BT1719510413 03.08.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Co do transportu hds jakby ktos potrzebowal szybko w miare tanio i solidnie to polecam kilka postow wyzej podanego.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucjan1719510820 04.08.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Witam Sprzedam pozostałości materiałów po ociepleniu budynku Kołki do styropianu Koelner – dł 26cm - ok. 250szt po 1,0zł/szt Klej do siatki Mapei Mapetherm – 17 worków po 25kg, - 15zł/szt Cena do uzgodnienia, odbiór w okolicach Leszna pod Warszawą. lub mogę pomóc w transporcie po kosztach paliwa. Więcej inf na priv. Pozdrawiam Witam, czy kołki i klej aktualny ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjopek 04.08.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Poszukuje Ślusarza który wykona przęsła ogrodzeniowe, bramę i furtkę. Możecie polecić kogoś solidnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 04.08.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Po pokryciu dachu zostało mi:-około 80 sztuk (8 m2) dachówki Euronit profil s (czerwień klasyczna); zafoliowane na palecie. -39 gąsiorów + 2 gąsiory skrajne (gąsiory podstawowe zostały po zamianie dachu 4-spadowego na 2-spadowy, kupione 6 lat temu,stan idealny);-4 dachówki szczytowe prawe nowe chcę się pozbyć za 50% ceny (nowe), używane gąsiory podstawowe i skrajne za 5 zł/szt. (niestety nie ma możliwośći zwrotu resztek do hurtowni). Transport we własnym zakresie, oferuję pomoc w załadunku.Może komuś się przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawelas 05.08.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam,mam do sprzedania ok 300 stempli drewnianych 2,7-3,0 m w cenie 4 zł/szt. Odbiór osobisty z Książenic. Tel. 664 063 056. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BT1719510413 05.08.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam, jakby komuś zbywało ziemi i nie miał co z nią zrobić to z miłą checią przyjmę każda ilosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 06.08.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 ogłoszenie nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 06.08.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ogłoszenie nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharkey 08.08.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Piotr - 504448175 Witam, Pan Piotr po wizycie u mnie przez ponad tydzien sie nie odzywal, a jak udalo mi sie go zlapac na telefon to przyslal mi cennik swoich uslug zebym sobie sam wycenil ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weedget 09.08.2013 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witajcie, jestem tutaj nowy, nazywam się Krzysiek i będę budował dom w Sadych Budach, PnB czeka na odbiór w starostwie ja w między czasie szukam ekipy budowlanej... Jako że grunt jest dość słaby to skończy się pewnie na płycie fundamentowej, którą chciałbym jeszcze w tym roku wykonać. Pytanie mam za to o ekipy budowlane, z pewnością możecie którąś polecić, będę wdzięczny...Materiał to Ytong. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 10.08.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Poszukuję glazurnika, Grodzisk okolice, przystępnego cenowo i myślącego. Wdzięczny będę za namiary.... p. Darek - tel: 602 641 276 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BT1719510413 10.08.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Witajcie, jestem tutaj nowy, nazywam się Krzysiek i będę budował dom w Sadych Budach, PnB czeka na odbiór w starostwie ja w między czasie szukam ekipy budowlanej... Jako że grunt jest dość słaby to skończy się pewnie na płycie fundamentowej, którą chciałbym jeszcze w tym roku wykonać. Pytanie mam za to o ekipy budowlane, z pewnością możecie którąś polecić, będę wdzięczny... Materiał to Ytong. Hej Krzysiek, moja budowa na ten rok sie konczy w przyszlym tygodniu, wlasnie klada pokrycie dachowe, tez mialem spory klopot z mokrym gruntem chyba jak wiekszosc budujacych z mojej okolicy. Przed budowa robilem odwierty zeby sprawdzic co jest pod ziemia okazalo sie ze lustro wody bylo na 80cm... Skonczylo sie na 30 wywrotkach piachu i podnoszeniem calego budynku. Moja ekipa wywiazala sie z zadania na piatke z plusem, woda nie podchodzi(sprawdzone przy dlugotrwalych majowych opadach) fundament rowny dobrze zaizolowany. Spokjnie moge polecic moja ekipe, jakby co to zapraszam na budowe w Żabach. Kontakt do ekipy: Paweł:500 103 888 na forum smigloxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaidaniel 10.08.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Witam odebrałam projekt wody i teraz nie wiem gdzie się z tym udać, gapa nie zapytałam. Czy muszę mieć pozwolenie na budowę z starostwa w Grodzisku czy w Urzędzie w Jaktorowie?Chyba w maju pisałam że mam problem z wodą na działce, ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło. żeby mogli wjeżdżać na teren położyliśmy płyty betonowe i gruz. Teraz muszą zabrać. Domek już stoi pod daszkiem, dekarz robi już obróbki blachy, okna są. Gdzieś za 2 tyg. zaczynamy lecieć z elektryką, elewacją itp. Powodzonka dla wszystkich budujących i tych mających to za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerigo 12.08.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Witam, czy kołki i klej aktualny ? pozdr Tak, zapraszam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 12.08.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Witajcie, czy ktoś z Was wypożyczał w okolicy Grodziska, Nadarzyna, Tarczyna! przyczepkę?Musze przewieźć zasobnik cwu (180kg). Może któraś stacja benzynowa w okolicy świadczy taką usługę?A może ktoś z Was mógłby mi wypożyczyć przyczepkę, we środę 14 sierpnia, po południu, na kilka godzin?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 12.08.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Witajcie, czy ktoś z Was wypożyczał w okolicy Grodziska, Nadarzyna, Tarczyna! przyczepkę? Musze przewieźć zasobnik cwu (180kg). Może któraś stacja benzynowa w okolicy świadczy taką usługę? A może ktoś z Was mógłby mi wypożyczyć przyczepkę, we środę 14 sierpnia, po południu, na kilka godzin? Pozdrawiam W tarczynie masz stacje orlenu tam powinny byc a jak nie to w wolce kosowskiej jest stacja, w nadarzynie na stacji LPG na swiatłach a w grodzisku zapewne też znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 14.08.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Poszukuje Ślusarza który wykona przęsła ogrodzeniowe, bramę i furtkę. Możecie polecić kogoś solidnego?To ja się przyłączę do pytania - chociaż mi wystarczy OMC kowal (omc = o mało co ), który wykona przęsła z prefabrykatów. Witam, Pan Piotr po wizycie u mnie przez ponad tydzien sie nie odzywal, a jak udalo mi sie go zlapac na telefon to przyslal mi cennik swoich uslug zebym sobie sam wycenil ...PR'owcem nie zostanie dla mnie istotniejsza cena była i jakość roboty, niż przyjazność w kontakcie więc u mnie mu przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjka 16.08.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Mam do sprzedania piec typu koza, 15 cegiel szamotowych. Sprzedam za 120z. W razie pytan, proszę o kontakt na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrip 18.08.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 W związku z zakończonym etapem płytowania sufitów mam do sprzedania: 1. Podnośnik do G-K.Taki jak ten: http://allegro.pl/h61-podnosnik-stoj...428975129.html. Zakupiłem go rok temu na Allegro i używany był tylko przeze mnie. Świetnie się sprawdził - przy jego pomocy samodzielnie opłytowałem cały dom (poddasze i wszystkie sufity na parterze). Razem było ze 300 mkw płyt. Oddam za 200 pln. 2. Wkrętarkę do karton-gipsu DeWalt (http://www.narzedzia.pl/wkretarka-do-plyt-gipsowo-kartonowych-dewalt-dw274,7854.html)Niezastąpiona, jak ktoś płytuje samodzielnie bo znacznie przyspiesza pracę i pozwala na precyzyjne ustawienie głębokości wkręcania wkrętów. Zakupiona także rok temu. Cena 200 PLN Odbiór własny (Książenice k. Grodziska Maz.).Oczywiście oba sprzęty całkowicie sprawne.Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cheshiek 19.08.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 witam, Poszukuje sprawnej ekipy od dachów z okolicy Grodziska - cieślę oraz dekarza. czy ktos ma moze jakies sprawdzone namiary? Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts