Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Mam do sprzedanie wełnę mineralna:

ISOVER SUPER MATA 100 - 3 rolki po 5.4 m2 - proponowana cena 65pln / szt

ISOVER SUPER MATA 150 - 2 rolki po 4.2 m2 - proponowana cena 80pln / szt

ISOVER AKU PŁYTA 075 - 2 opakowania po 8.4 m2 - proponowana cena 60pln / szt

Odbiór osobisty Osowiec, okolice Grodziska Mazowieckiego po umówieniu terminu.

W przypadku zakupu całości doliczę dodatkowy rabat.

tel. 502 174 640

Dziękuje wszystkim za kontakty, dzwonie, pytam, porównuje. Słyszałam, że tynki po 13 zł bez materiału, a tu dzwonie i 19-20 zł i nie wiem, czy szukać dalej, czy 19 zł to realna cena. Jak myślicie?

No cóż.....

Zależy jakie tynki - czy wykonanie takie, że po zamontowaniu oświetlenia będzie tragedia...., czy takie, że nikt się nie podejmie malowania bez gładzi?

Czy też takie, że malarz wchodzi poświęca jeden dzień na zaprawki/poprawki i maluje....

Tu jest różnica w cenie.

A najlepiej zrobisz jak zwrócisz się do Atsyruta, on Ci wyjaśni na co zwrócić uwagę.

Ewentualnie znajdź jego post i zerknij na stopkę .... :)

Witam wszystkich,

mam takie małe zapytanie,czy ktoś może polecić kogoś do mebli na wymiar w okolicach Jaktorowa??

A dokładnie potrzebuje kogoś do szafy w przedpokoju, od tygodnia szukam jakiegoś stolarza i d..a:/ a Mi na czasie zależy by przed świętami już szafa była.

No i dobry i niedrogi był:) Bo jak już kogoś znalazłem to jakieś kolosalne pieniążki były.A szafy nawet taka prosta z drzwiami ażurowymi...

Z góry dziękuje i pozdrawiam

Poproszę o namiary na ekipę do osuszania budynków z wilgoci technologicznej (ściany, wylewki). Pozdr.
Ekipę? Daj spokój, żadnej ekipy nie potrzebujesz - potrzebny jest osuszacz (jeden lub kilka) i ew. wentylator - zwiększy wydajność pierwszego mieszając powietrze. I wsio. Ile / jakiej mocy etc. - to już pewnie sobie wygooglasz.