przedział cenowy za wykonanie usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil3kamil 13.04.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Poszukuję ekipy do położenia samego tynku (koloru) na elewację.Oraz orientacyjny przedział cenowy za wykonanie usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 13.04.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Poszukuję ekipy do położenia samego tynku (koloru) na elewację. Oraz orientacyjny przedział cenowy za wykonanie usługi. Mogę podjąć się tej pracy. Kontakt do mnie: 509-499-922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adek60 13.04.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Dzień dobry,odstąpię:- około paletę silki - cegły całe i połówki- kawałki desek - może się komuś na coś przydadzą - około 1m3 budowa w Owczarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 13.04.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Poszukuję ekipy do położenia samego tynku (koloru) na elewację. Oraz orientacyjny przedział cenowy za wykonanie usługi. Zapraszam do kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adek60 14.04.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Dzień dobry, odstąpię: - około paletę silki - cegły całe i połówki - kawałki desek - może się komuś na coś przydadzą - około 1m3 budowa w Owczarni tel do mnie 606278649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 14.04.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 sprzedam erbetkę, "prowizorkę budowlaną"Opis: Erbetka dokładnie jak na zdjęciach. Używana na jednej budowie, nie było z nią żadnych problemów.Z zewnątrz skrzynka z laminatu, na słupie ok 9m z warkoczem przyłączeniowym. Skrzynka uzbrojona co widać na zdjęciachDo transportu słup można rozkręcić (skręcony śrubami), cena 300 zl odbiór osobisty Pruszkówhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9b87ec63e2b0ada4.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fd63402ab3a8b787.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 15.04.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Dzień dobry, odstąpię: - około paletę silki - cegły całe i połówki - kawałki desek - może się komuś na coś przydadzą - około 1m3 budowa w Owczarni Witam, prosiłbym o info na temat ceny i ewentualnie jakiś kontakt telefoniczny dzięki atsyrut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 15.04.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Moze zapytaj go czy nie chce odkupic od Ciebie domku, przeciez wie, ze co jak co ale tynki masz zrobione dobrze fakt pozostaje tylko pomalować i można się wprowadzać tylko mam problem bo żadna ekipa nie chce podjąć się malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 15.04.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 To opusc troche na malowanie - nie badz zyla i odsprzedaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 15.04.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 To opusc troche na malowanie - nie badz zyla i odsprzedaj Masz rację - przecież farba mogłaby zasłonić tynk z piękną gładzią kwarcową.... Zastanawiam się tylko czy sprzedać dom i opuścić za malowanie, czy może sprzedac tynk a dom dorzucić gratis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 15.04.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 gdzie kupowaliście kołki do mocowania styropianu? Potrzebuję z metalowym trzpieniem, 26 cm (do styro 18cm). Mój lokalny wymiękł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 16.04.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Hej,Potrzebuje ze dwie wywrotki ziemi,w miare dobrej ale i bez przesady, pod trawnik, macie jakieś namiary? Jak się teraz kształtują ceny? 500zł za wywrotke do dużo czy ok?PozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adek60 16.04.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Witam, prosiłbym o info na temat ceny i ewentualnie jakiś kontakt telefoniczny dzięki atsyrut Gratis, przewóz we własnym zakresie. Pomogę w zaladunku 606278649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 16.04.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Mam do odstąpienia po kosztach niepełną paletę wienerbergera 12cm. Stoi ofoliowana na palecie i czeka na rozszabrowanie. Kontakt na prv. Do tego kilkanaście sztuk cegły wienerbergera 25cm (szlifowanej, profi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 17.04.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Hej, Potrzebuje ze dwie wywrotki ziemi,w miare dobrej ale i bez przesady, pod trawnik, macie jakieś namiary? Jak się teraz kształtują ceny? 500zł za wywrotke do dużo czy ok? Pozdrawiam Aga Witam oczywiście zależy to od wielkości wywrotki trzeba uważać co mówi sprzedający bo np opowieści, że "na jelcza bierze 13ton" można między bajki włożyć, jest to pojazd dwu osiowy i pod takim obciążeniem wszedłby w ziemię na taki tonaż potrzeba trzech osi (teraz już to wiem ale za pierwszy kurs zapłaciłem jak za zboże) inna sprawa to jaka ziemia?? przede wszystkim trzeba uważać na glinę jeżeli ładna ziemia i jest ok 13-15ton to cena ok (wg mnie nie jest to tanio ale tak chodzi) pozdr kolo12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 18.04.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Witam oczywiście zależy to od wielkości wywrotki trzeba uważać co mówi sprzedający bo np opowieści, że "na jelcza bierze 13ton" można między bajki włożyć, jest to pojazd dwu osiowy i pod takim obciążeniem wszedłby w ziemię na taki tonaż potrzeba trzech osi (teraz już to wiem ale za pierwszy kurs zapłaciłem jak za zboże) inna sprawa to jaka ziemia?? przede wszystkim trzeba uważać na glinę jeżeli ładna ziemia i jest ok 13-15ton to cena ok (wg mnie nie jest to tanio ale tak chodzi) pozdr kolo12 faktycznie tak jest - wszystko zależy od pojemności samochodu - są wywrtotki 9 tonowe są i 16-to tonowe... i na prawdę uważaj na glinę - najlepiej obejrzeć ta ziemię którą mają Ci przywieźć. i od razu przypomniała mi się opowieść jednego kierowcy który przywoził mi piach.... ... klient zamówił wywrotkę piachu do murowania - powiedział ze potrzebuję na rano bo inaczej robota stanie a ekipa czeka. ... kierowca załadował się w żwirowni i pojechał. Inwestor był w pracy i wytłumaczył telefonicznie jak dojechać na budowę... prosto w lewo, w prawo i przy ulicy pierwsza działka na której będzie stała betoniarka, i palety z cementem. piach pojechał raniutko - i był zrzucony w umówionym miejscu. jak się potem, okazało sąsiad też zaczął budowę i postawił betoniarkę oraz dwie palety cementu.... i jego działka była pierwsza od ulicy i spełniała kryteria opisane przez inwestora i tak oto - 12 ton piachu było zrzucone 100 metrów od właściwej budowy... no i był dylemat co z tym robić bodajże koparka przewieźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 18.04.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 kolo12 dzięki za info, poszukałam tu i tam, mozna i za 300zł kupić tą ziemie, ale teraz nie ma..chyba się skończy na jednej wywrotce za te ekhm 500zł... A namiary na kostke brukową używaną lub nową macie? PozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts