Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

Mieszkam w Ojrzanowie (okolice Żabiej Woli) rozpoczynam prace nad projektem własnego ogrodu. Poszukuję szkółki z iglakami, krzewami w dobre cenie.

Planuje zamiast kostki tymczasowo zrobić podjazd i ścieżki z kamienia klińca ograniczone krawężnikami betonowymi posypane warstwą białych kamyków. Poszukuje dobrego dostawce tego materiału oraz wykonawcy w naszej okolicy.

proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam

dość długo szukałem fajnej szkółki z dobrymi cenami, Józefina jest mocno przereklamowana i droga - wg mnie najlepsze połączenie ceny, jakości i odległości jest w miejscowości Białogórne za Osuchowem - polecam, na granicy mazowieckiego i łódzkiego, nie wiem czego szukasz ale mają tam sporo drzewek na kilku polach, kupiliśmy tam ponad 100 sztuk w cenie 50% w porównaniu do okolicznych szkółek. Nie mam pod ręką telefonu, znaleźliśmy ich na allegro, jadąc od osuchowa trzeba skręcić w prawo od razu za tablicą Białogórne - oznaczeni są słabo... ale z Ojrzanowa to pewnie z 15 minut

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

witam szanownych sąsiadów. poszukuje sprawdzonej ekipy do elewacji. takiej, która wykona projekt a później bez babrania wykona elewację (skomplikowaną). będę baaaardzo wdzięczna za namiary. z góry dziękuję

podbijam pytanie - poszukuje ekipy od elewacji a właściwie tylko od warstwy zewnętrzej - ocieplenie i klej już mam

pozdrawiam

Mam do sprzedania pozostałość po budowie / a nawet w jej trakcie :) / wełnę ISOVER UNI-MATA grubości 10 i 15 cm.

15 cm - 6 rolek po 4,8m2 za 10zł m2 = 288 zł

10 cm - 20 rolek po 7,2m2 za 10zł m2 = 1440 zł

Wełna przechowywana ponad półtora roku na strychu , całkowicie sucha , zadbana , niebita :) a że zakup dawno temu to nie bardzo mogę zwrócić do sprzedawcy.

Zdjęcia poglądowe w galerii bloga z mojego podpisu

Odbiór osobisty w okolicach Grodziska Mazowieckiego.

Mam do sprzedania pozostałość po budowie / a nawet w jej trakcie :) / wełnę ISOVER UNI-MATA grubości 10 i 15 cm.

15 cm - 6 rolek po 4,8m2 za 10zł m2 = 288 zł

10 cm - 20 rolek po 7,2m2 za 10zł m2 = 1440 zł

Wełna przechowywana ponad półtora roku na strychu , całkowicie sucha , zadbana , niebita :) a że zakup dawno temu to nie bardzo mogę zwrócić do sprzedawcy.

Zdjęcia poglądowe w galerii bloga z mojego podpisu

Odbiór osobisty w okolicach Grodziska Mazowieckiego.

10 cm uni maty za 10zł/m2 to drożej niż na allegro...

a 15 cm kosztuje-12-14 zł/m2

byłabym zainteresowana, ale cena za wysoka

W Wolicy po prawej stronie jadac w kierunku nadarzyna na wysokości audi koleś sprzedaje ziemie
w błoniu na terenie d.GS-u, przed przejazdem (od strony Grodziska) 1-sza w lewo tel. 602-109-501 aukcja allegro: http://allegro.pl/kora-ziemia-torf-obor-blonie-sochaczew-lowicz-dost-i4106467819.html - brałem, jest ok (cena i terminowość dostawy)

10 cm uni maty za 10zł/m2 to drożej niż na allegro...

a 15 cm kosztuje-12-14 zł/m2

byłabym zainteresowana, ale cena za wysoka

Cena do uzgodnienia - 10 zł padło orientacyjnie dla 15 cm , i jakoś z automatu poleciało też dla 10 cm.

Po korekcie dla 10 cm może być np 8 zł.

Na allegro zawsze dochodzi jeszcze przesyłka , minimalna ilość zamówienia itp utrudnienia.

Prośba o przemyślenie sprawy i ew kontakt na priv.