Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Konkurs ofert :) Ile płaciliście za:

1. Wykonanie podbitki - (mój preferowany 32pln 1mb)

2. Wykończenie poddasza - karton gips, ułożenie waty, stelaże (48 pln m2 na gotowo, bez malowania)

I pytanko o części, gdzie kupowaliście:

- części do odkurzacza centralnego - rury, kształtki

- kanały, przejściówki do DGP - płaskie, jeśli to różnica.

Polecam do wykończenia poddasz Jacka tel. 506498596

robił u mnie oceplenie poddasza i karton gipsy

Czy możecie polecić firmę, która tanio układa kostkę brukową razem z zaprojektowaniem podjazdu na terenie Grodziska?

W ogóle nie wiem jak się zabrać za ułoznie kostyki tzn, nawet nie wiem jak ją rozplanować, żeby było funkcjonalnie i ładnie na małym podwórku. Jakieś rady, może fajne zdjęcia, albo jakiś program?

Dziękuję.

J.

Witam,

Potrzebuję namiaru na producenta sklep/ z siatką ogrodzeniową (ocynk) słupkami i podmurówką (płyty). Ktoś może się ostatnio grodził i może coś polecić?

z góry dziękuję

Asia

Siatkę od producenta i większość dodatków do grodzenia możesz kupić obok zakładu wulkanizacyjnego ( ulice Szczęsna / Warszawska obok Nadarzyńskiej). Podmurówki możesz kupić w betoniarni Sawina - Kałęczyn.

Siatkę od producenta i większość dodatków do grodzenia możesz kupić obok zakładu wulkanizacyjnego ( ulice Szczęsna / Warszawska obok Nadarzyńskiej).

siatki lepsze i tańsze dostaniesz w tej firmie http://www.siatmar.com.pl/7,kontak, kupowałem u nich słupki, jako jedyni mieli w takiej długości jak potrzebowałem, a na dodatek tańsze niż w te krótsze w grodzisku na szczęsnej.

Siatkę wcześniej kupiłem na Szczęsnej, a jak przywieźli mi słupki, to w tej cenie co na Szczęscej dawali dwa razy grubszą, ocynkowaną i w PCV.

siatki lepsze i tańsze dostaniesz w tej firmie http://www.siatmar.com.pl/7,kontak, kupowałem u nich słupki, jako jedyni mieli w takiej długości jak potrzebowałem, a na dodatek tańsze niż w te krótsze w grodzisku na szczęsnej.

Siatkę wcześniej kupiłem na Szczęsnej, a jak przywieźli mi słupki, to w tej cenie co na Szczęscej dawali dwa razy grubszą, ocynkowaną i w PCV.

OK, jeśli po zsumowaniu transportu i ceny materiałów Ci z za Rawy Maz. są tańsi i jeszcze lepsi to nic tylko brać :)

Ja transportowałem sam przyczepką więc szukałem na rynku lokalnym !

Sprzedam na świeżo po budowie za 1/2 ceny zakupu dla osób, które wykańczają:

- płyta karton gips biała 5 sztuk po 10 zł/ szt

- płyta karton gips zielona 4 sztuki po 20 zł/szt

- Pro-fin mix rigips - masa do końcowego szpachlowania płyt karton gips - 1 opak 25kg - 50 zł

- vario - 5kg - 10 zł

- tynk cementowo-wapienny caparol interior 30 kg -10 zł

- klej uniwersalny do styropianu ceresit ct 85 - 7 worków x 25 kg po 15 zł worek

- klej elastyczny do płytek cm 17 - 1 worek x 25kg po 40 zł worek

- element mocujący es 60/225 (WIESZAK PŁASKI DO PŁYT k-g) - - 100 szt - 50 ZŁ całość

- wieszak do poddaszy do profila cd60 - 70 szt - 20 zł

- brama na budowę 5m - 30zł (deski obłożone siatką)

Dodatkowo:

- lodówko-zamrażarka duża no frost marki LG 600zł stan bardzo dobry

Odbiór osobisty

Owczarnia k. Podkowy Leśnej

606278649