Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

poszukuję fachowca lub ekipy do tynków wewnetrznych i wylewek/posadzek. Powierzchnia nieduża i właśnie się dowiedziałam,że tylko ręczne tynki wchodzą w grę:(

Po przeczytaniu postu o polecanym Panu Majkrzaku raczej nie będę do niego dzwonić. Zależy mi na terminie wrześniowym.

Z góry dziękuję.

Witam,

poszukuję elektryka "z głową" z okolic Grodziska Mazowieckiego lub obsługującego te rejony. Do zrobienia kompletna instalacja w SSO domu jednorodzinnego.

U mnie instalację wykonywała ekipa z Żyrardowa. Jestem bardzo zadowolony. Szybko, dokładnie i starannie. Pełna instalacje wew(elektryka+tv+alarm+internet), zew plus przyłącze do skrzynki w ulicy kablem ziemnym. Słuchają i doradzają. Pan Tomek 601 350 372

Po przeczytaniu postu o polecanym Panu Majkrzaku raczej nie będę do niego dzwonić. Zależy mi na terminie wrześniowym.

Z góry dziękuję.

Opisywany wcześniej popis p. Majkrzak nie zakończył bez echa. Zadzwonił do mnie nie dawno przed planowanym wcześniej terminem jego wejścia (tym pierwotnie ustalanym) i ponieważ już alergicznie reaguje na jego głos zdążył jedynie powiedzieć że dzwoni w sprawie tynków, że się umawialiśmy.. Tu mu przerwałem i opisałem wcześniej zaistniałą sytuację że mnie wystawił i kazał szukać kogoś innego. Po wysłuchaniu tej historii normalnie go zamurowało, zapadła ok 30sek cisza, następnie jakieś yyyeeee aaa (szelest kartek w kalendarzu czy innym zeszycie) i jedyne co wypowiedział to że widocznie znowu mu się coś pomyliło... Odpowiedziałem że ostatnio coraz więcej rzeczy sie Panu myli i tym pozytywnym akcentem zakończyliśmy naszą rozmowę. Gołym okiem widać że gość bierze każde zlecenie jakie mu w ręce wpadnie a potem nie jest w stanie ich ogarnąć. Na wszystkim cierpi najbardziej inwestor. Nie wiem czy to zakręcenie wynika z żądzy pieniądza czy może po prostu z wypalenia zawodowego, w każdym razie ostrzegam przed tym człowiekiem.

czy ktoś ostatnio oddawał odpady styropianowe na Granicznej w Nadarzynie?Gdzieś mignął mi post na ten temat,ale nie mogę go znaleźć:(

Orientujecie się,gdzie (poza MZO Pruszków) mogę zawieźć styropian? W moim rejonie kontener z Hetmana ustawi się dopiero 30 sierpnia...

osobiście dzwoniłem do komunalnych z Granicznej i potwierdzili że przyjmują tego typu odpady. Umie czkają worki do oddana, a ze on pracują tylko do 16 to .....