Qter 25.04.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Witam, czy możecie polecić w okolicach Nadarzyna/Pruszkowa/Grodziska składu drewna lub tartaku, gdzie mieliby heblowane drewno na budowę altany? Drewno fajnie, jak by było proste, suche i ładnie oheblowane... jeśli gdzieś mają nieheblowane, ale godne polecenia też podajcie namiary.. Dzięki i pozdrawiam, Magda ja drewno heblowane kupowałem tu: http://www.konarsc.pl/ wszystko zgodnie z zamówieniem PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 25.04.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Parapety. Gdzie jakieś niedrogie? Konglamerat jakiś tani poszukiwany... dodatkowy problem - czy ktoś załatwiał może parapet dłuższy niż 3m? plastikowego chyba nie chcę, no, chyba że ktoś znalazł jakiś naprawdę porządny parapety długie (łączonbe - ale tego prawie nie widać) brałem jakiś czas tu: Giewont. Żuber Ł. Kom: 605 687 428 05-806 Pęcice Piachy 1 dodatkowo blaty do kuchni itp. PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agdapl 26.04.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Parapety. Gdzie jakieś niedrogie? Konglamerat jakiś tani poszukiwany... dodatkowy problem - czy ktoś załatwiał może parapet dłuższy niż 3m? plastikowego chyba nie chcę, no, chyba że ktoś znalazł jakiś naprawdę porządny my kupowaliśmy białe plastikowe w firmie Aprel - http://www.aprel.pl. Mają też z konglomeratu, można obejrzeć i porównać ceny. To jest firma forumowego Starego (można poczytać opinie). Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 26.04.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Parapety. Gdzie jakieś niedrogie? Konglamerat jakiś tani poszukiwany... dodatkowy problem - czy ktoś załatwiał może parapet dłuższy niż 3m? plastikowego chyba nie chcę, no, chyba że ktoś znalazł jakiś naprawdę porządny Właśnie kupiliśmy parapety w Pruszkowie, ul. Kościuszki 8, http://www.dabi.net.pl, dobra cena, kompetentna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 27.04.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 szukam elektryka ..ma ktoś kogoś sparwdzoneo do polecenia ? budowa okolice grodziska cała instalacja do zrobienia Szczeże polecam swojego elektryka. Facet naprawde de best mnóstwo rozwiazań wprowadził, nawet się nie spodziewałem i wcale dużo za całość mnie nie skasował. Oczywiscie załatwił jeszcze całą dokumentacje w RWE z przejścia taryfy C na G w ciągu jednego dnia w konstancinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 27.04.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Hej, Potrzebuje ze dwie wywrotki ziemi,w miare dobrej ale i bez przesady, pod trawnik, macie jakieś namiary? Jak się teraz kształtują ceny? 500zł za wywrotke do dużo czy ok? Pozdrawiam Aga Też szukam ziemi ale na poniesienie terenu. Gdyby ktoś coś słyszał to chętnie przygarne około 100 wywrotek ale nie gliny! Gadałem z gosciem i wanienke 20m3 w takiej cenie mi proponował. Oczywiscie ziemia typowo pod sadzonki żadnej gliny piachu itp ... Koleś jest z okolic Ruśca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 28.04.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Też szukam ziemi ale na poniesienie terenu. Gdyby ktoś coś słyszał to chętnie przygarne około 100 wywrotek ale nie gliny! Gadałem z gosciem i wanienke 20m3 w takiej cenie mi proponował. Oczywiscie ziemia typowo pod sadzonki żadnej gliny piachu itp ... Koleś jest z okolic Ruśca. ciężki temat z tą ziemią...jak chcesz 100 wywrotek to chyba musisz tych kierowców zatrzymywać i pytać ja wziełam "to coś" za 500zł, że niby pod trawnik.....wysypał, troche rozgarnął i tyle, a ja teraz ledwo szpadel moge wbić o grabieniu nawet nie mówie , zbite grudy.....apokalipsa jakaś normalnie.....teraz chyba tylko glebogryzarka mnie uratuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 28.04.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 właśnie tego się obawiam że ja mi nawiozą niby humus czarnoziem a okaże się ze glina będzie pod spodem. już dzwonią jacyś chętni nawieźć z jakiś wykopów, ale cholera wie co to będzie. niby kilka wywrotek na spróbowanie za free......... a co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Tomek 28.04.2013 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam, Poszukuję firmy od instalacji wentylacji mechanicznej. Może moglibyście mi jakieś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Tomek 28.04.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam, Poszukuję firmy od instalacji wentylacji mechanicznej. Może moglibyście mi jakieś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 29.04.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Parapety. Gdzie jakieś niedrogie? Konglamerat jakiś tani poszukiwany... dodatkowy problem - czy ktoś załatwiał może parapet dłuższy niż 3m? plastikowego chyba nie chcę, no, chyba że ktoś znalazł jakiś naprawdę porządny Ja brałem z netu http://producentparapetow.pl/ mam plastikowe i jak na razie są ok ceny też mają dobre. tna na każdy wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 29.04.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam, Poszukuję firmy od instalacji wentylacji mechanicznej. Może moglibyście mi jakieś polecić. Polecam i robili całość łącznie z PC http://www.kamar.waw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adek60 29.04.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Cześć,i zamieszkaliśmy dziś właśnie w Owczarni- zajebiście.Rok i miesiąc wyjęty z życia, ale już widzę , że warto było.Pozdrawiam wszystkich budujących.Służę radą w sprawie ekip, materiałów Pozdrawiam606278649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 30.04.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Koledzy czy mam rozumieć iż nikt nie ćwiczył sprawdzonego brukarza ? oraz ekipy do ogrodzenia frontowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandako 30.04.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 witam Pozostały mi stemple oraz deski różnej długości -oddam za niewielką sumę Owczarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 30.04.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Koledzy czy mam rozumieć iż nikt nie ćwiczył sprawdzonego brukarza ? oraz ekipy do ogrodzenia frontowego? Fantomek24 nie robiłem jeszcze ale mam zanotowane z forum takie namiary: "kostka brukowa na gotowo: nostalit Polbruk Telefon - 609610989 (Pan Rafał Przybylski) 90 PLN/m2 w 2012r libet na gotowo płaciłem 120/mkw 600 823 116 p. Paweł. Gwarancja na 3 lata. namiar wzięty z forum" jak znajdziesz cos sensownego to podziel sie na FM bo mnie to tez czeka... PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawelas 01.05.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Witam, mam do sprzedania ok 300 szt. stempli drewnianych długości 2,80 - 3,00 m. Odbiór osobisty z Książenic.Tel. 664 063 056 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominika_2003 01.05.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Witam, Mam do sprzedania nadproża YTONG YN 225/24 - 3 szt. Zostały mi po budowie i są przechowywane w składzie budowlanym. Cena 230,80 zł/szt. Jak ktoś potrzebuje więcej, to myślę, że nie będzie problemu, żeby u nich domówić. Do odebrania w składzie budowlanym w Michałowicach pod Warszawą (można zamówić transport na swój koszt ze składu budowlanego). tel. 692-14-25-62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.05.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Szczeże polecam swojego elektryka. Facet naprawde de best mnóstwo rozwiazań wprowadził, nawet się nie spodziewałem i wcale dużo za całość mnie nie skasował. Oczywiscie załatwił jeszcze całą dokumentacje w RWE z przejścia taryfy C na G w ciągu jednego dnia w konstancinie. a mogę prosić o namiar i jeszcze poproszę o namiar na tego kogoś od ziemi..tez będę potrzebowała trochę takiej lepszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adek60 01.05.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Sprzedam drzwi techniczne horman eco 90 cm otwieranie prawo/lewo, używane 1/2 roku szare, ocynk - 150 złkupione w leroy za 300 zł.Zamek + 2 klucze, klamka.Idealne na budowę jako np drzwi do kotłownitel. 606278649mogę na maila wysłać zdjęciaOwczarnia, odbiór osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts