Sharkey 23.06.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Witam Wszystkich,Jestem nowy na forum, buduje sie w Szczesnem i jestem na etapie surowy otwartym...Sledze forum od paru miesiecy i dziekuje za polecenia ekip innym uzytkownikom bo i ja z nich skorzystalem. Przyszedl moment jednak kiedy potrebuje pomocy a nie moge znalezc we wczesniejszych postach. Ile kosztuje robocizna m2 podbitki drewnianej ? Czy ktos moze sie podzielic ?Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 23.06.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Witam,czy możecie mi powiedzieć ile płaciliście za wybudowanie przyłącza wodnego i sieci gazowej ?właśnie jestem na etapie poszukiwań firmy Dla zainteresowanych posiadam do sprzedaży barak budowlany stan bardzo dobry ,jeżdżący na kołach info na emaila Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centrion 23.06.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Witam, czy możecie mi powiedzieć ile płaciliście za wybudowanie przyłącza wodnego i sieci gazowej ? właśnie jestem na etapie poszukiwań firmy Dla zainteresowanych posiadam do sprzedaży barak budowlany stan bardzo dobry ,jeżdżący na kołach info na emaila Damian Koszt wykonania instalacji gazowej razem z szafką gazową (od szafki do kotłowni w domu - około 12 mb instalacji) bez inwentaryzacji powykonawczej i kominiarza to 2400 zł, identyczną kwotę zapłaciłem za przyłącze wodociągowe z badaniami wody w sanepidzie ale też bez inwentaryzacji powykonawczej. Ze swojej strony proszę na namiar na dobrą ekipę od ocieplenia styropianem i elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 24.06.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 pilnie odkupię deski szalunkowe do wieńca i nadproży, proszę o kontakt na tel. 508 303 575 Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 24.06.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witam Jestem na etapie wybierania drzwi zewnętrznych , wykonawca do u proponuje mi Gerde , ale widze ze mają dosyć kiepską opinie , myślałam o Delcie. Jaka jest Państwa opinia , bo już ńie wiem czy to co czytałam to antyreklama czy faktycznie lepiej wybrać co innego a nie Gerde? ja mam Gerdę,za jakieś 170 0zł 5 lat temu kupione,przez Internet. Szału nie ma, montaż był schrzaniony,reklamowałam,poprawili i tyle zachwytów. Drzwi jak drzwi, możę od modelu zalezy. Zamek dolny bardzo cieżko chodzi z kluczem w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 24.06.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 w mojej okolicy - na wylocie z błonia na sochaczew, kawałek za błoniem, po lewej stronie (dość blisko nowej wsi - tak tematycznie ) - kupowałem co innego, ceny były akceptowalne, mają też chyba coś z drzewek/krzewów jeśli dobrze mi się zdaje oraz w bieniewicach od ronda w stronę błonia, po prawej - specjalizacja drzewka/krzewy ale tutaj na razie nie zajrzałem, dopiero planuję wizytę są dwie szkółki przy trasie krakowskiej na wysokości Mrokowa, wrzuccie w google szkółka wólka kossowska. Jedna to chyba Kordus. Polecam, niedrogi krzaczki i bardzo duży wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adek60 24.06.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Cześć,czy ktoś może polecić sprawdzonego kamieniarza do wykonania z piaskowca cokołu wokół domu, częściowo na elewacji, schodów.tel. 606278649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 24.06.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witam, Czy możecie polecić szkółkę gdzie niedrogo można zaopatrzyć się w ciekawe drzewka i krzewy? Ceny w Nadarzynie są zabójcze dlatego biorę pod uwagę większe odległości. Czyk toś może był w www.lazuccy.pl ? my, robiąc ogród kupowaliśmy w: - http://www.jozefinaszkolka.pl/ w Żabiej Woli - całkiem spora szkółka i dosyć dobre ceny. polecam panią Izę (pracownicę) - świetnie doradza i pomaga wybrać naprawdę ładne roślinki; - http://www.maj-raj.pl/ w Grodzisku Mazowieckim - mniejsza szkółka, bardziej rodzinna ... otwarta również w niedzielę, co często jest dużym plusem:) no i mają czasami roślinki, których nie ma w józefinie. - jest jeszcze szkółka http://www.kordus.pl/ w Woli Mrokowskiej - nie wiem jak wygląda ich oferta... wygląda, że mają sporo roślin (tak przejazdem zerkając). Za późno ich zobaczyłam, ogród już mam prawie skończony i nie ma co kupować... więc nie wiem jak to z nimi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MORF 26.06.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Koszt wykonania instalacji gazowej razem z szafką gazową (od szafki do kotłowni w domu - około 12 mb instalacji) bez inwentaryzacji powykonawczej i kominiarza to 2400 zł, identyczną kwotę zapłaciłem za przyłącze wodociągowe z badaniami wody w sanepidzie ale też bez inwentaryzacji powykonawczej. Ze swojej strony proszę na namiar na dobrą ekipę od ocieplenia styropianem i elewacji. Witam Jestem obecnie na etapie poszukiwania ekipy która wykona przyłącza sanitarne /woda, kanalizacja ,gaz / , więc jeśli można prosił bym o namiary na wykonawcę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 26.06.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Forumowy Jareko - http://jareko.pl/ Forumowy Stary - http://www.aprel.pl/ Również polecam Starego i okna firmy Adams. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 26.06.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam Jestem na etapie wybierania drzwi zewnętrznych , wykonawca do u proponuje mi Gerde , ale widze ze mają dosyć kiepską opinie , myślałam o Delcie. Jaka jest Państwa opinia , bo już ńie wiem czy to co czytałam to antyreklama czy faktycznie lepiej wybrać co innego a nie Gerde? spróbuj tutaj: http://tikmar.pl/ lub tutaj: http://www.raw-drew.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaWiki 26.06.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 i jeszcze jedno: Mamy trochę ziemi z wykopu pod budowę drogi - ok 2-3 samochody, troche zuzylismy w ostatnim czasie na podwyzszenie własnej działki ale sporo jeszcze zostało. Ziemia spryskana rounup'em. Możemy odstąpić za niewielką opłatą - 300zł. Do odbioru w Starej Wsi. Czy ta ziemia jest jeszcze aktualna potrzebuje na budowę w Milanówku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centrion 27.06.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam Jestem obecnie na etapie poszukiwania ekipy która wykona przyłącza sanitarne /woda, kanalizacja ,gaz / , więc jeśli można prosił bym o namiary na wykonawcę . Przyłącze wodociągowe: Pan Marcin tel. 605452860 Instalacja gazowa: Pan Krzysztof tel. 693061718 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centrion 27.06.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam, czy możecie polecić jakieś solidne ekipy od: - ocieplenia poddasza i wykończenie płytami K-G - ocieplenia styropianem i tynków zewnętrznych ekipy do których miałem namiar mają odległe terminy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centrion 27.06.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 WitamZostało mi po budowie w miejscowości Wyględy trochę stempli o długości 2,5m (po 3,50zł/szt) oraz 2,8m (po 4zł/szt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 27.06.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam, czy możecie polecić jakieś solidne ekipy od: - ocieplenia poddasza i wykończenie płytami K-G - ocieplenia styropianem i tynków zewnętrznych ekipy do których miałem namiar mają odległe terminy . Jeśli wrzesień wchodzi w rachubę to zapraszam do kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 27.06.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam, czy możecie polecić jakieś solidne ekipy od: - ocieplenia poddasza i wykończenie płytami K-G - ocieplenia styropianem i tynków zewnętrznych ekipy do których miałem namiar mają odległe terminy .dobra rada - to poczekaj. niemal każda ekipa, którą wziąłem "na już" nie sprawdziła się i efekty odczuwam do teraz. więc spokojnie, budowa poczeka, bank poczeka, ty sobie działkę uporządkujesz w międzyczasie i zaczniesz szukać kolejnych ekip, żeby nie szukać ich potem "na już" a poza tym, jeśli by ktoś potrzebował, sprzedam: słup z rozdzielnią do przyłącza tymczasowego, słup 7m, drut ok. 20 mb (ok. 15m było między słupami) - 400 pln rozdzielnia budowlana ruchoma (na kółkach) - 300 pln siatka leśna Arcelor Mittal z Leroy'a: drut fi 1,5mm 22,7kg ~42mb drut fi 2mm 17kg ~30mb, czyli razem ponad 70mb, u mnei za 200pln wychodek od stolarza, używany http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wink-2.gif - 100 pln pompa co DAB LFP 25Por40B - u mnie 240 pln jakby ktoś chciał cały zestaw, za 1100 pójdzie. można negocjować indywidualnie http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif zdjęcia tutaj kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 28.06.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 PILNIE odsprzedam drewno konstrukcyjne - więźbę,która 6 lat podtrzymywała mój dach.Suchutka:)aktualnie rozbieram dach i będą wiązary,chętnie odsprzedam więźbę (w bardzo dobrym stanie),żeby się jej głównie pozbyć z podjazdu.Jeszcze jest na dachu,ale za kilka dni będzie zdjęta. Impregnowana,krokwie 8x18.Dach jest 4-spadowy,pow. 160 m2. Długość krokwi ok. 6 m,koszowe ok. 9m. Cena do negocjacji,zależna od stanu więźby po rozbiórce.Proszę o kontakt tel., rzadko tu zaglądam - 508 303 575.Odbiór własny z Kajetan (Nadarzyn),możemy pomóc w załadunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawelI 03.07.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Witam, kupię deski szalunkowe. Mogą być używane oraz używane stemple. A tak wogóle gdzie jest jakiś tartak w okolicy Grodziska Mazowieckiego/Jaktorowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommy72 04.07.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Usługi koparką - p.Mirek uczciwy , solidny Nadarzyn 605138973 Potwierdzam. Skorzystałem. Wszystko w jak najlepszym porządku - solidnie, sprawnie... Rów wykopany, zasypany, zarównany, i to pomimo tego że woda wyłaziła Z tego co usłyszałem, p Mirek również dowozi ziemię, gruz itp - zamierzam skorzystać w swoim czasie. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts