Monsiu 04.08.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Sprzedam drzwi z ościeznicą zewnetrzne dobre jako tymczasowe zamkniecie domu w budowie - cena 100zl tel. 500118871 witam, jestem zainteresowana,proszę o podanie szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 05.08.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Witam, poszukuję kontaktu do sprawdzonego człowieka/firmy od systemów alarmowych. Koniecznie z naszej okolicy (nie druga strona Warszawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo7 06.08.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Witam, poszukuję kontaktu do sprawdzonego człowieka/firmy od systemów alarmowych. Koniecznie z naszej okolicy (nie druga strona Warszawy) Witam, mogę podac na priv, sprawdzony, super kontakt Z okolic Grodziska Maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strefa Inżyniera 07.08.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Sprzedam sławojkę - odbiór osobisty w Brwinowie. Sławojka z desek, w środku siedzisko (można wstawiać wiadro), daszek obity papą, drzwi na zawiasach. Była wykorzystywana tylko na mojej budowie. Cena 150 zł. Odbiór transportem własnym z Brwinowa. tel. 509 281 176 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta_a 08.08.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Witam, mam do sprzedania słup drewniany z szafką plastikową do przyłączenia prądu na budowę wraz z kablem który jest już zamontowany - kilkanaśnie metrów kabla. Szafka gotowa do założenia licznika. Odbiór w Szczęsnym k.Grodziska. Kontant na mail gazetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 11.08.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Poszukuje sprawdzonego fachowca do położenia deski warstwowej lakierowanej, może ktoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto3011 12.08.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 A możecie polecić kogoś do obłożenia schodów betonowych drewnem...w jakiejś rozsądnej cenie oczywiście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiffler 12.08.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Poszukuję sprawdzonego wykonawcę do bramy przesuwnej. Najlepiej takiego żeby zrobił od A do Z razem z wymurowaniem ścianek z Amerbloka itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej.pindor 17.08.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Witam,poszukuję elektryka "z głową" z okolic Grodziska Mazowieckiego lub obsługującego te rejony. Do zrobienia kompletna instalacja w SSO domu jednorodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 18.08.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 poszukuję fachowca lub ekipy do tynków wewnetrznych i wylewek/posadzek. Powierzchnia nieduża i właśnie się dowiedziałam,że tylko ręczne tynki wchodzą w grę Po przeczytaniu postu o polecanym Panu Majkrzaku raczej nie będę do niego dzwonić. Zależy mi na terminie wrześniowym. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 18.08.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Witam, poszukuję elektryka "z głową" z okolic Grodziska Mazowieckiego lub obsługującego te rejony. Do zrobienia kompletna instalacja w SSO domu jednorodzinnego. U mnie instalację wykonywała ekipa z Żyrardowa. Jestem bardzo zadowolony. Szybko, dokładnie i starannie. Pełna instalacje wew(elektryka+tv+alarm+internet), zew plus przyłącze do skrzynki w ulicy kablem ziemnym. Słuchają i doradzają. Pan Tomek 601 350 372 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia i Patryk 19.08.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Poszukuje kominiarza do wydania opinii kominiarskiej niezbędnej do podpisania umowy z gazownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwasniak 19.08.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Szukam ogarniętego dekarza, dach czterospadowy 265m2 . Dachówka Creaton Titania , wstępne krycie membrana, termin koniec września.Jak coś proszę na pw. Budowa okolice Żelechowa koło Żabiej Woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 21.08.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Po przeczytaniu postu o polecanym Panu Majkrzaku raczej nie będę do niego dzwonić. Zależy mi na terminie wrześniowym. Z góry dziękuję. Opisywany wcześniej popis p. Majkrzak nie zakończył bez echa. Zadzwonił do mnie nie dawno przed planowanym wcześniej terminem jego wejścia (tym pierwotnie ustalanym) i ponieważ już alergicznie reaguje na jego głos zdążył jedynie powiedzieć że dzwoni w sprawie tynków, że się umawialiśmy.. Tu mu przerwałem i opisałem wcześniej zaistniałą sytuację że mnie wystawił i kazał szukać kogoś innego. Po wysłuchaniu tej historii normalnie go zamurowało, zapadła ok 30sek cisza, następnie jakieś yyyeeee aaa (szelest kartek w kalendarzu czy innym zeszycie) i jedyne co wypowiedział to że widocznie znowu mu się coś pomyliło... Odpowiedziałem że ostatnio coraz więcej rzeczy sie Panu myli i tym pozytywnym akcentem zakończyliśmy naszą rozmowę. Gołym okiem widać że gość bierze każde zlecenie jakie mu w ręce wpadnie a potem nie jest w stanie ich ogarnąć. Na wszystkim cierpi najbardziej inwestor. Nie wiem czy to zakręcenie wynika z żądzy pieniądza czy może po prostu z wypalenia zawodowego, w każdym razie ostrzegam przed tym człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 21.08.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 czy ktoś ostatnio oddawał odpady styropianowe na Granicznej w Nadarzynie?Gdzieś mignął mi post na ten temat,ale nie mogę go znaleźć Orientujecie się,gdzie (poza MZO Pruszków) mogę zawieźć styropian? W moim rejonie kontener z Hetmana ustawi się dopiero 30 sierpnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaceknowy 21.08.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 halo halo, mam 12 worków tynku wewnętrznego Dolina Nidy do oddania za przysłowiową złotówkę... nie mam z tym co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agdapl 22.08.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 powiedzcie gdzie kupowaliście rośliny do swoich ogrodów? Potrzebuję kupić iglaki na żywopłot, macie jakieś sprawdzone centrum ogrodnicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 23.08.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Mam na zbyciu ok. 140-150 stempli długości ok 3m. Stemple po jednej budowie. Odbiór osobisty w Nadarzynie, oferuję pomoc w załadunku. Kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 23.08.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Średnia cena z materiałem to 25zł,także sama musisz ocenić. Rozumiem,żę cena dotyczy tynków gipsowych? ZA cem-wap dostałam ofertę 31zl/m2. Czy to dobra cena? Powierzchnia 142 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 24.08.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 czy ktoś ostatnio oddawał odpady styropianowe na Granicznej w Nadarzynie?Gdzieś mignął mi post na ten temat,ale nie mogę go znaleźć Orientujecie się,gdzie (poza MZO Pruszków) mogę zawieźć styropian? W moim rejonie kontener z Hetmana ustawi się dopiero 30 sierpnia... osobiście dzwoniłem do komunalnych z Granicznej i potwierdzili że przyjmują tego typu odpady. Umie czkają worki do oddana, a ze on pracują tylko do 16 to ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts