fantomek24 22.05.2013 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Witam, Poszukuję dobrego elektryka do wykonania przyłącza tymczasowego na działkę z okolic Jaktorowa/Chylic/Grodziska. Będę bardzo wdzięczna za namiary. Pozdrawiam, polecam Andrzej Zieliński tel. 604-720-856 może sie Pan powołać na Tomka z Pruszkowa będzie lepsza cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 22.05.2013 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Konkurs ofert Ile płaciliście za: 1. Wykonanie podbitki - (mój preferowany 32pln 1mb) 2. Wykończenie poddasza - karton gips, ułożenie waty, stelaże (48 pln m2 na gotowo, bez malowania) I pytanko o części, gdzie kupowaliście: - części do odkurzacza centralnego - rury, kształtki - kanały, przejściówki do DGP - płaskie, jeśli to różnica. Polecam do wykończenia poddasz Jacka tel. 506498596 robił u mnie oceplenie poddasza i karton gipsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjka 22.05.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Czy możecie polecić firmę, która tanio układa kostkę brukową razem z zaprojektowaniem podjazdu na terenie Grodziska?W ogóle nie wiem jak się zabrać za ułoznie kostyki tzn, nawet nie wiem jak ją rozplanować, żeby było funkcjonalnie i ładnie na małym podwórku. Jakieś rady, może fajne zdjęcia, albo jakiś program? Dziękuję.J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 23.05.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Polecam do wykończenia poddasz Jacka tel. 506498596 robił u mnie oceplenie poddasza i karton gipsy Bardzo dziekuje za polecenie. Wlasnie dla takich chwil warto poswiecic wiecej czasu aby wszystko bylo zrobione dobrze... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjopek 27.05.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witam,Czy ktoś może polecić jakąś dobrą ekpie od tynków wewnetrznych? Potrzebuję też fachowców od elewacji.Z góry dzięki za pomoc. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 27.05.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 zapraszam do kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 27.05.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witam, w końcu udało się uzyskać pozwolenie i zaczynamy w lipcu W związku z tym, mam pytanie, gdzie obecnie można dostać w dobrej cienie: 1. Bloczki budowlane 2. Porotherm P+W 30,0 3. Stal 4. Beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 27.05.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witam, Czy ktoś może polecić jakąś dobrą ekpie od tynków wewnetrznych? Potrzebuję też fachowców od elewacji. Z góry dzięki za pomoc. Tomek w sprawie tynków zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą pozdr ANATAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 27.05.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witam,Potrzebuję namiaru na producenta sklep/ z siatką ogrodzeniową (ocynk) słupkami i podmurówką (płyty). Ktoś może się ostatnio grodził i może coś polecić?z góry dziękujęAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 28.05.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam, Potrzebuję namiaru na producenta sklep/ z siatką ogrodzeniową (ocynk) słupkami i podmurówką (płyty). Ktoś może się ostatnio grodził i może coś polecić? z góry dziękuję Asia Siatkę od producenta i większość dodatków do grodzenia możesz kupić obok zakładu wulkanizacyjnego ( ulice Szczęsna / Warszawska obok Nadarzyńskiej). Podmurówki możesz kupić w betoniarni Sawina - Kałęczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 28.05.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Siatkę od producenta i większość dodatków do grodzenia możesz kupić obok zakładu wulkanizacyjnego ( ulice Szczęsna / Warszawska obok Nadarzyńskiej). Podmurówki możesz kupić w betoniarni Sawina - Kałęczyn. Dziękuję za szybką odpowiedź Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 28.05.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 aga Najlepsze ceny jakie dostałem u hurtowników z transportem to: 1, 2. Marki 3. Żyrardów 4. Mszczonów "Budokrusz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 28.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Najlepsze ceny jakie dostałem u hurtowników z transportem to: 1, 2. Marki 3. Żyrardów 4. Mszczonów "Budokrusz" Dzięki wielkie, jutro dzwonię i sprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 28.05.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Siatkę od producenta i większość dodatków do grodzenia możesz kupić obok zakładu wulkanizacyjnego ( ulice Szczęsna / Warszawska obok Nadarzyńskiej). siatki lepsze i tańsze dostaniesz w tej firmie http://www.siatmar.com.pl/7,kontak, kupowałem u nich słupki, jako jedyni mieli w takiej długości jak potrzebowałem, a na dodatek tańsze niż w te krótsze w grodzisku na szczęsnej. Siatkę wcześniej kupiłem na Szczęsnej, a jak przywieźli mi słupki, to w tej cenie co na Szczęscej dawali dwa razy grubszą, ocynkowaną i w PCV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 28.05.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 siatki lepsze i tańsze dostaniesz w tej firmie http://www.siatmar.com.pl/7,kontak, kupowałem u nich słupki, jako jedyni mieli w takiej długości jak potrzebowałem, a na dodatek tańsze niż w te krótsze w grodzisku na szczęsnej. Siatkę wcześniej kupiłem na Szczęsnej, a jak przywieźli mi słupki, to w tej cenie co na Szczęscej dawali dwa razy grubszą, ocynkowaną i w PCV. OK, jeśli po zsumowaniu transportu i ceny materiałów Ci z za Rawy Maz. są tańsi i jeszcze lepsi to nic tylko brać Ja transportowałem sam przyczepką więc szukałem na rynku lokalnym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 28.05.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ja tez transportowałem sam(siatke z grodziska), ale słupki przywieźli mi za 20zł. Fakt, trzeba trafić jak beda jechac w okolice Błonia, wtedy transport dzielą na wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kz1 29.05.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Witam serdecznie,poszukuję fachowca do przebudowy komina - wykonanie wentylacji na przestrzał (obecnie tak nie jest), lub wyciągnięcie wentylacji powyżej i dołożenie nasad wentylacyjnych, oraz przeniesienie wyżej strażaka nad kominpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terror 29.05.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Cześć, szukam informacji o stawce za ułożenie cegly klinkierowej na słupkach ogrodzeniowych. Mój wykonawca rzucił mi cenę 3 zł za sztukę - więcej niż sama cegła czasem. Pamiętacie swoje oferty? Będę wdzięcny za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adek60 01.06.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Sprzedam na świeżo po budowie za 1/2 ceny zakupu dla osób, które wykańczają: - płyta karton gips biała 5 sztuk po 10 zł/ szt - płyta karton gips zielona 4 sztuki po 20 zł/szt - Pro-fin mix rigips - masa do końcowego szpachlowania płyt karton gips - 1 opak 25kg - 50 zł - vario - 5kg - 10 zł - tynk cementowo-wapienny caparol interior 30 kg -10 zł - klej uniwersalny do styropianu ceresit ct 85 - 7 worków x 25 kg po 15 zł worek - klej elastyczny do płytek cm 17 - 1 worek x 25kg po 40 zł worek - element mocujący es 60/225 (WIESZAK PŁASKI DO PŁYT k-g) - - 100 szt - 50 ZŁ całość - wieszak do poddaszy do profila cd60 - 70 szt - 20 zł- brama na budowę 5m - 30zł (deski obłożone siatką) Dodatkowo:- lodówko-zamrażarka duża no frost marki LG 600zł stan bardzo dobry Odbiór osobisty Owczarnia k. Podkowy Leśnej 606278649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOSIEK 01.06.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Witam wszystkich forumowiczów , planuje budowe domu systemem szkieletowym z eco hausem , ławe też ma mi wylewać firma z nimi współpracująca. Czy ktoś może miał z nimi do czynienia ? Buduje się w Nadarzynie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts