Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

To dolaczam i ja, mam nadzieje ze tym razem sie uda, bo mielismy nadzieje rozpoczac w zeszlym roku.

Obecnie kompletowanie projektu zeby zlozyc do Starostwa i mam nadzieje bez wiekszych przebojow dostaniemy PnB.

Wszystkie chyba warunki przylaczy mamy, pozwolenie na zjazd. Takze skladamy i czekamy.

Rozgladam sie za ekipa SSO, macie jakies do polecenia, przejrzalam juz watek i czesciowo juz dzwonilam do panow.

Swoja droga czy jak wycenialiscie materialy to sklady robily to na podstawie projektow czy jakis kosztorysow/zestawien ?

505102330 Arek Krzesniak tutaj moge chlopaka polecic,nawet wlasne biuro projektowe prowadzi.powiedz ze od Artura od posadzek maszynowych.Ceny tez bardzo dobre

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Szanowni,

poszukuję w Nadarzynie:

1. osobę/firmę do zrobienia wcinki do wodociągu i która pomoże z biurokracją w tym temacie

2. to będzie trudniejsze - kogoś, kto pomoże dociągnąć kanalizację do działki, zagada to tu to tam bo najprawdopodobniej jakaś przepompownia czy coś w tym stylu byłaby potrzebna, jakiś projekt no i chociaż częściowe sfinansowanie przez gminę.

Dzięki,

M.

Sprzedam dwie działki budowlane o powierzchni 1500m2 we wsi Szczęsne ul .Gwarkowa 3km od centrum Grodziska Mazowieckiego. Media prąd przy działce ,woda i kanalizacja w tym roku budowa.

Pozdrawiam

Kamil Styczewski

tel. 608-623-489

P.S

Nadal poszukuję Firmy która wykona przyłącze wodno-kanalizacyjne? Czy może ktoś polecić??

Z góry dziękuje

Szanowni,

poszukuję w Nadarzynie:

1. osobę/firmę do zrobienia wcinki do wodociągu i która pomoże z biurokracją w tym temacie

2. to będzie trudniejsze - kogoś, kto pomoże dociągnąć kanalizację do działki, zagada to tu to tam bo najprawdopodobniej jakaś przepompownia czy coś w tym stylu byłaby potrzebna, jakiś projekt no i chociaż częściowe sfinansowanie przez gminę.

Dzięki,

M.

ad. 1 podjedź do ZUD pogadaj z p.Piotrem kierownik zakładu i może się uda.

ad. 2 j/w

no tak, ale nie bardzo usmiecha mi sie brać dwóch ekip. jednych do cementowych, a drugich do gipsowych, wolę jedną.

Niewykluczone,ze robi tez gipsowe. Nie wiem bo widzialem tylko cem-wap. Wejdz na sain.pl oni robia jedne i drugie. Nie raz polecani na forum. Ja rowniez polecam..