danieldaniel 03.04.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Mieszkam w Ojrzanowie (okolice Żabiej Woli) rozpoczynam prace nad projektem własnego ogrodu. Poszukuję szkółki z iglakami, krzewami w dobre cenie. Planuje zamiast kostki tymczasowo zrobić podjazd i ścieżki z kamienia klińca ograniczone krawężnikami betonowymi posypane warstwą białych kamyków. Poszukuje dobrego dostawce tego materiału oraz wykonawcy w naszej okolicy. proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam dość długo szukałem fajnej szkółki z dobrymi cenami, Józefina jest mocno przereklamowana i droga - wg mnie najlepsze połączenie ceny, jakości i odległości jest w miejscowości Białogórne za Osuchowem - polecam, na granicy mazowieckiego i łódzkiego, nie wiem czego szukasz ale mają tam sporo drzewek na kilku polach, kupiliśmy tam ponad 100 sztuk w cenie 50% w porównaniu do okolicznych szkółek. Nie mam pod ręką telefonu, znaleźliśmy ich na allegro, jadąc od osuchowa trzeba skręcić w prawo od razu za tablicą Białogórne - oznaczeni są słabo... ale z Ojrzanowa to pewnie z 15 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 04.04.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 cześć ja mam na zbyciu taką siatkę, ale nie wiem dokładnie ile tego jest. jeśli nadal aktualne, mogę sprawdzić - strzeniówka-nadarzyn aktualne - sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 04.04.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Szanowni, uprzejma prośba o fachowca od elektronów czyli elektryka do podłączenia RBtki w Nadarzynie, chętnie ze znajomością kogo trzeba w PGE Jeziorna. Dzięki! Pozdrawiam,Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japriv 05.04.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 aktualne - sprawdź mam zdjęcia mogę przesłać na priv - poproszę adres email. na oko jest to wałek średnicy 1 m i zwinięty w około 12 warstw - jestem kiepska z matmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japriv 05.04.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 witam szanownych sąsiadów. poszukuje sprawdzonej ekipy do elewacji. takiej, która wykona projekt a później bez babrania wykona elewację (skomplikowaną). będę baaaardzo wdzięczna za namiary. z góry dziękuję podbijam pytanie - poszukuje ekipy od elewacji a właściwie tylko od warstwy zewnętrzej - ocieplenie i klej już mam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 05.04.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 podbijam pytanie - poszukuje ekipy od elewacji a właściwie tylko od warstwy zewnętrzej - ocieplenie i klej już mam pozdrawiam Zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawsie 09.04.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Niewykluczone,ze robi tez gipsowe. Nie wiem bo widzialem tylko cem-wap. Wejdz na sain.pl oni robia jedne i drugie. Nie raz polecani na forum. Ja rowniez polecam.. A mówił Pan, że słabe tynki i z nich się sypie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 09.04.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ktore sa slabe i z ktorych sie sypie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 09.04.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 A mówił Pan, że słabe tynki i z nich się sypie ....... Sypać, to się może tylko z cem - wap. bo przy gipsie, to raczej trudno o jakiś piach do "zsypania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 09.04.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 mam zdjęcia mogę przesłać na priv - poproszę adres email. na oko jest to wałek średnicy 1 m i zwinięty w około 12 warstw - jestem kiepska z matmy [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 15.04.2014 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Mam do sprzedania pozostałość po budowie / a nawet w jej trakcie / wełnę ISOVER UNI-MATA grubości 10 i 15 cm. 15 cm - 6 rolek po 4,8m2 za 10zł m2 = 288 zł 10 cm - 20 rolek po 7,2m2 za 10zł m2 = 1440 zł Wełna przechowywana ponad półtora roku na strychu , całkowicie sucha , zadbana , niebita a że zakup dawno temu to nie bardzo mogę zwrócić do sprzedawcy. Zdjęcia poglądowe w galerii bloga z mojego podpisu Odbiór osobisty w okolicach Grodziska Mazowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 15.04.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Potrzebuje za drobną opłata siatki leśnej +/- 50mb 1,50m wys. moze komuś zalega zajmuje miejsce etc cześć ja mam na zbyciu taką siatkę, ale nie wiem dokładnie ile tego jest. jeśli nadal aktualne, mogę sprawdzić - strzeniówka-nadarzyn Też mam, ze 70mb siatki będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 15.04.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Jeżeli ktoś by potrzebował mam do sprzedania za pół ceny tynk cementowo-wapienny dolina nidy lekki. Cena za całą oryginalnie ofoliowaną paletę 38? worków to 200 zł. - nieaktualne Ja natomiast chętnie odkupię styropian i inne graty do elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 17.04.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Mam do sprzedania pozostałość po budowie / a nawet w jej trakcie / wełnę ISOVER UNI-MATA grubości 10 i 15 cm. 15 cm - 6 rolek po 4,8m2 za 10zł m2 = 288 zł 10 cm - 20 rolek po 7,2m2 za 10zł m2 = 1440 zł Wełna przechowywana ponad półtora roku na strychu , całkowicie sucha , zadbana , niebita a że zakup dawno temu to nie bardzo mogę zwrócić do sprzedawcy. Zdjęcia poglądowe w galerii bloga z mojego podpisu Odbiór osobisty w okolicach Grodziska Mazowieckiego. 10 cm uni maty za 10zł/m2 to drożej niż na allegro... a 15 cm kosztuje-12-14 zł/m2 byłabym zainteresowana, ale cena za wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
killer___ 18.04.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Witam,Nie wiecie gdzie w okolicy mogę dostać ziemię pod trawnik?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 19.04.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Witam, Nie wiecie gdzie w okolicy mogę dostać ziemię pod trawnik? Pozdrawiam W Wolicy po prawej stronie jadac w kierunku nadarzyna na wysokości audi koleś sprzedaje ziemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 20.04.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 W Wolicy po prawej stronie jadac w kierunku nadarzyna na wysokości audi koleś sprzedaje ziemiew błoniu na terenie d.GS-u, przed przejazdem (od strony Grodziska) 1-sza w lewo tel. 602-109-501 aukcja allegro: http://allegro.pl/kora-ziemia-torf-obor-blonie-sochaczew-lowicz-dost-i4106467819.html - brałem, jest ok (cena i terminowość dostawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 21.04.2014 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 10 cm uni maty za 10zł/m2 to drożej niż na allegro... a 15 cm kosztuje-12-14 zł/m2 byłabym zainteresowana, ale cena za wysoka Cena do uzgodnienia - 10 zł padło orientacyjnie dla 15 cm , i jakoś z automatu poleciało też dla 10 cm. Po korekcie dla 10 cm może być np 8 zł. Na allegro zawsze dochodzi jeszcze przesyłka , minimalna ilość zamówienia itp utrudnienia. Prośba o przemyślenie sprawy i ew kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
killer___ 22.04.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 W Wolicy po prawej stronie jadac w kierunku nadarzyna na wysokości audi koleś sprzedaje ziemie A nie masz jakiegos namiaru (najlepiej tel.) na tego kolesia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 22.04.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 A nie masz jakiegos namiaru (najlepiej tel.) na tego kolesia? Postaram się dziś spisac nr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts