bobo30 10.01.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Włodku, Twój dom prezentuje sie pięknie! Robi wrażenie. Nie moge się doczekać kiedy go zobaczę z bliska. Co prawda juz widziałam, ale nie w takiej krasie. Kiedy chcesz mieć dodatkowych gości ? Czy ktos zna Pawła Sokołowskiego i firmę" Sokbud"? To budowlaniec, robi kompleksowo wykończeniówkę, ale też poszczególne rzeczy (tynki, wylewki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.01.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Ja go znam. Został skazany w naszym sądzie za wyłudzenia...i chyba za kradzież betoniarki... zartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.01.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Ano...i to jest minus jak się pierw zbuduje ogrodzenie....już nie da rady zrobić ładnego zdięcia z dalszej perspektywy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 11.01.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Da sie. Z lotu ptaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 11.01.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Chciałem wejść na drzewo ale nie było nikogo żeby mnie podsadzić No ale zrobiłem więcej, niektóre z górki humusu u sąsiada http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=33400&k=8&q=wlodekxyz&nxt=0 Tak przy okazji - jak odchudzić zdjęcia? Strasznie mało się mieści w onet-albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 11.01.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Kiedy chcesz mieć dodatkowych gości ? Pierwszy wolny termin na zwiedzanie to 7 maja, grupy minimum 10 osób A tak na serio, to tel do mnie 500733702, dzwońcie to się umówimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.01.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Tak przy okazji - jak odchudzić zdjęcia? Strasznie mało się mieści w onet-albumie Program: ACDSee 5.0 lub 6.0. W menu narzędzia jest coś takiego jak resize, wybierasz albo wg. % oryginału (tak chyba najlepiej) albo poprzez pixele... Ten...jak ma wysprzątane na tych zdięciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 11.01.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Włodku, Twój dom na mnie też zrobił wrażenie - jest piękny. No i bardzo fajny kominek Jesteś zadowolony z kominkarza? Czy możesz polecić osobę, która Ci go budowała? pozdrawiam Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 11.01.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Dziękuję bardzo za miłe słowa, fajnie się to czyta bo człowiek po rocznej mordędze i max. mobilizacji traktuje dom trochę jak własne dziecko.Kominek robił DarekB z forum http://www.kominki.xip.pl/Mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.01.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Kominek robił DarekB z forum http://www.kominki.xip.pl/ Mogę polecić. Oj, zdążyłem przeczytać wcześniej...zdążyłem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.01.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Proponuje wszystkim zerknąć na ten wątek rzadko oglądam te niskie partie....więc może i wam by to umknęło...a sądze warto tu zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 11.01.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Ja go znam. Został skazany w naszym sądzie za wyłudzenia...i chyba za kradzież betoniarki... zartuje potwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.01.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 wg.jaki to wkład ? producent, moc, szyby? Czym obudowany ?Ile czasu B. to robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 12.01.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Szukam namiaru na firmę/osobę, która zrobi mi zabudowę garderób tzn. półki, drązki itp. Z góry dziękuję. Polecam mojego kuzyna, który zrobił nam kuchnię i w środę będzie montował garderobę. Robert Rogiński 0608-651-149 Bard, czy kuzyn robil Wam meble kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 12.01.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Szukam namiaru na firmę/osobę, która zrobi mi zabudowę garderób tzn. półki, drązki itp. Z góry dziękuję. Polecam mojego kuzyna, który zrobił nam kuchnię i w środę będzie montował garderobę. Robert Rogiński 0608-651-149 Bard, czy kuzyn robil Wam meble kuchenne? Tak dziś właśnie kończy kuchnię i wstawia garderobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 12.01.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Nina, a czy bede Cie mogla prosic o jakies zdjecia kuchni? Ew. na priva: e.herbert malpa tiscali.co.uk Czy to drewno czy MDF? Z gory dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 12.01.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Nina, a czy bede Cie mogla prosic o jakies zdjecia kuchni? Ew. na priva: e.herbert malpa tiscali.co.uk Czy to drewno czy MDF? Z gory dzieki! http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=32987&k=10&q=barda&nxt=0 Na razie tyle, ale będą inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 12.01.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Nie ma co mowic, robi wrazenie! Czy to lite drewno? I czy on robil tez fronty? A kto projektowal kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 13.01.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Nie ma co mowic, robi wrazenie! Czy to lite drewno? I czy on robil tez fronty? A kto projektowal kuchnie? Kuchnia mojego projektu. Robert robi wszystko i we wszystkim. Wystarczy Mu pokazać czego się chce, a zrobi i jeszcze doradzi coś od siebie Pasjonat - perfekcjonista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 13.01.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 SenserLink do bram: http://www.droma.net.plKontaktuj sie z p. Pawlem z Krakowa +48 600870179. Jakby Cie odeslal do handlowcow z W-wy, to ew. zacisnij zeby, to jakos przez nich przebrniesz. Gdyby Ci cena nie pasowala daj mi znac, to sprobuje cos wskorac, mam juz przetarta sciezke. PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts