Mienciel 30.03.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Witam, szukam ekipy do tynków cementowo-wapiennych oraz hydraulika, czy ktoś może polecić sprawdzonego fachowca? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 30.03.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 tynki cementowo wapienne robi firma sain.pl . Ludzie chwalą sobie ich robotę. ja chciałem ich wziąć ale nie bardzo chcieli robic tynki gipsowe, natomiast namawiali mnie na cementowo-wapienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mienciel 30.03.2014 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 tynki cementowo wapienne robi firma sain.pl . Ludzie chwalą sobie ich robotę. ja chciałem ich wziąć ale nie bardzo chcieli robic tynki gipsowe, natomiast namawiali mnie na cementowo-wapienne. Niestety pierwszy wolny termin jest dopiero w połowie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 30.03.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Niestety pierwszy wolny termin jest dopiero w połowie maja No chyba nie jesteś zdziwiony terminem? Wszyscy NORMALNI wykonawcy mają grafik dość zapełniony - chyba, że wskutek jakiegoś zbiegu okolicznośći zrobi się furtka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mienciel 30.03.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 No chyba nie jesteś zdziwiony terminem? Wszyscy NORMALNI wykonawcy mają grafik dość zapełniony - chyba, że wskutek jakiegoś zbiegu okolicznośći zrobi się furtka.... Po cichu liczyłem, że jednak mi się pofarci i ktoś będzie miał lukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kor_Nelia 31.03.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 będziemy kłaść - prawdopodobnie zaczniemy w przyszłym tygodniu To pewnie macie już kogoś do tapetowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 31.03.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Po cichu liczyłem, że jednak mi się pofarci i ktoś będzie miał lukę Jak ma termin na połowę maja to bierz i nie czekaj. u innych jest gorzej z terminami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajojk 31.03.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Witam Potrzebuję się pozbyć dużej ilości KARP czy może znacie kogoś chętnego na odbiór ???PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 01.04.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Witam Potrzebuję się pozbyć dużej ilości KARP czy może znacie kogoś chętnego na odbiór ??? Pozdrawiam Kamil zależy jak dużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 01.04.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Szanowni, może komuś zalega pod domem jakiś zbędny blaszak i chce się go pozbyć (Nadarzyn)? PozdrawiamZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 02.04.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Mieszkam w Ojrzanowie (okolice Żabiej Woli) rozpoczynam prace nad projektem własnego ogrodu. Poszukuję szkółki z iglakami, krzewami w dobre cenie. Planuje zamiast kostki tymczasowo zrobić podjazd i ścieżki z kamienia klińca ograniczone krawężnikami betonowymi posypane warstwą białych kamyków. Poszukuje dobrego dostawce tego materiału oraz wykonawcy w naszej okolicy. proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
combo 02.04.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Kupię deski szalunkowe calówki min 2-2,5m długości. Jeżeli ktoś ma na sprzedaż to odkupię. Potrzebuję max 6m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 02.04.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Po cichu liczyłem, że jednak mi się pofarci i ktoś będzie miał lukę 793123643 Pawel powiedz ze tel od Artura i żeby Cie wcisnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 03.04.2014 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Mieszkam w Ojrzanowie (okolice Żabiej Woli) rozpoczynam prace nad projektem własnego ogrodu. Poszukuję szkółki z iglakami, krzewami w dobre cenie. Planuje zamiast kostki tymczasowo zrobić podjazd i ścieżki z kamienia klińca ograniczone krawężnikami betonowymi posypane warstwą białych kamyków. Poszukuje dobrego dostawce tego materiału oraz wykonawcy w naszej okolicy. proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miranka 03.04.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 http://www.jozefinaszkolka.pl/ Tu masz najbliższą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japriv 03.04.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 witam szanownych sąsiadów. poszukuje sprawdzonej ekipy do elewacji. takiej, która wykona projekt a później bez babrania wykona elewację (skomplikowaną). będę baaaardzo wdzięczna za namiary. z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japriv 03.04.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Potrzebuje za drobną opłata siatki leśnej +/- 50mb 1,50m wys. moze komuś zalega zajmuje miejsce etc cześć ja mam na zbyciu taką siatkę, ale nie wiem dokładnie ile tego jest. jeśli nadal aktualne, mogę sprawdzić - strzeniówka-nadarzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japriv 03.04.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Można kupić na alledrogo licznik 3 fazowy za kilkadziesiąt złotych. Jeżeli będzie używał prądu do betoniarki/wiertarki itp to zużyje go tyle co kot napłakał. Gorzej jak zacznie grzać budynek piecykiem na prąd, albo podłączy przemysłowy osuszacz - wtedy licznik kręci się jak oszalały. Jak jeszcze nie miałem gazu podłączonego, a były duże mrozy i miałem świeże posadzi to żeby ogrzać do +4 stopni wychodziło mi około 140 zł/dobę za prąd :/ mam taki licznik do oddania - za 40 zł używany kilka miesięcy - wiadomości na priv [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 03.04.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 http://www.jozefinaszkolka.pl/ Tu masz najbliższą ) bardzo fajna jest Pani Iza - podpowie, doradzi i pomoże w wyborze ładnej roślinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 03.04.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Jak ma termin na połowę maja to bierz i nie czekaj. u innych jest gorzej z terminami... co racja to racja u innych mogą być bardziej odległe terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts