CzarnyIwan 12.11.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Dziś mija równo miesiąc od czasu gdy forumowy Teka (http://www.posadzkiplock-teka.pl) wraz ze swoją ekipą wykonał posadzki maszynowe na kruszywie w moim domu. Zdecydowanie polecam współpracę z p. Arturem, człowiek godny polecenia, przyjeżdża na budowę długo przed planowanym wejściem. Jest to wizyta płatna ale kwota zostaje odliczona od ostatecznego rozliczenia po wykonanej pracy tak wiec jeżeli Pan wchodzi na budowę to wcześniejsza wizyta jest gratis. Moim zdaniem wizyta potrzebna, można zadać szereg najgłupszych pytań na które otrzyma się jasną odpowiedz plus dodatkowe wskazówki przydatne dla zielonego inwestora. Jeżeli chodzi o same wylewki to Panowie wykonali swoją prace bardzo dobrze, jest to moje zdanie jak i mojego kier bud. Panowie czyści, szanują prace poprzedników nie niszcząc juz wykonanych prac. Na koniec zostawiają budowę w porządku i z szeregiem wskazówek dla inwestora dot pielęgnacji świeżej posadzki. [ATTACH=CONFIG]288735[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288736[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288737[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288738[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 12.11.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 a u mnie będzie w tą sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 12.11.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Aktualnie mam okna drewniane ekologiczne czyli otwory zabite dechami. Mimo wszystko dla wylewek to za mało? wszystkie "dziury "w domu muszą być zasłonięte szczelnie.SSO zabity szczelnie dechami,miedzy murłatą a kozłami powciskane np styropiany.Wylewka ma nie zwietrzeć i w pierwszych 1-10dniach tracić wodę potrzebną do prawidłowego wiązania w betonie.przeciągi , słońce i zbyt dużo wody do cementu powodują większy skurcz w betonie,posadzki mogą się łuszczyć ,pękać lub wyłódkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 12.11.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 a u mnie będzie w tą sobotę no Autorus będziemy zmagać się z tymi rurkami na betonie:bash:już nie ma odwrotu:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.11.2014 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 już po zmaganiach u Autorusa. Wszystko wyszło bardzo ładnie. Spokojnie mogę polecić www.posadzkiplock-teka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 22.11.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 już po zmaganiach u Autorusa. Wszystko wyszło bardzo ładnie. Spokojnie mogę polecić www.posadzkiplock-teka.pl Jeszcze raz dziekujemy Autorus.Twoja kopula byla wyzwaniem no i milo nam sie spedzilo te trzy dni.Dzieki za goscine pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaceknowy 02.12.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Kiedyś już ogłaszałem - mam kilka worków tynku maszynowego Dolina Nidy do oddania za przysłowiową złotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzik 02.12.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Szanowni, jako, że mam poddasze to pasuje się tam jakoś dostać a zatem przydałyby się mi schody. Planuję schody drewniane - polecicie przyzwoitego wykonawcę (Nadarzyn)? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelz33 09.12.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Szanowni, jako, że mam poddasze to pasuje się tam jakoś dostać a zatem przydałyby się mi schody. Planuję schody drewniane - polecicie przyzwoitego wykonawcę (Nadarzyn)? Z góry dzięki. Jak mają to być schody samonośne to możesz zobaczyć i wycenić w schodo-system ( ostatnie na stronie pod nr 79 są ode mnie więc mój wpis to nie tylko pusta reklama ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda79 11.12.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Witajcie, jestem tu pierwszy raz więc wybaczcie nieumiejętność posługiwania się forum.Szukam fachowca/firmy, która mogłaby wtajemniczyć mnie w obsługę urządzenia odżelaziająco-odmanganiającego sterowniki Logix Autotrol . Dom w okolicy Nadarzyna, system już zamontowany, kilka lat. Bardzo proszę o odpowiedz, jeśli znacie kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda79 11.12.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Ponadto szukam kominiarza z tych okolic. Znacie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 11.12.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Do czego ci konkretnie ten kominaiarz? Mam kontakt do jednego i na razie zero problemów. Jakby co pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 13.12.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Dziś mija równo miesiąc od czasu gdy forumowy Teka (http://www.posadzkiplock-teka.pl) wraz ze swoją ekipą wykonał posadzki maszynowe na kruszywie w moim domu. Zdecydowanie polecam współpracę z p. Arturem, człowiek godny polecenia, przyjeżdża na budowę długo przed planowanym wejściem. Jest to wizyta płatna ale kwota zostaje odliczona od ostatecznego rozliczenia po wykonanej pracy tak wiec jeżeli Pan wchodzi na budowę to wcześniejsza wizyta jest gratis. Moim zdaniem wizyta potrzebna, można zadać szereg najgłupszych pytań na które otrzyma się jasną odpowiedz plus dodatkowe wskazówki przydatne dla zielonego inwestora. Jeżeli chodzi o same wylewki to Panowie wykonali swoją prace bardzo dobrze, jest to moje zdanie jak i mojego kier bud. Panowie czyści, szanują prace poprzedników nie niszcząc juz wykonanych prac. Na koniec zostawiają budowę w porządku i z szeregiem wskazówek dla inwestora dot pielęgnacji świeżej posadzki. [ATTACH=CONFIG]288735[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288736[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288737[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288738[/ATTACH] wielkie dzieki.pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 31.12.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 potrzebny gazownik do podłączenia kuchenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaceknowy 03.01.2015 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Uprzejmie proszę o namiar na solidnego hydraulika. Mam problem z CO i musi mi ktoś mądry doradzić i zrobić poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia i Patryk 05.01.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 potrzebuje namiary na glazurnika do ułożenia gresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarus05 06.01.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Strix, dawno mnie tu nie było, miałam pytać o opinie nt p. Michała z ma-box.pl ale cofnęłam się o kilka stron i natrafiłam na Twoją wypowiedź. Dzięki. Zobaczymy, czy się dogadamy. Wylewkarza już mam, jak zrobi, to dam znać i może polecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APEK.HK 06.01.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 zawodowo zajmuję sie układaniem gresu proszę o kontakt 500-153-135 potrzebuje namiary na glazurnika do ułożenia gresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia i Patryk 07.01.2015 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 poszukuje salonu z płytkami gdzie robią projekty znalazłam w kozerkach może gdzieś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 08.01.2015 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witam,Poszukujemy sprawdzonej ekipy do budowy domu - murowany - w Starej Wsi. Możecie kogoś polecić?dziękiA&T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts