killer___ 22.04.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Postaram się dziś spisac nr Ok, Dzięki, będę czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 22.04.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Witam, szukam ekipy do tynków cementowo-wapiennych oraz hydraulika, czy ktoś może polecić sprawdzonego fachowca? Z góry dziękuję i pozdrawiam. rewelacyjne tynki cem-wap - sprawdzony i polecany na forum juz wielokrotnie Stanisław Majkrzak tel 603635144 - tylko terminy trzeba raczej sporo naprzod klepac swietni hydraulicy z sochaczewa Nev-Instal. Usługi hydrauliczne. Zatorski T. 602 749 729 - chociaż poniżej p, Chmiel obecnie też jest w stanie dać bdb ekipę która robi już tak, żeby oni mieli jak najmniej problemów z glazurami w łazience, robieniem pryszniców bez brodzików - odpływ w podłodze etc. Przy okazji do Wykonczeniowki polcam Lukasza Chmiela - namiary na http://www.lukaszchmiel.pl - w zasadzie zepną wszystko od SSZ do "pod klucz" łącznie z kostką - sami robią wykończeniówkę, ale mają ekipy które potrafią ładnie spiąć ze swoimi pracami i co ważne jedna ekipa zna wymagania kolejnej i mają kontakt - co skutkuje brakiem problemów przy bardziej skomplikowanych rozwiązaniach (wpuszczane brodziki itd). Ceny nienajnizsze, ale zdecydowanie warto. s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 24.04.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Witajcie, Po 2 latach od zamieszkania przyszedł czas na zrobienie ogrodzenia Poszukuję wykonawcy bramy przesuwnej, montażystów do ogrodzenia z paneli (panele już zamówione), oraz dostawcy napędu do bramy i domofonu. Jeśli macie jakieś sprawdzone kontakty na ww fachowców z okolicy Grodziska/Milanówka będę wdzięczna za podzielenie się. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 25.04.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 rewelacyjne tynki cem-wap - sprawdzony i polecany na forum juz wielokrotnie Stanisław Majkrzak tel 603635144 - tylko terminy trzeba raczej sporo naprzod klepac s Potwierdzam, tynki piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 26.04.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Polecicie może jakiegoś hydraulika/speca do podłączenia pompy/hydrofora do studni z okolic Pruszkowaoraz sprawdzoną firmę brukarską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 26.04.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 montażystów do ogrodzenia z paneli (panele już zamówione)Panele jakiego rodzaju? stalowe kute/pseudo-kute? jeśli tak, możesz podzielić się kontaktem do sprzedawcy/producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MORF 27.04.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Będę niedługo wylewał strop monolityczny i poszukuje stemple o wysokości 3-3,30m.Sprzedam zbiornik 1000 l na wodę.Tel.606795194 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarus05 04.05.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mam do oddania za pół ceny styropian swisspor max dach podłoga 0,38 15cm grubości, około 45 paczek, w sumie na pokrycie ok. 100m2. Do odbioru w okolicach Grodziska. Pytania na priv. Nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alus1719508498 05.05.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Witam, Przymierzam się do zrobienia w domu schodów wewnętrznych (Kanie k. Podkowy Leśnej) - 17 stopni do obłożenia z poręczą, wylany żelbet, zabiegowe. Najchętniej jesion lub coś w tym stylu. Macie może do polecenia jakiegoś sensownego stolarza z okolicy, który by się tego podjął? Link do zdjęcia schodów: http://i59.tinypic.com/1z68jye.jpg Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 05.05.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Czy orientujecie się gdzie w okolicy Brwinowa kupię styropian Termo - Organika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 06.05.2014 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 a ile tego potrzebujesz? ponad 30 m3? to na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 06.05.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 a ile tego potrzebujesz? ponad 30 m3? to na allegro... potrzebuje na dzisiaj, więc allegro odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 06.05.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Kabex w Nadarzynie. Ja od nich brałem. Należy się targować, choć na małe ilości raczej małe szanse w negocjacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 06.05.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Szukam firmy która zamontuje kompletną instalację wentylacji mech w nowo budowanym domu w cenie która nie wzbudzi we mnie szyderczego śmiechu.. Pow ok 140m bez garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 06.05.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Szukam firmy która zamontuje kompletną instalację wentylacji mech w nowo budowanym domu w cenie która nie wzbudzi we mnie szyderczego śmiechu.. Pow ok 140m bez garażu. To znaczy jaka cena? Polecam firmę TORA z Częstochowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
killer___ 06.05.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Witam,Gdzie w okolicy można dostać grys ewentualnie inne ładne kamyki (najlepiej tak żeby można było pojechać, obejrzeć i wybrać) na ścieżki?Potrzebuję ok. 3-4 ton z transportem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 06.05.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 To znaczy jaka cena? Polecam firmę TORA z Częstochowy. Dzięki, chyba widziałem ich na targach murexpo. Wyślę zapytanie i poczekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 06.05.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Kabex w Nadarzynie. Ja od nich brałem. Należy się targować, choć na małe ilości raczej małe szanse w negocjacjach Kupiłam w kabex'ie, ale Grodzisku Dostawa natychmiast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirag 07.05.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Szukam firmy która zamontuje kompletną instalację wentylacji mech w nowo budowanym domu w cenie która nie wzbudzi we mnie szyderczego śmiechu.. Pow ok 140m bez garażu. Witam.Ja zatem mogę polecić firmę KAMAR z Milanówka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hektorek 07.05.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Witam, Gdzie w okolicy można dostać grys ewentualnie inne ładne kamyki (najlepiej tak żeby można było pojechać, obejrzeć i wybrać) na ścieżki? Potrzebuję ok. 3-4 ton z transportem. Pozdrawiam Duży skład z kostką i kamieniem RENAKAM Marynin k. Książenic, mają transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts