pawelz33 23.11.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Zna ktoś jekiegoś speca od układania płytek? po ile sobie teraz liczą?gdzie najlepiej kupic po rozsądnej cenie styropian do elewacji 12 cm , wełnę do ocieplenia 15 cm i styropian na posadzki? jakie to są koszty?jakie firmy polecacie i na co zwracać uwagę? Co do "styropian do elewacji 12 cm , wełnę do ocieplenia 15 cm i styropian na posadzki" - wszystko mają w składach budowlanych ... ja kupowałem w Kabex Grodzisk Glazurnika też będę szukał a pytanie o firmy /za[ewne producentów styropianu/ i na co zwracać uwagę jest zbyt otwarte ( poszukaj w konkretnych wątkach na forum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 23.11.2013 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Witam, polećcie proszę firmę lub stolarza który wykona solidnie meble kuchenne, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 25.11.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Witam, polećcie proszę firmę lub stolarza który wykona solidnie meble kuchenne, pozdr. wysłałem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GO-TRANS 25.11.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 witam wszystkich. razem z zona jesteśmy na etapie wyboru projektu, no i mamy 2 do wyboru, a mianowicie Ptyś 2g oraz Z122. jednak przed podjęciem decyzji który wybrać chcieli byśmy je zobaczyć na zywo/ w tym momencie pojawia się pytanie i prosba: czy ktoś z Was buduje taki dom i był by tak mily i nas oprowadzil???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APEK.HK 01.12.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Mam do sprzedania przyczepkę campingową używaną u mnie przez ekipę budowlaną. Przyczepka nie jest zarejestrowaną .Znajduje się u mnie na działce w Starej Wsi koło Nadarzyna .Proszę dzwonić pod numer 500-153-135. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 02.12.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Po zakonczeniu przygody z budowaniem moge polecic 2 ekipy - tynki wewnetrzne cem-wapienne - p. Majchrzak znany chyba tutaj dosc mocno. Wszyscy fachowcy po drodze zachwycali sie jego tynkami. Alarmy - tylko forumowy ZBYCH Wykończeniówka, kafle, KG i malowanie - p. Lukasz Chmiel - wszystko od ocieplenia poddasza - bardzo dokladnie i elegancko poradzili sobie z 2 warstwami welny, przez karton gipsy, gipsowanie - 3 warstwy rewelacyjnie gladko, po 2 latach nic nie peka. Piekne formy z plyt gk potrafia wyczarowac, glazury, terakoty - perfekt. Sa w stanie zrobic wszystko lacznie z kostka (wspolpracują z dobrą ekipa, również kompleksowo jak trzeba - elewacje zewn itd można z Panem Łukaszem w umowie zawrzeć - bierze wówczas odpowiedzialność za całość prac i ew. reklamacje załatwia się tylko z nim - wygodne i bardzo dobrze działa . Maja swietne ceny na bdb farby flugera, oczywiscie tez maluja wnetrza jak jest taka potrzeba. Panele, wyladziny - wsio co potrzeba. Maja duze doswiadczenie, bo robia rowniez w nowoczesnych biurach itd wiec maja spory polot i wyczucie estetyczne. Co najwazniejsze robia w konkretnym tempie, dokladnie i naprawde mysla przy tym. Ceny srednie (na pewno nie niskie), ale przy tej jakosci prac, jak juz zaczeli nie szuklem dalej - po prostu przyjemnie bylo patrzec, rowniez na to jak trzymali porzadek podczas prac. Polecam z czystym sumieniem. Kontakt akutualny na http://www.lukaszchmiel.pl nie mam juz namiaru pod reka s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOSIEK 03.12.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 WitamCzy mógłby mi ktoś polecić dekarza . Nadarzyn. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weedget 04.12.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Witam, Możecie polecić jakiegoś sprawdzonego, doświadczonego kierownika budowy (budowa w miejscowości Sade Budy)? Pozdrawiam:Krzysztof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 04.12.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Czy ktoś podpisywał umowę na dostarczanie gazu ziemnego z firmą inną niz PGNiG? Może macie lepsza orientację w rynku dystrybutorów gazu, sprawdzoną ofertę, korzystniejsze ceny? Będę wdzięczna za sugestie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 10.12.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Z innej beczki: Szukam nowej miejscówki na bazę - na starym miejscu kończy się umowa i trochę za dużo płacę Może ktoś z Was kojarzy w okolicach Pruszków/Raszyn/Włochy/Ursus jakiś niedrogi domek - warunki nie muszą być super, może być jakiś stary dom do remontu, zawsze możemy się dogadać z właścicielem i wyremontować za wynajem. 2 pokoje min. i łazienka. Jeszcze jak by był jakiś garaż to już bajka Dziękuję za ewentualne info. 667 003 003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 11.12.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Alarmy - tylko forumowy ZBYCH Ja jeszcze polecę pana Roberta Arm.pl - robił u mnie, dobry fachowiec, alarm działa bez zarzutu, ceny w miarę, można się umówić na jakieś poprawki/drobne rozszerzenia po wykonaniu instalacji. Witam, polećcie proszę firmę lub stolarza który wykona solidnie meble kuchenne, pozdr.Pan Stanisław robił u mnie schody i drzwi drewniane. Numer poszedl na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinSxxx 11.12.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Witam. Mogę polecić tynkarzy. Górale z okolic Nowego Sącza. Tynki cementowo wapienne wykończone piaskiem kwarcowym. Chłopaki naprawde bardzo ładnie robią, tynki są gotowe do malowania. Jeśli jesteście zainteresowani to dzwońcie pod nr 510 444 191 Klag Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BT1719510413 12.12.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Witam. Mogę polecić tynkarzy. Górale z okolic Nowego Sącza. Tynki cementowo wapienne wykończone piaskiem kwarcowym. Chłopaki naprawde bardzo ładnie robią, tynki są gotowe do malowania. Jeśli jesteście zainteresowani to dzwońcie pod nr 510 444 191 Klag Adam Dziekujemy za autoreklame na pewno wielu skorzysta!!! Czy ktoś z Was korzystał z usług hydraulika Krzysztofa Łyszkowskiego HYDROSSAN z Grodziska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.12.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 poszukuję kogoś kto zrobi mi balutrady na balkonach - jakies mega proste - macie kogos polecanego ??Mam tez pytanieile kosztuje obróbka blacharska balkonu, robil ktoś ostatnio ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 13.12.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Szanowni, poszukuję na 2014 ekipkę do wybudowania SSO, może nawet SSZ w Nadarzynie. Ekipie nieobca powinna być płyta fundamentowa, silikaty, budowanie z troską o dokładność, czystość, dbałość o portfel inwestora (tzn. niemarnowanie materiałów), itp. Dzięki! Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 13.12.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ...............................Ekipie nieobca powinna być płyta fundamentowa, silikaty, budowanie z troską o dokładność, czystość, dbałość o portfel inwestora (tzn. niemarnowanie materiałów), itp. .................Uuuuu Panie, tak to tylko w Erze A tak na poważnie, to taką znaleźć to jak 5 w totolotka wygrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 13.12.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Uuuuu Panie, tak to tylko w Erze A tak na poważnie, to taką znaleźć to jak 5 w totolotka wygrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BT1719510413 13.12.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Uuuuu Panie, tak to tylko w Erze A tak na poważnie, to taką znaleźć to jak 5 w totolotka wygrać. Kochani budujacy, juz nie przesadzajcie, wprawdzie przede mna wykonczeniowka ale do tej pory na moje ekipy zlego slowa powiedziec nie dam.Fakt ze ekipy byly polecane juz wczesniej na forum co pokazuje jak wazne sa Wasze/Nasze opinie aby sie nie przejechac na nierzetelnych wykonawcach. Moi material szanowali, dokladni byli a i posprzatali po budowie tak ze nawet z nowa ustawa smieciowa nie mialem problemu z utylizjaca odpadkow.-) Troche optymizmu w piatek 13 szczegolnie!! Ponawiam pytanie o hydraulika moze cos, ktos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 13.12.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Spróbuj ze Starn'em czyli JAckiem Starneckim. Tel. pewnie znajdziesz na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 13.12.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Uuuuu Panie, tak to tylko w Erze A tak na poważnie, to taką znaleźć to jak 5 w totolotka wygrać. No zdaje sobie sprawę, że moje wymagania (jakkolwiek biorąc pod uwagę branże niebudowlane nie są zbyt wymagające) mogą się spotkać z entuzjastyczną odmową pracy na mojej budowie:) Nie mniej - proszę o namiary na ekipy, które się u Was sprawdziły. Wam się udaje/udało to mam nadzieję i mnie się uda. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts