Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

Witam,

czy możecie polecić w okolicach Nadarzyna/Pruszkowa/Grodziska składu drewna lub tartaku, gdzie mieliby heblowane drewno na budowę altany? Drewno fajnie, jak by było proste, suche i ładnie oheblowane... jeśli gdzieś mają nieheblowane, ale godne polecenia też podajcie namiary..

Dzięki i pozdrawiam,

Magda

ja drewno heblowane kupowałem tu: http://www.konarsc.pl/

wszystko zgodnie z zamówieniem

PZDR

Qter

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Parapety. Gdzie jakieś niedrogie? Konglamerat jakiś tani poszukiwany... dodatkowy problem - czy ktoś załatwiał może parapet dłuższy niż 3m? plastikowego chyba nie chcę, no, chyba że ktoś znalazł jakiś naprawdę porządny

parapety długie (łączonbe - ale tego prawie nie widać) brałem jakiś czas tu:

Giewont. Żuber Ł.

Kom: 605 687 428

05-806 Pęcice Piachy 1

dodatkowo blaty do kuchni itp.

PZDR

Qter

Parapety. Gdzie jakieś niedrogie? Konglamerat jakiś tani poszukiwany... dodatkowy problem - czy ktoś załatwiał może parapet dłuższy niż 3m? plastikowego chyba nie chcę, no, chyba że ktoś znalazł jakiś naprawdę porządny

my kupowaliśmy białe plastikowe w firmie Aprel - http://www.aprel.pl. Mają też z konglomeratu, można obejrzeć i porównać ceny. To jest firma forumowego Starego (można poczytać opinie).

Pozdrawiam:)

Właśnie kupiliśmy parapety w Pruszkowie, ul. Kościuszki 8, http://www.dabi.net.pl, dobra cena, kompetentna obsługa, szybka realizacja zamówienia.

szukam elektryka ..ma ktoś kogoś sparwdzoneo do polecenia ? budowa okolice grodziska cała instalacja do zrobienia :-)

Szczeże polecam swojego elektryka. Facet naprawde de best mnóstwo rozwiazań wprowadził, nawet się nie spodziewałem i wcale dużo za całość mnie nie skasował. Oczywiscie załatwił jeszcze całą dokumentacje w RWE z przejścia taryfy C na G w ciągu jednego dnia w konstancinie.

Hej,

Potrzebuje ze dwie wywrotki ziemi,w miare dobrej ale i bez przesady, pod trawnik, macie jakieś namiary?

Jak się teraz kształtują ceny? 500zł za wywrotke do dużo czy ok?

Pozdrawiam

Aga

Też szukam ziemi ale na poniesienie terenu. Gdyby ktoś coś słyszał to chętnie przygarne około 100 wywrotek ale nie gliny!

Gadałem z gosciem i wanienke 20m3 w takiej cenie mi proponował. Oczywiscie ziemia typowo pod sadzonki żadnej gliny piachu itp ...

Koleś jest z okolic Ruśca.

Też szukam ziemi ale na poniesienie terenu. Gdyby ktoś coś słyszał to chętnie przygarne około 100 wywrotek ale nie gliny!

Gadałem z gosciem i wanienke 20m3 w takiej cenie mi proponował. Oczywiscie ziemia typowo pod sadzonki żadnej gliny piachu itp ...

Koleś jest z okolic Ruśca.

ciężki temat z tą ziemią...jak chcesz 100 wywrotek to chyba musisz tych kierowców zatrzymywać i pytać ;)

ja wziełam "to coś" za 500zł, że niby pod trawnik.....wysypał, troche rozgarnął i tyle, a ja teraz ledwo szpadel moge wbić o grabieniu nawet nie mówie , zbite grudy.....apokalipsa jakaś normalnie.....teraz chyba tylko glebogryzarka mnie uratuje.....

Ja brałem z netu http://producentparapetow.pl/ mam plastikowe i jak na razie są ok :)

ceny też mają dobre. tna na każdy wymiar.

Koledzy czy mam rozumieć iż nikt nie ćwiczył sprawdzonego brukarza ? oraz ekipy do ogrodzenia frontowego?

Fantomek24

nie robiłem jeszcze ale mam zanotowane z forum takie namiary:

"kostka brukowa na gotowo:

nostalit Polbruk Telefon - 609610989 (Pan Rafał Przybylski) 90 PLN/m2 w 2012r

libet na gotowo płaciłem 120/mkw

600 823 116 p. Paweł. Gwarancja na 3 lata. namiar wzięty z forum"

jak znajdziesz cos sensownego to podziel sie na FM bo mnie to tez czeka...

PZDR

Qter

Witam,

Mam do sprzedania nadproża YTONG YN 225/24 - 3 szt.

Zostały mi po budowie i są przechowywane w składzie budowlanym.

Cena 230,80 zł/szt.

Jak ktoś potrzebuje więcej, to myślę, że nie będzie problemu, żeby u nich domówić.

Do odebrania w składzie budowlanym w Michałowicach pod Warszawą (można zamówić transport na swój koszt ze składu budowlanego).

tel. 692-14-25-62

Szczeże polecam swojego elektryka. Facet naprawde de best mnóstwo rozwiazań wprowadził, nawet się nie spodziewałem i wcale dużo za całość mnie nie skasował. Oczywiscie załatwił jeszcze całą dokumentacje w RWE z przejścia taryfy C na G w ciągu jednego dnia w konstancinie.

a mogę prosić o namiar :)

i jeszcze poproszę o namiar na tego kogoś od ziemi..tez będę potrzebowała trochę takiej lepszej :-)