aga2183 15.10.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Co myślicie o odkurzaczu centralnym? Robiliście? Jaki koszt? Jaką firmę polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzechot 15.10.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Co myślicie o odkurzaczu centralnym? Robiliście? Jaki koszt? Jaką firmę polecacie? Warto. U nas robił pan Cezary Lesiński z bezkurzu.pl i jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 16.10.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Co myślicie o odkurzaczu centralnym? Robiliście? Jaki koszt? Jaką firmę polecacie? Witam instalację zrobi chyba każdy hydraulik (mi właśnie robił hydraulik), jednostkę montował człowiek z przedstawicielstwa beam'a Pozdr kolo12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K Rosenkiewicz 16.10.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witam budujących i zastanawiających się nad okolicą. Zapraszam do wypełniania moich ankiet doktorskich na temat: "Zamieszkanie, jakiego sobie życzę." Można nieco popuścić wodze fantazji, ale i sprecyzować zamiary budowlane. Ankiety są anonimowe - na cele naukowe. Uwaga - szczególnie poszukuję osób spoza środowiska architektów, urbanistów, zawodowych "budowlańców".Mile widziani Państwo bez wyższych studiów. Ankiety nie wymagają żadnej fachowej wiedzy. Oto odnośnik:http://www.ankietka.pl/ankieta/113850/zamieszkanie-jakiego-sobie-zycze-3.html pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie, Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noss 17.10.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzień Dobry,Czy ktoś może dać namiar na ten duży sklep z krzewami, leżący mniej więcej na wysokości Książenic, znajdujący się po obydwóch stronach drogi łączącej Grodzisk z trasą Katowicką.Dziękinoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 17.10.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzień Dobry, Czy ktoś może dać namiar na ten duży sklep z krzewami, leżący mniej więcej na wysokości Książenic, znajdujący się po obydwóch stronach drogi łączącej Grodzisk z trasą Katowicką. Dzięki noss http://www.jozefinaszkolka.pl/ Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noss 17.10.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 http://www.jozefinaszkolka.pl/ Pozdrawiam, Michał dziękuję. dokładnie o to mi chodziło. pzdr noss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 17.10.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 podbitka z blachy - kto ma,jak się sprawdza,gdzie to można kupić? Możecie polecić kogoś do ułożenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noss 17.10.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 mam jeszcze jedną prośbę, polecicie kogoś do pomocy w sprzątaniu domu?dzięki noss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 17.10.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Mam do sprzedania drzwi budowlane, tymczasowe, metalowe. W komplecie ościeżnica, drzwi 90. Cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 20.10.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Zgłaszał ktoś z was odbiór częściowy budynku? Tj. pozwolenie na użytkowanie dla nieukończonego budynku? Ponoć obowiązkowo wtedy jest kontrola urzędu na budowie. Prawda to? Ktoś przychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 20.10.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 prawda to, takie sa przepisy, ze dla częściowego odbioru kontrola jest obowiązkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 20.10.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 a czepiają się? Sprawdzają na wyrywki? Niby robione wszystko zgodnie z projektem, ale nigdy nic nie wiadomo, jak tam murarzom wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 20.10.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 O, i jeszcze jedno. Możecie polecić dobrego fachowca od kominków? Ale nie takiego, co to stawia domy, kafelki układa i jeszcze parkietami się zajmuje. Tylko takiego, co wie o co chodzi w kominkach. W szczególności uznaje i zna zasady DGP grawitacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 21.10.2013 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 a czepiają się? Sprawdzają na wyrywki? Niby robione wszystko zgodnie z projektem, ale nigdy nic nie wiadomo, jak tam murarzom wyszło... tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajojk 21.10.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Sprzedam trzy działki budowlane o powierzchni 1750m2 oraz jedną o powierzchni 2467m2 we wsi Szczęsne 3km od centrum Grodziska Mazowieckiego. Media :prąd przy działce ,woda ok 30m ,kanalizacja w odległości 50m. tel. 608-623-489 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 22.10.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 może miałby ktoś ochotę na kilka (13.) płyt kg zwykłych (1,2m x 2,6m x 1,2cm). zostało mi po ociepleniu poddasza. stan idealny. cena do dogadania. odbiór osobisty w miejscowości Owczarnia obok Milanówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOSIEK 27.10.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Witam Forumowiczów , czy ktoś może miał coś do czynienia z firmą Dekarską Bernasiuk z Milanówka . Wstępnie rozmawiałam z nim o położeniu dachu u mnie . Nie mogę znaleść żadnych opini na ich temat , czy ktoś coś może wie ? Będe wdzięczna za opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AzBlonia 27.10.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Witam, Po ociepleniu zostało nam około 4m3 styropianu grafitowego z ryflem 12 cm ( około 15paczek). Chętnie odsprzedamy za pół ceny. Do uzgodnienia Błonie Styropian ma już nowego właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas77 28.10.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Witam. Z racji tego że zbliża się zima, moje pytanie jest następujące.Gdzie kupujecie ekogroszek?interesuje mnie cena i jakość. Proszę o opinie użytkowników z okolic Grodziska i Jaktorowa. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts