teka 05.03.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 To dolaczam i ja, mam nadzieje ze tym razem sie uda, bo mielismy nadzieje rozpoczac w zeszlym roku. Obecnie kompletowanie projektu zeby zlozyc do Starostwa i mam nadzieje bez wiekszych przebojow dostaniemy PnB. Wszystkie chyba warunki przylaczy mamy, pozwolenie na zjazd. Takze skladamy i czekamy. Rozgladam sie za ekipa SSO, macie jakies do polecenia, przejrzalam juz watek i czesciowo juz dzwonilam do panow. Swoja droga czy jak wycenialiscie materialy to sklady robily to na podstawie projektow czy jakis kosztorysow/zestawien ? 505102330 Arek Krzesniak tutaj moge chlopaka polecic,nawet wlasne biuro projektowe prowadzi.powiedz ze od Artura od posadzek maszynowych.Ceny tez bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Super_Mario 06.03.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Witam, Poszukuje dobrego i oczywiscie taniego elektryka do zrobienia RB-tki czyli łacza energetycznego na budowe. Działka znajduje sie w gminie Nadarzyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas77 06.03.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Potrzebuję namiar na osobę która wykona rzetelny audyt energetyczny oraz kominiarza do odbioru budynku w okolicach Grodziska. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 06.03.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Potrzebuję namiar na osobę która wykona rzetelny audyt energetyczny oraz kominiarza do odbioru budynku w okolicach Grodziska. Z góry dziękuję Kominiarz 602-485-669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 09.03.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Mam trochę sprzętu po budowie do sprzedania za pół ceny - w tym wątku opis. u mnie zalegają niepotrzebnie w garażu, a może komuś się przydadzą. m.in. siatka leśna z leroy, rozdzielnia budowlana ruchoma, wychodek (porządny, od stolarza) i kilka innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 09.03.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Szanowni, poszukuję w Nadarzynie:1. osobę/firmę do zrobienia wcinki do wodociągu i która pomoże z biurokracją w tym temacie2. to będzie trudniejsze - kogoś, kto pomoże dociągnąć kanalizację do działki, zagada to tu to tam bo najprawdopodobniej jakaś przepompownia czy coś w tym stylu byłaby potrzebna, jakiś projekt no i chociaż częściowe sfinansowanie przez gminę. Dzięki,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajojk 10.03.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Sprzedam dwie działki budowlane o powierzchni 1500m2 we wsi Szczęsne ul .Gwarkowa 3km od centrum Grodziska Mazowieckiego. Media prąd przy działce ,woda i kanalizacja w tym roku budowa. PozdrawiamKamil Styczewskitel. 608-623-489P.SNadal poszukuję Firmy która wykona przyłącze wodno-kanalizacyjne? Czy może ktoś polecić??Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawelI 12.03.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Witam, poszukuję wykonawcy ocieplenia i izolacji folią kubełkową fundametów oraz ocieplenia i tynków zewnętrznych. Będę wdzięczny za plecenie sprawdzonych wykonawców.PozdrawiamPaweł I.662 015 716 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 12.03.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Witam, poszukuję wykonawcy ocieplenia i izolacji folią kubełkową fundametów oraz ocieplenia i tynków zewnętrznych. Będę wdzięczny za plecenie sprawdzonych wykonawców. Pozdrawiam Paweł I. 662 015 716 Zapraszam: 667 003 003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 12.03.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Orientujecie się może, gdzie w okolicy Brwinowa kupię rury i inne akcesoria do podłączenia pieca wolnostojącego tzw. kozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 12.03.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Witam, poszukuje dobrej ekipy do tynków gipsowych i cementowo-wapiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 12.03.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Do tynkow cem-wap polecam p.Kazimierza 505 632 620. Mozna sie powolac na Jacka od poddaszy. Starszy Pan ale bardzo dokladny... Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 12.03.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 no tak, ale nie bardzo usmiecha mi sie brać dwóch ekip. jednych do cementowych, a drugich do gipsowych, wolę jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 12.03.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Szanowni, poszukuję w Nadarzynie: 1. osobę/firmę do zrobienia wcinki do wodociągu i która pomoże z biurokracją w tym temacie 2. to będzie trudniejsze - kogoś, kto pomoże dociągnąć kanalizację do działki, zagada to tu to tam bo najprawdopodobniej jakaś przepompownia czy coś w tym stylu byłaby potrzebna, jakiś projekt no i chociaż częściowe sfinansowanie przez gminę. Dzięki, M. ad. 1 podjedź do ZUD pogadaj z p.Piotrem kierownik zakładu i może się uda. ad. 2 j/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 12.03.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 no tak, ale nie bardzo usmiecha mi sie brać dwóch ekip. jednych do cementowych, a drugich do gipsowych, wolę jedną. Niewykluczone,ze robi tez gipsowe. Nie wiem bo widzialem tylko cem-wap. Wejdz na sain.pl oni robia jedne i drugie. Nie raz polecani na forum. Ja rowniez polecam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 12.03.2014 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Orientujecie się może, gdzie w okolicy Brwinowa kupię rury i inne akcesoria do podłączenia pieca wolnostojącego tzw. kozy? Możesz spróbować w firmie Panek z Michałowic ( mają chyba wszystko do kominków , kominów , kóz itd ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 13.03.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Witam, poszukuje dobrej ekipy do tynków gipsowych i cementowo-wapiennych. Jaka powierzchnia i termin? zapraszam do kontaktu, robimy jedne i drugie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 13.03.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Jaka powierzchnia i termin? zapraszam do kontaktu, robimy jedne i drugie, pozdrawiam Powierzchnia to myślę że z 500m2 lub więcej będzie. Dokładnie nie liczyłem. A termin to może być już lub za tydzien albo 2,3.Podłoże to bloczki z betonu komórkowego, strop teriva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 14.03.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Orientujecie się może, gdzie w okolicy Brwinowa kupię rury i inne akcesoria do podłączenia pieca wolnostojącego tzw. kozy?chyba tutaj widziałem: ul.Brzozowa 81, Pruszków, 2-gi budynek od grodziskiej, Włastal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirag 14.03.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Witajcie.Mam takie zapytanie , sąsiad chce użyczyć ode mnie prąd bo chciałby rozpocząćbudowę . Jak mam się z nim rozliczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts