atsyrut 13.06.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Poszukuje kontaktu z osobami, które korzystały lub korzystają z usług firmy http://www.janbud.info. Tel 666 27 27 27 z Sochaczewa.Firma zajmuje się wykonywaniem tynków wewnętrznych tradycyjnych cementowo wapiennych, oraz elewacji zewnętrznych.Z góry dziękuję za kontakt. ( na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kz1 13.06.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Witam serdecznie,poszukuję fachowca do przebudowy komina - wykonanie wentylacji na przestrzał (obecnie tak nie jest), lub wyciągnięcie wentylacji powyżej i dołożenie nasad wentylacyjnych, oraz przeniesienie wyżej strażaka nad kominpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 13.06.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 szukam sprawdzonych okien i dobrych montazystów:) na trasie ożarów sochaczew i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzechot 14.06.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 szukam sprawdzonych okien i dobrych montazystów:) na trasie ożarów sochaczew i okolice Forumowy Jareko - http://jareko.pl/ Forumowy Stary - http://www.aprel.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOSIEK 14.06.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 WitamCzy ktoś z Forumowiczów może miał doczynienia z firmą z Mogielnicy Wiesław Latoszek , robią fundamenty. Google milczy jest tylko reklama żadnych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MORF 16.06.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Witam, Przygotowuję się do budowy domu na terenie Grodziska Maz., obecnie jestem na etapie adaptacji typowego projektu Morfeusz II z pracowni Dobre Domy i w związku z tym mam pytanie, czy może mi ktoś polecić dobrego i sprawdzonego architekta do adaptacji i szybkiego załatwienia wszystkich formalnosci związanych z uzyskaniem pozwolenia na budowę. Proszę o podanie namiarów na architekta z Grodziska Maz. lub okolic. Będę wdzięczy także za wszelkie podpowiedzi i sugestie w tym temacie. Pozdrawiam MORF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław W. 17.06.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Sprzedam pilnie barak budowlany. Potrzebuję wreszcie zrobić porządek na działce i zbudować ogrodzenie tak więc cenę daję niską Wewnątrz swiatło, okablowanie pod podłączenia elektryczne oraz 3 łóżka piętrowe i jakies meble typu stoliki, ławki do siedzenia. Kontener na konstrukcji metalowej, bez kół. Służył naszej ekipie przez całą budowę. Cena: 700 złotych. Zainteresowanym prześlę zdjęcia. Odbiór: 3 km od Żyrardowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOSIEK 17.06.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Przestrzegam wszystkich przed firmą budowlaną z Mogielnicy. Niesolidni , partackie wykonanie , chcieli mi zagęszczać itd ..., długo by wymieniać. A już na pewno nie dawać żadnych zaliczek. Niestety ja dałam , teraz ich wyrzuciłam z budowy i zostałam z palcem w ..... Bo przecierz różnicy nie oddadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adek60 17.06.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 . Sprzedam za 1/2 ceny zakupu dla osób, które wykańczają: - płyta karton gips biała 5 sztuk po 10 zł/ szt - płyta karton gips zielona 4 sztuki po 20 zł/szt - Pro-fin mix rigips - masa do końcowego szpachlowania płyt karton gips - 1 opak 25kg - 50 zł - vario - 5kg - 10 zł - tynk cementowo-wapienny caparol interior 30 kg -10 zł - klej uniwersalny do styropianu ceresit ct 85 - 7 worków x 25 kg po 10 zł worek - klej elastyczny do płytek cm 17 - 1 worek x 25kg po 40 zł worek - element mocujący es 60/225 (WIESZAK PŁASKI DO PŁYT k-g) - - 100 szt - 50 ZŁ całość - wieszak do poddaszy do profila cd60 - 70 szt - 20 zł Dodatkowo:- lodówko-zamrażarka duża no frost marki LG 600zł stan bardzo dobry Odbiór osobisty Owczarnia k. Podkowy Leśnej 606278649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 17.06.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witajcie!Ja co prawda z sąsiedniego powiatu - piaseczyńskiego, ale z racji, że niedługo zaczynam przygodę budowlaną poszukują używanych materiałów, które nadaję się do powtórnego wykorzystania m.in: - wychodek- deski do szalunków- stal zbrojeniową- styrodur XPS i wiele innych. Jeżeli komuś coś zalega po budowie, a mi się przyda to chętnie odkupię. Posiadam dużego busa, więc z transportem nie będzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiiaga 18.06.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam mam do sprzedania betoniarkę 350 l. - pomarańczowa.Używana przez dwa tygodnie (przy robieniu tarasu) w zeszłym roku.Betoniarka jest w stanie idealnym, zimę spędziła w garażu Zdjęcia mogę przesłać na priv.Cena 2300 zł. (nowa w sklepie ponad 3000 zł). Wszelkich informacji udzielę przez priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommy72 18.06.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam serdecznieczy możecie się podzielić namiarami na koparkowego z okolic Nadarzyna/Starej Wsi? Jakie obecnie są stawki za godzinę, czy biorą extra za dojazd? Robota na około 3-4 godz... Dzięki i pozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOSIEK 18.06.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam serdecznie czy możecie się podzielić namiarami na koparkowego z okolic Nadarzyna/Starej Wsi? Jakie obecnie są stawki za godzinę, czy biorą extra za dojazd? Robota na około 3-4 godz... Dzięki i pozdrawiam Tomek p.Mirek uczciwy , solidny Nadarzyn 605138973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław W. 18.06.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A może ktoś ma polecić ekipę od ogrodzeń? Na tę chwilę potrzebuję ok. 50 mb ogrodzenia z siatki + cokół ok. 40-50 cm na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 20.06.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Witam,Czy możecie polecić szkółkę gdzie niedrogo można zaopatrzyć się w ciekawe drzewka i krzewy? Ceny w Nadarzynie są zabójcze dlatego biorę pod uwagę większe odległości. Czyk toś może był w http://www.lazuccy.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 20.06.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 dubel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 20.06.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Witam serdecznie czy możecie się podzielić namiarami na koparkowego z okolic Nadarzyna/Starej Wsi? Jakie obecnie są stawki za godzinę, czy biorą extra za dojazd? Robota na około 3-4 godz... Dzięki i pozdrawiam Tomek 502-650-590 dokładny, solidny - 130zł/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 20.06.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 502-650-590 dokładny, solidny - 130zł/h i jeszcze jedno: Mamy trochę ziemi z wykopu pod budowę drogi - ok 2-3 samochody, troche zuzylismy w ostatnim czasie na podwyzszenie własnej działki ale sporo jeszcze zostało. Ziemia spryskana rounup'em. Możemy odstąpić za niewielką opłatą - 300zł. Do odbioru w Starej Wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 22.06.2013 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Witam, Czy możecie polecić szkółkę gdzie niedrogo można zaopatrzyć się w ciekawe drzewka i krzewy? Ceny w Nadarzynie są zabójcze dlatego biorę pod uwagę większe odległości. Czyk toś może był w www.lazuccy.pl ?w mojej okolicy - na wylocie z błonia na sochaczew, kawałek za błoniem, po lewej stronie (dość blisko nowej wsi - tak tematycznie ) - kupowałem co innego, ceny były akceptowalne, mają też chyba coś z drzewek/krzewów jeśli dobrze mi się zdaje oraz w bieniewicach od ronda w stronę błonia, po prawej - specjalizacja drzewka/krzewy ale tutaj na razie nie zajrzałem, dopiero planuję wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOSIEK 22.06.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 WitamJestem na etapie wybierania drzwi zewnętrznych , wykonawca do u proponuje mi Gerde , ale widze ze mają dosyć kiepską opinie , myślałam o Delcie. Jaka jest Państwa opinia , bo już ńie wiem czy to co czytałam to antyreklama czy faktycznie lepiej wybrać co innego a nie Gerde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts