Slawko123 13.12.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 No niestety ja swoich murarzy nie polecę, co prawda jako tako zrobili, ale to tylko dzięki temu, ze prawie codziennie byłem na budowie i prawie doktorat zrobiłem z budowania domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 14.12.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Jeżeli ktoś z Szanownych Forumowiczów będzie szukał okien to polecę z czystym sumieniem forumowego "Stary"'ego, firma Aprel z Bemowa.Okna przyjechały w umówionym terminie, zamontowane szybko i sprawnie. Przyjemny kontakt z właścicielem Panem Krzysztofem. Mogę z czystym sumieniem polecić. Ja akurat mam schuco ct 70 cava - 3 szyby z ciepłą ramką w kolorze. Cena bardzo rozsądna jak na ten profil i wyposażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrysiak82 14.12.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Witam, dosyć duże wymagania masz co do tej ekipy budowlanej,ale moge Ci polecić chłopaqw z ukrainy.To znaczy oni chyba pracują u kolesia Polaka który ich tam prowadzi. U mnie nie robili ale moja znajoma bardzo ich chwali i podobno cenowo jest spoko.Jak bedziesz chciał kontakt to daj znaka a załatwie tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOSIEK 16.12.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ponawiam pytanie o hydraulika moze cos, ktos... Ja niezmiennie polecam hydraulika Pana Rysia z Nadarzyna , rzetelny i nie naciąga , jak co po niektórzy. Jak by co podaje namiar 792 555 473 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 16.12.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 certa, mikel_1 dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 17.12.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Witam,Zbieram papiery o zakończeniu budowy i w jednym z pkt. jest:...........4. c) protokół odbioru instalacji elektrycznej6. protokoły odbioru przyłączy - ......., energia O co chodzi, dwa różne protokoły czy jedne załatwi sprawe przynajmniej mój elektryk tak twierdzi pisząc oświadczenie. Papiery składam w Pruszkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 17.12.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Witam, Zbieram papiery o zakończeniu budowy i w jednym z pkt. jest: ........... 4. c) protokół odbioru instalacji elektrycznej 6. protokoły odbioru przyłączy - ......., energia O co chodzi, dwa różne protokoły czy jedne załatwi sprawe przynajmniej mój elektryk tak twierdzi pisząc oświadczenie. Papiery składam w Pruszkowie.Z punktu widzenia twojego elektryka jest jeden, bo on faktycznie pisze jeden - 4c. Pkt. dostałeś od "elektrowni" poszukaj w papierach od PGE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 18.12.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 W papierach z PGE nic takiego niemam poza warunkami przyłączy. hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrip 18.12.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 W papierach z PGE nic takiego niemam poza warunkami przyłączy. hmmm Jeżeli nie masz protokołu odbioru przyłącza (były zapewne przekazane przez instalatorów PGE podczas podłączania zasilenia do Twojego licznika) to możesz wystąpić do PGE o zaświadczenie, że przyłącze zostało odebrane i usługa pozostała uruchomiona. Ja też nie miałem takiego protokołu, zaświadczenie wystawione przez PGE wystarcza od odbioru budynku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 19.12.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Oczywiscie w PGE przez fon nic się nie dowiedziałem, co za firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 19.12.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Oczywiscie w PGE przez fon nic się nie dowiedziałem, co za firmaW Pruszkowie jest BOK na parterze, działa od godz. 7 (jeśli nic się nie zmieniło), jak przed kimś siądziesz i pomęczysz to się od razu papier druknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 21.12.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Czy ktoś posiada meble kuchenne na wymiar robione przez firmę KaieM z Grodziska? Godna polecenia? http://www.taniemeblenawymiar.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiiaga 21.12.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Witam, Zbieram papiery o zakończeniu budowy i w jednym z pkt. jest: ........... 4. c) protokół odbioru instalacji elektrycznej 6. protokoły odbioru przyłączy - ......., energia O co chodzi, dwa różne protokoły czy jedne załatwi sprawe przynajmniej mój elektryk tak twierdzi pisząc oświadczenie. Papiery składam w Pruszkowie. 4c: Protokół odbioru wystawia PGE o tytule: "Potwierdzenie Odbioru przyłącza elektroenergetycznego". 6 : Protokoł odbioru przyłaczy - energia: wystawia elektryk - powinien napisać oświadczenie o poprawności zainstalowania instalacj oraz wypisać protokół z dokonanych pomiarów i td. Ja też zakończenie budowy zgłaszałam w Pruszkowie i to było potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiiaga 21.12.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 4c: Protokół odbioru wystawia PGE o tytule: "Potwierdzenie Odbioru przyłącza elektroenergetycznego". 6 : Protokoł odbioru przyłaczy - energia: wystawia elektryk - powinien napisać oświadczenie o poprawności zainstalowania instalacj oraz wypisać protokół z dokonanych pomiarów i td. Ja też zakończenie budowy zgłaszałam w Pruszkowie i to było potrzebne. I oczywiście w PGE trzeba się stawić osobiście z umową o dostarczanie energii !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 23.12.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 4c: Protokół odbioru wystawia PGE o tytule: "Potwierdzenie Odbioru przyłącza elektroenergetycznego". 6 : Protokoł odbioru przyłaczy - energia: wystawia elektryk - powinien napisać oświadczenie o poprawności zainstalowania instalacj oraz wypisać protokół z dokonanych pomiarów i td. Ja też zakończenie budowy zgłaszałam w Pruszkowie i to było potrzebne. Dzięki za info ) Elektryk mi napisał takie oświadczenie, zostało mi jeszcze to ....@.... PGE i stracony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 28.12.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Z innej beczki: Szukam nowej miejscówki na bazę - na starym miejscu kończy się umowa i trochę za dużo płacę Może ktoś z Was kojarzy w okolicach Pruszków/Raszyn/Włochy/Ursus jakiś niedrogi domek - warunki nie muszą być super, może być jakiś stary dom do remontu, zawsze możemy się dogadać z właścicielem i wyremontować za wynajem. 2 pokoje min. i łazienka. Jeszcze jak by był jakiś garaż to już bajka Dziękuję za ewentualne info. 667 003 003 Dalej szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adek60 28.12.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 - Sprzedam płyty karton gips 120cm x 260cm x 12,5mm 5 białych4 zieloneza całość 100 zł - Sprzedam skrzynkę na listy poziomą , format C4, stal lakierowana proszkowo, grafit, miejsce na adres , używana pół roku, jak nowa !!! 40zł (kupiona za 70)Zdjęcie mogę przesłać na komórkę Owczarnia k. Podkowy Leśnej606278649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 28.12.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Dalej szukam... W Raszynie ul. Okrężna po środku wisi ogłoszenie Wynajmę. Mały domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 28.12.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 W Raszynie ul. Okrężna po środku wisi ogłoszenie Wynajmę. Mały domek. Dzięki, podjadę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tzoana 30.12.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Szanowni, poszukuję na 2014 ekipkę do wybudowania SSO, może nawet SSZ w Nadarzynie. Ekipie nieobca powinna być płyta fundamentowa, silikaty, budowanie z troską o dokładność, czystość, dbałość o portfel inwestora (tzn. niemarnowanie materiałów), itp. Dzięki! Z. p.Jan i Mirek Gencel - ekipa do SSO lub SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts